Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
2. #636 hozzászólásbán azért hangulatosabbak a pályák. Az talán játszható lessz 😊
3. Fegyver rángatáson tuti küszöbölnek még szerintem, szóval nemhinném hogy azzal gond lenne.
4. Kutya ritka gagyi, mért kell nekik bele rakni még egy baromságot.
Lelassíthatnák egy kicsit az emberek mozgását, az ugrálást (meg közbe ne lehessen lõni), nehezíthetnék a célzást, illetve ezeket a perkeket kicsit másképpen kellene megoldani sztem.
Annyira jó játék lehetne szvsz, hangulata perfekt, fegyverek visszarúgását szerintem csak számmal át tudják írni (lehet, hogy csak konzolon állították olyanra), nameg a találatindikátort kilehetne venni. Persze, nem fogok játszani vele ha nem tetszik, de azért bosszantó mert nagyon jó is lehetne. 😞
1.én HD -ban néztem meg a movit de a grafika egy rakás szar, ennyire szar grafikát még nemigen láttam a mostani játékokba (a videón legalábbis ugy néz ki mint kb a MOHAA vagy a cod1, de reméljük csak konzolon)
2.a fegyver rángást az valami hihetetlenûl elvan baszva, gondoltam majd élethûbb lesz vagy valami de itt még annyit se rángat mint a cod4 be.
3.ez a "7 kutya" ez valami nagyon egy nem a játékba illõ dolog és eggyetértek Jaffa-val mert nagyon erõltetett
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
bár lehet hogy ez sokakat fog idegesíteni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Na mostmár kurva ideges vagyok..... Callofduty.hu-n cod-online.hu, egyszer azt irtak hogy october 3. jön béta demó semmi.., irtak hogy octóber 7. semmi.. irtak hogy mo-on csak october-8... megint csak semmi... most akkor mikor jön mert hivatlos oldalan sem irnák ám ki csak azt irjak hogy Coming in October... <#fejvakaras>#fejvakaras> Most akkor mikor jön nemtudjátok? Olyat is hallotam hogy október 11.
88GTX 2G E8500
5kill - tüzérségi bombázás (aka. airstrike, azzal a különbséggel hogy egy területet választasz ki)
7kill - kutyusok (aka. heli, visoznt a kutyák valahogy enmtetszenek nekem.. tul eröltetettnek tünik. a 4ben ha lelõtték a helit akkor az le volt lõve.. de itt ha nyirjátok a kutyákat nemszámít mivel azok ujra jönni fognak addig amig le nem telik az idejük..)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Valahogy a CoD2 próbálják másolni más környezetbe de nem igazán megy 😞
Azért kiváncsi leszek a végére.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
a grafika se lesz rondább mivel az engine is ugyanaz,bár itt tényleg rondának tünt
a jármûvekrõl viszont még mindig nem tudunk semmi,azért azokra kiváncsi lennék
ennyi<#idiota>#idiota>
Mit vettem észre:Uggggyyyyaaanaz mint a cod4...Nagyjából...
Szép a játék....Az effektek,meg a modellek..De a textúrázás borzalmas.Elfolyt a semem ahogy néztem...Kész felüdülés volt látni atalálatjelzõ éles körvonalát a homálytengerben.Borzalom a textúraminõség.Remélem PC-n jobb lesz bár nem tom mennyi esély van rá..Tetszett még továbbá az amit a cod4ben rühelltem:A késelés..Végre olyan helyre rakta ahonnan kirántja és már megy is vissza..Nagyon utáltam a 4ben h legalább 2-3mp mire lehet ujra késelni,és ha berobbansz vmi szobába ahol sokan vannak és az elsõ embert késsel ölted meg akkor halott vagy.kutyák...Lehetnek idegesítõek...
Kérdeznék:Heli helyett mi lesz?MD meg LS perk maradt?VAn hiatalos demo megjelenés PC-re?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nekem videókból nagyon nemjön be a játék...
nagyon emlékeztet az elsö MOHAA multira, ami egy rakat gané volt.. a fegyver lövés közbe meg se rezzen, mintha terminátor fogná a fegyvert..
a grafika is (videokbol legalábbis) ugynéz ki mint az elsö mohaa.. de ne legyen igazam, és ezek csak a konzol verzionak tudhatók be..
szerintem messze elfog maradni a 4tõl, demég sztem a 2tõl is..amennyit láttunk, hallottunk, egy 6/10-et adnék rá :S
de tényleg ne legyen igazam..
btw.. FPS konzolon... "..Más kérdés, hogy a játékot tesztelõ maki leginkább azt mutatja be, hogyan nem szabad majd tolni és úgy tud lõni mint én a hetedik tequila után..." -- konzol kontroller skill :/
remélem itt is lehet üres fileokra cserélni a hangokat.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
jó a sima is de a Hc sokkal jobb! most komolyan a killhouse ban nemHC-nál is úgyvan faltunk oszt csá
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A hardcore módban sokkal többek az esélyei a gyengébbeknek, kiegyenlítettebb a játékmenet. Mert ugye oldalba lövöm, az meg ugrik hogy kevésbé találjam el aztán meg fejbelõ. Aki ilyen szinten játszik az nyilván élvezi, én több játékot hagytam abba (többek között a CS-t is ez miatt utálom).
CoD 4-et is kizárólag hardcore módos szervereken játszottam (de azt is abbahagytam, mert még engem is lekurvaanyáztak meg csítereztek idõnként, mikor még profin se játszok, meg se szólalok).
Jó lenne, ha lenne ebben is választás a HC és sima között. Mert én nem kívánok bakkecske módból fejeseket osztogatni és élvezni hogy nem találnak el a kevésbé jó játékosok...