Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de mindent hajlandó megtenni, hogy irigyeljék.\"
és ottvan h call of duty world at war multiplayer...
vki feltudott menni szerverekre és gamelni mert most tenném fel...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Egyszer már volt dieûrectx hibám és reinstall megoldotta. Most az oroszos küldetés után vagyok mikor felszálltunk a vonatra és betölt az új pálya berlin felé már és 800x600-ban sárga textúrák, minthA SZAR LENNE A DRIVEREM 1024X768-BAN MEG KIFAGY FEKETÉN. vAN ÖTLEWT? mINDEN A LEGFRISSEB.(driver+directx)
http://bf2s.com/player/swy/
Ezt bdw fórumon találtam ott már mindenki játszik....
Én nemakarom megprobálni mert félek hogy ezek után ha menni fog majd bannolják a cd kulcsom..
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ez mi akar lenni? eredetim van és egy szeróra se enged be -.-
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(lehetõleg vmi kezdõbb kellene még mert nem vagyok benne vmi jó ezért kéne gyakarolni)
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Az élet eleme a lét!
Az miért van, hogy tele van a képernyõ játék közben zöld négyzetekkel?
Nemcsak ennél a játéknál, hanem volt már másoknál is, csak most nagyon...nem tudom, el tudjátok-e képzelni a dolgot, de nagyon zavaró... :S
Pislog az egész képernyõn...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az xfire azonban továbbra sem látja a cod5 szervereket...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kreáltam egy online profilt játszottam is vele de most nem tudja betölteni vmiért. Can not connect to bla bla-t irja ki.
Eredeti a játékom.
Volt valakinek ilyen gondja?
Ilyen még nem volt nekem, h ilyen beállítások mellett enniy FPS-t produkáljon.
1680X1050
4X Anti-aliasing (ez a legfurább, ugyanis nagyon le szokta szívni az FPS-eket ez a beállítás más játékoknál)
V-sync : on
minden Extra beállításon
és mégis 55-60 (!) FPS mindenhol, nem számít mekkorát robban, milyen közel, mi.
Tényleg ilyen faszán optimlaizált, vagy csak vmi csoda?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Ez marha jó kép!!:-))(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Fákjúal!
Köszönöm !
A rendszer DLL (User32.ddl)a memóriába áthelyezésre került.Az alkalmazás nem fog megfelelõen futni.Áthelyezés történt, mert DLL (C:\Windows\System32\user32.dll) a Windows rendszer a SLL-ek számára fenntartott címtartományt foglalta el. Új DLL-ért lépjen kapcsolatba SLL-t biztosító forgalmazóval.
feltettem a patchet és most se indisa el a játékot
nem tudok profilt csinálni,mert az elején nem irja ki!!
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
TDU:Kamarov:HUN
Mindenböl a legutolso van fent.
nVidia Driver, Directx