7577
-
csuripi #6817 Akkor neked az volt a vége. Az egésznek az a lényege ki meddig bírja. -
steweee #6816 na sikerült végigvinni
egész jó kis játék
a vége meg elég nehéz is lett ráadásul
a zombis extraküldiket csinálom
az elsőnél mi a vége? úgy9ig elvittem
a másodiknál meg vmi áramellátást kellene elindítani, de nem tudom a felső szinten mit kellene tenni, mert írja a kapcsolónál hogy előbb az áramot kell beindítani, de nem találok ott másik utat
help pls -
#6815 Valaki jön zombizni? még 2 ember kéne.
-Legyen Hamachid
-TS + mikrofon
-1.5 LAN FIX -
jermos #6814 kivan kapcsolva ! -
osan #6813 tűzfal? -
#6812 Hali, az mitől lehet hogy most felraktam a cod 5 öt végig patcheltem.. aztán ha elindítom akkor lenémítja a hangot :| (XP van, régen jó volt) -
jermos #6811
mostmár ezzel dob ki !!!!!!! -
jermos #6810 1.kitöröltem a COD5/PBMappámat
2. letöröltem a pbsvc.exe vel a PB t
3. ujra felraktam
4.a frissítővel megcsináltam a COD ban a PBt
5.ujraindítottam a gépem
megint ugyan az =/ -
#6809 jah énis arról tettem fel :D -
#6808 nem win 7 probléma...
töltsd le a punkbuster service-t és telepitsd...
crysisban a telepitőjébe benne van azt tudom... -
osan #6807 Ne frissítsd, telepítsd újra! pbsvc.exe! -
Neoncsoves #6806 akkor nincs ötletem :S -
jermos #6805 XP ! -
Neoncsoves #6804 win7? -
jermos #6803 sziasztok
ezzel dob ki szinte minden szerverről a játék =/
a PB t már frissitettem
valaki segitsen PLS !
elöre is köszönöm -
Devil093 #6802 igen az az 1 esetleg még lehet mert elég régen lett ujra rakva az xp -
#6801 fárad az xp? -
Devil093 #6800 :S és azt nem értem hogy mostanában szinte mindenjátékban igyvan nállam
pl cod2 ben is multiba van 200-400 fps teljesen lowon dx7n
cod4ben multiban fullon van 80-150 kb -
emokiller #6799 Hát szerintem meg nem. Neken 1280x1024es felbontás és minden maxon 40-75 fps között mozog. A gépem pedig gyengébb mint a tied - asus p5k se , intel 2x2,8ghz , 2gb 800as ram , és radeon 4830 512mb -
#6798 hát sztem ha minden maxra van huzva akkor... JA -
Devil093 #6797 Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy az új patchel (1.5) zombie mód ba van fullon 25-50 fps-m ez normális ien géppel? -
#6796 aki szeretne zombizni:
szoba: CoD_WaW_Zombie
jelszó: nanu -
emokiller #6795 Private client patchel. Gamecopyworld-ön megtalálod.
Berakod játék könyvtárába és elindítod. Ezután xfireből csatlakozol egy szerverhez , de ugy kérni fogja az akkuntot. Ekkor megnyomod az F3at majd consolba /reconnect és töltés közben pedig F4et nyomod meg hogy a PB ne basszon ki. Kb ennyi. -
#6794 Oks, az jó. Akkor lehet beruházok egyre, de valszeg inkább Cod4-re, bár picit drágább ahogy néztem. -
#6793 a kulcs a lényeg a játék mindeggy hogy honnan van meg -
#6792 Azt vágom, h csak kulcsot adnak. De akkor ha torrentről leszedett játékot az itt vett kulccsal teszem fel, működni fog? -
mikuc #6791 Én már 2 db kulcsot is rendeltem tölük. Nem volt semmi gond nem átverés.
De csak kulcsot küldenek magát a játékot neked kell beszerezned. Kivéve az EA Download és Steam játékok. -
#6790 Private client patch-el -
#6789 kiváncsi lennék h sikerült megoldani? -
netcool #6788 sziasztok! lenne egy kérdésem. a nevembe hogy tudom belerakni a TM vagy az körben R betű karaktert?mert ha beirom akkor nem látszik a játékban.:S -
eminemtheking #6787 de csak annyih magyar szerót láttok gondolom hiszen van több csak nem saját ország legyen a keresésbe hanem mondjuk európa.. -
emokiller #6786 Én is kb annyit. -
emokiller #6785 probléma megoldva , már tárgytalan az előző hsz. -
emokiller #6784 Hali segítséget szeretnék kérni. Láttam hogy online profil nélkül a konzolból lehet csatlakozni de amikor beírom hogy /connect ip:port és enter akkor nem történik semmi...vki segítsen pls -
#6783 Aki használ xfiret az hány szervert lát? Én valamiért csak 28-at :S -
hekagros #6782 hi!
haveromnak ezt irja a game amikor csatlakozni akarna:" This game session is no longer available " vki tudna segiteni pls , előre is köszönöm! üdv -
csuripi #6781 Kösz, megpróbálom. -
#6780 én kérdésemre még mindig nem válaszoltak... -
#6779 van itt hamachi topik elég segítőkészek főleg Balu próbáld meg ott hátha tudnak mondani valamit -
#6778 Hogyhogy ilyen olcsó? Ez nem vmi átvágós oldal?