7577
-
#2336 xboxon esetleg, pc-n 1 milla nem volt a világon -
Dave0092 #2335 2-3 év mulva esetleg... bár akkor meg hiány lesz belőle... cod2 is 3000 ft de seholsem lehet kapni -
Neoncsoves #2334 hát ha 3-4k lesz a 4 csak azért megveszem, hogy teljes legyen a cod gyüjteményem:) -
Dave0092 #2333 mostmár teljesen mind1... jön a waw, aki akarta már megvette a 4-et... mostmár ugyse nagyon fogják kapkodni a polcról -
Neoncsoves #2332 valszeg ezt akarják ellensúlyozni (azt hogy a boxosoknak fizetős volt) -
Dave0092 #2331 igen.. ez valóban szemétség, mert valojába 1.6 patch van hozzá amibe ugye integrálva van a variety mappack... nahmeg rávan irva a boritóra hogy game of the year edition... ez valóban nem ér + 3000-t. esetleg akkor ha ez a variety mappack a PC-sek számára pénzes lenne. mert csak konzolon kellet érte fizetni, PC-n nem... -
Neoncsoves #2330 de vágod, felbasz ez az üzletpolitika.
1 ingyenes kibaszott peccset, meg 2-4 ingyenes pályáért +3k -t fizetni :S -
Dave0092 #2329 9900 Ft.
Ne a GOTY verziót nézd... -
Neoncsoves #2328 "megvolt cod4ből a 10 millio eladott példány,"
válasz:
"van is oka miért warezol a fél ország -.- 10 milla lófasz, azért a szarért nem adnék ki annyi pénzt (13k) Lol" -
Dave0092 #2327 codwaw topikba :D? -
Neoncsoves #2326 cod4et fikáztam -.-' -
Dave0092 #2325 érdekes figura vagy teis... legelöször istenited a játékot, utána leszarozod hogy inkább gta4et veszel, kijön a béta, ismét istenited, aztán most megint leszarozod...
-
Neoncsoves #2324 van is oka miért warezol a fél ország -.- 10 milla lófasz, azért a szarért nem adnék ki annyi pénzt (13k) Lol -
Dave0092 #2323 hát igen te télleg hülye vagy... account rendszer eddig sohasem volt cod-ban... ebbe az 5-be van. és ők totál leszarják mennyi warez van, mert igyis megvolt cod4ből a 10 millio eladott példány, nem minden országban warezolnak anynit mint nálunk... (10ből 7nek warez) -
Neoncsoves #2322 csinálsz egy accot és tárolja a cfgdet... egyébként most kapcsolok h STEAM félére gondolt, de olyat úgyse fognak csinálni, jól tudják, hogy sokan törttel játszanak és kihalna az egész egy ilyentől,mivel sokan csak azután veszik meg miután a teljes multival is játszottak...
jól tudják aki hosszabb ideig fog játszani úgyis megveszi -
#2321 te miről beszélsz? -
Neoncsoves #2320 account rendszer van cod2 óta még se ér lófaszt se -
Dave0092 #2319 áhh, hidd el ha télleg oylan lesz hogy account rendszer és az account cd-keyhez lesz kötve... akkor nem lesz nagyon elterjedve, mert a pb ugyis global bannolja.. és 2 cd key meg ugye nem lehet... lehet feltörik ezt is, de remélem nemfog sikerülni... -
csuripi #2318 Én tegnap este voltam a|SMART| HARDCORE 2! vagy 3! szerveren, ahol pb yes felirat olvasható a szerver infóban, de ez clockw1ze nevű játékost nem akadályozta abban, hogy aimot használjon, és ezt nem a 98/6-os statja alapján mondom. Azok a killcamok, 5 sec alatt 4-5 ölés 8-10 golyóval, 4-5 különböző helyre, falon át, lombokon, mindenen át, úgyhogy senkit nem is látott.Köv map Makin, még el se idultam, nyomok 1 tabot, nézem már 10/0. Sajnos a pb nem sok szart ér. -
Dave0092 #2317 csalt -
#2316 előtte felhúztam magamtól 40-re, és mivel béta a többi fegyvert nem tudom használni... szóval csak a jelecske változik, de akkor is... :) -
#2315 WTF? Akkor neked megvan a többi fegyver is? PPSh és társai ? :| hogy csináltad ? :D -
Dave0092 #2314 gratulálok -
#2313 ja érdekes lehetett xD, nekem olyan volt hogy a sotitol leszakadt a csávó alsóteste Lol -
#2312 cheat enginel vagy valami mással nem lehet megcsinálni a prestige leveleket is? mert csak 65-ig tudom húzni. :D -
Madi92 #2311 Kíváncsi lennék hogy milyen brutálisat álmodhatott ha így végezte.:D -
Neoncsoves #2310 kint van afél bordája nincs meg a bal keze... biztos jót aludhat xD -
BIZ0906 #2309 [URL=http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/5dba6b6e4f0f54591c2d4b11345cc7cf721a556f.png]Pihengető "ember"[/URL] xD -
#2308 hy all
tudnátok felrakni pár saját képet?? (O.O)
megköszönném^^
előre thx aki veszi a fáradtságot :) -
#2307 Ez azért már kissé erős, de mi tagadás van benne vmi. Kissé nagyképű a gyerek... -
klaca78 #2306 thx!!! a directx 9c aug. update meghozta az eredméynt, tökéletesen mükszik!
-
#2305 C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaWbeta\players\profiles\neved és itt config_mp.cfg -
#2304 wh már van de frisiteni tudod a pbt már.amugy merre találom a config fájlt?mert nem tudom átrakni nagyobb felbontásra és átszeretném irni:) -
#2303 ma felmentem véletlen egy szerverre ahol nem volt pb hát mit mondjak már wh-znak a nyomorékok...
-
#2302 valaki harapik :D.. uramég sehol senki vagyok "cod"ban ugyanis nem életcélom érvénysülni , csak szórakozásként játszom, viszont jóindulattal, nemnagyképűen akartam megkérni ,hogy lécci írjon valaki magyar ipket :/..ne unatkozz ennyire :D -
Djemba #2301 biztosan nem mert ezt a multis béta szart nem próbáltam ki -
#2300 vagy lehet neked felszedik a körúton a lámpákat hogy elférjen a gép és a belvárosból indulhass közvetlenül, akkor szólj már a testőröknek hogy 9:05körül zöld kabátban odamegy egy haverod az sg-ről hogy aláírd a füzetét hogy legyen mit mutogatnia a családjának 20 év múlva is amikor már nem fog senki neten játszani mert félnek egy hálózaton játszani veled, mindenhonnan fejes 3 szerveren át! -
#2299 persze esélyem sincs erre már mert fektetik már ferihegyen a vörös szőnyeget a magángép elé amivel visznek amerikába egyesületbe fizetett codosnak
a fenébe
legközelebb már akkor is írjon valaki ha csak 25/20at csinál és akkor időben felfigyelhetünk országunk jövendő csodagyerekeire -
#2298 ha megadod a címed küldenék egy üres lapot amit szeretném ha aláírnál mint a legjobb játékos aki valaha az sg-re kommentelt, megy válaszboríték is bélyeggel hogy azzal se kelljen fáradnia a messiásnak -
#2297 magyar szerver ip cimeket tudnátok mondani? mindig valami külföldi tdmn/hc én játszom ami halál unalmas mert 50/20 stat.. 1párszor keveredtem magyar szerverre, ott jobb volt a színvonal.