Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waczkor
Linket tudsz adni?Ehhez a cod bázishoz vagy mihez?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

zomgzerg
a magyar cod bázis szerint?

Náluk még csak kora délután van, még minden megtörténhet, de már annyi dátumot halllottunk, hogy én már csak a novemberi megjelenésben bízom.
Prince23
A cod bázis szerint ma kellett volna kijönnie valamiféle demo vagy béta változatnak...

Most szépen mindenki elmegy aludni aztá kidobják gyorsan!! 😊😊😊😊
Igen, az elõrendelõsök kapnak kulcsot, de azt Xboxhoz. Sokan sírnak cod.com fórumon hogy pc-re rendelték elõ, és kaptak X360-hoz bétakulcsot, és most mit csináljanak vele.Valószínûleg ez azt jelenti,hogy nem fog kelleni kulcs a pc verzióhoz. Csak jelenne már meg 😞
akkor nincs béta... ennyi.
egyébként avatarnál az égvilágon semmitsem kell állitani...

regelnék a cod.com -on de az Avataros szarságnál nem tok mit csinálni, rámegyek h save avatar de nem megy, start overnél elölrõl kezdhetem az avatarkészítést...mi a fasz ez

nekem semmi garancia nincs arra hogy jó lesz... beta nekem édeskevés, de valszeg ugyanaz mint cod4, azt meg rühellem, ugyhogy marad a warez

rendeld elõ és teis kapsz

mondtam h elõrendelõsök kapnak csak =(

na kaptam beta key-t.

Tommy093

88GTX 2G E8500

Tommy093
Hali nemtom olvastátok e www.totalcod.hu-t de végre vannak hírek bétáról egyrészt az hogy ugye elekezdõdött xboxon és marha pozitivak a vélemények, állittloag marha jó játék lett. A Pc bétárol is nyilatkozik egy fejlesztõ emberke azt mondja hogy azert késik a pc demó mert még tökéletesebb gamet akarnak a Pc seknek, sok uj dologgal. Pontos dátumot õk sem tudják csak azt hogy nemsokára tán ezen a héten^.^<#pias>
gondoltam megosztom ezt veletek ha még nemtudátok

88GTX 2G E8500

Eddig inkább csak olvasgattam a fórumot, de nem írtam. Most már majd másképp lesz.<#wink>Esetleg te tudsz válaszolni? Mert ha nem holnap hívnom kell az MS-t.

Snexi
lol xabi,sg-n még nem is láttalak ;D

De a Cod bétáról van szó, amit már jó páran letöltöttek a fórumról. Gondoltam hátha ismerik a probléma okát.

azt hogy menj az xbox topicba<#nezze>

Beírom a béta kulcsot, rámegyek a letöltésre és ezt a hibát írja ki. Mi lehet szerintetek a hiba?

"Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later. Status code: 80153004"

zomgzerg
mindenkinek szar az irányítás, tehát nem amiatt lövik le.

Mi értelme a szép grafikának ha a szar irányítás miatt mindig lelõnek? <#hehe>

berlinboy6329
Hát akkor szerintem nekem van rossz szemem emrt szerntem nagyon csúnya.nem is a modellek,meg az effektek,hanem a textúrák.Eszméletlen mosott homályos..Fuj....Remélem PC-n élesebbek lesznek.Van hely pakoljanak minél nagyobb textúrákat.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

elitehun
A legtöbb játéknak szebb a grafikája pc-n
Én ugy vettem észre ,hogy pc-n már minden mostani játéknál szebb a graf,márha csak az élsimitást is emlitem. Cod4 is szebb nekem pc-n mint boxon. A bia meg nagyságrendekkel jobb már a Pc-s változatban.

Balumann
Nemhiszem, hogy sokkal rosszabb lesz a grafika PC-n (sõt...).

Pacal17
A ballisztika is fejlõdött... Leszakadt a lábam amikor kilõttek tankkal 😊

Pacal17
Grafika kicsit szebb mint a CoD4-é.

Kiefer Sutherland hangja nagyon üt... 😊
Feeling terén ott van. Jó munkát végzett a Treyarch felér ergy Infinity Ward munkával 😊

Most még azon filózok hogy a szép grafika (box) vagy a jó iráynitás (pc) mellett döntsek...

Én ma kaptam az emailt az xboxos béta kulccsal. Beírom a kódot, elõjön a letöltés és amikor rámegyek a downloadra, valami hibát ír ki és kéri hogy késõbb próbáljam újból. Ez általános probléma vagy csak nálam hiba? Angol regem van. Ez probléma? Egyáltalán lehet nem amerikai reggel is letölteni?

RNadal1203
sztem is valamivel szebb de egyébként tiszta CoD4

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Prince23
maximum annyi lesz az eltérés graf terén, mint a warheadnál. az is egy picit volt szebb az alapjátékához viszonyítva.

Lehet ugyanaz az engine, de teljesen más a környezet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Snexi
gondolom én,de ezt a gameplay-ek is alátámasztják (jó,nyilván szebb valamivel hisz 1 év eltelt a 4 óta)

DarkSector
Gondolod te.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tommy093
és am milyen jok a fegvyerek csipa is jó lett😄?

88GTX 2G E8500

Snexi
grafika ugyanolyan mint a 4-ben mivel ugyanaz az engine

Snexi
a multi olyan mint egy cod4 mod,csak új mapok és új fegyverek,semmivel nem több (leszámítva a jármûveket)

Tommy093
igen és 😄 graf feeling😄?

88GTX 2G E8500

Pacal17
Nah kipróbáltam... Ütni fog nem is kicsit...

Tommy093
jah jolvan ajanlom is kurvára ösziszünetre farcry 2 melelt legyen ma cod5 is<#vigyor4>

88GTX 2G E8500

Snexi
nem biztos,de valamikor a jövöhéten jön

Tommy093
http://www.youtube.com/watch?v=Jg_MOeK-TaY valaki meg már cod5 fragmoviet csinált hogy rohadna le a szája 😄

88GTX 2G E8500

Tommy093
mert mostmár mindent mondtak october 3-7-10-11-12 es csak xboxra jött meg ki honnan vesztiek hogy pcre oktober 14 ez remelem ezer százalék

88GTX 2G E8500

Tommy093
oktober 14? ez már biztos?

88GTX 2G E8500

Snexi
vagy 50x levolt írva hogy 14.-én

nemtudja vki mikor jön ki a beta?
Balumann
-m

Balumann
Azért nem örüljünk annak, hogy olyan jól sikerült még... :| Volt már rá példa, hogy agyon istenítettek játékot, aztán kijött PC-re és puff ^^
De ne legyen igazam, CoD -ok eddig mindig jók voltak 😊

Pacal17
persze PC betának jobban örülnék én is.. fps-t konzolon még mindig nem a legjobb játszani.

Pacal17
Hello mindenki!

Ugye itt a beta... Xboxra. Gondolom sokan szereztetek kódot, gondolván hogy PC re is jó. De nem jó. Nem lenne valaki jószívû hogy elküldi nekem a "fölösleges" kódját egy nagy CoD fannak 😄?

NAGYON meghálálnám!

Tommy093
na meek<#integet2> majd este leszek

88GTX 2G E8500