Bus Simulator 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Mellesleg a legutolsó 1.40 patch el próbálkozz.Hátha azzal megy.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Mekkoa szar!
köszi a fájlt. Most már nem írja ki hibának, de a felbontás ugyanúgy maradt. Nem tudom átállítani.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Még új vagyok. Nekem az vele a gondom, hogy hiányzik neki ez a fájl MSVCP71.dll pedig most lett letöltve és frissen van telepítve. Kiírja a hibát, leokézom és elindul, de akkora felbontásba, hogy nem látom a menüt így nem tudok még felbontást sem állítani. Tud valaki segíteni? Köszi! Sziasztok!
Ez egy igénytelen és félbehagyott játék. :/
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
És azt hiszem ne várj ezektõl többet. Túl sok mindent ígértek valahogy éreztem hogy ebbõl nem lesz semmi...
http://www.bussimulatorgame.de/
http://www.gamershell.com/news_56424.html
Szerintem mostanára, kb. így pár évvel a megjelenése után lett játszható a game, de még mindig sehol sincs az, amit a fejlesztéskor ígértek: jó irányíthatóság billentyûzettel és kormány-pedál kombóval, MOD-olhatóság, új buszok berakhatósága, stb. Ráadásul azt ígérték, hogy lesz egy külön fejlesztõcsapat, akik csak az új buszok kreálásával és belerakásával foglalkoznak majd. Kíváncsi vagyok, hogy az 1.4-es patchel milyen és hogy megy, ha valaki próbálta, írhatna beszámolót!
Suzuki Swift GL 1.3
Man TGX XLX
Aktiváltam a buszt de utánna mit kell csinálni?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
De mostmár rájöttem!
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Én most tettem fel a játékot szóval kezdõ vagyok.
Igazából az lenne a próblémám, hogy belépek a játékba és akkor ott kéri hogy aggyam meg a nevem. Jó megadtam belépett abba kezelõpultba ahol lehet buszt venni meg ilyenek. Megvettem az elsõ buszt.Na itt akadtam el. Nem tudom hogy lehet belépni a játékba ahol lehet vezetni a buszt és akkor felszedem az embereket és így tovább.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Idioták kiméljenek!!! :)
Suzuki Swift GL 1.3
Ez egy ilyen sz@r játék.
Idioták kiméljenek!!! :)
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Ez a hibaüzenet, ugye?
Netonnak ugyanez volt
Hivatalos oldal fórumán írták, nagyjából én is csak az Anti-Virus Software -t értettem belõle :) (nálam is rákérdezett a tûzfal elsõ indításkor, hogy akarom-e, hogy a city-bus.exe kimehessen a netre)
Netonnak bejött.
Légyszi jelezd vissza, ha megoldotta. <#phone>#phone>
Isten nem bottal, hanem VMware.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Na szóval, a 3. bonusz pack 4 új buszt tesz a játékba:
- 2 ilyen alacsonypadlózatú busz(rem így hívják)
- 1 Luxus-távolsági busz
- és talán csuklós busz az utolsó
(Ettõl nem fogják jobban szeretni a játékot)
http://flickr.com/photos/zolika90/