7577
-
ropi88 #6897 próbáld 1.4es verzióval, utána felpatch-olod -
eminemtheking #6896 kösz csak az a baj ez az 1.5-ös nem működik nálam pedig ha jól látom akkor itt bizonyos xpt kaphatnék magyarul meglehetnék ugyanannyi amennyi voltam -
ropi88 #6895 nézgelődj erre.... -
eminemtheking #6894 na van egy nagy problémám 41-es szintű voltam multiba amikor újra kellett rakni az xp-t ugyan elmentettem a mentésem de most hogy visszaraktam nem működik gondolom a serial miatt mert mást használtam akkor és most(nem eredeti) így tude valaki olyan hacket hogy level 41-re felrak aztán fejlődhetek magamtól tovább? mert full hack baromság 1.ről meg nem akarom újrakezdeni -
ropi88 #6893 nekem is ment 64 bites win7 alatt a cod waw, 7100as verziót használtam... -
Dave0092 #6892 gyengusz, nekünk 31 kör a rekord -
#6891 Hmm, hát már elindul viszont amint apálya bejön, kilép! Pontosabban kifagy. Ha PB nélkül csinálok szervert, megy, ha PB-vel, kifagy! A legfrissebb PB van fent. Megcsináltam >ezt< is, de ugyanaz. Túzfalat kikapcsoltam. Lehet megvárom amíg az evenbalance rendesen támogatja a win7-t. -
osan #6890 Nekem is simán megy minden ügyeskedés nélkül! -
#6889 nekem ezen megy win7 x64 gond nélkül és nincs kompatibilis mod-ban -
#6888 Ahh látom a win Xp mód és a xp kompatibilisás nem egy. Letöltés ...
De azért infók jöhetnek, ha vannak! -
#6887 Használ vki win7 x64 alatt cod waw-ot? Nálam egyelőre nem indul el! Nyomtam neki xp sp2-3 kompatibilis módot is, rendszergazdaként. -
#6886 jaja, azt ott nem néztem, de most már meg van. Csak kiakartam próbálni milyen a zombikat irtani összes fegyverrel, god móddal :D. egy ideig király, aztán felejtős :D. -
lehet nem vettem észre. köszönöm türelmeteket és a válaszokat. -
#6884 az király, ezt is kösz. -
#6883 Options/Game Option-->Enable Console
-
#6882 hol? :D már néztem, de lehet elkerülte a figyelmem. -
#6881 Be vannak népesítve. Sok szerver van sok játékossal. -
#6880 menuben kapcsold be a konzolt -
#6879 kösz a válaszod. akkor lehet megveszem, bár nemtom mennyire vannak még a szerverek benépesítve.
és a nullánál nekem nem hívja elő :(. -
#6878 Nem is fogsz tudni profilt csinálni warezzal. Konzolt pedig 0-val hívod elő. -
#6877 és melyikkel tudom előhívni a konzolt? -
#6876 warez cod5nél nem tudok profilt csinálni, úgy vittem végig a singlet is... hogy kell? -
rusher #6875 Ha új gépre rakom fel a játékot, akkor lehet új profilt létrehozni? Tehát ugyanehhez a serial számhoz? -
#6874 zombi. kb 21:30
xfire: palesz
aki akar vegyen fel. -
tzjh89 #6873 Helo
Cod5-özni szeretnék és szeretnénk..egy kisebb társaság összehozására gondoltam ha valakit érdekel akkor vegyen fel msn-re: [email protected] -
eminemtheking #6872 ilyen parancsokkal hülyeség játszani csak élvezhetetlen az egész... -
#6871 van.
kilikk -
#6870 erről van video? -
#6869 nemtudja vki a parancsokat a nazi zombiba?
pl.: sf_use_ignoreammo 1 végtelen ammo és no tárazás
tud valaki még ilyeneket? -
eminemtheking #6868 úgy tudom augusztus 6.-án jelenik meg(jövőhét csütörtök) a map pack 3 konzolra vajon kiadják-e még augusztusban pc-re 1.6-os patchként? mert gondolom máshogy nem tudnák vagy mégis? -
oregon1987 #6867 Jó az új zombi map csak mikor leszáll a köd és jönnek a kutyák elkezd akadni pár másodpercre! :D
20-ik körig bírtuk négyen első nekifutásra! -
koandras #6866 Helo No or bad chalange for adress... ezzel dob ki a kölföldi szerverekről....
mi lehet a gond?? please help -
Stefan24 #6865 Hali!
Az 1.5ös patch-el lenne 1 kis gondom. Feltelepítettem. A private client patch-et elindítom, játék, F3, console. Eddig rendben, de az F4-et már nem lehet nyomni, mert be se jelentkezik a játékba, kiírja h más verziójú a szerver. Ez most hogy van akkor? -
Vityuska #6864 Hali.
Lenne egy olyan problémám, hogy elindítom a játék single részét kiválasztom h Solo-->New game-->Recruit és nem csinál semmit nem tölti be a játékot. 1.5-s patch van fent régebben is volt ez a hiba:S vki pls help -
csuripi #6863 Sajnos elég bugosak a nem gyári zombi mapok. -
csuripi #6862 Ahogy mondod, nem jön, áll 1 helybe. -
#6861 aha, sok hüyle zombi nem jön :D (HD) -
#6860 na az ilyen embereket bírom, nagyon rendes vagy köszi szépen,örülök hogy vannak ilyenek -
#6859 Ja vágom akkor, filenevek nem map nevek.
Norbi: Közben feltoltam ftp-re a kwai filejait hátha a csere segít, de akkor már nem kell. -
#6858 semmit, csak rámész a mission select-re és zombi--majd ott az utolsó az uj--
amugy megoldottam a map betöltési hibát, ujra tettem az 1.5.ös patcht,és most jó