Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Náluk még csak kora délután van, még minden megtörténhet, de már annyi dátumot halllottunk, hogy én már csak a novemberi megjelenésben bízom.
Most szépen mindenki elmegy aludni aztá kidobják gyorsan!! 😊😊😊😊
Igen, az elõrendelõsök kapnak kulcsot, de azt Xboxhoz. Sokan sírnak cod.com fórumon hogy pc-re rendelték elõ, és kaptak X360-hoz bétakulcsot, és most mit csináljanak vele.Valószínûleg ez azt jelenti,hogy nem fog kelleni kulcs a pc verzióhoz. Csak jelenne már meg 😞
akkor nincs béta... ennyi.
egyébként avatarnál az égvilágon semmitsem kell állitani...
egyébként avatarnál az égvilágon semmitsem kell állitani...
regelnék a cod.com -on de az Avataros szarságnál nem tok mit csinálni, rámegyek h save avatar de nem megy, start overnél elölrõl kezdhetem az avatarkészítést...mi a fasz ez
nekem semmi garancia nincs arra hogy jó lesz... beta nekem édeskevés, de valszeg ugyanaz mint cod4, azt meg rühellem, ugyhogy marad a warez
rendeld elõ és teis kapsz
mondtam h elõrendelõsök kapnak csak =(
na kaptam beta key-t.
Hali nemtom olvastátok e www.totalcod.hu-t de végre vannak hírek bétáról egyrészt az hogy ugye elekezdõdött xboxon és marha pozitivak a vélemények, állittloag marha jó játék lett. A Pc bétárol is nyilatkozik egy fejlesztõ emberke azt mondja hogy azert késik a pc demó mert még tökéletesebb gamet akarnak a Pc seknek, sok uj dologgal. Pontos dátumot õk sem tudják csak azt hogy nemsokára tán ezen a héten^.^<#pias>#pias>
gondoltam megosztom ezt veletek ha még nemtudátok
gondoltam megosztom ezt veletek ha még nemtudátok
88GTX 2G E8500
Eddig inkább csak olvasgattam a fórumot, de nem írtam. Most már majd másképp lesz.<#wink>#wink>Esetleg te tudsz válaszolni? Mert ha nem holnap hívnom kell az MS-t.
De a Cod bétáról van szó, amit már jó páran letöltöttek a fórumról. Gondoltam hátha ismerik a probléma okát.
azt hogy menj az xbox topicba<#nezze>#nezze>
Beírom a béta kulcsot, rámegyek a letöltésre és ezt a hibát írja ki. Mi lehet szerintetek a hiba?
"Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later. Status code: 80153004"
"Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later. Status code: 80153004"
Mi értelme a szép grafikának ha a szar irányítás miatt mindig lelõnek? <#hehe>#hehe>
Hát akkor szerintem nekem van rossz szemem emrt szerntem nagyon csúnya.nem is a modellek,meg az effektek,hanem a textúrák.Eszméletlen mosott homályos..Fuj....Remélem PC-n élesebbek lesznek.Van hely pakoljanak minél nagyobb textúrákat.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Én ugy vettem észre ,hogy pc-n már minden mostani játéknál szebb a graf,márha csak az élsimitást is emlitem. Cod4 is szebb nekem pc-n mint boxon. A bia meg nagyságrendekkel jobb már a Pc-s változatban.
Grafika kicsit szebb mint a CoD4-é.
Kiefer Sutherland hangja nagyon üt... 😊
Feeling terén ott van. Jó munkát végzett a Treyarch felér ergy Infinity Ward munkával 😊
Most még azon filózok hogy a szép grafika (box) vagy a jó iráynitás (pc) mellett döntsek...
Kiefer Sutherland hangja nagyon üt... 😊
Feeling terén ott van. Jó munkát végzett a Treyarch felér ergy Infinity Ward munkával 😊
Most még azon filózok hogy a szép grafika (box) vagy a jó iráynitás (pc) mellett döntsek...
Én ma kaptam az emailt az xboxos béta kulccsal. Beírom a kódot, elõjön a letöltés és amikor rámegyek a downloadra, valami hibát ír ki és kéri hogy késõbb próbáljam újból. Ez általános probléma vagy csak nálam hiba? Angol regem van. Ez probléma? Egyáltalán lehet nem amerikai reggel is letölteni?
sztem is valamivel szebb de egyébként tiszta CoD4
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
maximum annyi lesz az eltérés graf terén, mint a warheadnál. az is egy picit volt szebb az alapjátékához viszonyítva.
Lehet ugyanaz az engine, de teljesen más a környezet.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
gondolom én,de ezt a gameplay-ek is alátámasztják (jó,nyilván szebb valamivel hisz 1 év eltelt a 4 óta)
Gondolod te.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a multi olyan mint egy cod4 mod,csak új mapok és új fegyverek,semmivel nem több (leszámítva a jármûveket)
jah jolvan ajanlom is kurvára ösziszünetre farcry 2 melelt legyen ma cod5 is<#vigyor4>#vigyor4>
88GTX 2G E8500
http://www.youtube.com/watch?v=Jg_MOeK-TaY valaki meg már cod5 fragmoviet csinált hogy rohadna le a szája 😄
88GTX 2G E8500
mert mostmár mindent mondtak october 3-7-10-11-12 es csak xboxra jött meg ki honnan vesztiek hogy pcre oktober 14 ez remelem ezer százalék
88GTX 2G E8500
nemtudja vki mikor jön ki a beta?
Azért nem örüljünk annak, hogy olyan jól sikerült még... :| Volt már rá példa, hogy agyon istenítettek játékot, aztán kijött PC-re és puff ^^
De ne legyen igazam, CoD -ok eddig mindig jók voltak 😊
De ne legyen igazam, CoD -ok eddig mindig jók voltak 😊
Hello mindenki!
Ugye itt a beta... Xboxra. Gondolom sokan szereztetek kódot, gondolván hogy PC re is jó. De nem jó. Nem lenne valaki jószívû hogy elküldi nekem a "fölösleges" kódját egy nagy CoD fannak 😄?
NAGYON meghálálnám!
Ugye itt a beta... Xboxra. Gondolom sokan szereztetek kódot, gondolván hogy PC re is jó. De nem jó. Nem lenne valaki jószívû hogy elküldi nekem a "fölösleges" kódját egy nagy CoD fannak 😄?
NAGYON meghálálnám!