7577
-
Dave0092 #2016 az mind hazudik, vagy hülye... ugy birom amikor valaki első pl ez tegnap vagy azelött volt, és lekzdi van vagy 3 fps-em ... na persze.. -
#2015 hát nem:DD
amúgy nekem tetszik a gém...még a grafika is + faya hogy leszakadnak a végtagok néha chat közben előjönnek az fps-ek...van akinek 10,meg 6 fps,annyival hogy lehet játszani???
optimalizálással sincs nagy gond,nékem átlag 90-100fps-el fut -
Dugo999 #2014 -
Cat 02 #2013 Mostanába nekem is ezt csinálja.
Meg a szerverkereső is fosch :S -
#2012 És az mit takar? -
#2011 beírom konzolba hogy /connect ip cím de csak 0-át mutat és nem csatlakozik
miért? -
#2010 nézd meg a profilodba a callofduty.com-on,ha ott sincs akkor lehet h már nem osztanak többet -
#2009 azért mert egy a goty változat -
barmi #2008 megőrülök mindjért... mit qrok el azt nem tudom, rendesen végigcsinálom a regelés folyamatát aztán baszik küldeni a kulcsot... -
priluki #2007 Hol mondtam én ilyet aki megöl az csiter,ember? Amugy ez lenne a legkisebb gondom mert felmegyek másik szerora,a fö gond az maga a játék... -
barmi #2006 Miért nem jön mail? Már 3 féle címről regeltem de nem jön egyikre sem válsz ... freemail, vipmail, gmail. valaki megmondaná milyen mailszolgáltatót használjak hogy jöjjön mail?? Egyáltalán lehet még kulcsot kérni? -
do2 #2005 Mindig ezzel vág ki a játékból: no free entities.... mit kéne csinálnom hogy ne legyen ez ?? -
Neoncsoves #2004 bazmeg 13ezer HUF? -
#2003 parancsojj -
#2002 Bcs ne ide tartozik!!
parancsojj -
Solyom2 #2001 Azt viszont szeretem hogy ha valaki egy vékony fal mögé bújik akkor átlehet lőni a falon és kinyírni. -
Dave0092 #2000 hasonlokkal találkoztam már :D az egyén 41 es szinten volt, de azért a végén cskajobb lettem :D -
Solyom2 #1999 Rengetegen csalnak.Egyszer egy embert nem tudtam lelőni géppuskával pedig már az egész tárat belelőttem.Ő meg egy pisztoly lövéssel leterít úgy hogy a hátamba lőtt. -
Hellsing47 #1998 én arra a következtetésre jutottam hogy élvezik..nem tudnak játszani, ezért elkúrják más játékát is -
Cat 02 #1997 Jajjmár. Nem mindenki cheater aki megöl ... -
#1996 ja,kb.ennyi lehet az eltérés... -
priluki #1995 ja ,sajnos.. többkek között ezért lett uninstall. -
Dave0092 #1994 pff.. már most telivannak csiterekkel a szerverek... mér kell csalni :(? -
#1993 dél amerika serveren jatszottam és volt egy srác 65-ös profillal :C
megkérdeztem és aztmondta Koreaiak csinaltak hacket a jatekhoz :D bár maga a tag nemvolt amerikai ^^ koreaikak durvan dolgozhatnak :D
egyik menetben 65-ös volt masikban 40-es eleg érdekes.. Üdv -
#1992 MIért írja ki állandóan a játék h másik számítógépen ahsználják a profilom?Pedig senkinek nem adtam meg a key-t és nem tettem fel más gépre sem. -
Dave0092 #1991 nálam maxon 70-80 fps... égre nézve 150-180... kb 10 fps eltértést tapasztaltam a cod4hez képest -
#1990 Szinte minden netes áruházban meg lehet venni! -
#1989 már hogy ne lehetne megvenni? -
#1988 Nektek hogy fut a játék?
Eléggé optimalizálatlannak tűnik.
A cod4 átlag 70-100 Fps-el ment max graikán, ez meg örülök ha megvan 20-25.
És annyival nem szebb,sőt..
Kár hogy nem lehet sehol megvenni a cod4-et :( -
#1987 rossz módban játszol S&D kell tolni ott jobban fejlődsz -
BIZ0906 #1986 Hát nem tom a hang nagyon tré sztereóban hallani a csávó futását meg valami gyorstrappal jön az ellenség hol ott gugolva jön mögöttem, és a fegyver hangjai egyszerűen vékonyak vagy magashangon szolnak a basszus valahogy hiányzik :( -
átírtam semmi változás :( -
priluki #1984 -
#1983 kár hogy sokkal nehezebb fejlődni,egy egy meccs végén tized annyi a bonus xp mint a 4-ben
vagy csak azért mert minden szerver 750pont limitre van beállítva?
jó lenne ha kicsit több lenne a pont,mert így egy egy meccs 20 slotos szerón se tart 5 percnél tovább :/ -
#1982 Az nem a rangtól függ , hanem , hogy hányadik szinten vagy fegyverrel / hány embert öltél meg vele!
25kill 1. szint (hangtompító)
75kill 2. szint (célzóka)
150kill 3.szint (nagyobb tár) -
Hellsing47 #1981 az viszont már a rangodtól függ -
#1980 Gainward 8600GT -
#1979 Csak kíváncsiságképpen, milyen videókártyád van?
Amúgy szerintem a megoldás ez lehet:
Start menü > Futtatás > Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management és itt a PagedPoolSize átírása FFFFFFFF-re.
(Lehet, hogy a CurrentControlSet-ből van 1,2,3, stb. Ha igen, akkor írd át mindet.)
Ezt követően indítsd újra a gépet, és futnia kell mindegyik pályának. -
priluki #1978 sztm az a repülös kártya az ,hogy nem lát a felderitö repülö(de nem biztos) Amugy 3 ember megölése után kapsz felderitést,5 után tüzérséget,7 után kutyák! Nézd meg a beállitásoknál melyik gombal tudod hivni "Ground support" asszem.. -
#1977 ja ok! És a thomsonra a hangtompítót vagy mit?