7577
  • ivitzp
    bombázás
  • Lacee86
    Egyébként az hogy is van: 3 sorozatos kill után radar, 7 után kutyák, és 5 után mi van?
  • Lacee86
    Az jó lenne. Főleg, h olyan emberek oktatnak másokat a normális fórumhozzászólás szabályairól, akik saját maguk sem képesek arra...
  • ivitzp
    térjünk már vissza a témához...
  • Gibor
    Teis nyugodtan elmehetsz... mert te se tartod be a fórumképes magatartás szabályait...
  • barmi
    Phüjjj, a mindenségit! 1 hónapos reggel de nagy a pofád! Az a problémád hogy nem hajbókol mindenki a fos cod4 world at war mod-nak? Jobban járnál ha inkább magadba szállnál és nem pofáznál itt nyomdafestéket nem tűrő hangnemben azokat ócsárolva akik megmondják a negatív (nem csak pozitív vélemény létezik!) véleményüket a játékkal kapcsolatban.. Szeréntem ingkább neked kéne elhúzni innen a vérbe már ne is haragudj...
  • Snexi
    imádom az ilyen "csinálj jobbat" beszólásokat
    én nem a játékfejlesztésből élek,ők viszont igen
  • BIZ0906
    "Semmi gond ne szórakozzál takarodjál sakkozni a qrva anyádba"
    Legalabb 1 hetes bann!

Mit kapod fel a savat? Ha tetszik játsz vele sokat. Csak tudod egy játék azért készűl, hogy aki megveszi az el is tudja mondani véleményt ezzel segítve a fejlesztőket abban, hogy még jobb játékok készűlhessenek. Mert ha ugye egy szart csinálnak és az emberek véleményét nagyívben leszarják akkor senki nem veszi meg és profit elszáll a semmibe.
  • Gabe18
    De te már ne sakkoz többet,mert ugynézem az eddigi is megártott...
  • BIZ0906
    A hangon remélem javítanak mert ez így egy nagy shit.
  • tsarffi
    Nekem nagyon bejövős a game. Mondjuk több újítást vártam a cod 4 után, sztem így lenne korrekt a játék:
  • priluki
    Ez részben igaz de akkor ne igérgessenek össze vissza,bisztos javitani fogják a sebzést meg a többit és kiforrja magát mint a cod4,de addig igenis fikázni fogják mert nem ezt vártuk,deee mindenképpen várjuk meg a teljest,és utána alkossunk véleményt.
  • niiil
    akinek nem inge ne vegye magára, természetesen nem mindenkinek szolt.
  • Purga
    Ovatosan!
  • niiil
    Na most kicsit visszaolvastam a kommenteket, hihetetlen mennyi BUTA ember van. Fikázzák a játékot. A játékok az emberek szórakoztatására készülnek, illetve, hogy profitot termeljenek, de most nem ezen van a súlypont. Szóval szórakoztatásra készülő játék azért van hogy szórakozz vele. Nem tetszik? Semmi gond ne szórakozzál takarodjál sakkozni a qrva anyádba. Ennyi. Nem kell fikázni CSINÁLJ JOBBAT és ugassál vagy NE CSINÁLJ SEMMILYET ÉS FOGD BE A POFÁD. és tudom most sokan mondani fogják mekkora fa.sz vagyok stb. de nem érdekel.
  • Swy
    csináld végig a reg-et és írd tovább az adataidat végig. velem ez volt a baj h miután jött az avatar, kiléptem.
  • Swy
    sziasztok a server authentication hibára mi a megoldás?
  • Dave0092
    pontosan...
  • Spirit
    Nem hagyott nyugodni, amit mondtatok,hogy ez még régebbi beta, és hogy mennyit fog ez még változni. Jelentem megnéztem a játék consolejában a verziót, és 2008. október 25 este fél 8-kor lett véglegesítve, ami előző hét szombat volt, és ugye hétfő este adták ki. Egyik oldalról ez azt jelenti,hogy ez tulajdonképpen egy Multi demo, és semmi köze már a bétához, másrészről azért nem adták ki korábban, és húzták,amíg lehet, mert kész sem volt.
  • niiil
    hi, demo mikor lesz?
  • Tuncee
    az oké h nagy változtatások nem lesznek benne, abban egyetértek de pl a rifle hibán és Thompson: Lada starting című szimfóniáján tudnak korrigálni
  • Sugam
    várom a teljest.. kicsit unalmas ugy ölni hogy nemfejlődök..
  • Snexi
    én azt értem de olyan kvanagy változtatások nem lesznek benne mint mondjuk egy bf heroes bétába ahol mindenhéten másmilyen a játék
  • Tuncee
    illetve 2007...
  • Tuncee
    Értetttük! de komolyan, patchről még nem hallottál? Cod4 1.7?? nem mondd semmit? Elárulom neked h a cod4 kb 2008 nov. 8.-a körül jelent meg, na most 1.1-es peccs már volt nov 16.-a körül. Köszönjük Emese
  • RNadal1203
    sztem is sokkal jobb mint a CoD4 :P
  • Gibor
    különben én teljesen megvagyok vele elégedve... bár a rifle ket kicsit feljebb húzhatnák mert nagyon gyengék de sztem cod4 et nem veri hanem alázza...
  • Snexi
    nem fog ez már sokat változni hidd el
  • Gibor
    Annyit hozzátennék hogy nem véletlen mondja mindenki azt hogy béta... ez változni fog teljes mértékben... lesznek tuti patchek stb....
  • Bence94
    üdv most tudtam kipróbálni és nekem tetszik! várom milyen lesz a single.
  • csuripi
    Ettől félek én is:
  • Snexi
    hogy csiszolnának?10 nap és megjelenik,valószínűleg már rég elkezdték a sokszorosítást
  • csuripi
    Pár napja játszogatok, 8 óra 40 perc játék idővel még mindíg nem tudom eldönteni mely jelzővel illesem a cod4 után, nevetséges vs. siralmas?
    Stopping power kell még HC-n is. Egyedűl a környezet ami tetszik. Remélem két hét alatt még csiszolnak rajta, mert ez a sebzés rendszer gyalázat.
  • Dave0092
    de belefért volna...szándékosan nem rakták bele
  • chooselee
  • Snexi
    valszeg a full verzióban ott lesz a telepítés végén a megfeleő directx telepítője csak a betába nem fért bele
  • simonl #2220
    Sziaszok,

Ha valakit érdekel még van egy kódom a Beta demo -hoz, nem indul nálam...a sokak által ,árt hibaüzenettel kidob...remélem a végleges jétákkal nem lesz ilyen gond.
  • Dugo999
    mi az a "No free entities" ???? egy idő után ezzel dob ki :\
  • Blackhunter
    Szisztok !
    Lene egy kis problémám. Azt szeretném megkérdezni ,hogy amikor elindítom a játékot kiírja hogy .exe hiba és pont ugyanezt csinálta a CoD 4-el is.
    ott át kellet nevezni egy filet vagyis csak a formátumát kellet megváltoztatni. Most azt szeretném megkérdezni h lehet-e ujra ez a hibám vagy nem. Ha lehet meik Filet kell átkonvertálnom.

Elöre is THX csá
  • BiG G
    pedig a vehicle perkekből nagyon úgy tűnik. mondjuk örültem volna valami géppuskás személyszállítónak is, de hát nagyon kicsit a pályák ehhez, roundhouse-on is csak körbe-körbe lehet tankozni :)