7577
-
#2296 Úgy oldottam meg a hibát, hogy frissítettem a directx 9.0c-t.
Bár nem arról az oldalról töltöttem le amit linkelt Zsolt hanem innen.
De a lényeg az, valahonnan ha nem is innen töltsd le a directx 9.0c 2008 augusztusi legfrissebb kiadását. -
#2295 :O Te múltkor mi nem játszottunk együtt?XD Fazerino névvel tolom :P fRG.fazerino igy lelhetsz fel, mintha tankkal téged lövöldöztelek volna.. -
Djemba #2294 te nagyon hülye vagy!!!! -
metalica #2293 Hellotok a CoD5-nek nagyobb VGA kell, mint a Crysis Warheadnak? -
klaca78 #2292 szeva! te hogyan oldottad meg a hibát? azon az oldalon mit a használtál a hibára?? THX! -
klaca78 #2291 skacok nvidia 7xxx es szériával nem mükszik sajna!!!, az alul található hibák megoldásánál erre nem találtam megoldást, esetleg a driver frissítés, de ez szerintem nem oldaná meg, esetleg valakinek öltet?patch vagy valami?! -
pirosBoci #2290 egyetértek ezt elcseszték -
#2289 szívesen :-) -
#2288 Nagyon köszi a segítséget!
Végre működik :D -
#2287 Igen mag a fegyverek nem ütnek vissza nagyon cod2-n pl Springfield 1 lövésből kill szinte akár hova lövök meg visszaüt meg van hangja itt meg se hangja nincs csak kicsi vissza sem üt meg gyenge is. -
#2286 Srácok!
Mindenfajta hibák megoldása:
http://wiki.modsrepository.com/index.php/Call_of_Duty_5:_Beta_Errors -
#2285 Nekem is az a problémám hogy azt írja ki hibát észlelt ezért leáll...
Valaki tudna segíteni?!plz -
#2284 a sajátom nem jó?:D:D
én meguntam.... -
kovics777 #2283 azt irja ki h hibát észlelt és ezért leállt...
vki help me -
Orias #2282 Nekem 1 nap után jelent meg a profilban.E-mailt nem küldtek. -
#2281 az e-mail sokkal késöbb jön mint hogy te regelnén,viszont a profilban egyből ott a kulcs
ha nincs akkor nem kaptál és nem is fogsz -
#2280 de én akárhogyis reggelek nekem utána nem jön e-amil...
vmit tutira elrontok csak nem tom mit...
segitsen vki plz -
Dénes é #2279 1 perc -
#2278 kb mennyi idő alatt jött meg a kód emailben? -
#2277 Ha valaki tud egy cdkey-t adni az írja meg privátba. -
fer007 #2276 képek -
#2275 kicsit félreérthető, szóval mégegyszer: alapból is gyorsabb a lead foot perkkel a tank, de azon a bizonyos 24/7 Roundhouse elnevezésű szerveren még sokkal jobban felvitték a sebességét. sac/kb négyszeresére minimum, SZÁGULDANI lehet a tankkal, meg ugratni lol, érdemes kipróbálni :) -
#2274 na sikerült kiakasztani 40-es szintig :) ami tetszik, hogy reálisabbak lettek a fegyverek, sokkal nehezebb velük az élet, viszont néha még így is keveset sebeznek (lásd springfieldből nem elég egy találat HC módban, omfg).
a kedvenc fegyverem az sgt-44 lett, a nagyítóval (red dot cod4-eseknek :D) nagyon jól lehet használni, aztán hozzá még duuble tap vagy stopping power, kinek mi tetszik. a másik kedvenc a type-100 géppityu, szép gyorsan szórja az ólmot, jól lehet vele rusholni. viszont az egész alfája és omegája az MG42-es, na azzal lehet eszméletlen vérfürdőt rendezni, főleg ha megvan hozzá a bipod is :) persze közelharcban kb semmit sem ér, és jó lassan is lehet vele haladni, nem beszélve a tetűlassú újratöltésről.
a pályák közül a roundhouse jött be a legjobban nekem, van is egy angol 24/7-es roundhouse pálya, ráadásul ha megvan a tank perkek közül a lead foot akkor lehet száguldozni, mert felvitték azzal a perkkel a tank sebességét elég durván :D a legjobb amikor cserbenhagyásos gázolással elütöd az ellenfeleket, meg gyorsan kitérsz a bazooka elől :D nem reális, és nem kicsit bosszantó az ellenfélnek, de ha te csinálod akkor nagy fun^^
a megjelenést pedig várjuk, ez is odakerül a polcra :) -
#2273 én azt úgy mondtam mintha kedden jönne ki
és akkor is fog -
Dave0092 #2272 de ezt ugy mondtad mintha már csak párnap és gta -
#2271 és az nem kedd? -
#2270 [flipv] majdnem a mikulás hozza [/flipv] -
Dave0092 #2269 és azthiszed itt előbb fog :)? -
Neoncsoves #2268 Amerikában -
Dave0092 #2267 dec 2.áb jelenik a gta4 :) -
Neoncsoves #2266 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudom, csak itt nem szép dolog warezolni azért írtam :D -
#2265 melgesz eredetiben a gta4 és a cod5 is ne félj
de nem fogok 3 napot várni hogykipróbálhassam őket -
Neoncsoves #2264 mármint arra gondolsz hogy 14én (pénteken) a futárszolgálat hozza ki neked igaz? -
#2263 bazeg,rohadjanak meg hogy ami érdekel pont kedden jön ki amikor csak este 7-re érek haza :D (ez meg a gta4) -
Solyom2 #2262 inkább a single-t várom -
#2261 lehet hogy hangulatos lesz,de én cod4 szintüre nem számítok
igen,40 a max lv -
#2260 a singlenek biztosan sokkal jobb hangulata lesz.
egyébként a béta multiban melyik a max szint? 40-es? -
#2259 olvass vissza #2209 hozzászólás -
#2258 Köszi, az előbb már tapasztaltam is. -
keepernext #2257 sokszor ezzel vág ki:no free entries
MIA fasz ez?