Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd zombizunk is.
Kérdésem hogy ez a zombis pálya ez mindig csak ugyanaz lesz ? Mármint a helyszín?
Next PC upgrade: 2022
sikeresen felraktam a játékot, már második/harmadik pályán tartok, de a hang eszméletlenül recseg (amikor a katonák adják a parancsokat, az tiszta de minden robbanás és effekt berecseg) és hát egy háborús játék, hang nélkül semmit nem ér. Volt már valakinek hasonló problémája, vagy van esetleg ötlete?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Csak várj és megy is most próbáltam!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Nincs állandó szerver hamacin , nemtudom mitvártál <#vigyor3>#vigyor3>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Vista x64. Valakinek valami ötlet esetleg?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ennyi.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
élet a legjobb méreg
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Mi lehet a hiba?
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
DX-et frissítettem , másik VGA driver is van fent ... de semmi változás .
Start game-> múvi lefutik ->elkezd tölteni és 5 s után hang kiakad , a gép meg lefagy csontra .
WTF ? <#ticking>#ticking>
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Csináltam zombizáshoz meg ezekhez TS-t!!! (gonodolom szükséges lehet)
IP: 195.228.156.12:8768
Default channel: SG-forum
Passworld : codwaw
steam, origin: ACE_hun