Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
back from the past.
Ha valakinek van akkor azt megköszönném ha megadná!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Ennyi 😄DDDD
most mának sem elérhetõ a bétában az online profile?
nahmajd legközelebb 😛
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Aláírás
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mivel itt figyelni kell egymásra, és nem négyrambókülönölianácit tipusú játék, ezért egy óriásit ugrott a szememben ...
Nagyon jót toltunk! Kösz a játékot 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Starcraft2 e-mail: [email protected]
gyorsan >< 1 ember kell 😛
Battlelog: Purga5
Ami szar hogy rövid. Még mielõtt játszottam volna vele azt hittem hogy ez a 4-5 óra elég lesz. Most meg jó lenne ha több ideig eltartana. Na megyek is Cod 5 özni csá.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Na , menjünk , döntsük meg <#eplus2>#eplus2>
de amugy kurva jó volt 😄DD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Olyan problémám van hogy nincsen telepitõ kódom a játékhoz és igy nem tudom feltenni! Ha van valakinek valami öttlete vagy kódja akkor azt szivesen fogadom!
Elõre is köszi
Amúgy meg azoknak akik azt írják hogy meg kéne venni nem 11kért kellene árulni hanem 6290-ért mint a Far Cry 2-t és már venném is gondolkodás nélkül 😊
csak az a baj, hogy a consolet már nem hozza le másodszorra :S
Lanon meg néha nelépvalaki fél ora után, nincs forgalmasabb hamachi szoba?
1x eltalálom, de másodszor már nem lehet mert a semmibõl is lelõ
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
hurrá 😄
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
88.132.7.183:28960
99.239.19.179:28960
79.120.220.91:28960
na most hirtelenjében ennyi...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
most miért kell szopatni a népet... nem baj, remélem azért lesz valami megoldás rá