Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Az utolsó 3 oldalt átfutottam, és nem találtam választ a kérdésemre. Ezért gondoltam, hogy egyszerûbb lenne megkérdezni.
Remélem valakinél a segítõ szándék fontosabb lesz...
Ma telepítettem a játékot, és az a problémám, hogy mikor elkezdenék egy új game-t nem történik semmi. Rámegyek a new game-re, kiválasztom a nehézségi fokot, de ezután nem történik semmi. Ha a küldetést választom ki, akkor ugyanez történik.
Valakinek van ötlete mi lehet a gond?
Elõre is köszi!
Fatboyz4ever!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ma ratam fel a játéot,de idobál a pb corrupted file memory 81047-el. ötlet?
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
9000Ft, +postaköltséget a vásárló fizeti 😊
kb. 1-2x telepítettem, de nem volt fent huzamosabb ideig. A DVD lemez 2x volt a meghajtóban...
Sajna ez nem az a CoD, amire számítottam 😞
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
bloody fucking murder
Ha nem go 'Warez Topic' és ott elmondom neked...
Ember 123: Elöször patcheld fel maxra...és ha ugyse megy akkor X:\Activision\Call of Duty World At War\Video\treyarch.bik-et(asszem)szedd ki...ha igyse akkor jobb katt a parancsikonra Tulajdonságok itt keresd meg azt a fület ahol a futtatási modok vannak és állitsd át valamire pl win98...
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Van egy kis problémám a játékkal.. amikor el akarom indítani a játékot, azt irja ki hogy a codwaw.exe hibát észlel ezért leáll. Valaki tud segiteni hogy mi a probléma oka? Megköszönném!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
MJ rulz Pink Team The Only One
és itt jön a lényeg. arra már senki nem emlékszik, hogy a dicsõített activ. hogy adta ki a cod2-õt? PB!!!!! nélkül - iszonyat gáz volt a game, szart sem ért. fél évet vártunk rá, ha ezt a trey csinálta volna... cod4nél meg a pam<->promod ellentét ment hónapokon át. bug ott is volt rendesen, aki nem emlékszik rá az hülye. pl a leggázabb a lean bug, te lõhetted az ellent, de te golyóálló voltál, fasza volt úgy warozni, hónapok alatt javították. errõl ennyit. nem védem én a treyt, de szerintem semmivels e rosszabb az 5 mint az elõzõek. semmivel!!! csak ilyen a csordaszellem. a hülyék megvezethetõek...
MJ rulz Pink Team The Only One
cd-kulcs. nem telepitve van a cod, hanem csak maga a könyvtár van meg. eddig elsõ indításnál csinált egy adat reset-elést, majd egy reg fájlt kreált magának.
Most meg mindig kér cd kulcsot, vagyis nem jegyzi meg. lol
most tettem ujra a win7-et, ha valaki tud megoldást akkor szóljon.thx
Nekem kellene az a mappa ami a Dokumentumokba van ha valakinek van egy kis ideje legyen szíves töltse fel
Elõre is köszi!
Köcsög..----KUREC
a jó kurva anyáddal beszélj így.
ha nem tetszik valami, akkor ne válaszolj te faszköcsög....<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Faszomat.Hányszor irjam még le?
Nem kell X-fire.
Kimásolod azt a kurva IP-t,megnyitod a játékot.
A kurva favoritba beirod az IP-t,Nyomsz egy F3-mat,csatlakozol utánna ha bentvagy Nyomsz egy F4-et.
Mennyi idös vagy?Vagy te is lusta vagy olvasni kicsit vissza.
Fasz kivan veletek
megoldás?
Én már uninstaláltam a map packnál felraktam zombizás miatt de azóta megint uninstall,bánom hogy megvettem,egy hatalmasnagy rakás szar az egész tele buggal plusz feltétként. A Cod6 valószínüleg jó lesz mert nem ezek a kóklerek csinálták akik ezt a részt...A Cod7-et már most temetem.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ismered az E.M.I.S.Z.--Clánt?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu