Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RNadal1203
hardcoreban a CoD4-ben is elég egy!<#violent><#falbav>

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

sztem ennek is rakás szar lesz a hitboxja mivel CoD4 motor 😊 nem elég 1 kibszott golyó a fejesnél, hanem 2 kell.. lol

Egyetértek
Balumann
Csak legyen már november <#szomoru1>

Snexi
!!!

egyébként ezt már több mint 1 hónapja tudjuk

Prince23
Cd galaisnet szerint november 14-én jelenik meg PC-n!!!!

Snexi
az nekem is rögtön feltünt hogy a hangok egy az egyben a 2-bõl vannak

Sziasztok,megnéztem a videokat itt lentebb.. Nem mondanám,hogy meggyözött a játék. Fizika megint sehol sincs,ha jol emlékszem még a cod2-be iszonyatos vizikákrol áradoztak pedig azota eltelt pár év,az emberek ugyanugy script megoldással esnek össze,a hangok pl a németek mikor kiabálnak,egy az egyben a cod2-böl vették át,kar98 nak kb olyan a hangja mint egy Cz631 légpuskának,a csávo mikor ppsh,val lött semmit nem rángat,nyil egyenesen áll a csö mintha satuba fogták volna.. röviden ennyi.. Nemakarom elöre az ördögöt a falra festeni mert persze kikell probálni hogy itélkezzen az ember,de a videok alapján nekem most egy összecsapott arcade hentnek tünik az egész.<#szomoru1>

Snexi
edig nagyon valószínû hogy az lesz

nagyon remélem a végigjátszás nem 5-6 óra lesz

Snexi
inkbb az 5-nél állt fönn ez a lehetõség (mivel az 5-öt fejleszti az aki a 3-at is)

Szerintem az FIFA 10 lesz. xD

Lesz az, csak nehogy úgy legyen mint a COD3 volt, hogy PC-re nem jött ki. :S

Prince23
Természetesen lesz.

Ez olyan mintha megkérdeznéd h lesz -e Fifa 2010 xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Balumann
Igen, lesz. A páros és páratlan részeket mások készítik, így a 6-os rész is készítés alatt áll (úgyhogy a topiknak lenne létjogosultsága csak értelme nincs 😊 )
Elvileg úgy volt, hogy a páratlan részeket csak konzolra csinálják meg (ahogy a 3. részt), de ezt az 5. részt mégis bejelentették PC-re is.

elitehun
Én is láttam. mi értelme van cod6-os topikot nyitni amikor még az 5 se jött ki? egyáltalán lesz CoD6?
a faszom kivan a cod 6-os topikon az fecsegik hogy csak konzolra jönki a cod 5 kapja be mind az összes buzi
megvan thx csak a sok banner-off miatt nem tünt fel elsõre...

Snexi
elötted kérdezték meg nem sokkal...

demo lesz nemtudjátok?
és mikorra várható?

Homályos a srác feje ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

elitehun
Itt végre van füle a krapeknak 😛
elitehun
Akkor szólok a modiknak hogy cseréljék ki
RNadal1203
HIbamentes banner került ki Hellsing Keze alól!

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Prince23
Nem értem mi a bajotok a bannerral, semmi egetverõ hiba nincs benne.

jovan az, egyébként ha külön layeren van a felirat, akkor probáld meg nagyon tompa szélû radirral törölni és akkor nincs rece

én ennél jobban nem bírom kivágni a logót, akit zavar hogy még mindig recés egy kicsit akkor vágja ki szebben,küldje el és én kicserélem 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Misi az ezredes
A hibákat h ingyé ne várjon senki tökéletes képet mert nem kis munka...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

"bár tudom jobbat ugyse tudnék csinálni, sõõt még ilyet se"
akkor nemtom, minek kell pásztázni a bannert a hibákért, de csak hogy kielégítselek megpróbálom majd kijavítani

#593: mit értesz "Ingyé ez a minõség" alatt?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Snexi
azt mi honnan tudjuk?

MIkor lesz demó?
Misi az ezredes
No reklamálás 😊 Ingyé ez a minõség megy 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

red bull
Aha már jobb a banner. Csak azt nem értem mértnem csináljátok már meg rendesen az a Call of Duty feliratot, mert még mindig egy kicsit recés, bár tudom jobbat ugyse tudnék csinálni, sõõt még ilyet se, csak azért mondtam hogyha már valaki rá szán egy kis idõt akkor már csinálja meg tökéletesre, legalábbis én kijavítanám a feliratot de ha nektek igy jo akkor nekem is. Nah mind 1 amugy maga a kép az kurvajó meg jóils összevan vágva. Mondjuk a csávónak is a sapkájából fent kicsit szarul lett kivágva. Nah többet nem is irok csak majd ha valakinek lesz kedve kijavítani akkor majd csinálja meg sztem.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Prince23
ja
kb 4-5000 hsz lesz azt kész... a többi tízezer meg off😄
oN

Snexi
majd ha megjelenik kevesebb lesz 😊

Prince23
Sajnos a gta 4 topikban még mindig off van...10 ezer komment off, pf

Balumann
Sztem eleve hülyeség külön warez/off topik... Egy jó FAQ kell és kész. Azt a pár warezes hozzászólást (mûködik-e és stb.) szerintem el lehetne viselni, a többször fel tett kérdéseket meg törölni, illetve beleírni FAQ-ba...

Snexi
ki mondta hogy azzal egyetértek?ott is ugyanúgy megkérdõjeleztem a fontosságát

elitehun
állj már le ezzel hogy: meg se kellett volna nyitni dumával
Prince23
Ugyanezt mondhatnám a gta 4 topikra, ami már nyárin megnyílt, s még be se jelentették pc-re se...szal... de nem teszem...

Tényleg ez a game is mindjárt itt van oooo 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

alapbol megse kellet volna nyitni 😊

Snexi
mért zavar ez téged 1,5 hónappal a megjelenés elött ennyire?

elitehun
amit én kértem azt megcsinálták mint ahogy itt lehet látni
Prince23
Vajon miért nem rakják be a banner alá az off totyikot?
semmi válasz rá...

bazze patcheld már föl! és akkor csinálok szervert!

az még jobb.............
nekem + ma érkezett + vagy 5db

Snexi
demot?én már végigtoltam a teljeset 3x<#eplus2><#idiota>

az yó 😊