Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Én nem szennyezem magam ilyenekkel 😊
engem nem érdekel ki hány éves mindenki azt csinálja amit szeret ebbe nem szólok bele
Meg a játékkal kapcsolatos hogy a szájbavert warezverziód miatt nemtudsz vele normálisan játszani? Akkor énkérek elnmézést SÕÕÕÕT!
Az én kurva anyámat!<#idiota>#idiota>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Cigire kólára,mekisalira,kb azakorosztály😄
A koron nemtom mitvagytok kiakadva cod4 klánunkban az átlagéletkor 30....Van két 40közeli tagunk is😄😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
ha "melóhelyeden" vagy akkor nem a munkáddal kéne foglalkoznod mint itt a hülyeségedet irogatnod?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
"nem rinyálok hogy nem indul el am is már gameltem vele elég sokat szal nekem ne ugass 😊" - tisztelet. 1-es. funkcionális analfabetizmus 5-ös:
3683 hsz. az nem rinya?
és végül te zseni: "mert én még mindig 21 vagyok" oda nem még kellett volna, hanem már. 21 évesen ilyen szépen mûveled szép anyanyelvünket? csak gratulálni tudok...
MJ rulz Pink Team The Only One
Marci0115: nem alkoholra, drogra esetleg olcsó lányokra kell költeni a pénzt akkor ha már az ember lusta elmenni dolgozni, hogy legyen egy kis önálló keresete.
TZakarodj a wareztopicka oda óbégass a baromságaiddal.😊
Véleményt meg mindenkinek van joga elmondani, a demóról is mondhatnánk ha lenne (mert ugye tudtommal csak multi beta volt, már az sem megy).
A beszólással hiába van részben igazad,
-nem érsz el vele semmit
-flémet és off vitát indítasz el vele
-nem ismered a helyzetét, hogy miért nem vesz meg valamit, és egyes esetekben abban sem lehetsz biztos, hogy eleve az az ok hogy nem eredetije van...
A warez jogosságáról nem akarok itt beszélni, másik topikban ezerszer felvetõdött már, ott olvasgass szerintem ^^ (PC-s játékok jövõje).
de nekem a kutyaólban a helyem így 30 évesen, mert a nagyreményû fiatalság megérkezett és kuss a nevem...(erre szokott az jönni, hogy ennyi idõsen játszok, szánalmas vagyok - tényleg de gáz, hogy nem a tv elõtt rohadok, meg fekszek kinn a verda alatt és azt bütykölgetem, vagy baszogatom a kertem...)
Van már magyarosítás a játékhoz?
am idõsebbnek a tisztelet hány éves is vagy mond már meg nekemm 16 netán?
mert én még mindig 21 vagyok és nem rinyálok hogy nem indul el am is már gameltem vele elég sokat szal nekem ne ugass 😊
ha probléma van vele akkor max ujrateszem az mindent megold 😊
és akkor törölhetem le a játékot majd ujra fel
Ebbõl kb egynek sincs meg eredetibe...Érdekes szinte zéró panasz külföldi fórumokon ahol megvették...😊
Szeretem az ilyen kis buzikat akik fikáznak egy játékot anélkül hogy megvették volna,és anélkül hogy lett volna annyi eszük hogy utánnanéznek: Wrazte/védelem/crack szarakodéás okiozza a problémák jelentõs részét.
Akkor segíts nekem és mond meg kérlek hogy ASE-ben milyen protokollal szûrni, hogy hányas verziójú szervereket mutasson. Jelen állásában most minden verziót egy kalap alá vesz nekem,.
2. az a bunkó, aki beszól annak a fasznak, aki rinyál mert a warezes game nem indul el, ahogy õfelsége akarja? vagy az, aki a másik édesanyját szájára veszi. és nem kötelezõ megvenni a játékot te tahó. de akkor mit is keresel itt?
3. nem az a bunkó, aki hamachi szobát csinál, a msáik érkezik (én) segítene, és egy laza "szerintem szia" vakerrel elzavarod, mert ts-t használ?
4, igen büszke lehetne rám, mert nem lopok, hanem megveszem a boltban, és majd max akkor ugatok hogy rosszul mûködik valami, mert akkor már van jogalapom. (nem úgy mint Neked)
5. szíved jogod úgy vélni, hogy a termék nem ér annyit a amennyit a gyártó kér. de akkor se jogod hozzá, hogy használd, se jogod hozzá hogy ócsárold.
6. takonypóc a tisztelet az idõsebbnek kijár, pláne ha az idõsebb nem vesz semmibe.
7. a lessz egy sz, húzzál vissza a nyelvtanórára.
amugy ezaz leállos hibaüzi lehet azért van mer enm eredeti az xp szerintem
vedd meg eredetiben amikor 5 rugót nemér ez a játék de hajrá 😊
anyád büszke lehet rád hogy játékokra költöd a pénzedet 😊
belépek kiirja hogy betölti a profilt és behal a game és nemtudom mibaja van szal ebbõl törléslessz szerintem 😊
És valahogy single-ben sem érzem azt, hogy mindenképpen tovább akarom vinni, eddig mindegyik résszel úgy voltam hogy alig bírtam abbahagyni egyedüli módban is. Valahogy nem érzem át azt a háborús, káosz hangulatot mint a korábbi részekben.
Viszont a játékot a COOP menti meg, mert nagyon jó mással vinni a küldetéseket, a zombi se rossz de több pálya kellene.
Remélem, hogy fognak készíteni pályákat, coopban, zombist és sima küldetéseket is.
élet a legjobb méreg