7577
  • RNadal1203
    és utána elindul?
  • zotya10002
    Szia!!Nekem is ez van de várj!!El fog indúlni!!Nekem kb 1-2percet várni kell és addíg néznem kell a fekete képernyőt!!Hogy miért van ez??Talán a videót nem játsza az elején!!
  • malystryx
    Sziasztok!

Feltelepítettem, elindítottam, és fekete képernyő.
    DX frissítve, minden ok, sztem a vidikarimmal lesz a gond. 6600GT, 128MB.
    Kell neki a 256-os ugye? :-(((
  • forzajuve5
    sikerült feltenni, és ugyanez a hiba.... na mind1, reméljük majd a teljes verziónál nem lesz ilyen baj
  • keepernext
    nekem bejön
    csak sokan vannak most a pályákon ffa-ba hamar vége
  • sb1
    Nem rossz, egyáltalán nem rossz, hangulata megvan, graf semmit sem változott, várom a telljes verziót. Néhány kép:

• dashed_
    pedig lehet telepitesnel valasztani ,hogy hova rakod. en se a c:-re raktam..
  • Csaba42
    Hát nálam dob egy hanyattast a stufa, amire azt mondja, hogy "Hiba az inicializálás közben. Kezeletlen kivétel elkapva". Nabazz.
  • Prince23
    na mien lett a béta?
  • LackoMester
    bizony,én is onnan szedtem az éjjel...
  • LackoMester
    ja
  • Prince of Máté
    Szerintetek van olyan jó ez a Beta, hogy érdemes lenne letölteni?
    Bár gondolom igen a válasz :P
  • mNzJean
    Jobb torrentoldalakon már fenn van.
  • RNadal1203
    most szedem egy másik heylröl ez download manageres remélem ez műxik
  • RNadal1203
    ezt kinek írtad nekem van keyem
  • Dj Xyberpunk
    Nekem rohadt módon nem jött cd kulcs anno az emailemre, csak a verifikációs levél. Itt megtalálhatod a saját beta kulcsod :

• forzajuve5
    azt nem tudja esetleg valaki, hogy a regeditben mit kell átírni ahhoz, hogy ne a C meghajtó legyen az alapértelmezett? mert abba a hibába futottam hogy a játék telepítője automatikusan a C-re települ, ezt állítani nem lehet, de nekem ott nincs elég szabad hely, hogy oda települjön, és csinálni sem tudok annyit
  • RNadal1203
    és nemtudod mi az a hibát észlelő dolog mert ezzel szívok hajnali 3 óta
  • Dj Xyberpunk
    ja sorry, félreolvastam :)
  • LackoMester
    nálam megy is otthom,de én melóban rohadok..leghamarabb este 7 körül...ááá
  • Gibor
    az írásomban olvasható hogy be is tettem jó helyre...
  • RNadal1203
    és a hibát észlelős hiba nemtudod mi?
  • Cat 02 #1634
    Ez a war mod pörgős.
  • LackoMester
    hát igen ez még csak Beta...
  • Dj Xyberpunk
    Ismerősnek is ezzel a dll-lel volt parája, google.hu keresés , és bemásolod az említett dll-t a windows\system32-könyvtáradba. Vagy ha úgy sem megy, legújabb DX9c install. Vista alatt csont nélkül ment nekünk!
  • RNadal1203
    de mennék énis :_(
  • Dj Xyberpunk
    Elég durván érezni a játékon (jó persze még béta.., hogy egy másik fejlesztőcsapat csinálta... Elsőre még szokatlan a grafika, mert ha jobban megnézi az ember, nem sok újítást vittek bele. Nekem a gépigénye azonosnak tűnik a 4.részhez képest (főleg, hogy cod 4 engine), de a graffal szvsz semmi baj... Csak valahogy olyan gyerekesnek, meg kicsit bénának tűnik az egész még, főleg a hangok gyengék szerintem, a spawn rendszer még mindig trágya :S De reméljük sok fog változni a teljes verzióban majd még a bétához képest!

Esténként csinálunk egy " FEARush SERVER " nevű szerót, úgyhogy aki akar majd jöjjön!
  • RNadal1203
    ugyanez nálam is ezt nem hiszem el -.-'' lehet hogy a fileplanetes client a rossz? :?
  • RNadal1203
    még mindig hibát észlel és leáll hát a ***** kivan
  • Gibor
    Na ezt végkép nem hiszem el.... tegnap óta szerencsétlenkedek a windowsomma lhogy tudjak játszani... erre ma reggel nagyonehezen megcsinálom a windows-t és elinditanám a jáztékot és bejön egy fekete kép sés kidob a program hibát észlelt ezért leált.... hát a mocskos .........................................................................

Amúgy esetleg valaki tud erre valami orvoslást? Ja még hozzátenném hogy első inditásnál kért egy d3dx9_37.dll t am i nem volt meg de letöltöttem és beraktam a helyére...
  • LackoMester
    naugye...
  • Solyom2
    Na kaptam kulcsot!Már töltöm is a PC dome-ról.
  • Wask
    snexi majd akkor lesz ha már elfogyott:D
  • Snexi
    mindenki kap kulcsot tehát semmi értéke hogy neked van
  • LackoMester
    regisztrálsz a callofduty.com-n és kérsz kulcsot-és kapsz, ilyen egyszerü...
  • LackoMester
    nod biztosan nem blokkolja,legalábbis nálam nem,hát,h.honnan szettem-hát WRZ...
  • Wask
    Nekem van PCs beta keyem, akit érdekel pm:) Valamit adhat érte, mondjuk torrent meghívót vagy valami.
  • RNadal1203
    nekem meg két fronton se OK semmi mindjárt elfolyik az agyvizem, nem indul el a beta!
  • urobee
    Én innen töltöttem, úgy rémlik.
    Amúgy próbálj videókari drivert cserélni/frissíteni.
  • Cat 02 #1617
    A hivatalos oldalon levők mind jók.