7577
-
#2256 bombázás -
#2255 Egyébként az hogy is van: 3 sorozatos kill után radar, 7 után kutyák, és 5 után mi van? -
#2254 Az jó lenne. Főleg, h olyan emberek oktatnak másokat a normális fórumhozzászólás szabályairól, akik saját maguk sem képesek arra... -
#2253 térjünk már vissza a témához... -
Gibor #2252 Teis nyugodtan elmehetsz... mert te se tartod be a fórumképes magatartás szabályait... -
barmi #2251 Phüjjj, a mindenségit! 1 hónapos reggel de nagy a pofád! Az a problémád hogy nem hajbókol mindenki a fos cod4 world at war mod-nak? Jobban járnál ha inkább magadba szállnál és nem pofáznál itt nyomdafestéket nem tűrő hangnemben azokat ócsárolva akik megmondják a negatív (nem csak pozitív vélemény létezik!) véleményüket a játékkal kapcsolatban.. Szeréntem ingkább neked kéne elhúzni innen a vérbe már ne is haragudj... -
#2250 imádom az ilyen "csinálj jobbat" beszólásokat
én nem a játékfejlesztésből élek,ők viszont igen -
BIZ0906 #2249 "Semmi gond ne szórakozzál takarodjál sakkozni a qrva anyádba"
Legalabb 1 hetes bann!
Mit kapod fel a savat? Ha tetszik játsz vele sokat. Csak tudod egy játék azért készűl, hogy aki megveszi az el is tudja mondani véleményt ezzel segítve a fejlesztőket abban, hogy még jobb játékok készűlhessenek. Mert ha ugye egy szart csinálnak és az emberek véleményét nagyívben leszarják akkor senki nem veszi meg és profit elszáll a semmibe. -
Gabe18 #2248 De te már ne sakkoz többet,mert ugynézem az eddigi is megártott... -
BIZ0906 #2247 A hangon remélem javítanak mert ez így egy nagy shit. -
#2246 Nekem nagyon bejövős a game. Mondjuk több újítást vártam a cod 4 után, sztem így lenne korrekt a játék:
-
priluki #2245 Ez részben igaz de akkor ne igérgessenek össze vissza,bisztos javitani fogják a sebzést meg a többit és kiforrja magát mint a cod4,de addig igenis fikázni fogják mert nem ezt vártuk,deee mindenképpen várjuk meg a teljest,és utána alkossunk véleményt. -
niiil #2244 akinek nem inge ne vegye magára, természetesen nem mindenkinek szolt. -
Purga #2243 Ovatosan! -
niiil #2242 Na most kicsit visszaolvastam a kommenteket, hihetetlen mennyi BUTA ember van. Fikázzák a játékot. A játékok az emberek szórakoztatására készülnek, illetve, hogy profitot termeljenek, de most nem ezen van a súlypont. Szóval szórakoztatásra készülő játék azért van hogy szórakozz vele. Nem tetszik? Semmi gond ne szórakozzál takarodjál sakkozni a qrva anyádba. Ennyi. Nem kell fikázni CSINÁLJ JOBBAT és ugassál vagy NE CSINÁLJ SEMMILYET ÉS FOGD BE A POFÁD. és tudom most sokan mondani fogják mekkora fa.sz vagyok stb. de nem érdekel. -
#2241 csináld végig a reg-et és írd tovább az adataidat végig. velem ez volt a baj h miután jött az avatar, kiléptem. -
#2240 sziasztok a server authentication hibára mi a megoldás? -
Dave0092 #2239 pontosan... -
Spirit #2238 Nem hagyott nyugodni, amit mondtatok,hogy ez még régebbi beta, és hogy mennyit fog ez még változni. Jelentem megnéztem a játék consolejában a verziót, és 2008. október 25 este fél 8-kor lett véglegesítve, ami előző hét szombat volt, és ugye hétfő este adták ki. Egyik oldalról ez azt jelenti,hogy ez tulajdonképpen egy Multi demo, és semmi köze már a bétához, másrészről azért nem adták ki korábban, és húzták,amíg lehet, mert kész sem volt. -
niiil #2237 hi, demo mikor lesz? -
#2236 az oké h nagy változtatások nem lesznek benne, abban egyetértek de pl a rifle hibán és Thompson: Lada starting című szimfóniáján tudnak korrigálni -
#2235 várom a teljest.. kicsit unalmas ugy ölni hogy nemfejlődök.. -
#2234 én azt értem de olyan kvanagy változtatások nem lesznek benne mint mondjuk egy bf heroes bétába ahol mindenhéten másmilyen a játék -
#2233 illetve 2007... -
#2232 Értetttük! de komolyan, patchről még nem hallottál? Cod4 1.7?? nem mondd semmit? Elárulom neked h a cod4 kb 2008 nov. 8.-a körül jelent meg, na most 1.1-es peccs már volt nov 16.-a körül. Köszönjük Emese -
#2231 sztem is sokkal jobb mint a CoD4 :P -
Gibor #2230 különben én teljesen megvagyok vele elégedve... bár a rifle ket kicsit feljebb húzhatnák mert nagyon gyengék de sztem cod4 et nem veri hanem alázza... -
#2229 nem fog ez már sokat változni hidd el -
Gibor #2228 Annyit hozzátennék hogy nem véletlen mondja mindenki azt hogy béta... ez változni fog teljes mértékben... lesznek tuti patchek stb.... -
#2227 üdv most tudtam kipróbálni és nekem tetszik! várom milyen lesz a single. -
csuripi #2226 Ettől félek én is: -
#2225 hogy csiszolnának?10 nap és megjelenik,valószínűleg már rég elkezdték a sokszorosítást -
csuripi #2224 Pár napja játszogatok, 8 óra 40 perc játék idővel még mindíg nem tudom eldönteni mely jelzővel illesem a cod4 után, nevetséges vs. siralmas?
Stopping power kell még HC-n is. Egyedűl a környezet ami tetszik. Remélem két hét alatt még csiszolnak rajta, mert ez a sebzés rendszer gyalázat. -
Dave0092 #2223 de belefért volna...szándékosan nem rakták bele -
chooselee #2222 #2209 -
#2221 valszeg a full verzióban ott lesz a telepítés végén a megfeleő directx telepítője csak a betába nem fért bele -
simonl #2220 Sziaszok,
Ha valakit érdekel még van egy kódom a Beta demo -hoz, nem indul nálam...a sokak által ,árt hibaüzenettel kidob...remélem a végleges jétákkal nem lesz ilyen gond.
-
Dugo999 #2219 mi az a "No free entities" ???? egy idő után ezzel dob ki :\ -
#2218 Szisztok !
Lene egy kis problémám. Azt szeretném megkérdezni ,hogy amikor elindítom a játékot kiírja hogy .exe hiba és pont ugyanezt csinálta a CoD 4-el is.
ott át kellet nevezni egy filet vagyis csak a formátumát kellet megváltoztatni. Most azt szeretném megkérdezni h lehet-e ujra ez a hibám vagy nem. Ha lehet meik Filet kell átkonvertálnom.
Elöre is THX csá -
#2217 pedig a vehicle perkekből nagyon úgy tűnik. mondjuk örültem volna valami géppuskás személyszállítónak is, de hát nagyon kicsit a pályák ehhez, roundhouse-on is csak körbe-körbe lehet tankozni :)