7577
-
#2376 20 próbálkozás után sikerült az a késelés:). és mivel kicsi vagy még és meleg, és elmentél lefeküdni, nem tudtam elújságolni, hogy rájöttem: tegnap a a serveren hiába láttad a perkeket kiírva, nem használtad őket. szal végre lehet perkeket tiltani, és a rank rendszer mégis megy.
de egyet nem tudtak megoldani a készítők: hogy a homi jcsr-esek a kgb serveren henyéljenek állandóan... -
#2375 Szerintem is jó lett a játék ,és ha hozzávesszük,hogy beta és a teljesben még sokmindent kijavítanak , akkor szerintem nem lehet okunk panaszra ,mondjuk tank az nem kellett volna .Meg a faszláma perkeket mint pl:Juggenaut meg last stand ,martydom ezeket elhagyhatták volna.Meg a sok búza a servereken pl:Csuszi akit szerinte nem lehet lekéselni........aztán mégis............. -
#2374 adsz mp nevet beinvitállak. mi egész éjjel azt toltuk:)
jó ez a friend manager dolog. meg a zsák újítás is mind jó.
a gameről a véleményem: cod2és cod4 egybegyúrva, egyelőre mindkettőből a legjobbakat. 10/10. aztán meglátjuk a pam avgy promod mit basz el:) -
#2373 okos kisfiú biztos lewarezolta az mp beta-t isoban, és most azzal szenved. -
#2372 mit öcsém? Mit akarsz megnyitni daemonnal? -
#2371 Helló.
Letöltöttem de nemtudom megnyitni Daemon Toolsal.
Mit csináljak??? -
#2370 így kifejezetten én még nem láttam, de általában HC modos szervereken többen játszanak puskákkal mint géppityuval. -
chooselee #2369 Only rifle szervert nem tud véletlenül valaki? -
#2368 mint láthatod. -
#2367 Lesz ilyen is?? -
#2366 Vehetsz új vgat 2600xt és társai vannak agps változatban is, de élvezhetően szeretnél játszani új gép kell. -
Kenny1992 #2365 ÉS akkor mire kéne cserélnem? alaplapom agps úgyhogy sajnos nemigen tudok jó videókarit venni, venni kéne egy új gépet? -
Gibor #2364 gyenge videokari... -
tmisi #2363 COD5 gépigény
Márpedig nem ütöd meg a minimumot, e szerint SM3 kell neki.
-
#2362 A béta megvan, serial minden és nemenged online-ra.... ménem?Má minenféle nevet próbátam.
HELP -
Kenny1992 #2361 Hát ha a 4 simán futott ennek is futnia kéne.
A gépem: Proci Intel Pentium 4 3.GHz, Ati Radeon 9600/ X1050 Series, 1GB RAM memória. -
leviking #2360 lehet nem jó hozzá a géped vagy új driver kell a vidi kártyának.
valaki segítene? hogy kell külön IP címre rákeresni??
lehet tök béna vagyok de nem találom -
Kenny1992 #2359 Nekem az se segít. -
#2358 olyat nekem is szokott,olyankor leteszem a tálcára és visszalépek és utána már jó -
Kenny1992 #2357 Köszi a tippet! Már elindul de most meg az a baj h mikor belépek a menüsorba teljesen fekete a kép. Semmit se látok. A bemutató filmet sem.
KÖszi előre is a választ! -
BIZ0906 #2356 Lehet hogy telepítve van de vajon a legújabb? Töltsd le ezt dobd fel és láss csodát. -
Kenny1992 #2355 Sziasztok! Leszdtem a béta verziót. De nem akar elindulni:S:(
Állandóan ezzel dob ki:Az alkalmazást nem sikerürlt elindítani mert d3dx9_37.dll nem található. Directx 9.c telepítve van. De ugyanúgy ezzel dob ki. -
teputele #2354 Itt egy link , innen frissitsd a PB-t ! Utána menni fog :
Evenbalance
Software Updates: Download
Utána : rögtön a második bekezdésben PBSetup ! Letöltöd és automatikusan frissít , miután kiválasztottad a játékot a listából és check update !Ennyi ! -
teputele #2353 A COD első része óta 40447 Hardware BANT osztottak ki ! Iszonyú szám , és ezek csak a publikus cheatek. Köztudott , hogy renegeteg a private hack amit soha nem fog a PB. Ezért van , hogy PB-s szerveren is szemrebbenés nélük csalnak , és a PB semmit nem tesz.
Ha nem hiszitek itt egy link , lehet csemegézni.
Punksbusted Master Ban List -
leviking #2352 valaki tudna segíteni? a bétával akarok játszani és tudok is egy kicsit de a PB mindíg kidob. valaki segítsen pls -
#2351 csatlakozom.más örömét elbasszák akkor ne h már azért fizessek h elkúrják az élményemet.a a singli elég jó lessz és lessz egyáltalán olyan szeró amin nem lesz cheat akkor megveszem addig NEM. -
teputele #2350 éN NEM VESZEM MEG MERT A BÉTÁBAN IS MÁR ANNYI cheater van , lehetetlen játszani ! Megjelentek az első wh, multihack progik. Szánalom . Ennyi az online játék ! Cheat , cheat , cheat !! -
#2349 Nem -.-' -
Cefre #2348 Hello
A bétából a ragot át lehet vinni a full játékba? -
#2347 sztem nov.11-ig -
#2346 meddig tart a béta? :) -
Hellsing47 #2345 linket
#2339: erről is
ne csak vagdalózzatok már hogy hoigyan hallottátok, mit tudtok :|
mert én meg azt hallottam hogy több milliárd példányt osztottak szét ingyen a marson csak úgy jótékonyságból -
Gibor #2344 le kellene tölteni? O.o -
Kenny1992 #2343 Sziasztok! Lécci segítsetek. LEszedtem én is a COD5öt. Feltettem De hibaüzivel kidob.:( Ezt írja ki: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a d3dx9_37.dll nem található. Directx frissítést csináltam de továbbra ie ezzel dob ki.
Köszi előre is a választ! -
#2342 -
#2341 akkor rosszul tudjátok,nagyon
a kezdeti 9:1 arányú xbox:pc eladásokat biztos hogy nem hozta be -
Neoncsoves #2340 én is -
priluki #2339 én ugyytudom Pc-verziobol többet adtak el mint boxosbol... -
#2338 Talán még itt igen : ) http://www.cod2faq.atw.hu/ -
#2337 aztán normalizálódtak a pc-s eladások amiatt mert sokan megvették törtszerók után (köztük én is)