Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira azért nem jó, a 4 jobb lett
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
nem tudjátok xpben hol kell az audio és hangeszközöknél beállítani a következõt:24 bit 48000Hz (Studio minõség-re kapcsolás)
Sajnos nálam is ez van, eredeti játékkal nem lehet tört szerverre menni!
Remélem lesz vmi megoldás! Ha van vkinek ötlete akkor HELP!
hTW|®
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
próbálok szerverekre csatlakozni, de annyi van, hogy awaiting connection ..0.. ...0... ...0...
Ha tud valaki segíteni, megköszönném
bye!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
azt szeretném kérdezni, hogy az miért van, hogy elkezd tölteni egy pályát a játék akkor kb a felénél hibaüzi hang, fekete kép lesz és ha entert lenyomom akk kilép
vistán nincs ilyen hiba viszont xp-n egyaránt a cod4nél is és 5nél is jelentkezik
plz help
\"If in doubt, flat out!\"
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
87.229.98.14:28960
pb-van
Ha valaki tud olyan IP címet ahol el lehetne indulni eme pontok gyûjtögeteése céljából, legyen oly jó és írja le. Örök hála!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
De amúgy ha neked a full Reloaded verzió nem megy valamiért,akkor nem tudom hogy egy szétbuherált DVD5-ös verzió mitõl menne.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem indul a játék...
Nehézségi szintre nyomok de semmi... mit kell csinálni mi a baj?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Call of Duty World At War
worldatwar
beszállnék !!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Valaki nem tudja hogy lehet multizni?
Már ferrraktam a CoD5_1.1_private.server.patcht és amikor a szeróra csatlakozok el számol 10-ig és aszt írja ki hogy SERVER CONNECTION TIMED OUT.
HELP PLS