Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
---
AA12-full auto shotgun 😊
u dont have to listen anybody else but me
jöhetne a metal storm elven mûködõ fegyvergarmada is.
vagy mókás lehet a 90°ban lövõ pisztoly, és gránátvetõ.
ilyen apróságokkal fel lehetne ám dobni a jól megszokott modern warfare-s mai hangulatot.
jöhetnének picike felderítõrobotok, mint a fuels of war-ban... stb.
(xm-8 a bf:bc ben is van)
168-semmivel sem több mint a cod4é ...
Mintha valamelyik játékban már lett volna ez a fegyver...
itte. ezaz.
akkor ezekkel fegyverekkel elképzelhetõbb mint valami plazmát lövõ ionágyúval . szerintem.
160-lehet hogy a jövõt nem robotok terén értik, hanem hogy a mai csúcstechnikát pakolják bele.
xm.29 pl.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Más
A trailer nagyon hangulatos már várom. Remélem a gépigény nem lesz sokkal magasabb mint a négyé.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Hasonlítsd össze a CoD2-t és a 4-et!
Egyedül az EA-t nem értem,fejlesztenek több millióért kétnagyon jó engine-t(Cryengine2,Frostbite) és nem hogy optimalizálnának hanem licenszelik az UE3-at...
QUake 3...
Azt turbózták fel CoD4 szintre.
Egyébként szerintem a CoD 5 a CoD3 motorját használja, ami nem a Quake3-é
Nekem nem tetszett a CoD4 grafikálya sztem idelyemúlt olyan CoD2 kicsit túrbózva.Szinte ugyan oylan volt az egész mint a CoD2 a meghalás, az ellenek meghalása, az üvöltések meg a karakterek mozgása tiszta CoD2 volt szal jólenne ha CoD4-et is elfelejtenék és valami újat csinálnának dehát ugyse lesz ilyen!
Sztem jó a világháborús game szal jöhet!
Meg multiban mindenképpen szeretné a nép visszakapni a jó öreg BAS-t 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"