Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huszi84
Köze nincs két játéknak egymáshoz.

ReD DevilS 4 LifE

miért?

Snexi
Viszont ha tényleg jön a gta4 az idei év végén akkor nem

Huszi84
ha van eszük(meg persze lehetõségük)akkor kidobják karira..

ReD DevilS 4 LifE

lehet
2008 nov 11 ....

Akkor arra várhatsz mert azt mondják 2009 február lesz a megjelenés
Huszi84
jó a hangulata a 2.vh-nak...remélem karácsonyra kapható lesz😛

ReD DevilS 4 LifE

szerintem lesz. de a singlebe sokat fognak átvenni a MOHPA-ból
Prince23
Kicsit Pacific Assaultra hajaz, ott is dominált a dark jellem. persze ez a rész még élethübb lesz.
Vajon lesz e olyan multicentrikus játék mint a cod2 vagy cod4?

elitehun
Sztem is király lesz ez a játék
Más játéknál is volt ilyen.Szerintem a király game lesz<#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#banplz><#vigyor0>
Gerbill
Single System multiplayerrõl van szó, nem úgy osztott, hogy lanon látod hol a másik, hanem egy gépen játszotok ketten.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

100% hogy nem osztot képernyõs lesz... sztem normális lesz, csak annyival lesz esetleg kiegészitve, hogy jobb felsõ sarokba lesz egy kis kijelzõ hogy a másik hol van.... ha 4 en jáccanánk akkor meg 4 fele lenne felosztva a kép? hülyeség....

Gerbill
Ezt mondom én is, hogy most õt miért zavarja, hogy lesz egy plusz játékmód amit õ úgyse használna. Akinek meg van másik kontrollere/gamepadja, az tolhatja egy gépen testvérrel haverral vagy akivel akarja, a sztorimódot. A Lego Sw-ben és Indiana Jonesban is az a legmókásabb mikor ketten játszunk vele, egyedül elég unalmas. Bár a CoD egyedül sem unalmas😊

ki lehet próbálni.szubjektív kérdés
VRSDM
nem lesz kötelezõ használni ezt mondjuk nem igazán értem, ha valaki akarja használja, egy menüpontot a lan alatt nem ér meg?! dehogynem!

u dont have to listen anybody else but me

Igen.Az elég zavaró
grebber
Az hogy kutyát nem érdekel mit csinál a társam saját dolgom érdekel az osztott képernyõ csak zavarna.

Next PC upgrade: 2022

lololol
már rég megmondták hogy nem lesz többé számozva egyik rész se, nem néz ki jól.
osztott képernyõ meg alap xboxon, pcs változatban úgyse lesz.

Gerbill
Miért baj az, hogy van benne osztott képernyõs coop az internetes mellet? Én kifejezetten örülök neki.

Prince23
Én csak felvilágosítottam a társaságot, h ez nem 5. rész. Bizonyítással.
De ha télleg gondolkodunk is, józan ésszel, tudhatnánk, h eleve nem lehet 5. rész, mivel visszafejlõdik a 2. világháborúba. És már nekünk van olyanunk 2. résszel.
Akkor lenne 5. rész, ha folytatódna a 4. rész sztorijától, VAGY ugranunk pár vagy tizednyi évet elõre! Úgyhogy a Wold at war nem 5. rész sztem sem!

elitehun
Van abban valami amit Prince23 mond<#fejvakaras>
Prince23
Hehe

VRSDM
110centis fhd plazmán jójaz (csak kár hogy nincs olyanom) 😄

grebber
"Nagy változásokra számíthatunk a multiplayerben is. Az egyjátékos kampány végigtolható lesz co-op módban is, egy gépen osztott képernyõ mellett ketten, vagy hálózaton, illetve interneten keresztül akár négyen is."

Pff osztott képernyõs coop<#levele><#falbav><#gun>

Prince23
Ez a link!

CoD Word at War

Prince23
Most olvastam ela cikket. Két multiplayer módja lesz. lesz ahol lehet majd tankokkal is csatározni, meg a normál mód (pl. mostani CoD4).

Ja és az Infinity sci-fi fpst fejleszt jelenleg!!!!! Nem lepõdnék meg ha CoD 5 lenne a címe.

A témaindítónak üzenem, h a moderátorok fórumába beszélje meg valamelyik modival, h hagyja le az 5-öst a címbõl. Mert ez nem ötödik rész, hanem csak egy kitérõ! Olyan mint a GTA III. és a IV közé beékelõdõ San Andreas!
Tény és ok a címváltozatásra!

szerintem ugyanazt, csak kicsit átalakitva (ugy hogy ne csak 1 emberen mujjon az egész pálya, hanem 2-4.en)

grebber
Én arra leszek kiváncsi hogy a coop az hogy lesz hogy ugyanazt a single player kampányt lehet majd végigtolni haverral vagy más pályák lesznek?

Úgy hallottam ezek a gerolla támadások nem scriptelt jelenetek lesznek
Én nem vagyok nagy multi rajongó de a medal of honor meg a cod multiját folyton játszom.
Ez milyen is lesz tulajdon képpen?
Az SP-s küldetéseket MULTIBA csináljuk meg?
az biztos jo lehet...

grebber
Coopba nagyon jó lesz már várom hogy haverral tolhassam.

elitehun
jó game lessz!!! én már alig várom 😉
VRSDM
biztos hogy nem, felesleges amíg az nvidia nem enged :]

dx 10 is fog használni?

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Prince23
Snexi
Amcsi kampányban a japánokat,szovjetben pedig a németeket

elitehun
nem azért de itt nem a japcsikat kell gyilkolni?? XD
áhh.... elöször németekkel vagyunk, utána meg õket kéne gyilkolászni? nem lenne ez jó hidd el...

Örm
Lehetne a játéknak két része. Az egyik mondjuk egy német hadjárat 1939-1942-ig, mert itt még a németek nyerték a csatákat. A másik része meg lehetne 42 után szövetségeseket irányítva.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

idén õsszre igérték (november), de ha csuszni fog akkor 2009 febr-márc...
Olyan hogy németekkel legyünk biztosan nem lesz, hiszen elveszitették a 2. vhb-t, és a célközönség amugyis Amerika

elitehun
egyet értek jö lenne néetekkel lenni 😉
Snexi
Honnan tudjuk?Év vége felé,max 2009 legeleje

hali kb mikor fog megjelleni köszi

Örm
Hello!
Szerintem jó játék lesz annak ellenére, hogy megint II. VH.-s. Jó lenne már ha lenne olyan rész is amiben a németekkel lehet lenni.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

elitehun
Nincs ötlet hogy mi legyen a Banner?