7577
-
priluki #4856 aha,most probáltam jolvan az idözona,Hungary van beállitva mégse azokat dobja ki.. valakinek ötlet? -
fbd195 #4855 hali! mi lehet a gáz, ha a 3. pálya nem tölt be, és a multiplayer pályák többséges sem? (csak a Makin) Nemtudom mit ir ki, mivel csak a hibaüzenet hangját hallom és fekete képernyőt. CTRL+ALT+Delete-vel annyit látok hogy DirectX error.Minden cuccom Drivere a legfrissebb... plz help! (DirectX is a legfrissebb -
#4854 Nekem is ez van mindet üresnek írja!! -
Evoluti0N #4853 próbáld meg az xfire weboldalán -
priluki #4852 sziasztok,x fire valamiért saját országra canadai servereket dob ki :D Átlehet állitani valahol? Elég vicces,nemtom hogy lettem canadai :DD -
Evoluti0N #4851 #4849
3 féleképp lehet. Shortcut, a játék mappájában a CodWaWmp.exe elindításával, illetve Xfire-ből .
A mikor a disznópörkölőtől kifekszik az zászlóvivő, akkor nég nem lehet felvenni. Kiírja, illetve mondani fogja a szakállas tag, h vedd fel amikor majd fel kell. F-t nyomj, ha azzal nem megy, akkor bug. -
#4850 A reichstag elfoglalásánál miért nem tudom fel venni a zászlót? -
dertomi #4849 hogy kell elindítani a multiplalyert? -
Evoluti0N #4848 2 kérdésem lenne:
1. a szinte teljesen kihalt SF szerveren kívül nincs másik magyar HQ+HC szerver?
2. nektek se mutatja ki a szervereken fenn levő játékosokat, meg a játék típusát az Xfire-n? -
#4847 c:document and settings/neved/local settings/Application data/activison a többit tudod. Azonban a totalcommanderben vagy amit használsz engedélyezd a system és rejtett fájlok láthatóságát egyébként nem jelenik meg. -
Djemba #4846 nem warezolunk api!!!!!!!!!!!!!!!!! -
simonl #4845 Sziasztok puhányok,
Segítséget kérek: hova menti a játék a mentéseimet ( Windows újratelepítés lesz )
köszönöm...elvtársak:) -
#4844 Nem is azért rakták fel a videót, hisz mindenki tudja hogy csít, hanem hogy a sok vérpistike belássa hogy úgysem fogja tudni végigvinni. -
#4843 Nem csítről van szó, hanem arról hogy gyakorlatilag lehetetlen végigjátszani. :P -
Purga #4842 Hasonlo a véleményünk. -
csuripi #4841 Szerintem ő sem tudja. Ezt bárki megtudja csinálni, csak lekell alacsonyodni 1 bizonyos szintre, amivel az a baj, hogy onnan nincs vissza út, 1 bűdös ganyé csíter marad az ember. -
steweee #4840 ez amúgy kifejezetten multis játék ? vagy van benne sztori mód is? -
Purga #4839 Ebben a videoban mi a pláne?
-
#4838 Van már valami megoldás a 2. pálya utáni hibaüzenetre?
Novemberi directx és a legújabb nvidia driver van fennt...
( a 2. pálya elején, amikor hajóval visznek a partra, ott is a vínek elég fura textúrája van :S ) -
#4837 Bocs ha volt már. Zombi mod 102-es szint. O.o -
#4836 Oké:-) Bocs
-
#4835 Próbáld meg neked sem menne!! -
#4834 FAQ! -
#4833 pedig én így megyek mindíg törtre. -
#4832 -
#4831 Kösz már megvan! -
#4830 tudna vki segíteni az fps problémámon pls? 4811-es hsz -
#4829 Gyerekek nekem kéne a lan fix!!Honnan tudnám megszerezni??Mert az off-on nincs!! -
#4828 origi kell -
#4827 kéne egy viszonylag haladó ember zombira beugró now...ha 5 min alatt nem jön privát akkor már nem aktuális... -
blade9595 #4826 Nem tudja vki h mikor lesz 1.1 crack? -
crysis #4825 Multiplayer options-be nem engedi átírni,mert csak ennyi van,hogy "Player name indicator" és azon belül van 3 választási lehetőség:Full Name,Icon Only,Abbreviated.Próbáltam consolba is,de nem megy. -
#4824 Hi All!
Egy kis segítségre lenne szükségem, ugyan is elakadtam. Valahol okinawaban járok és vagy egy fa ajtójú bunker amit ki kellene nyitnom, de sehogy sem sikerül. A társarám várnak és állandóan mondják, hogy be kell jutni a bunkerbe. Elvileg lángszórót kellene használni a művelethez de semmi, de a gránátra sem reagál. Már kilőttem mindenkit a pályán, többször körbejártam, de az ajtót nem tudom kinyitni. Esetleg valami ötlet? Ha így nem megy és kell töltök fel egy képet is. -
#4823 hy
most jelenleg nemtom ,h hogyan ,de 1szercsak 'odatermődött' nekem 1 szerver ,ami épp tele van 24/24...Én is próbáltam beírni IP-ket a favorites-be ,de nemtom ,h jól írtam-e be vagy csak épp nincs rajta senki???
-
#4822 Már azt hittem h csak nálam van ez a probléma de megnyugodtam:D -
#4821 Gyerekek nekem kéne a lan fix!!Honnan tudnám megszerezni?? -
#4820 ok már sikerült...
nem tudsz v.mi olyan IP-t adni ,amin sokan játszanak éppen??? -
#4819 Felrakom az xFire-t is... :( -
Szergej90 #4818 Egy hamachi "szervert" kell létrehozni vagy csatlakozni egybe és akik egy "szerveren" vannak veled azokat láthatod majd a játékban. -
#4817 Háát ez az!!!:-((()