Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Lenne egy problémám.
Felraktam a Windows 7 és kimentettem a mentésem(nem eredeti a game!) ugye még a Win XP-rõl,(C/documentum and settings/.......) na és onnan kivan mentve a save game !
De a Win 7 -ten nem találok olyan mappákat!Vagyis nem tok oda eljutni<#guluszem1>#guluszem1><#fejvakaras>#fejvakaras>!Szal ha valaki tudna segíteni hogy hol találom a Win 7 be ezt a helyet aholv belehet rakni a mnetést pls segítsen. Kösszziii! <#help>#help><#vigyor3>#vigyor3>
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Mit csináljak embörök?
Nekem meg van az 1.1patch.És azt szeretném megtúdni,hogy le kell e tölteni az 1.2 meg 1.3 patchet,hogy birjam használni az 1.4 petchet???<#nyes>#nyes>
Ha kidob a játék mp része retriving account information-nél az ellen lehet valamit tenni? (patchelt , crackkelt cucc és singleplayerben van profilom)
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
Legalább is kaptam a Treyes fiuktól levelet, hogy vegyem meg! 😄
Ezek hülyék ha azt gondolják valaki megveszi, és ha tényleg c-re is pénzes lesz, akkor b****k meg a jó büdös k***a.............
Fatboyz4ever!
Kérdés: ha a single -ben megtalálom az összes "death cards" -ot van e befolyással a multira vagy esetleg a további single player játékra?
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
sajnos igen abba a topicba nem néztem be...
de még egyszer köszi h segítettél!!!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
az a problémám lenne a játékkal h nem akar egyáltalán csatlakozni sehova. simán connect Ip-vel is próbáltam vagy a favoritos módszerrel de semmire sem reagál.
ha valaki tud segítsen, de tényleg csak az írjon aki segíteni akar.
(régebben ment a játék szóval egyáltalán nemtudom mi baja lehet most az 1.4 es patchel)
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Feltettem a játékot, el is indul, de mikor rámegyek, h new game, kiválasztom a nehézségi szintet, akkor nem csinál semmit, nem inditja el a pályát
mitõl lehet?
Elõre is köszi!
...
ha még egy patchet se raktam föl és letöltöm a v1.3-as patchet akkor az 1.1 és az 1.2 is meglesz?😄elõre is köszi(cod5-höz xD)
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
Még egyszer mondom, ez csak egy ötlet, mert ilyet még nem hallottam! 😄
sok sík Rt!
Fatboyz4ever!
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
tudtok 1.4-es patchhez cracket?? (amugy nem nekem kell egy haveromnak)
bocs ha nem igazán ideillik..
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
lenne egy kis hang problémám. Vista 64bit(Home Basic)...Van hang, csak ha dumálnak benne akkor nincs... Valaki 5let? Minden driver new.
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
Régebben már volt fönt a játék és olyankor volt profil nevem meg minden,
de most hiába akarok single-özni bemegyek a soloba kiválasztok egy pályát meg a nehézségi fokozatot de nem akar elindulni.
Van valami tippetek? <#confused>#confused>
roland14: lehet olyan szerverre akarsz felmenni ami indiferens a te verziódal! neked is ajánlom az xfire progit
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
Tudnátok pár jó kis magyar IP címet adni HC TDM szerókhoz?
Eredeti játék.....PB nem akadály😊
Kalandorok kíméljenek😊
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
(ki irja hogy server is diferent version COD_waw MP
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mgvettem a jatekot és dühit mert nem tudok online játszani mert ki ir egy olyat: Serve is diferent version COD_WAW MP!!
Valaki tudna segíteni mert nagyon dühit gogy megvettem viszonylag drágán és nem megy!!
pls help