Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tuti 2009ben jön csak ki.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Amúgy tudom hogy fake de poénnak jó 😄
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Remélem II.VH-s lesz és lesz német küldetés is.
Talán valamivel okosabbak leszünk, ha vetünk egy pillantást az itt olvasható álláshírdetésre, melyben a Treyarch keres pályatervezõket. A követelmények között szerepel az FPS-ek vagy TPS-ek terén szerzett tapasztalat (konzol vagy pc), s külön jópont, ha az illetõ nagy rajongója a második világháborús FPS-eknek.
Igaz, ebbõl még korai lenne bármilyen következtetést levonni, de mindannyian tudjuk, hogy nem zörög a haraszt...
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
amugy ismered a COD játékot egyáltalán 😄
ha nemtudnád a COD Call of Duty 😄 csakhogy megértsd
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
majd megunja venni a pórnép a 10. részinél 😊
(aztmeg pláne nemértem hogy mire ez a páros-páratlan teória... miért nem lehetnének "megkülönböztetõ" alcímek? pl. mi kapnánk a simán, sorozatszámmal ellátott cod-okat, a konzolokos meg az alcímeseket ...lásd big red one)
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
A fejlesztések folynak, be is van jelentve a játék, így jogosan nyitott neki topicot. Egyébként meg a moderátor dolga, hogy eldöntse jó-e a topic. De aki akar, nyisson CoD xxx topikot...
Egyébként meg nagy valószínûséggel ez (az elõb leírt okokból) nem lesz PC-re, úgyhogy inkább a konzolos topicba kellett volna nyitni.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
A Call of Duty 3 PC- re mikor jelenik meg?
És ,hogy tudok ide képet feltölteni?...
THX.