Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
jó a Cod5??????????????????????mert én már játszottam a Cod4-el és nagyon tutkó volt<#worship>#worship><#worship>#worship>
most szakarodtam összevissza, már kékhalálig is eljutottam :F
mai napom csak szarakodásból állt, nincs kép, nemtok singlet kezdeni, minden hitvány baja volt, most meg ez...
win 98as kompatibilitással játszom mert másképp meg kép nincs, és a 3. pálya kezdetén vág be minden hibát, directx,kékhalál, minden mi jó..
valaki ép megoldást tud?
Amd phenom x4 9950 black edition (3ghz),Gigabyte ga ma 770 ds3,Gigabyte Ati 4850 1Gb,4x1 Kingmax ddr2 1066,Samsung 500gb,Windows xp service pack 3
Köszi.
vagy kudjétek el nekem a [email protected] -ra, vagyirjato ide a forumra
elore is kossz
gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro
1.1-hez(single player) van e már crack?
nekem AMD 3200+ 1gb DDR ram ATI radeon X1600XT és muiltiba 70fps megvan minimum grafikán..... bár csakis videokari optimalizációval. am 20-30.
De a te problémádra a megoldás a videokártya driver frissítés.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Konfig: 4800+ AMD @2650MHz, 4GB RAM,ATi 4850 512MB

Mente et Malleo
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
nekem asszem sikerült megcsinálni csak egy 1.1-es CODMP.exe kellene 😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mit kell csinálni akkor, ha ugyan kijelölöm h. új játékot szeretnék kezdeni, de nem kezdi el tölteni a pályát, sõt nem is történik abszolút semmi, s a menüben maradok.
Hang: már sokan megemlítették, és én is csatlakozom, h elég fura a zene a játék alatt (2. vh és szól ez a rockos cucc :-) ), más bajom nincs vele eddig.
Játékélmény: az volt fura, h single-ben nincs semmi bevezetõ (tréning vagy ilyesmi, nem mint ha hiányozna), egybõl a lecsóba beledobott. Nekem amúgy még se le nem fagyott, se ki nem lépett eddig.
AI: bár nem vagyok ennek a szakértõje, de az tetszik, h azért agresszívabb az ellenfél, pl. mikor megrohamoznak minket melee attackkel, igaz kicsit olyan elõre ész nélkül szerû, de hát majd finomítanak ezen is.
Majd ki kellene próbálnom a BIA vmelyik részét is, és akkor lehet megváltozna 1-2 dolgoról a véleményem. Egyelõre olyan 80 % körül adnék a játékra.
<#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Valaki válaszolna a #3995 üzenetre? Nekem is ugyan ezt írja ki, ha coopolni akarok hamacsin.
Valaki akinek sikerült, leírhatná hogy pontosan hogyan! (és a multi sem müxik, ott is hibát ír ki).
Elõre is kösz!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hát te nem tudom mivel játszottál, de hogy én a játék végigjátszása során egyetlen egy buggal sem találkoztam, sõt kilépések sem voltak, az is biztos.
A MI bénaságával egyet értek, mert nálam is volt olyan hogy ott állok a katona elõtt, a fejéhez tartom a pisztolyt, azt csak áll ott mint a szent. Én meg oda megyek, azt késsel elvágom a torkátxD.
Én 80%-ot adnék a játékra...
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Rá is próbálunk holnap!
Grafika:8/10 --> Brothers in Arms - Hell's Highway nevezetû játéknak sokkal, de sokkal jobb grafikája volt.
Hang:9/10 Itt belevettem a néha kusza monológokat és az agyamra menõ bánzáj bekiabálásokat.
Játékélmény:6/10 --> Folyamatos kilépkedés, bug halmaz az egész játék. A patch se volt az igazi, majd ha adnak ki egy normálisat hozzá, akkor lehet több pont lesz.
Ai: 5/10 --> Nagyon röhejes. Állok a katonával szemben(jó pár helyen) és nem lõ, pedig a legnehezebb fokozaton játszom. Kipróbáltam a többi nehézségi szinten is, de ott is ugyan ilyen ratyi volt. Az okés, hogy kiugrálnak, meg elbújnak, de akkor is szörnyû.
Összességében 70%-ot adnék erre a játékra. Még egyszer mondom, lehet a következõ patch-csel kijavítják eme hibákat, de nem látok nagy esélyt ennek. Ha össze kellene a Modern Warfare-el vetnem, az simán leverné ezt a játékot. Holott jobban kedvelem a 2.vh-s játékokat, mint a moderneket. Ez van, ezt kell szeretni.
Gépem:-Intel Core2Duo E8400, -Gigabyte GA EP35-DS3, -Gainward HD4850 512MB DDR3, -Geil Value 4096MB DDR2 800Mhz, -NEC 7200S DVDR, -Samsung 500Gb 16Mb -Cooler Master Elite case
MJ rulz Pink Team The Only One
Mi a megoldás vajon? És amúgy mit tartalmaz ez a patch, h ilyen nagy?
Remélem moddolnak hozzá mihamarabb ilyen zombis pályákat, nagyon jó móka 😊