Call of Duty World at War

← ElőzőOldal 152 / 152

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én régen nyitotam egy Call of Duty 20-at de sajnos ki törölték S:
Code92, rád senkisem kiváncsi :d menjél kaktuszt szarni 😊

nem ismerlek de 1 dolog szent, szereztél pár perc örömet nekem 😄 (ekkora lámát és ennyire unatkozó életemben nem láttam még)

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

zico87
én nyitok 1 cod 63 topikot mert azis tuti lessz..😄még a cod4 se jelent meg de cod5 topic lol

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

cenobite
Sõt lesz 6, 7, esetleg 8 is. De lehet hogy 9. Ezekrõl is annyit lehet tudni, hogy van amelyik konzolra jön, van amelyik PC-re, de lehet hogy nem. Majd kéne nyitni nekik topicot is!

gamertag: kenobita

zsolt9999
én csak négyrõl tudok

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

zsolt9999
5 is lessz?

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

bodesz
hivatalos kiadási dátum : 2008 Szeptember 1.
csakhogy nehogymár bárki konzolos tolja már a nyári szünetben xD

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Alexease
Esetleg a napot nem tudnad megmondani?😊 A rFactor MOD-oknal tudni szoktad.😊<#idiota><#zavart1>
CheAteR88
és a 4 kintlessz konzolon?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

ScarY MAN
hát sajnálom de ugye mondtak hogy minden páratlan jelzésû COD jték csak konzol lesz...igy a 4 az jon pc re de az 5 az csak konzol....a legközelebbi COD ami pc re is kijon(persze a 4 utan) az a 6 lesz.... ennyi....

...

lesz 5!!! 2008-ban

Prince of Máté
trident
Érdemes lenne a hardwired-es cikket is olvasnod, bár igazság szerint hatalmas újdonságokat nem tartalmaz, viszont így mindenki tisztában lehet, hogy a kiadó/fejlesztõ mennyire "komoly", kiknek készíti a szoftvereket és hogy. Nem kívánnám lehúzni, de sajnos ez a trend, csak körbe kell nézned, a tartalom nélküli, elkapkodott, semmitérõ bunnyhopper, arcade vackok közt. Sajnos ez a divat, a célközönség alsó határa lejebb csúszott, ennek megfelelõen az igények és elvárások is.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Alexease
Gratulalok, sikerult bemasolnod a PC Gugu cikket 1:1-ben😉
Még kint sincsa a 4 de már jön az 5?:C

ez nem igaz 😊
link

Attila8805
Képes voltál megnyitni a topikot pedig méga 4-se jelent meg.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Gerbill
A cod2 csak pc-re jelent meg, a konzolosok egy külön részt kaptak cod2 Big Red One néven.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

skinnyman
De. De õ Call of Duty 2: Big Red One-ról beszélt, ez egy másik játék.

Regards,

Requiem88
xD

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Requiem88
a cod2 megjelent pc-re is, nem?

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

NEOreg3
"(A képek a széria negyedik részbõl származnak!) "

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tehát immár tudjuk, hogy a Treyarch nevezetû fejlesztõcsapat kapta meg a feladatot, hogy készítsék el a Call of Duty 5 címû akciójátékot. A srácok ismerõsek lehetnek, leginkább a Call of Duty 2: Big Red One és a sikersorozat harmadik része kapcsán. Mindkettõ csak konzolra jelent meg, így aggodalmunk nem alaptalan, ám egyelõre nem érkezett még semmiféle bejelentés, mely megjelölné a kiadásra megjelölt platformokat. Így marad a bizakodás, ha más nem akkor meg lesz itt nekünk egy Call of Duty 6 majd valamikor sokára, hehe...

Elõször is sajnos muszáj megemlítenem a hidegzuhanyt - a nagy reménykedés persze továbbra is követelmény -, hiszen e mellett nem szabad csak úgy elsiklanunk: a hivatalos Activision álláspont szerint minden páros Call of Duty részt az Infinity Ward fejleszt - ezek a minõségi darabok, melyek PC-re is alapkövetelmények -, míg a páratlan epizódokat "másodcsapatok" kapják meg, s ezek többnyire konzolra lesznek tervezve. Ilyen volt tehát a Call of Duty 3 is, melyet mi egy percig sem élvezhettünk. A negyedik rész szerencsére már a küszöbön pihen, ám a folytatás nem kívánja bevárni az elõd megjelenését.

← ElőzőOldal 152 / 152