7577
-
#1656 és utána elindul? -
#1655 Szia!!Nekem is ez van de várj!!El fog indúlni!!Nekem kb 1-2percet várni kell és addíg néznem kell a fekete képernyőt!!Hogy miért van ez??Talán a videót nem játsza az elején!!
-
malystryx #1654 Sziasztok!
Feltelepítettem, elindítottam, és fekete képernyő.
DX frissítve, minden ok, sztem a vidikarimmal lesz a gond. 6600GT, 128MB.
Kell neki a 256-os ugye? :-((( -
#1653 sikerült feltenni, és ugyanez a hiba.... na mind1, reméljük majd a teljes verziónál nem lesz ilyen baj -
keepernext #1652 nekem bejön
csak sokan vannak most a pályákon ffa-ba hamar vége -
#1651 Nem rossz, egyáltalán nem rossz, hangulata megvan, graf semmit sem változott, várom a telljes verziót. Néhány kép:
-
dashed_ #1650 pedig lehet telepitesnel valasztani ,hogy hova rakod. en se a c:-re raktam..
-
Csaba42 #1649 Hát nálam dob egy hanyattast a stufa, amire azt mondja, hogy "Hiba az inicializálás közben. Kezeletlen kivétel elkapva". Nabazz. -
#1648 na mien lett a béta? -
#1647 bizony,én is onnan szedtem az éjjel... -
#1646 ja -
#1645 Szerintetek van olyan jó ez a Beta, hogy érdemes lenne letölteni?
Bár gondolom igen a válasz :P -
#1644 Jobb torrentoldalakon már fenn van. -
#1643 most szedem egy másik heylröl ez download manageres remélem ez műxik -
#1642 ezt kinek írtad nekem van keyem -
#1641 Nekem rohadt módon nem jött cd kulcs anno az emailemre, csak a verifikációs levél. Itt megtalálhatod a saját beta kulcsod :
-
#1640 azt nem tudja esetleg valaki, hogy a regeditben mit kell átírni ahhoz, hogy ne a C meghajtó legyen az alapértelmezett? mert abba a hibába futottam hogy a játék telepítője automatikusan a C-re települ, ezt állítani nem lehet, de nekem ott nincs elég szabad hely, hogy oda települjön, és csinálni sem tudok annyit -
#1639 és nemtudod mi az a hibát észlelő dolog mert ezzel szívok hajnali 3 óta -
#1638 ja sorry, félreolvastam :) -
#1637 nálam megy is otthom,de én melóban rohadok..leghamarabb este 7 körül...ááá -
Gibor #1636 az írásomban olvasható hogy be is tettem jó helyre... -
#1635 és a hibát észlelős hiba nemtudod mi? -
Cat 02 #1634 Ez a war mod pörgős. -
#1633 hát igen ez még csak Beta... -
#1632 Ismerősnek is ezzel a dll-lel volt parája, google.hu keresés , és bemásolod az említett dll-t a windows\system32-könyvtáradba. Vagy ha úgy sem megy, legújabb DX9c install. Vista alatt csont nélkül ment nekünk! -
#1631 de mennék énis :_( -
#1630 Elég durván érezni a játékon (jó persze még béta.., hogy egy másik fejlesztőcsapat csinálta... Elsőre még szokatlan a grafika, mert ha jobban megnézi az ember, nem sok újítást vittek bele. Nekem a gépigénye azonosnak tűnik a 4.részhez képest (főleg, hogy cod 4 engine), de a graffal szvsz semmi baj... Csak valahogy olyan gyerekesnek, meg kicsit bénának tűnik az egész még, főleg a hangok gyengék szerintem, a spawn rendszer még mindig trágya :S De reméljük sok fog változni a teljes verzióban majd még a bétához képest!
Esténként csinálunk egy " FEARush SERVER " nevű szerót, úgyhogy aki akar majd jöjjön! -
#1629 ugyanez nálam is ezt nem hiszem el -.-'' lehet hogy a fileplanetes client a rossz? :? -
#1628 még mindig hibát észlel és leáll hát a ***** kivan -
Gibor #1627 Na ezt végkép nem hiszem el.... tegnap óta szerencsétlenkedek a windowsomma lhogy tudjak játszani... erre ma reggel nagyonehezen megcsinálom a windows-t és elinditanám a jáztékot és bejön egy fekete kép sés kidob a program hibát észlelt ezért leált.... hát a mocskos .........................................................................
Amúgy esetleg valaki tud erre valami orvoslást? Ja még hozzátenném hogy első inditásnál kért egy d3dx9_37.dll t am i nem volt meg de letöltöttem és beraktam a helyére... -
#1626 naugye... -
Solyom2 #1625 Na kaptam kulcsot!Már töltöm is a PC dome-ról. -
#1624 snexi majd akkor lesz ha már elfogyott:D -
#1623 mindenki kap kulcsot tehát semmi értéke hogy neked van -
#1622 regisztrálsz a callofduty.com-n és kérsz kulcsot-és kapsz, ilyen egyszerü... -
#1621 nod biztosan nem blokkolja,legalábbis nálam nem,hát,h.honnan szettem-hát WRZ... -
#1620 Nekem van PCs beta keyem, akit érdekel pm:) Valamit adhat érte, mondjuk torrent meghívót vagy valami. -
#1619 nekem meg két fronton se OK semmi mindjárt elfolyik az agyvizem, nem indul el a beta! -
#1618 Én innen töltöttem, úgy rémlik.
Amúgy próbálj videókari drivert cserélni/frissíteni. -
Cat 02 #1617 A hivatalos oldalon levők mind jók.