7577
-
#1976 Az nem szint függő. 5(vagy 6) embert kell megölni halál nélkül. -
#1975 torrentről lejön félóra alatt :) -
#1974 Amúgy hogy kell légi bombázást kérni?
Mert elértem a 10-es szintet kaptam valamilyen repülős kártyát vagy mit de nem tom hogy kell hívni -
Solyom2 #1973 Egy szerver se indul.Mindegyik azt írja ki: server disconnect
A szerverek 3/4 ezt írja ki -
BIZ0906 #1972 Én ezt a DX-et ajánlom ebben benne van minden a webseup nem mindíg szedle mindent. -
KaryKeksz #1971 *** nem indulna a játék *** -
KaryKeksz #1970 ha valakinek nem indulna a gép akkor kerresen olyanra rá googleba hogy dxwebsetup .
letölt - telepít -> Játszik. -
#1969 Ugyan ez de csak Castle nél... -
#1968 Nem onnan kell szedni nekem átlag 220-al jött.. -
#1967 kösz már nem kell sikerült szerezni -
#1966 megköszönném -
preti96 #1965 Küldjek neked pm-ben egy nemhasznált cd-keyt? -
#1964 bazz én még csak most szedem de kurva filefrontról csak 150-el jön :@ -
#1963 hát eza baj mert nem tudok regisztrálni"mert nekem a második oldalnál nem lép tovább amikor regisztrálnék." -
#1962 callofduty.com regelsz majd a profilba ott lesz -
#1961 tegnap találtam egy 2008aug directxet fel is raktam de ugyan az :( -
#1960 vagy hogyn tudok béta kulcshoz jutni ? :S -
#1959 próbáld felrakni a legfrissebb directx-et -
#1958 Cod5ben csak a makin mapon tudok játszani mert a többi mapon kilép és ezt a hibát irj:
valaki segítsen megoldani -
#1957 a bétához ugye regelni kell a hivatalos oldalon nem? mert nekem a második oldalnál nem lép tovább amikor regisztrálnék. -
#1956 egyszer se indult el?
van amikor nekem is ezt csinálja de másodjára már indul -
#1955 CS all.
Mért van az ,hogy nem indul?
Működés közben leállt ezt írja a winfos... -
Neoncsoves #1954 hát még a beszédhangok sincsenek benne (suppressing fire, stb...) szóval sokmindent kivettek, hogy letudják sokan szedni. egyébként legalább 5-6giga lesz a játék, szerintem azért néz igy ki a BETA mert direkt butitották -
Hellsing47 #1953 egyik majom sem robbantott fel? :-o -
#1952 igen,CoD 4 et nagyon szidták(én nem:D:D) azt mégis mekkora siker lett.
Merthogy a CoD= második vh......sztem ilyen nincs.. -
#1951 csébe meg a mohaa ba ilyen nincs :) ott rendes nyugodt kis csata van bár sztem ilyen lehetett 1 világháború is de lehet hogy taktikoltak -
priluki #1950 :DD hol van itt távolság,ne viccelj,az ellen mögém születik akkora a felfordulás,10 fö fölött már idegesitö mert kicsik a mapok.Ésha bezumolok melettem meg elhomályosodik minden akkor van távolság?! .. :::D amugy a cod 4 be is volt ilyen... -
#1949 Mert itt már van távolság... ha bezummolsz a közeli dolgok homályosak lesznek ezt próbáld ki egy tűvel a szemed előtt hasonló dolog lesz ha távolba nézel -
#1948 A játék butított változatát kapták meg a béta verzió tesztelői! Sok fórumon ocsmárolják a cod5-öt ahogy ano a cod4-et idővel úgy is minden játékos megveszi :) szerintem -
Dave0092 #1947 cod4nek élesebb a képje... -
KaryKeksz #1946 Nekem tetszik nagyon a game . Jó lett szerintem és meg is fogom venni .
Üdv all -
#1945 a modellek jók így ahogy vannak, a fegyverek meg a talaj textúrát kéne kicserélniük, szerintem az meg nem olyan nagyon bonyolult... -
thesnowy #1944 #1878 pls -
Solyom2 #1943 Szerintem túlságosan pörgős.Azt se tudod ki lő le mindenki csak rohan ész nélkül. -
#1942 meg azért nemhiszem hogy egy betanak ilyen szarnak kéne lenni mert "elriasztja" a vevőket... -
benkoszabi #1941 2 lehetőség van. vagy egy eleve butitott bétát kaptunk meg most, hogy kevés helyet foglaljon, és sokan letudják tölteni, igy a végleges verzió tényleg szép lesz....avagy tényleg ilyen rondán néz ki, és már csak 2 hetük van a megjelenésig...ami igazából csak egy hét, mert a boltokba meg európába is ki kell küldei ugye...ami azért pár napba beletelik, amig elteritik a játékkal a piacot, szal már 2 hetük sincs rá igazából -
#1940 Ugyan arra a motorra épült mint a cod4 csak picit átírva és grafikailag átdolgozva -
gyuri12 #1939 Látom még mindig nagyon valósághűtlen játék.:( -
#1938 De a tanra nem lehet felülni, értelmezd a szöveget mielőtt válaszolsz... beülni lehet 2 helyesek a tankok de az oldalára még nem lehet felülni -
#1937 kipróbálom majd köszi