104
  • Alwares
    Van benne az a képkészítő mód. Ilyenkor ha megcsinálom, fel lehet tölteni és esetleg megnézni gépen?
  • Gabe18
    Hát ja azt kéne,na de ennyit?Én örülök ha egyenes megyek,nem hogy vagánykodjak...
  • Istencsászár
    3al nemjátszottál? Driftelni kell, tehát olyan autóval kell menni amivel lehet!
  • Gabe18
    Nem rossz ez a játék,meg szép is,meg érdekes is hogy nem csak szimpla verseny körbe-körbe hanem vannak feladatok,de hát az én koca autós mivoltomnak igen nehéz.
    Ezek a "kudos-al az idő ellen" vagy milyen feladatú pályák hát kész.Hogy ezeket hogy a bánatba kéne csinálni arról ötletem sincs.Folyamatossan kéne valami kudost-t érő dolgot csinálni,hogy mindig megfogja az órát,na de hát ez nekem lehetelen küldetés...
    Na mindegy azért probálkozom.
  • priluki
    Igen de az Ms se fog szivbajoskodni ha osztani kell a bannt...

Egyépként szeretnék csinálni egy kis videot a játékrol,szoval összevágni látványos jeleneteket meg ilyesmi,tudtok ehez valami jo progit ajánlani?
  • HUNMarcus
    én a helyedben nem szívbajoznék ezen, sztem nem te lennél az első aki így játszana
  • Adi
    Szerintettek nem gáz, ha játszok a PGR4-el? hisz eredetileg Europába még nem jelent meg. Majd csak 12-én.
    Vagy az eredeti USA lemez is region free?
    Live miatt kérdezem. Hogy mit szolnak az M$-nél ha azt látják, h én EU-ba nyomom a PGR4-et!:D
  • HUNMarcus
    áááhh mikor lesz vasárnap este, akkor tudom tesztelni :)))
  • Sland
    OMG, de kibaszott jól néz ki :o

Kössz a képeket!
  • Attis38
    Hát rögvest leteszem a hajam a gyönyörtől!
  • priluki
    M5!!

Ezis In-game!!!

• Sland
  • priluki
    Oké,mindjárt nyomok még képeket :)
  • Sland
    Szép :)
  • Scapolite
    Úgynéz ki nemsokára lesz Banner a topicban.Azaz kész van már csak 1 Moderátorra várok,hogy berakja.Ez lehet?Jó lesz?Banner
  • Scapolite
    Én nem láttam még ilyen szép grafikával rendelkező In-game shot-okat!!
    Percek kérdése és próbálom a gammát
  • Sland
    Ezek kurvajóóók! :P
    MÉGMÉGMÉG! :)

Ha lehet kérni, akkor az M5-ös Bömiről pár képet légyszi! :P
  • LordAndrew
    Kipróbáltam tegnap. Nagyon szép. Szerintem arcade-abb a 3. résznél, ami nekem kifejezetten jó. A belső nézet szuper ebben is. Miért van az, hogy az autós játékokból kihagyják általában a belső nézetet?

A motorok vezetését szokni kell ("belső" nézetből tengeribeteg lesz az ember tőle). A pályák szépek, az eső gyönyörű (különösen a szélvédőn lecsorgó esőcseppek tetszenek). Az NFS új részéig mindenképpen ezzel fogok autózni, aztán majd meglátom...
  • Scapolite
    Jó képek.
  • priluki
    Nekem tetszik a game,hangok meg a grafika nagyon ott van!!
    kicsit szinesitem a topikot ha nem bánjátok.. :)

• Scapolite
    Igen.
  • Scapolite
    Holnap kipróbálom.Ma elfelejtettem disc-et venni meló után:(
  • HUNMarcus
    ez a CCCLX verzson tudja a magyar nyelvet???
  • CSOCSO
    Imadtam a PGR 3 at!!! allandoan elovettem hogy driftelgessek egy kicsit a kedvenc autommal ( clk dtm).

kijott a forza2.. es attertem arra, most kijott a pgr4 es HANYINGER!!! tesom is kiprobalta.. o is imadta a pgr3 at de egyszeruen ez az uj pgr a forza 2 utan ELVEZHETETLEN!

halal gagyi az autok viselkedese, driftelni nemtudok a clk dtm mel. nemtom hogyan de egyszeruen nem megy.. megnyomom a kezifeket es alig erzekeli vagy nem is tudom hogy mondjam.. a pgr3 ban vegigdrifteltem apalyat kezifek nelkul.. itt a clk dtm el meg kezifekkel is csak alig alig sikerul egy ertelmes driftelest osszehozni... haver non stop a kanyar belso falanak csapodik mert ertelmes fizikara szamitva tudja az ember hogy nem ugy fog kanyarodni az auto mintha damilon huznak.. de pedig megis.. szal a pgr4 igy elso kiprobalasra csalodas.. nagyobb csalodas mint a halo3..... forza2 utan egyenesen elvezhetetlen................. :(
  • kill3r21
    aha
  • Scapolite
    X360-ad van összekötve monitoroddal vga kábbellel?
  • kill3r21
    ez melllet még tdu is elbujhat :D
  • Sland
    Remélem minél hamarabb visszakapom a boxot a szervízből... :(
  • kill3r21
    és már az elejáén qvikk réééészbe vagy 150 jármü,,motorokkal vegyitve és kurva sok pálya ...idöjárás állitás egybül havazás a favorit
  • Sland
    Faszájos! :P
  • kill3r21

Klépek W810i vel tudtam cska uhhogy sorry a minöségért meg monitorrol!
  • kill3r21
    bakker én nem is tudtam hogy ami van release az full magyar :O:O:O:O
    Batár a játék... a motor irányitása igen állat jo lett...na minjá linkelem a képekt de ne számitsatok jo minöségre :S
  • Sland
    Jöhetnek :P
  • Scapolite
    Live VS In game Link
  • kill3r21
    oks akkor minjá jövöm, shotokkal ;)
  • Sland
    Nekem kurvára tetszik :D
    Sokkal jobban tetszik mint a PGR3, de nem hozott annyira lázba amikor megláttam az leső videókat meg infókat, mint amikor a TDU-ról olvastam elöször :)
    Ebben legalább benne vannak a kedvenc autóim, pl M5 és kedvenc moci gsxr600
  • Scapolite
    Ő lenne az ;-)

• Scapolite
    De profi menü van a game-ben

Szerinted Sland,mint régi tdu gamer:)rendben van a játék?
    Próbálja már ki valaki
    Én sztem csak holnap vagy h.után fogom tudni "tesztelgetni":-)
  • Scapolite
    Ez milyen pancser!Hogy megy azzal a vassal
    Vidi
    Így video alapján egész jó a moci benne: Vid2
    Tényleg szép a graf meg jó hangok vannak!:Vid3
  • Sland
    Videó

Az M5ös Bömi egyszerűen csodálatos a játékban. a modell, a hangja...