7577
-
ZFD #1736 Kössz szépen megmondom őszintén, hogy (hülye) voltam Bocs! Egyébként ti most melyik szerón játszatok? Beszállhatnék én is? -
#1735 Igen az még lényeges lehet!! -
#1734 Hello!
Felraktam a játékot először leszedtem valami D3dx9_.dll fájlt beraktam a játék mapájába utána elindúlt! De exe hibát észlel és leál! Mi ilyenkór a teendő? -
#1733 Igen!!De háát úgy kell!!:-( -
Gibor #1732 nézd meg a find game nél hogy internet en legyen és refresh list. -
#1731 nem,most teszem újra a játékot.most nem gamershellről töltöttem le hanem máshonnan -
ZFD #1730 Szia!
Ezt neked akartad küldeni? Mert ha igen akkor kössz, de sajnos úgy sem jó -
#1729 Mennyi idő még küldik? -
#1728 hy
Ez mitől van és miért csak a Castle nevezetű mapnál?
-
#1727 Find game/jobb felső sarok frissítés !! -
#1726 Köszi a segítségeteket. -
ZFD #1725 Sziasztok!
Én is feltettem a játékot, de ahogyan itt olvastam, többeteknek sem volt jó :( Hiába megyek rá arra, hogy find game, nem hoz be szervereket. Légyszíves segítsetek! -
#1724 regisztrálj, ingyenes -
Gibor #1723 beregelsz email címedre kapsz egy linket és ott lesz a cd kulcs meg a link ahonnan letöltheted. -
#1722 itt 1 kukcs:
SAJS-3TTP-MTP7-CJUX-06BE -
Gibor #1721 www.callofduty.com/beta -
#1720 CD kulcsot honnan tudok szerezni? -
#1719 neked megy milk4? -
#1718 :D
lol,már 1x nap:D -
#1717 Oks köszi. -
#1716 én még annak is örülnék csak játszhatnák vele -
Dave0092 #1715 felmentem egy amcsi szerverre aholvoltunk vagy 20 an, és aztmondták csalok :(
-
#1714 Én is regiztem, ugyan ott vok ahol a képen látható, de nincs kódom!!
Mi lehet a gond??
Üdv -
#1713 A 4 szebb úgy ahogy van.. :D -
#1712 <=_( na jó én mentem ennek nincs értelme szarok bele várok a teljesre a gecóba -
#1711 nem az kell nekem nem indul el
-
#1710 737J-XXPA-CAW4-3M7M-3620 Van egy serial!!:-) -
#1709 Mivel kerestek szervereket? -
#1708 4 nekem jobban tetszett, lehet csak a modern kinézet miatt... -
#1707 légyszi választ hogy ez mért van =_(
-
#1706 Ez a játék néz ki legalább úgy, mint az előző rész?
Mert ezek a lentebbi képek nem túl szépek! -
#1705 Ahha!Köszi!!:-)
-
#1704 igen? na akkor körbenézek (bevallom nem is néztem :D)
Amúgy fura volt elsőre hogy mennyit kell lőni egy manusba, igaz én HC-re vagyok szokva :D -
#1703 Ha egy játék típusát jelöli akkor :first person shooter azaz ,saját szemszögü lövölde. Ha játékon belüli értékként mondják ,hogy fps,akkor pedig ,frame per sec,azaz hány képkockát jelenít meg a játékod 1 mp alatt ,ez gép függő. Kb ennyi ,saját szavaimmal írtam le mielött valaki kiígazítana -
#1702 nekem hang sincs csak egyöl fekete kép várok ahogy mondták, a CODWAWbeta.exe hibát észlelt ezért leáll blablabla -
#1701 Na toltam vele egy órát, sztm jó lett , szokni kell de aki a cod4 ben tudott lőni annak itt sem lessz gondja ,a sebzésrendszer majdnem ugyanaz , ami zavaró a zene SD-ben nem hallani tőle az ellen-t .De összességében jó lessz . Ja ami nagyon gagyi és nem kellett volna az a tank ,szerintem röhelyes , tank kár ebbe a játékba. -
#1700 Van ott az is csak nézz körül!!Meg sok hun haver tolja ott a szerókon!! -
#1699 Egy béna kérdésem lenne!Mi az a FPS??:-))
-
#1698 jah vágom, csak én magyar szerveren szeretnék játszani :) -
#1697 Nincs mit!!Egyépként belépsz és indítod a gamét a Find game felírattal és frissít ott van rengeteg szeró!!Szerintem is gagyibb mint a többi cod