Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy az is lehet hogy véletlenül nem írták ki LINK
ott nincs mert késõbb lesz a release PS2-n
Snexi
Hol látsz olyat a hivatalos oldalon?

és a PS2 is
már nem azért de ha visszaolvastok mind2-en ti kötöttetek belém...

SötétBarom
Hagyjátok már a pejhesfaszút.. Õ még felnõhet, de az, hogy ti leáltok vele vitatkozni, nem sok jót sejtet..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

EnZsolt
Legközelebb, majd arra veri a mellét, hogy több ismerõse van az iwiw-en. OMG

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

/name vadász..

mert: vadász, vadász.. Szerintem te sz@pni jársz ide...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

VRSDM
ember, dagadjon a csöcsöd hogy egy számítógépes játékról ilyen kurva sokat tudsz, és a történelemrõl? matekról? fizikáról? kémiáról? saját magyar anyanyelvedrõl? azthiszem azok picit több érdemmel járnának ahelyett hogy egy irreális játékkal büszkélkednél. tudálékos kölök.

u dont have to listen anybody else but me

értem... mégis többet tudok a cod egy részérõl, mint te az összesrõl... Menj pedozni tovább a hugoddal 😊

VRSDM
rólad van szó dév. hogy picivagy, tapasztalatlan, és beszélsz itt az okoskodókról.erre te is besülsz.

jujuj akkor most vagy 13 éves... de az még mindig 14 alatt van 😄

Snexi
1995.01.12 hogy pontosak legyünk

14 alatt, mr nagyokos :]

VRSDM
14-18 között, mr nagyokos :]

Snexi
Lol,ebbe most mér kell belekötni?Bevolt jelentve ps2-re,visszavonták.Nem én találtam ki.Ezt nem lehet elhinni csak akkor ha az E3-on mondják?Nem értem mi itt az okoskodás.

az 1 dolog... elegem van az okoskodásaidbol már... nemsokára itt az E3 és elmondanak szépen mindent, de majd akkorse kéne azt kitalálni a végére, hogy majd tenger alatt jároval is mehetünk, mert te láttál egy olyan képet a hivatalos oldalon...

Snexi
Tisztelt fõokos,eredetileg úgy volt hogy jön rá

tisztelt fõokos... PS2-rõl már semmilyen "nagy" játékot nem fogunk kapni...

Snexi
Á rosszul másoltam,a wii és a DS lemaradt

Snexi
Platforms😛C, Xbox 360®, Playstation® 3
Genre: First Person Shooter
Release:Coming Soon
Studios:Treyarch Studios

Na miaz?PS2 visszavonva?(hivatalos oldalról van)Bár nekem ez csak megnyúvást jelent mivel akkor biztos hoyg nem a ps2-es portot kapjuk.

norbi56
naggyából 1x-re jelenik meg mindenhol

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

elvileg volt egy interju ahol elmodnták pc, ps3, xbox360, karácsonykor (összel, novemberbe) jelenik meg... ezvolt kb 3 napja... ha akkor jelenik meg amerikába.. akkor 3-4 nap eltérés lesz és jön europába is

Ez a 2009 februári megjelenés magyarországra vonatkozik vagy külföldre?
coooooooooooooooooooooooooooooooooooooool! 😄
VRSDM
megjelenik!

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy akkor az 5 megjelenik PC-re vagy sem?
Mert valahol ezt, valahol azt olvasom...
A választ elõre is köszönöm!
Üdv.
elitehun
szerintem a két bünti azt jelenti hogy Dave0092 kicsit ingerlékeny. (de azért ne kapd fel a vizet) 😉😉
nincs se hugom se báttyám, csak 1 macska nagyságu kutyám 😊

VRSDM
ha ez oltás akart lenni akkor telibetaláltad.
jól beoltottam a hugod.
viccen kívül inkább büszkélkedek pedobear-el mint 2büntivel :] ami szép agyi mûködésedre utal.

a logódbanaz a pedobear nem azt akarja ábrázolni hogy te egy pedofil vagy?

VRSDM
a hire - nem azt jelenti hogy elküld?!
akkor te most hirezõként elküldesz mindenkit onnan?! 😄

kicsirigó nem fizetnek, hanem hirezõ vagyok... és azért linkltem be... mert éppen elötte tettem fel uj képeket...

Snexi
Téged fizetnek ezért vagy mi hogy mindig ezt az oldalt nyomatod?Legalább linket adnál (ami egyenesen oda vezet)

Nem a videóban is orosz katonák PPS-sel egy orosz tank mögött.
elitehun
de ki mondta hogy csak a legfelsõ sort kell nézni?
VRSDM
akarom mondani a legfelsõ sor 😊

VRSDM
ezek táblás rajzok koma 😊 nem is render, nem is ingame 😊

Én a képekbõl úgy látom az európai hadszíntért is beleteszik.
www.callofduty.hu itt 50 ingame kép van.. de mind1

elitehun
SötétBarom
Ezt most per pillanat a Trearchy fejleszti (övék vót eddig a konzol), a PC-seket pedig az Infinity Ward csinálta.. Annyi történt, hogy azt ami eddig csak konzolra jött, azt kiadják picire is..

VRSDM
de a felváltvához hozzá kell tenni hogy eddig 1pc 1konzol volt a trend.
most minden évben jön pc-re is?!
ez esetben vagy van külön részlegük mégegy pc-re. vagy csak ügyesen próbálnak portolni :|

SötétBarom
Azt nem szabad elfelejten, hogy 2 fejlesztõ csopi van, és kétévente dobnak ki egyet.. Csak felváltva, ezért nekünk évente van codunk. És ez így jó. =)

Asszem az EA is át fog állni erre a rendszerre, mert az NFS szériát már nincs ember aki ne szidná..

Hogyha kezdene csökkeni a vevõszám akkor lehet hogy megint vagy két évig dolgoznak rajta és olyan siker lesz mint a 4.Azért remélem ez nem fenyeget.
elitehun
a jövõ feyverei...Jó mûsor<#eljen><#eljen><#eljen><#gun><#gun>
Shep
Na ja egyelõre nincs nagy gond, csak félõ ,hogy ha ezt a tendenciát követik 1-2-re bekövetkezik a minõségromlás is, de ne legyen igazam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ha nem a tövére kötöd csomóra, akkor nem...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

VRSDM
lehet hogy minden évben kiadnak, amíg nem csappan a színvonal, kívánom hogy így legyen.
és eddig nem csökkent, tartotta magát, sõõt 😊
az óvszer is gyakran okoz péniszduzzanatot. de hol itt a gond?! 😄

Shep
Csak nekem tûnik úgy, hogy lassan a COD is olyan lesz mint a Need fos Speed, hogy minden évben ki kell adni egy részt, nem baj, hogy gyakorlatilag semmit nem változtatunk, csak a nép vegye?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!