Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Itt van egy kép a végérõl:
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Lehet hogy már irta valaki, nemtudom lusta vagyok viszaolvasni :S :-)
Tehát miért van az, hogy nem enged fel a szerverekre? azt irja hogy töltsem le a legujabb pecset a callofduty.com/update-ról, meg is volt de nem engedi felrakni a pecset, mert azt irja hogy már fentvan, ezért nem szükséges még1x feltenni... mi lehet a gond? <#merges2>#merges2><#guluszem1>#guluszem1>
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Müködik látom a tesóm (lan) fellépek tölt a végéig, õ ready engem meg kidob... A key miatt, és ugyan ez van forditva is
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Szóval ez peccs... akarom mondani pech. <#idiota>#idiota>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Már egy hete nem néztem ez a topikot, így nemtom, hogy van e módszer arra, hogy warezos verzióval lehessen multiba profilom, mégha tört szerveren használhatom az se baj.
Bocsi hogy kérdezgetek, de 3000 hsz-t nem szeretnék elolvasni.
Lanon , hamachi nélkül hamachival sehogy... Valami Key nem jó...
Ötlet?
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
élet a legjobb méreg
ha nem akkor meg secperc alatt megcsinálom csak kiv voltam 1-2 reakcióra és pont tevoltál az amire vártam 😄
Ez mi lehet?
"csuszi vagy csak nem érsz annyit hogy normálisan válaszoljon neked az ember erre nem gondoltál? 😊" ---> nem ér annyi energiát hogy sokat jrjak, maradok a másolásnál, hátha egyszer eljut az agyadig amit írok: "de nekem a kutyaólban a helyem így 30 évesen, mert a nagyreményû fiatalság megérkezett és kuss a nevem..."
MJ rulz Pink Team The Only One
"csuszi vagy csak nem érsz annyit hogy normálisan válaszoljon neked az ember erre nem gondoltál? 😊" ---> nem ér annyi energiát hogy sokat jrjak, maradok a másolásnál, hátha egyszer eljut az agyadig amit írok: "csuszi vagy csak nem érsz annyit hogy normálisan válaszoljon neked az ember erre nem gondoltál? 😊" - mondjuk arra ne térjünk ki, hogy ha akarnál se tudnál válaszolni, mert nincs igazad, és mert ha igazad lenne se tudnál.
"am meg van aki megveszi van akinek nemér annyit a cod5 hogy költdsön rá én az utóbbi vagyok ennyi 😊" - "5. szíved jogod úgy vélni, hogy a termék nem ér annyit a amennyit a gyártó kér. de akkor se jogod hozzá, hogy használd, se jogod hozzá hogy ócsárold."
és ráadásul azért baszogatod a játékot, mert nem indul el rendesen a ware. no comment😊
am meg van aki megveszi van akinek nemér annyit a cod5 hogy költdsön rá én az utóbbi vagyok ennyi 😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Honnan sikerült megszerezni?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Hovabaz? Ülök egy boltba nemjön be vevõ kollega kártyázik vistán...Hovamenjek? Idiot....
csak én érzem az ellentmondást? ember, neked komoly problémáid lehetnek logikailag.
tényleg nem érted ezt a mondatot???? - "de nekem a kutyaólban a helyem így 30 évesen, mert a nagyreményû fiatalság megérkezett és kuss a nevem...(erre szokott az jönni, hogy ennyi idõsen játszok, szánalmas vagyok - tényleg de gáz, hogy nem a tv elõtt rohadok, meg fekszek kinn a verda alatt és azt bütykölgetem, vagy baszogatom a kertem...)" hol a faszomban voltál amikor az iskolában az olvasás ment?
a többire nem is reagálok, teljesen más dolgokra reagálsz mint amit írtam. majd ha nem beszélsz velem tiszteletlenül, és ARRA reagálsz amit írtam, válaszolok...
am ja inkább menny "dolgozni" látom teis ilyen melóhelyen lopod az idõt fazon lehetsz 😊
na én innentõl befejeztem a másik oltogatását.
ja még ennyit ha 30évesen költitek a pénzt játékokra fõleg 10ezer forint +t akkor az a ti bajotok vagy csak az asszonnyal vannak gondok hogy a játékhoz kell hogy közeledjetek ti bajotok nekem nincsenek ilyen gondjaim 😊
na off
az én winemet akkor ölte meg a warez, amikor az online profillal bénáztam, meg amikor állandóan fel akart menni downloading felirattal. ilyen az originalban nem lesz. a játék fekete képernyõjét annak köszönhetik, hogy nincs rendben a gépük, vagy hardveresen, vagy szoftveresen.
-igazad van.
-igazad van.
-nincs igazad: nem ismerem a helyzetét. attól még nem áll jogában egy lopott verziót ócsárolni, és kiakadni mert nem mûködik rendesen (az original, ahogy az eddigi 6 cod is mûködött rendesen, mûködni fog).
tudom mire jó a warez. én is warezoltam 17-22 évesen. de nem dumáltam, ha a játék a törés miatt, vagy az én hibámból nem mûködött rendesen. ha azt írták volna, hogy szar a játék, mert a játékmenet tré, vagy a hang, vagy a történet, vagy a fegyver balance egy szót sem szóltam volna (bár tehetném, hisz még mindig nincs joguk szídni, de nem tenném). és 100 % hogy ezek a direct x szarságok, fagyások PROFILNÁL meg stb mind a törés miatt van.
részemrõl vége, aki egy bizonyos szintet nem üt meg a társalgás folytatásához (nem rólad van szó, másik 2-rõl), annak tudom ajánlani a saját társaságát, generációját...
2. simán lehet pénzt szórítani rá, mi se vagyunk újgazdagok jövõhónapban elvileg megkapom a játékot...
3. aki akarja elõbb-utóbb megveszi valahogy