Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy a játékhoz van már magyarítás?
Még mindig senkinek nem kell origi CoD5? bolti ár alatt jóval :|

rage
Gondoltam kipróbálom ezt a játékot, eddig nagyon bejön, csak valamiért elakadtam. A második pálya (little resistance )legvégén azt kéri, hogy kérjek rádión légicsapást két ellenséges tankra. Más ellenség nincs is már a pályán, csak ez a két tank áll ott. 6-ossal elõveszem a rádiót, de hiába próbálok a tankokra "célozva" segítséget hívni, mintha a program nem érzékelné, a kurzor sem vált át, s nem tudok légicsapást hívni. Vagy valamit nem jól csinálok ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

c/users/neved/local settings/ activision

Danyi95
Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Felraktam a Windows 7 és kimentettem a mentésem(nem eredeti a game!) ugye még a Win XP-rõl,(C/documentum and settings/.......) na és onnan kivan mentve a save game !
De a Win 7 -ten nem találok olyan mappákat!Vagyis nem tok oda eljutni<#guluszem1><#fejvakaras>!Szal ha valaki tudna segíteni hogy hol találom a Win 7 be ezt a helyet aholv belehet rakni a mnetést pls segítsen. Kösszziii! <#help><#vigyor3>

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Örülök, hogy sikerûlt. Milyen néven játszol?

G.I.JOE
Na, talán megoldódott a gondom, letöröltem minden modot, a dokumentumokból, meg asszem a program files-ból is, minden map-et. Engedtem hogy leszedje újra a cuccokat, meg pár map-et, aztán visszamásoltam azokat amiket tudtam hogy fent vannak. Az elõbb játszottunk is együtt az Operában! 😊

Minden mapnál ezt írja? vagy csak bizonyos mapoknál?

G.I.JOE
Origim van és pl a csurgóin most állandóan azt írja ki hogy "unhandled exception caught" és kilép. Ezt tudom hogy mi, de a szar játék hibája, vagy mi? Legújabb directx, a gép stabil! 9.5-ös ati van fent, letöröltem a riflesmod könyvtárat, hogy újra szedjen le mindent, de semmi! 😞
Mit csináljak embörök?

Lacee86
Asszem az 1.2 kell hozzá.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

belarus
Helo!
Nekem meg van az 1.1patch.És azt szeretném megtúdni,hogy le kell e tölteni az 1.2 meg 1.3 patchet,hogy birjam használni az 1.4 petchet???<#nyes>

<#eljen><#eljen> a vége
most olvastam hogy a map pack 1-nél is pc-re megjelenésig + 3-4 hetet kellett várni szóval akkor talán 1 hónap múlva lesz belõle valami<#levele>.. de legalább ingyen van ezt senki ne felejtse el![#eljen
BeatUhse
Hali!
Ha kidob a játék mp része retriving account information-nél az ellen lehet valamit tenni? (patchelt , crackkelt cucc és singleplayerben van profilom)

amúgy konzolokra már megjelent de mikor jelenik meg pc-re?<#falbav>
A próféta beszéljen belõled!

Fatboyz4ever!

nyugi pc-re ingyenesen letölthetõ lesz csak xboxra meg psre fizetõs
c-re=pc-re

Fatboyz4ever!

jaja jön, de úgy tudom külön pénzért!
Legalább is kaptam a Treyes fiuktól levelet, hogy vegyem meg! 😄
Ezek hülyék ha azt gondolják valaki megveszi, és ha tényleg c-re is pénzes lesz, akkor b****k meg a jó büdös k***a.............

Fatboyz4ever!

mivel nincs kedvem visszaolvasni több oldalt így nemtudom tudjátok-e hogy JÖN AZ ÚJ MAP PACK 2 videó róla: http://www.gametrailers.com/video/exclusive-shi-call-of/51310
Törölt felhasználó
asszem csak coop-modban lehet bekapcsolni a kártyák adta különleges bigyókat 😄
rexHUNter
no

Sziasztok,

Kérdés: ha a single -ben megtalálom az összes "death cards" -ot van e befolyással a multira vagy esetleg a további single player játékra?

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Törölt felhasználó
köszönöm szépen!
sajnos igen abba a topicba nem néztem be...
de még egyszer köszi h segítettél!!!
Helló Szia! Olvasd el a Warez topic 1403-as számú hozzászólását, szerintem az lesz a megoldás a problémádra.

Törölt felhasználó
és van egyáltalán ilyen crack?
Mivel kivették azokat a console parancsokat... kell egy crack vagy mi amivel lehet használni...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Törölt felhasználó
sziasztok!
az a problémám lenne a játékkal h nem akar egyáltalán csatlakozni sehova. simán connect Ip-vel is próbáltam vagy a favoritos módszerrel de semmire sem reagál.
ha valaki tud segítsen, de tényleg csak az írjon aki segíteni akar.
(régebben ment a játék szóval egyáltalán nemtudom mi baja lehet most az 1.4 es patchel)
húzd ki a netkábelt

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

sharpwrz
Sziasztok!
Feltettem a játékot, el is indul, de mikor rámegyek, h new game, kiválasztom a nehézségi szintet, akkor nem csinál semmit, nem inditja el a pályát
mitõl lehet?

Elõre is köszi!

...

sziasztok!
ha még egy patchet se raktam föl és letöltöm a v1.3-as patchet akkor az 1.1 és az 1.2 is meglesz?😄elõre is köszi(cod5-höz xD)

Szia! 2hete vettem a gépet. Minden játék jó rajta, van hang, legújabb driver van fent stb... Én arra gondolok, hogy a Skulptura tömörítése kicsit bezabálta a hang fileokat 😊 Na majd megszerzem RELOADED cégtõl 😄

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

Nem biztos, de szerintem a tré alaplapi hangkari a ludas! Nem bírja a hardver mixet! Vegyél egy 3,5eFT-s SB Liveot és minden rendben lesz!
Még egyszer mondom, ez csak egy ötlet, mert ilyet még nem hallottam! 😄

sok sík Rt!

Fatboyz4ever!

ja még mindig.

még mindig? 6500-ért?

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

csá!
tudtok 1.4-es patchhez cracket?? (amugy nem nekem kell egy haveromnak)
bocs ha nem igazán ideillik..

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

Hello mindenki!
lenne egy kis hang problémám. Vista 64bit(Home Basic)...Van hang, csak ha dumálnak benne akkor nincs... Valaki 5let? Minden driver new.

GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W

Snexi
vedd meg eredetiben

Sziasztok!
Régebben már volt fönt a játék és olyankor volt profil nevem meg minden,
de most hiába akarok single-özni bemegyek a soloba kiválasztok egy pályát meg a nehézségi fokozatot de nem akar elindulni.
Van valami tippetek? <#confused>
sgteam én probaltam azzal is de azzal még be se akar lépni a szerverre csak a menü jön be!
szedjétek le az xfire progit és tele lesz szerverrel olyannal amilyet csak akarsz.
roland14: lehet olyan szerverre akarsz felmenni ami indiferens a te verziódal! neked is ajánlom az xfire progit

q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi

Sziasztok,

Tudnátok pár jó kis magyar IP címet adni HC TDM szerókhoz?
Eredeti játék.....PB nem akadály😊
Kalandorok kíméljenek😊

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

rexHUNter
Az 1.4-est is felkéne

Én nem szólók,mert csak bajj lenne belölle.Olvass vissza max 1-oldalt.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Felraktam mindent egészen 1.3-as patcig de uyganezz a hiba
(ki irja hogy server is diferent version COD_waw MP
tedd fel a patcheket

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Hali mondnekinek!
Mgvettem a jatekot és dühit mert nem tudok online játszani mert ki ir egy olyat: Serve is diferent version COD_WAW MP!!
Valaki tudna segíteni mert nagyon dühit gogy megvettem viszonylag drágán és nem megy!!
pls help
Na még mindig eladásra vár a CoD5öm. Minimum ár: 6500Ft... többi pm😊

hy nekem az a problémám hogy felraktam megcrackeltem és amikor elinditom bejön a video utána nyomok egy entert bejön a fö menü és 3-4 másodperc mulva kilép evel az üzenetel Fastfile for zone 'common' appears corrupt or unreadable (code 107.) nem tud valaki segiteni elöreis köszi<#banplz><#banplz>
be kell jelentkezned ide és utána kattints rá