Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
hivatalos oldalon azt írják hogy a szerverek mér mennek 😊
Gondolom azért hiszi mert áll a hiv. oldal.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

RNadal1203
honnan todod?

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

kifli
holnap open beta!!!
zomgzerg
roskadoznak a torrent oldalak az új játékoktól addig is..

adhatnának már v.mi pontosabb dátumot a "napokban" nál h. mikorra esedékes a beta keyek szétosztása<#circling>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

zomgzerg
index.hu/cod5waw

Solid Snake
Melyik ez az oldal ? <#pias>
Hello! Ezt muszály megnézni: http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack
(vicc)
az egyik odlalon lehetett kérni ingyen béta szervert, én kértem 😊

nem frissítették még a logokat de am mapok nevébõl kiderül h. ezek már a béta szerói 😊

#959-#963

Gondolom még nincs hozzáadva az oldalhoz, vagy az elözõ 50 szerver még nincs felconfigolva. Ez CoD5, ottvan a nevébe is hogy Call of DUty World at War, csak a logo nincs 5-esre téve, mert még nincs beleépitve az oldalba... Nem hiszem hogy publikálva lesznek a beta szerver filek, ha lesznek is, csak windowsos szerot tudsz vele inditain

Snexi
nézd meg a mapok nevét

zomgzerg
a #51es szam gondolom azt jelenti hogy van meg elotte 50 masik server, utana meg ki tudja mennyi. csak meg nem latja a csoda oldal amit linkelt, egyebkent meg barki indithat servert.

legalábbis ez a logo van ott

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Csak az a gáz, hogy ez cod4 nem?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ProGabe
140 hely több tíz, vagy százezer embernek? fú de jó lesz 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zs0lt1
a ventillátor az fan, de segáz :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

zomgzerg
fun móka

fan drukker
gabonarosta
legyezõ
rajongó
szellõztetõ készülék
szurkoló
ventilátor

bldzr
hát igen már minden cod fun lázban ég 😄 COD5 (Y)

AMD 4000+ | 2GB RAM | WINFAST 8500GT | SENHEISER PROGITEC + | RAZER DIAMONDBACK

DarkSector
Van ilyen is?
aszittem csak tgs van...:p

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jim Morrison
Holnap megyek Budapest gameshow-ra már nagyon várom, hogy kipróbálhassam<#violent>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Snexi
áá de várom már

a szovjetekkel majd segberúgom a nácikat<#idiota>

Nah elidnultak a cod waw-os szerverek. ma már ugynézki lesz béta
http://www.game-monitor.com/search.php?=undefined&vars=gamename=Call%20of%20Duty:%20World%20at%20War&num=50

zaki
na már tényleg jöhetne az alfa-béta demo, vagy vmi, nyakunkon amegjelenés :c

Misi az ezredes
Béta lesz ügyesen lehet prigit is kapni a cod5-höz persze a bétához ingyen

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

most erre mit lehet mondani? .... olvasd el figyelmesebben a szöveget.

romeozor
igazából senki nem ígért semmit, az emberek csak találgattak

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

én megértem, de te nem 😞

ha meg is értenéd amit ügyesen ctrl+c ctrl+v-ztem akkor rájönnél h. hoppá sehol nincs utalás arra h. ma, esetleg holnap már lenne béta.

ha elolvasnád amit ügyesen ctrl+c ctrl+v-ztél kivehetõ hogy mostmár tényleg mindjárt itt a béta...

ezt ki mondta?

zomgzerg
senki se ígért semmit, csak fogyatékosok marhaságokat irogatnak a fansiteokra.

ja persze ezt már igérték 14dikére is ... :S
ma-holnap lesz béta

hát nem sietnek vele, de lassacskán már elkezdik osztani a kulcsokat 😊

berlinboy6329
Sok uj info nincs benne megjelenés szempontjából..De legalább lesz beta.Mindjárt november ideje lenne már a betának.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

"We are pleased to announce that in anticipation of the high demand for game servers day-1 of the PC Multiplayer BETA, we’ve joined forces with GameServers to provide a fleet of dedicated servers to be standing and at the ready the day-of the PC BETA release!

GameServers will have servers all around the globe for players to enjoy. Everyone should be able to find servers with great pings with the coverage we’ll have!

For anyone else interested in hosting servers, when the BETA is made available to the world to download, you can upload the files to your datacenters and run as many dedicated servers as you’d like. Hosting a CoD:WW server will not be too dissimilar to running a Call of Duty 4: Modern Warfare server. Note that for the BETA, the servers will be Windows only. Linux servers will be available for the retail game.

We want to have as smooth of a day-1 kickoff as possible, and we hope that our combined forces will provide just that!"

Snexi
én már regeltem az oldalra 1 hete,remélem jó lesz az az acc a bétára

Bence94
elvileg mindenki kap.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

ProGabe
mindenki kap, csak legyen regje

igazán elárulhatnák, hogy mikor kezdõdik a beta. mindjárt megjelenés. nem pont az lenne a lényege, hogy kiszûrjük a hibákat és javítsák a véglegesre? vagy a mostanában trendi "patch a megjelenés hetében" taktikát alkalmazzák?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RNadal1203
és a béta kulcsot azis megkapja aki régebben regizett vagy csak az aki most?

Bence94
valami probléma? csak beszúrtam mint általában mint midenki ha van valami hír.

ügyesen tudod kezelni a ctrl+c-t meg a ctrl+v-t. well done

Bence94
Jó hír érkezett a TreyArch-tól, miszerint az Xbox 360-as verzióval ellentétben a PC-s béta teszt nyílt lesz, és bárki részt vehet benne, ha regisztrál a hivatalos oldalon.

"Ezek a béta kulcsok azoknak járnak, akik már regisztráltak, vagy feliratkoznak a béta megnyitása után. Ezek nem arra valók, hogy megszabjuk a bétában résztvevõ emberek számát, hanem engedélyezi, hogy a userek profilokat gyártsanak maguknak és a meghívottaknak" - olvashatjuk a közösségi bolgban.

A rendszer tehát ahelyett, hogy jelszót vagy felhasználónevet kérne, egy profilhoz fog kötni egy béta kulcsot, ezzel a megoldással még egyszerûbbé téva a barátok és meghívottak szolgáltatás használatát.

Azt még nem árulták el, hogy mikor is indul a béta, de ha minden igaz, nem változik semmi a konzolos verzióhoz képest, így maradnak a Team Death Match, Free-For-All, Capture the Flag és War játékmódok, valamint a Castle, Makin és Roundhouse fantázianévre hallgató pályák.

A teljes játék most november 14-tõl lesz megvásárolható PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, Wii-re és a Nintendo DS-re egyaránt. Ha szeretnétek részt venni a World at War béta tesztelésén, akkor csak regisztráljatok a callofduty.com-on, és várjátok a kulcsot.forrás:gamekapocs
ezaz

RNadal1203
akkora fake hallod mint az állat hogy lenne már béta mikor csak a teszt indult el<#violent>

zaki
fake szvsz

próbáld ki és mond el nekünk. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

HI all, nem olvastam vissza, találtam egy beta verziót AZ jó lehet?BETA

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

ProGabe
fúúú, sikerült beregelnem a hivatalos oldalra. olyan névvel, amibe szinte véletlenszerûen írtam számokat. kicsit sokan regelnek a beta-key miatt, úgy látszik 😄

verification mailt még nem kaptam, remélem nem felejtenek el 😊

a beta mikor kezdõdik? vagy már tart?