Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kor: 14 alatt... na ez meg a másik.. ne okoskodj bele, van itt egykét hasonló fazon (mama2) nézd meg milett vele...

nem fogom neked megmagyarázni a feketére hogy fehér... majd meglátod hogy 2009 be jön csak...

Snexi
Csak pletykaKülönben is,akkor az újságban mért 2008 van feltüntetve?Mióta a pleytka szárnya kapott eltelt 2 hét,a lapzárta is max 1 hete lehetett,tehát lett volna idejük kijavítani...

talán www.callofduty.hu -.-

Snexi
forrás?

Snexi
Milyen kettõ?Cod4 tavaly novemberben jött....

ToCsEk
nem hiszem, hogy ebben az évben kettõ cod kijönne pcre...
tuti 2009ben jön csak ki.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

nem pletyka. hanem 2009 febr. be jön...

Snexi
Megjelenés 2008 Autunno (gondolom õsz),ez jó jel mert voltak pletykák pár hete hogy csak februárban jön...

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Örülök a jármûveknek mert így legalább van esély egy jó kis base assault modra és végre nagyobb hangsúlyt fognak fektetni a csapatmunkára is(állítólag). Csak így tovább!!!<#nevetes1>
ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Info: GameStar

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Gyakorlatilag már a negyedik epizód fejlesztése során tudni lehetett, hogy ötödik felvonásra is számíthatunk, ám arról nem szólt a fáma, hogy az emberiség háborúktól terhes történelmének mely korszaka ad majd otthont neki.

A Vivendi és az Activision összeolvadása során létrejött Activision Blizzard elsõ bejelentései közé tartozott a CoD 5. EZAZ!!! 😄😄😄

Prince of Máté
A legfontosabbak:
Lehet úszni és jármûveket vezetni!

Csendes óceános háborúsdis lesz?

Amúgy tudom hogy fake de poénnak jó 😄

Bence94
szerintem nem lesz rossz mert a japcsis harcokat nagyon élveztem a pacific assaultban is.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Snexi
milyen szar fake

Snexi
Nagyon nem örülök hogy újra 2 vh.-s lesz...Viszont lesz szovjet kampány aminek örülök.Bár ezt a gémet inkább a multi miatt várom,a single nem hiszem hogy hozni fogja a 4 szintjét mivel nem az IW csinálja.De ne legyen nekem igazam.

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

bodesz
hát ha már ilyen "hamar" kiadják leglább remélem nem "arcade" hatású lesz a multija mint 4 nek...cod1 esetleg cod2 multija még jó volt.sztem uo is elbaxott volt picit de azért azisjóvolt de ez a 4 nem is hasonlít :S

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

milk41
"Tervezett kiadási dátumtól eltérõen (idén õsz), elõreláthatólag csak 2009 februárjában fog megjelenni a Call of Duty 5." forr:callofduty.hu

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

EnZsolt
Juhé.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

hát nem nagyon :S

milk41
senkisem örül velem egyyüt vagy mi?😄

milk41
jön a CoD5 PC-re is!!!!!😊

link

Mikor jelenik meg?
Remélem II.VH-s lesz és lesz német küldetés is.
Call of Duty 5 - Vissza a múltba?

Gyakorlatilag már a negyedik epizód fejlesztése során tudni lehetett, hogy ötödik felvonásra is számíthatunk, ám arról nem szólt a fáma, hogy az emberiség háborúktól terhes történelmének mely korszaka ad majd otthont neki.
Talán valamivel okosabbak leszünk, ha vetünk egy pillantást az itt olvasható álláshírdetésre, melyben a Treyarch keres pályatervezõket. A követelmények között szerepel az FPS-ek vagy TPS-ek terén szerzett tapasztalat (konzol vagy pc), s külön jópont, ha az illetõ nagy rajongója a második világháborús FPS-eknek.
Igaz, ebbõl még korai lenne bármilyen következtetést levonni, de mindannyian tudjuk, hogy nem zörög a haraszt...

milyen jó ez a next-gen grafika 😄

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

hmm talána zvolt a bajod hogy nekem elöbb volt meg mint neked 😄 aztán oltotttak téged 😊
amugy ismered a COD játékot egyáltalán 😄
ha nemtudnád a COD Call of Duty 😄 csakhogy megértsd

Serpa
na és mi várható?
visszatérnek a IIVHhoz?
v a távoli jövõben fog játszodni ...

ahha, kössz h. tudattad velem, nézz már körbe náhány topicban, és nem tom ki kapott annyi felkiálltójelet a neve melllé nem tom kit oltottunk carbon topikba mertt csak flémelni volt képes, de van egy tippel :TÉGED láma........

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

lpmaskmancick
4 rész is alig jelent még meg,de már a 5.rész minnyá megjelenik XD LOÁL

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

tigeroo
fasság.

majd megunja venni a pórnép a 10. részinél 😊

(aztmeg pláne nemértem hogy mire ez a páros-páratlan teória... miért nem lehetnének "megkülönböztetõ" alcímek? pl. mi kapnánk a simán, sorozatszámmal ellátott cod-okat, a konzolokos meg az alcímeseket ...lásd big red one)
zsolt9999
a három nem jelent meg pc-n és elvileg nem is fog

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

csak téged kiutáltak midnehonnan 😊

Prince of Máté
Már rég megjlenet.
Midnenki azzal tolja multiban.

Boconadi
in game kép:

rád se vagyunk többen kiváncsiak de ahogy veszem itt is hozod a színvonaladat mint más topikokban....

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

hehe<#mf1>

Utoljára azt olvastam valahol,hogy szeptemberben jön ki!!!

Balumann
A páratlan számu részeket más csapat csinálja, így a CoD 4 és CoD 5 egyidõben is készülhet akár. A páratlan számú CoD részek, ahogy a cikk is írja, valószínûleg csak konzolra lesznek elérhetõek (a másik csapat nem hajlandó ezekszerint pc-re megcsinálni).

A fejlesztések folynak, be is van jelentve a játék, így jogosan nyitott neki topicot. Egyébként meg a moderátor dolga, hogy eldöntse jó-e a topic. De aki akar, nyisson CoD xxx topikot...

Egyébként meg nagy valószínûséggel ez (az elõb leírt okokból) nem lesz PC-re, úgyhogy inkább a konzolos topicba kellett volna nyitni.

Gunner
<#felkialtas>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

már be van jelentve a COD5!!!!!!!!!!!!

soha

zsolt9999
nyissunk cod 1942 meg cod 2142 topikot <#buck>

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

Hy!

A Call of Duty 3 PC- re mikor jelenik meg?
És ,hogy tudok ide képet feltölteni?...

THX.