7577
  • csuszi
    20 próbálkozás után sikerült az a késelés:). és mivel kicsi vagy még és meleg, és elmentél lefeküdni, nem tudtam elújságolni, hogy rájöttem: tegnap a a serveren hiába láttad a perkeket kiírva, nem használtad őket. szal végre lehet perkeket tiltani, és a rank rendszer mégis megy.
    de egyet nem tudtak megoldani a készítők: hogy a homi jcsr-esek a kgb serveren henyéljenek állandóan...
  • mNzJean
    Szerintem is jó lett a játék ,és ha hozzávesszük,hogy beta és a teljesben még sokmindent kijavítanak , akkor szerintem nem lehet okunk panaszra ,mondjuk tank az nem kellett volna .Meg a faszláma perkeket mint pl:Juggenaut meg last stand ,martydom ezeket elhagyhatták volna.Meg a sok búza a servereken pl:Csuszi akit szerinte nem lehet lekéselni........aztán mégis.............
  • csuszi
    adsz mp nevet beinvitállak. mi egész éjjel azt toltuk:)
    jó ez a friend manager dolog. meg a zsák újítás is mind jó.
    a gameről a véleményem: cod2és cod4 egybegyúrva, egyelőre mindkettőből a legjobbakat. 10/10. aztán meglátjuk a pam avgy promod mit basz el:)
  • Maxtreme
    okos kisfiú biztos lewarezolta az mp beta-t isoban, és most azzal szenved.
  • giorgio81
    mit öcsém? Mit akarsz megnyitni daemonnal?
  • belapeter
    Helló.
    Letöltöttem de nemtudom megnyitni Daemon Toolsal.
    Mit csináljak???
  • BiG G
    így kifejezetten én még nem láttam, de általában HC modos szervereken többen játszanak puskákkal mint géppityuval.
  • chooselee
    Only rifle szervert nem tud véletlenül valaki?
  • Drephis
    mint láthatod.
  • zotya10002
    Lesz ilyen is??
  •  Evil
    Vehetsz új vgat 2600xt és társai vannak agps változatban is, de élvezhetően szeretnél játszani új gép kell.
  • Kenny1992
    ÉS akkor mire kéne cserélnem? alaplapom agps úgyhogy sajnos nemigen tudok jó videókarit venni, venni kéne egy új gépet?
  • Gibor
    gyenge videokari...
  • tmisi
    COD5 gépigény
    Márpedig nem ütöd meg a minimumot, e szerint SM3 kell neki.
  • LeWyTy
    A béta megvan, serial minden és nemenged online-ra.... ménem?Má minenféle nevet próbátam.
    HELP
  • Kenny1992
    Hát ha a 4 simán futott ennek is futnia kéne.
    A gépem: Proci Intel Pentium 4 3.GHz, Ati Radeon 9600/ X1050 Series, 1GB RAM memória.
  • leviking
    lehet nem jó hozzá a géped vagy új driver kell a vidi kártyának.
    valaki segítene? hogy kell külön IP címre rákeresni??
    lehet tök béna vagyok de nem találom
  • Kenny1992
    Nekem az se segít.
  • Snexi
    olyat nekem is szokott,olyankor leteszem a tálcára és visszalépek és utána már jó
  • Kenny1992
    Köszi a tippet! Már elindul de most meg az a baj h mikor belépek a menüsorba teljesen fekete a kép. Semmit se látok. A bemutató filmet sem.
    KÖszi előre is a választ!
  • BIZ0906
    Lehet hogy telepítve van de vajon a legújabb? Töltsd le ezt dobd fel és láss csodát.
  • Kenny1992
    Sziasztok! Leszdtem a béta verziót. De nem akar elindulni:S:(
    Állandóan ezzel dob ki:Az alkalmazást nem sikerürlt elindítani mert d3dx9_37.dll nem található. Directx 9.c telepítve van. De ugyanúgy ezzel dob ki.
  • teputele
    Itt egy link , innen frissitsd a PB-t ! Utána menni fog :
    Evenbalance

Software Updates: Download
    Utána : rögtön a második bekezdésben PBSetup ! Letöltöd és automatikusan frissít , miután kiválasztottad a játékot a listából és check update !Ennyi !
  • teputele
    A COD első része óta 40447 Hardware BANT osztottak ki ! Iszonyú szám , és ezek csak a publikus cheatek. Köztudott , hogy renegeteg a private hack amit soha nem fog a PB. Ezért van , hogy PB-s szerveren is szemrebbenés nélük csalnak , és a PB semmit nem tesz.
    Ha nem hiszitek itt egy link , lehet csemegézni.
    Punksbusted Master Ban List
  • leviking
    valaki tudna segíteni? a bétával akarok játszani és tudok is egy kicsit de a PB mindíg kidob. valaki segítsen pls
  • The Protector
    csatlakozom.más örömét elbasszák akkor ne h már azért fizessek h elkúrják az élményemet.a a singli elég jó lessz és lessz egyáltalán olyan szeró amin nem lesz cheat akkor megveszem addig NEM.
  • teputele
    éN NEM VESZEM MEG MERT A BÉTÁBAN IS MÁR ANNYI cheater van , lehetetlen játszani ! Megjelentek az első wh, multihack progik. Szánalom . Ennyi az online játék ! Cheat , cheat , cheat !!
  • V43 1105
    Nem -.-'
  • Cefre
    Hello
    A bétából a ragot át lehet vinni a full játékba?
  • RNadal1203
    sztem nov.11-ig
  • BiG G
    meddig tart a béta? :)
  • Hellsing47
    linket
    #2339: erről is

ne csak vagdalózzatok már hogy hoigyan hallottátok, mit tudtok :|
    mert én meg azt hallottam hogy több milliárd példányt osztottak szét ingyen a marson csak úgy jótékonyságból
  • Gibor
    le kellene tölteni? O.o
  • Kenny1992
    Sziasztok! Lécci segítsetek. LEszedtem én is a COD5öt. Feltettem De hibaüzivel kidob.:( Ezt írja ki: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a d3dx9_37.dll nem található. Directx frissítést csináltam de továbbra ie ezzel dob ki.
    Köszi előre is a választ!
  • zotya10002
  • Snexi
    akkor rosszul tudjátok,nagyon
    a kezdeti 9:1 arányú xbox:pc eladásokat biztos hogy nem hozta be
  • Neoncsoves
    én is
  • priluki
    én ugyytudom Pc-verziobol többet adtak el mint boxosbol...
  • Vackor1024
    Talán még itt igen : ) http://www.cod2faq.atw.hu/
  • Snexi
    aztán normalizálódtak a pc-s eladások amiatt mert sokan megvették törtszerók után (köztük én is)