Project Gotham Racing 4

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Keresek olyat aki multiban PGR4ezne KAI-n (vagyis bannolt x360 is jó, illetve NEM kell hozzá live gold).

Beállításban tudok segíteni.
(röviden annak aki ért hozzá:azonos routerbe kell dugni a PCt meg a boxot, routerben port forwardingot beállítani a 30000-res UDP portra, PCre felinstallálni az Xlink Kait, reggelni és elindítani, ennyi.)

Mivel NEM live-on megy a dolog ezért a játékon belül LAN-t kell választani. Így a ping nem lehet több mint 30, vagyis jó eséllyel csak országon belüliekkel lehet tolni.

Ha vkit érdekel vegyen fel MSNre ([email protected])

Azért ez tetszett a legjobban mert be lehet állítani hogy nincs egymás kitologatása a pályáról, plusz egész kellemes átmenet a Forza féle szimulátor és az NFS féle arcade között.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Mindenki TDU-zik és NFS UC-zik :D
Relatíve rég játszottam vele már én is, pedig jó kis game a PGR4.

balcooo
Látom nem egy halál látogatott fórum a PGR4 sajna, de azért gondoltam bepróbálkozom:

Az lenne a kérdés, hogy replay megnézéséhez kell e HDD vagy sem
(mert XBOX arcade-os vagyok, és a Forza 2-vel példaul jól beszívtam - csak HDD-rõl lehet visszanézni a replayt...)

köszke

Ha van olyan aki megunta a Pgr4-et és eladná akkor jelentkezzen a [email protected] -n

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

trick daddy
hy a pgr4 összesen hány db kocsi és hány db motor van ??
jaa és kb menyi idö alat lehet végig tolni ??

Ez a http://pgrnations.com/ hasonló mint a Forza 2-nél, de a PGR3 hova menti el a képeket?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Alwares
Asszem a http://pgrnations.com/-on vannak a dolgok...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nem tudja valaki, hogy a PGR3 ból feltöltött képek hova kerülnek? Elvileg a www.projectgothamracing3.com-ra, de én ott nem találtam meg õket.

A 4. résznél ez hogy van?

examinee
Behalt a topic:D

Nagyon jó képek!!

★ 汤姆 李

Sland
Az M5-ös Bömi hihetetlen gyönyörû...<#szeret>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Sland

Sland

Sland

Sland

Sland

Sland
hát nem jeleníti meg úgyhogy próbálkozok meg:

Sland
pikcsörz

Mit is jelent,hogy Pal avagy ntsc formátum?Mi a különbség?

Sland
Én inkább a PAL-os verziókat szedem. Európa mégis csak Európa. :)
Tudom hogy region free az NTSC is, de akkoris :)

Ez miért jobb?

Sland
Vééégre!

Project.Gotham.Racing.4.PAL.XBOX360-SWAG

Nagyon tetszik az is,hogy többször egymás mellett gyorsulunk jó sok ideig 1 versenyben.

más:Hol tudnék hozzájutni a játékban levõ zenékhez?Mondjuk a hip-hop része érdekelne jobban.

Na meg is van:-)

Frankó lesz!
Alwares
A képek mindenképpen ilyen felbontásúak lesznek, különben SD-n tolom. Ebbõl is látszik hogy valójában SD-n is HD-ben megy a játék csak kisebb a felbontás vagy izé...

Basszus,nagyon komoly az autok-motorok kidolgozottsága!Egyre jobban tetszik a game<#eljen>
Most csak a garázsokban nézelõdök,nézem a vasakat:)
De várom már azt a vga kábelt<#wow3>

#71:valaki?

Tényleg szépek Alwares képei is.
Nemsokára én is csinálok párat csak jönne már + a vga szett!

jok lettek a képek! Hdtv-n nyomod? Ha igen milyenen?

Carrier módban a garázsban parkoló gépek-et,hogy lehet kipróbálni?

Alwares
Lol :D

Oké,most már nekem is.Csak be kellett jelentkeznem 1 profilba Dashboard-on:)

Alwares
Nemtom nekem rendesen kiírja a profil nevet...

Hogy lehet beírni carrier módban a nevet?Nekem Játékos(1)-et ír:(

aszthiszem van egy olyan a menübe ,hogy mentett képek videok vagy mi..

Alwares
Van benne az a képkészítõ mód. Ilyenkor ha megcsinálom, fel lehet tölteni és esetleg megnézni gépen?

Hát ja azt kéne,na de ennyit?Én örülök ha egyenes megyek,nem hogy vagánykodjak...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Istencsászár
3al nemjátszottál? Driftelni kell, tehát olyan autóval kell menni amivel lehet!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nem rossz ez a játék,meg szép is,meg érdekes is hogy nem csak szimpla verseny körbe-körbe hanem vannak feladatok,de hát az én koca autós mivoltomnak igen nehéz.
Ezek a "kudos-al az idõ ellen" vagy milyen feladatú pályák hát kész.Hogy ezeket hogy a bánatba kéne csinálni arról ötletem sincs.Folyamatossan kéne valami kudost-t érõ dolgot csinálni,hogy mindig megfogja az órát,na de hát ez nekem lehetelen küldetés...
Na mindegy azért probálkozom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Igen de az Ms se fog szivbajoskodni ha osztani kell a bannt...

Egyépként szeretnék csinálni egy kis videot a játékrol,szoval összevágni látványos jeleneteket meg ilyesmi,tudtok ehez valami jo progit ajánlani?

HUNMarcus
én a helyedben nem szívbajoznék ezen, sztem nem te lennél az elsõ aki így játszana<#vigyor>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Adi
Szerintettek nem gáz, ha játszok a PGR4-el? hisz eredetileg Europába még nem jelent meg. Majd csak 12-én.
Vagy az eredeti USA lemez is region free?
Live miatt kérdezem. Hogy mit szolnak az M$-nél ha azt látják, h én EU-ba nyomom a PGR4-et!:D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

HUNMarcus
áááhh mikor lesz vasárnap este, akkor tudom tesztelni :)))

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Sland
OMG, de kibaszott jól néz ki :o

Kössz a képeket!

Hát rögvest leteszem a hajam a gyönyörtõl<#worship>!

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.

Oldal 1 / 3Következő →