Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Az pedig szerintem a te szintedet jellemzi,hogy nem tudsz helyesen írni.Nem is ez lenne a baj,de ilyen szarvashíbát!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

elitehun
reméljük...
én valamiért nem unom... cod2-zek lassan 2 éve.. kicsit uncsi... de ha olyanjol megcsinálják az SP-t mint a cod4 be akkor csak jolesz

elitehun
van valami abban amit te mondasz csak a II VH-t már mindenki unja és már szinte nem lehet újat mutatni.
😄erre voltam kiváncsi😄

helyesen: hagyjátok... <#idiota>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tudtam nem hadjátok szónélkül,de ez csak a ti szinteteket jellemzi.
Szóval ennyi.

Jól mondod.
helyesen: láttyuk <#idiota>

"látlyuk" <#taps> sry<#vigyor3>

Így összeségében szeretnék pár mondatot írni arról sztm miért is a 2.VH-ban vannak az ötletek és em a mostani hadviselést eröltetik jobban.
1-Sztm itt mindenkinek sokkal nagyobb ismerete van és átlátható képe a 2.VH-ról
2-Mostani kor hadviselését sztm nem mindenki ismeri olyan szinten mint a 2.VH-ét.

Szóval sokkal nagyobb bõrt lehet lehúzni a világháboruból ,mint a mai koréról.Iraq PL: nem tudjuk mifolyik ott, mik történnek de mégis végig játszuk mert jó és élvezetes de átlátni nem látlyuk át.

Szóval szvsz sok olyan helyzet van amit kilehet aknázni elég nagy mértékkel még.Utánna pedig jöhet a mostani hadviselés ,de mivel ezt a részét elötték már több mint valószinû olyan szintet akarnak a népek a COD5-tõl is akár mikor is játszódik.

Jah és utolsó mondatom ,hogy engem nem zavarnak a korok csak egyet kérek:
Lézer fegyverrel ne keljen már cod-ban játszani.(nem szeretném.)

Addig élvezzük amit adnak vayg adni tudnak.

Snexi
Én annak örülnék ha multi egy az egybe olyan lenne mint a 4 csak új mapokkal és fegyókkal

elitehun
de akkor is a mások a pályák
Prince of Máté
Nem mindegy milyen fegyverrel lõsz?
Multiban úgy sem a kor a lényeg.

elitehun
de akkor is ennyi világháború már sok
Cod5 jó lesz.Mi baj vele?A mortyr meg a MOHAA is világháborús mégis tudjuk melyik a jobb.
Drephis
na ja, de így is volt 4 II.VH-s CoD játék<#wilting>

help

elitehun
de ha ujjat tudnak mutatni akkor minden elismerésem az övék
elitehun
jaja. már szinte az összes kiadó kivesézte a témát
a Vietcong utan..?

KOreai viszont még nincs

Drephis
nem tudom.
választhatták volna a vietnámi háborút is. <#nemtudom>

help

elitehun
de miért a második világháborúban kell játszódnia????????? már egy csomó olyan játék van ami ott játszódik!!!! már elég unalmas
Én a kampányban értem.Egy olyan amelyik nem szimpatizál a náci eszmével.
cod1 ben, uo ban cod2 ben is lehet.. ( multiban )

bodesz
mert NÉMETEK!

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Én azt nem értem hogy a németekkel miért nem lehet játszani egy FPS-ben sem.
Snexi
A fölsõ képeken jóval rondább mint a Boxosokon

Bence94
új képek

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

képek alapján kinéz ugy mint a cod2...

reaper4
azért csaknem ps2 graf lesz 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Snexi
Talán van némi köze ahoz hogy Wii-re és PS2-re is kiadják...Bár a képek alapján kinéz úgy mint a Cod4

reaper4
majd élõben futás közben meglátjuk... én reménykedek...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Szerintem se.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

grebber
Nem valami szép 😞

Next PC upgrade: 2022

www.callofduty.hu képek...

sztem meg ugy lesz mint anno a cod4 idejébe hogy mi szavazzuk meg

Prince of Máté
Nem rossz képek...
Sztem a bal alsó lesz a végleges.

Snexi
Borítótervek (hivatalosak)

Szvsz 2. vagy a 4.

Kulee
wárhattak volna még...
nem sok ember unta meg szerintem a cod 4-et sem 😛
legalábbis a multit
és sok ember azt fogja mondani hogy õ ellesz még a modern warfare-val, mert q.rva jó game.... 😛
és közéjük tartozom, nekem még nem kell új rész 😄

Snexi
Én annyira nem örülök hoghy lesznek jármûvek,valószínüleg a mapok is nagyobbak lesznek.Dehát ezvan 😞

HUNMemphis
Igen a multinak nagy varázsa van.Plusz megspékelik a jármûvekkel is hááát csábító.
Multiba loál lesz Katanával szaladgálni.Jöhetnek a Japó hõsök. <#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

elitehun
ja német 😊😊😊
Snexi
Szovjetet és amcsit

Prince of Máté
Német 😊

Én meg a 2 világháborút imádom benne a legjobban.Egyébként japán vagy amerikai katonát fogunk benne irányítani.
Drephis
én csak a multi miatt venném meg ezt. 😊

help

HUNMemphis
Én megmondom õszíntén nekem nem lenne nagy fájdalom hogyha nem adnák ki PC-re a CoD 5-öt.Nekem egy picit elég már a II Világháborúból.Biztos rengeteg eseményt lehet feldolgozni de nekem elég.Kívûlrõl fújom a dolgokat.Nem izgat.
Ha majd lesz CoD 6 akkor remélem folytatják a Modern harctéren vívott csatákat.Bár, ha úgyvesszük akkor simán egy kiegészítõt is adhatnának 6 helyett.
Erõsen meggondolom hogy megvegyem-e (HA) az 5 kijön PC-re.
Talán egy picit érdekel a Csendes-Óceáni hadjárat deeeee..........MOHPA már megmutatta.<#nemtudom>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Snexi
lol

Mikor lesz cod5 demo?
Snexi
Mert egy magyar oldalon azt olvastad?Az újságban meg 2008 van.Na most kitudja hogy mi az igazság (az a te álláspontod hogy 2009-ben az enyém az hhogy az újságban 2008 van ezért egyenlõre abban hiszek,és nagy valószínüséggel a callofduty.hu a pletyka alapján írta azt hogy februárban jön)