7577
-
#1576 De nálam mért nincs a profilban a key??? -
#1575 nem megy mert nemtudtam leírni megjegyezni semmi mert nemenged be a cod.com-ra -
#1574 Figyi neked már volt kódod.. Add már ide hadd próbáljam ki hátha. pls -
#1573 légyszives vki esküszöm ha kell törlöm magam az sg-ről de légyszi vki egy kódot mert nembírok belépni a cod.com-ra -
#1572 Bazz állítólag a Wiew Profile-ban kellene lennie de nincs ott key-.- -
#1571 igen sajnos -
#1570 Neked is az kell amit telepítésnél kér? -
#1569 nekem is egy béta keyt vki privibe és kész esküszöm megszünök -
#1568 Légyszíves csak segítsetek aztán lelépek.. -
#1567 én meg belépni se tok ... -.-'' ocsmány amit művelnek a callofduty.commal, az odaszabault treyarchosok -
#1566 Ja a wiew profile de ott nekem nincs key.. -
#1565 najó én ezt meguntam komolyan mi a *************-ért nemlehet belépni a callofduty.com-ra?
-
#1564 De a profilomba ha rámegyek hogy Account/profile ott scak szerkeszteni tudom. -
#1563 a profilodba -
#1562 valaki egy key kódot küldjön nekem priviben nagyons szépen megkérem -
#1561 Bujcsik, bejelentkeztem és hol találom a keyt,? -
#1560 énse mért nemigaz -
#1559 Srácok nem tudok belépni cod.comon, de mért nem? :( -
#1558 Bejelentkeztem. Azon a linken. És akkor most hol találom a kulcsot? -
#1557 Légyszi küldj egy key kódot priviben. Kérlek én nem tudom megcsinálni. -
#1556 lol ne legyel mar noob, jelentkezz ki és utanna jelentkezz be ujbol a linken mit küldtek:D -
#1555 vki privibe egy keyt nagyon szépen kérek vkit nagyonnagyon -
do2 #1554 nekem még nem adott ki egy játékservet se, vagy vkinek csinálnia kellene ?
-
#1553 BAzz bejön a link ott be kell jelentkezni ott van a mail címem beírom a passt, erre rádob a citromailre.. . -
#1552 Egyébként mindenki a telepítési serialról beszél?:D -
#1551 Küldtek egy emailt amiben egy aktivációs link van. Ez kell?:D Rákattintok és oldalbetöltési hiba.. -
Bmx01 #1550 feltettem végre a működő változatot, hát nem is tom kicsit még érdekes de jól kombinálták a II. Világ.h részt a Cod4 menüvel, és játékmenettel kb 45 percet játszottam de eddig nagyon bejön habár kicsit alacsony grafikára raktam de sztem tolom még feljebb mert elég jól megy pedig nem brutál a konfigom, sztem a gépigény is optimalizálták a 4- hez képest vagy de lehet ez csak a béta miatt mappok is elég jól kidolgozottak csak még szokni kell, kevesen voltunk így a serón de így is be lehetett járni
jó gamet, meek aludni -
Hellsing47 #1549 kurvajóvagy
55 -
#1548 SEGÍTSETEK KÉRLEK -
#1547 SEGÍTSETEK KÉRLEK -
#1546 Rámegyek alul hogy save changes és nem lép tovább.. -
Neoncsoves #1545 ki hányas szintű? :D
én 17 ^^ -
#1544 nemekm szívás aztmondja a telepítő hogy nemjó a kódom jelenkeznék be a cod.com-ra hogy megnézzem erre nemenged be ez mért van? -
#1543 Sziasztok.. Mondjátok h van itt még valaki!! Szóval nem tudok a callofduty.hu-ra regelni a kulcsért, mert a második lépésnél nem enged tovább. Segítsen valaki. Vagyha küldene nekem egy keyt privibe nagyon hálás lennék. -
do2 #1542 nekem egyből megjött a béta kulcs, na lassan lent a game és kinyirok mindenkit -
#1541 Még így is szép :| -
#1540 thx ! köszönöm szépen! ezé csak 40-szer nyírlak majd ki 50 helyett! xD -
csuripi #1539 Kösziiiiiiiiiiii, úgynéz ki sikerűlt. -
Gabe18 #1538 Ha csak ez kell,640x480,minden low meg off:
1.
2.
3.
4. -
#1537 még 5 percem van! xD