Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
mert: vadász, vadász.. Szerintem te sz@pni jársz ide...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
u dont have to listen anybody else but me
Genre: First Person Shooter
Release:Coming Soon
Studios:Treyarch Studios
Na miaz?PS2 visszavonva?(hivatalos oldalról van)Bár nekem ez csak megnyúvást jelent mivel akkor biztos hoyg nem a ps2-es portot kapjuk.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Azt szeretném kérdezni hogy akkor az 5 megjelenik PC-re vagy sem?
Mert valahol ezt, valahol azt olvasom...
A választ elõre is köszönöm!
Üdv.
jól beoltottam a hugod.
viccen kívül inkább büszkélkedek pedobear-el mint 2büntivel :] ami szép agyi mûködésedre utal.
akkor te most hirezõként elküldesz mindenkit onnan?! 😄
most minden évben jön pc-re is?!
ez esetben vagy van külön részlegük mégegy pc-re. vagy csak ügyesen próbálnak portolni :|
Asszem az EA is át fog állni erre a rendszerre, mert az NFS szériát már nincs ember aki ne szidná..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
és eddig nem csökkent, tartotta magát, sõõt 😊
az óvszer is gyakran okoz péniszduzzanatot. de hol itt a gond?! 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!