7577
-
#1776 nekem is az,milyen VGA-d van?
mert lehet h télleg SM3.0 lesz a hiba,bár ha az lenne akkor már eleve be sem szabadna engedni a játékba,mert sys req-nél sincs kiírva -
#1775 Szevasztok!! Nektek a server keresőnél hoz ki szerókat mert nekem nem igazán:D -
#1774 nekem ez volt a hiba, directx frissítés megoldotta (olvass vissza és lesz link ahonnan le lehet szedni), de utána jött a fekete képernyő és csak a zene szól probléma amire nem találtam megoldást -
Dave0092 #1773 na ha már shotgun akkor no comment :) -
Neoncsoves #1772 a tüzérségnek tényleg szar a hangja, de tűrhető.
a thompson meg tényleg nem rángat... de engem már nem is érdekel. sajnos itt olyan a thompson mint cod4ben a p90 :S -
Hellsing47 #1771 pfff -.-
ahhoz képest rendesen szidtad -
priluki #1770 lesz single,coopba is lehet nyomni majd. -
#1769 segítsetek már pls
hova kell instalálni a direktiksz frissitést?
nem hisze hogy az a gond de ááh a faszom is televan mosmá!4négy
-
#1768 a teljes játékba lessz single is vagy csak multi? -
#1767 ez minden csak nem DX hiba.. -
Neoncsoves #1766 srácok ez hatalmas játék lett! :D
Shotgun bajonett = ownz!
baszki nem késelni tudsz hanem bajonettel bökni, le tudod vágni a kezét, félig kibelezed... jó lett. kellett ez a brutalitás a játékba, mivel a brutalitás az egyik alapja a háborúnak. -
#1765 olvassatok már egy picit vissza -
#1764 ugyanez nekem is -
priluki #1763 Na énis nyomtam 2 orácskát,hát nemtom.. Maga a játék jo lenne de nagyon lehangolo mikor ghewertre pl hangtompito vagy tomsonra red dot,ez nevettséges!!
Egyépként sokszor kidob ezzel az üzenettel nemtudja valaki mit jelent
"Priluki G_spawn:No free entities" -
#1762 még 2 óra melóban azt kezdödik a
már alig várom... -
Ez mitől lehet?
PC: GF 7600GS (sm3.0), 1,2 gb ram, P4 3GHZ
WinXP SP2 -
Korpsweb #1760 Akiknek megy a zene és fekete képernyő van, írják már le milyen konfigjuk van... (erre nem jó a Gibor féle megoldás). -
Gibor #1759 De tök jó hogy még mindig mindenki azzal szenved hogy kidob a játék azzal hogy a windows vagy mi súlyos hibát észlelt ezért leál.... még ezen az oldalon olvasható hogy erre mia probléma, és még annyit segítek hogy én írtam a problémára a megoldást... -
Dénes é #1758 ha addig fel nem emelik 20-21 évre a jogsi korhatárt:D -
#1757 nekem így megy: -
metalica #1756 Hellotok
Tud valaki segíteni elinditom a játékot és fekete kép szol a zene a fekete képernyő tartos, és frissitettem a Directx9. Valamit még kéne frissiteni? -
#1755 nekem is az lehete akko a baj .... =_( -
#1754 nekem megfelel ez a kártya,gépújítás max nyáron lesz,de akkor meg már jogsira kell a pénz -
#1753 A COD4-hez még csak SM2.0 kellett! Ott még 9800pro volt a minimum -
#1752 SM2 már ezeréves...
Haladni kell a korral. -
#1751 akkor be se engedne a játékba
mellesleg ha a CoD4 futott akkor ennek is futnia kéne mediumon -
#1750 inkább az sm3 hiánya lehet a probláma -
#1749 Hát minimum 1600XT kell a játéknak, nem lehet hogy az a baj? Az X850XT még Directx9b-t tud csak hardverből és nem tudja az sm3-at se (PS/VS 2.0b/2.0)...
UI: Nekem az FC2 csinált hasonlót a legújabb béta driverrel! Arra két megoldás volt: régi driver vagy a játék felbontásának megváltoztatása 800x600-ról (ez volt az alap) a konfigfájlok segítségével. -
Gyuszopapa #1748 Hi. Tudom hogy most mindenkit csak a pc verzió érdekel,de ha valakit érdekel egy Xbox-os beta key oda tudom adni neki az enyémet.Kaptam csak nekem nincs Xbox-om és nem tudom felhasználni. -
#1747 x850XT és a legújabb -
#1746 Tesztvérkém jajj!Nem kell nekijee ollyan nagy he!!:-)) -
#1745 milyen gyors net kell hozzája? -
#1744 Milyen VGA, és VGA drivered van? -
#1743 Nálam be sem lép a játékba, indítás után pár mp és xp-s hibaüzenet...
Megcsináltam mindent amit írtak a problémákra. Valaki tud valamit mondani rá? -
Cat 02 #1742 Jaja :S engem is idegel. -
#1741 kár hogy minden tdm 750pontig van a szervereken csak,nagyon gyorsan vége szokott lenni egy egy menetnek -
#1740 Én tegnap délután regiztem és ma jött meg..
Vki #1728? -
#1739 Fel raktama game-t regisztráltam is de nem küldték a Key-t mennyi idő míg megjön? -
#1738 Össze -vissza ami sikerül:-))
-
#1737 áááá,még mindig nem megy