Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama 2
Amúgy érdekes, hogy nekem is warez verzióm van, azt még is elindult, sõt már végig is játszottam a kampányt...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Sky én nem élek alkohollal meg bagóval sõt drog.....
Én nem szennyezem magam ilyenekkel 😊
engem nem érdekel ki hány éves mindenki azt csinálja amit szeret ebbe nem szólok bele
Marci0115
most is offolsz

Hja hogy játékkal kapcsolatos hogy vége a sulinak?
Meg a játékkal kapcsolatos hogy a szájbavert warezverziód miatt nemtudsz vele normálisan játszani? Akkor énkérek elnmézést SÕÕÕÕT!
Az én kurva anyámat!<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

mama 2
Ne veszekedjetek fiúk<#rinya><#rinya><#rinya>!!!44

Alkoholradrogras,maradj már😄DDD
Cigire kólára,mekisalira,kb azakorosztály😄

A koron nemtom mitvagytok kiakadva cod4 klánunkban az átlagéletkor 30....Van két 40közeli tagunk is😄😄

belapeter
😄

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Marci0115
miért is off? játékkal kapcsolatosan irok nem?<#banplz>
ha "melóhelyeden" vagy akkor nem a munkáddal kéne foglalkoznod mint itt a hülyeségedet irogatnod?

Morfi
Akkor fordítsd le ha már 4 napja meg van...

Melóhelyrõl írok😉,nyomassad az ovis szöveget offoldszét a topikot és fikázd tovább a játékot ezaaaaaaz😊

csuszi ha szerinted az szánalmas hogy 30évesen jáccol akkor neked elég ciki rengeteg embert ismerek és jóbani vagyok ilyen korú emberekkel akik pl cabaloznak és 30-40éves kort megütik csak azt utálom ha valaki elkezd rólam véleményt alkotni teis irogatod hogy warezosok blablabla ne itáld meg ez alapján az embert hogy nem költ 1 játékra amikor ingyenis jáchat vele feleslegespénzkidobás ha annyira akarok vele neten járrani eredetin akkor elkérem haveroktól barátoktól....szal ne arra alapoz hogy más miért nem veszi meg ne ez alapján itéld meg õket az 1 dolog hogy neked van felesleges pénzed játékra néha nekemis van de nem 10ezrek
belapeter
Nekem már 4napja megvan !!!! 😄

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

csuszi
milyen másolgatásról vartyogsz kiscsóka?
"nem rinyálok hogy nem indul el am is már gameltem vele elég sokat szal nekem ne ugass 😊" - tisztelet. 1-es. funkcionális analfabetizmus 5-ös:
3683 hsz. az nem rinya?
és végül te zseni: "mert én még mindig 21 vagyok" oda nem még kellett volna, hanem már. 21 évesen ilyen szépen mûveled szép anyanyelvünket? csak gratulálni tudok...

MJ rulz Pink Team The Only One

Morfi
Fújj, ilyen idõsen még pc-s játékkal játszol? 😄 Igaz nekem is 3 hét múlva jön egy játék meg ezen is erõsen gondolkodok hogy megjöjjön, maximum nem veszek télikabátot 😄

Marci0115: nem alkoholra, drogra esetleg olcsó lányokra kell költeni a pénzt akkor ha már az ember lusta elmenni dolgozni, hogy legyen egy kis önálló keresete.

Marci0115
mivan skyline vége van az oráknak az álltalánosban azt itt kezded osztani az észt?

Morfi
Holnap jelenik meg a játék, magyarítás meg majd lesz valamikor, nézd a magyarítás oldalt és ott megmondják kb mikorra lesz.

A 3 felkiáltójelbõl látszik a szint,értelmes érvek stbstb😊
TZakarodj a wareztopicka oda óbégass a baromságaiddal.😊

Balumann
Mi lenne nehezen megoldható, egyáltalán nem kell online acc hogy mennyen a játék, csak idõnként megkérdezi. A warez verzió tökéletesen mûködik, ugyan úgy ahogy a teljes fog (csak nem lehet online accot csinálni, meg indításkor nem ellenõrzi hogy eredeti-e a lemez). Aki fekete képernyõt kap az az eredetivel, meg akinek akad a játék ok nélkül, annak hidd el hogy ugyan úgy az eredeti is fog.
Véleményt meg mindenkinek van joga elmondani, a demóról is mondhatnánk ha lenne (mert ugye tudtommal csak multi beta volt, már az sem megy).

A beszólással hiába van részben igazad,
-nem érsz el vele semmit
-flémet és off vitát indítasz el vele
-nem ismered a helyzetét, hogy miért nem vesz meg valamit, és egyes esetekben abban sem lehetsz biztos, hogy eleve az az ok hogy nem eredetije van...

A warez jogosságáról nem akarok itt beszélni, másik topikban ezerszer felvetõdött már, ott olvasgass szerintem ^^ (PC-s játékok jövõje).

csuszi
mondhatod nekik, nagyjából funkcionális analfabéták. fel se fogják, hogy nem a játék baszik ki velük, hanem a warezes srácoknak adta fel a leckét a gyártó.
de nekem a kutyaólban a helyem így 30 évesen, mert a nagyreményû fiatalság megérkezett és kuss a nevem...(erre szokott az jönni, hogy ennyi idõsen játszok, szánalmas vagyok - tényleg de gáz, hogy nem a tv elõtt rohadok, meg fekszek kinn a verda alatt és azt bütykölgetem, vagy baszogatom a kertem...)

Morfi
Ha azt mondom hogy én megoldottam azt a problémát? És gond nélkül felismeri, de a protokoll résznél meg vagyok lõve 😊 filter.txt az a fájl amire te gondolsz, és igen abban kell módosítani, de nem megy Én is azért szenvedek vele mert nekem is nagyon bejön az a program, meg is mentetem amikor megtudtam, hogy már nem fejlesztik és törölték a szerverét.

A gépeddel van a baj csíra,a beta vigyorogva szaladt 1magos procival egy 8800gt mellett fullon 1680*1050-en...Nemhinném hogy a full ettõl szarabb lenne😄😄😄

Marci0115
jah bocs nem mindnekinek olyan gazdagok a szülei hogy 12kért vehet játékot

belapeter
Hy all
Van már magyarosítás a játékhoz?

csuszi látom vetted a fáradtságot hogy másolgass össze vissza 😄
am idõsebbnek a tisztelet hány éves is vagy mond már meg nekemm 16 netán?
mert én még mindig 21 vagyok és nem rinyálok hogy nem indul el am is már gameltem vele elég sokat szal nekem ne ugass 😊
ha probléma van vele akkor max ujrateszem az mindent megold 😊
Marci0115
2x raktam fel ujra az xp-t amiota kiadták, feltelepitem akkor lefagy a profil választásnál majd kb 1 óra mulva rendesen müködik, aztán ha ujrainditom a gépet akkor lépnék be de kidob azzal hogy windows xp leált..
és akkor törölhetem le a játékot majd ujra fel

csuszi
van egy filter az ASE-ban. Nem emlékszem pontosan, de valahol lentebb a "tree"-ben. Nem tudom megnézni, mert már nem tudom feltelepíteni, mert nincs support hozzá (pedig sokkal jobb szerintem, mint az xfire (pláne adminoknak). Én néha haveroktól átmásolom az egész ase könyvtárat, és úgy mûködik ahogy kell. Szerintem a cod5-el lehetetlen lesz ase-val keresgélni. Csak olyan játékokkal lehet ügyeskedni, amik benne voltak a támogatás leállásakor.

Sok kis gyökér csíra telerinyálja meg teleirogatja a fórumokat hogy szart sem ér a játék,meg ilyenhiba olyanhiba....
Ebbõl kb egynek sincs meg eredetibe...Érdekes szinte zéró panasz külföldi fórumokon ahol megvették...😊
Szeretem az ilyen kis buzikat akik fikáznak egy játékot anélkül hogy megvették volna,és anélkül hogy lett volna annyi eszük hogy utánnanéznek: Wrazte/védelem/crack szarakodéás okiozza a problémák jelentõs részét.

Morfi
Szerintem a warez résznél írd, még mielõtt leharapja valaki a fejed 😊

mama 2
Nem azért lép ki hibaüzivel mert szarul van optimizálva-.-". Látszik értessz hozzá... Esetleg egy winreinstall, vagy ilyesmi?

mama 2
#3686-ra valaki PLS!!!!

Marci0115
vagy mert optimalizálatlan fos a játék, eddig minden játékot elvitt nemhiszem hogy a gépemmel lenne a baj

Morfi
Azzal is lehetnek problémák, maximum orvosolni tudják 😄

Akkor segíts nekem és mond meg kérlek hogy ASE-ben milyen protokollal szûrni, hogy hányas verziójú szervereket mutasson. Jelen állásában most minden verziót egy kalap alá vesz nekem,.

csuszi
remény hal meg utoljára. én is reménykedem abban, hogy valaha lesz eszed, és végiggondolod amit írtam. kb ugyanannyi az esély mindkettõre. (0)

Morfi
Vagy mert pont nem a te gépedre optimalizálták a játékot.

Marci0115
remélem megveszed 12kért azt else fog indulni

csuszi
szerinted az bug, hogy a warez szerencsétlenkedik, mert nehezen megoldható hogy az online acc ellenére mûködjön a játék? én azért se ugatok, mert az egész winem megfõzte a warezes cod, meg mert szar a hang. majd ha az eredeti a kezemben lesz, és azzal is lesz szarakodás (nem lesz), megyek dumálni a gyártónak, és osztom az észt a fórumokon. de erre az esély nulla.

csuszi
másik okos. jó nagy geci a gyártó, hogy online acc-al védi a játékát. eszem megáll, gondolkozni nem kellene? legközelebb azzal jöttök, hogy de szar a játék, a crack szarul mûködik...

csuszi
1. régebb óta vagyok a codosok fórumán, és hidd el lehet többet segítettem már xfiren és msn en és ts-en másoknak mint te. (és itt is)
2. az a bunkó, aki beszól annak a fasznak, aki rinyál mert a warezes game nem indul el, ahogy õfelsége akarja? vagy az, aki a másik édesanyját szájára veszi. és nem kötelezõ megvenni a játékot te tahó. de akkor mit is keresel itt?
3. nem az a bunkó, aki hamachi szobát csinál, a msáik érkezik (én) segítene, és egy laza "szerintem szia" vakerrel elzavarod, mert ts-t használ?
4, igen büszke lehetne rám, mert nem lopok, hanem megveszem a boltban, és majd max akkor ugatok hogy rosszul mûködik valami, mert akkor már van jogalapom. (nem úgy mint Neked)
5. szíved jogod úgy vélni, hogy a termék nem ér annyit a amennyit a gyártó kér. de akkor se jogod hozzá, hogy használd, se jogod hozzá hogy ócsárold.
6. takonypóc a tisztelet az idõsebbnek kijár, pláne ha az idõsebb nem vesz semmibe.
7. a lessz egy sz, húzzál vissza a nyelvtanórára.

Marci0115
énis igy vagyok vele, nagynehezen jo a játék, erre ujrainditom megint leáll ha belépek, szar az egész, még 5 ezret sem ér,
amugy ezaz leállos hibaüzi lehet azért van mer enm eredeti az xp szerintem

Balumann
Egyet értek. Majd késõbb lesz érdemes megvenni, mikor lejjebb megy az ára, és remélhetõleg lesz hozzá sok jó pálya, meg javítva lesznek bugok is.

mama 2
Nem tudná valaki belinkelni az 1.0.1 patch crackjét? Mert elvileg gamecopyworldon van, de én nem találom:S. Köszi!

csuszi a bunkóság tetõfokán állsz akkor vedd meg minek jársz ilyen fórumra ha csak ugatsz neked a kutyaólban a helyed nem itt 😊
vedd meg eredetiben amikor 5 rugót nemér ez a játék de hajrá 😊
anyád büszke lehet rád hogy játékokra költöd a pénzedet 😊
csuszi
nem baj. hadd vesszen a warez. bb

na asszem nekem ennyi volt a cod5 😊
belépek kiirja hogy betölti a profilt és behal a game és nemtudom mibaja van szal ebbõl törléslessz szerintem 😊
tobias88
ezen a lapon trójait észlelt a Nod, másnak is elõfordult most?
Balumann
Azért olyan mód se lenne rossz, ahol nem zombik ellen kell védekezni hanem rendes katonák ellen.

Balumann
Néhány óra CoD 4 mp után döntöttem úgy, hogy vszínûleg nem fogok többet call of duty-val multizni. Idõnként jó volt felmenni mert jó a hangulata, akciódús és stb, de nem tetszik benne pár dolog (ugrás közbe lehet lõni, túl gyors lehasalás-felállás, újratöltéskor ugyan olyan gyors mozgás, na meg az egyszerû kezelés) amik miatt túlságosan árkáddá válik, pedig szinte tökéletes is lehetne mindegyik rész :-(

És valahogy single-ben sem érzem azt, hogy mindenképpen tovább akarom vinni, eddig mindegyik résszel úgy voltam hogy alig bírtam abbahagyni egyedüli módban is. Valahogy nem érzem át azt a háborús, káosz hangulatot mint a korábbi részekben.

Viszont a játékot a COOP menti meg, mert nagyon jó mással vinni a küldetéseket, a zombi se rossz de több pálya kellene.

Remélem, hogy fognak készíteni pályákat, coopban, zombist és sima küldetéseket is.

LackoMester
a Zombie mód,tényleg nagyon jó...föleg coopban...no azét a COD4 MP azt nehéz lesz túlszárnyalni

élet a legjobb méreg

és mi volt a hiba mert nekem is ez a problémám???
részemrõl már többet játszottam coopba meg zombiba a cod 5 el, mint cod 4 el összesen,de kinek a pap kinek a papné