7577
-
#2416 Máshogy nem lehet??Ingyenesen??Hogy ha belépek a játékba van olyan hogy szerver indítása! -
Dave0092 #2415 legegyszerűbb ha bérelsz... www.fgcklan.hu -
#2414 Sziasztok!!Olyan kérdésem lenne hogy ha saját szervert akarok csinálni akkor mit kell tennem??Mekkora net kell hozzá?? -
#2413 konktrétan nem volt iraq benne,csak egy kitalált közel keleti ország
és szerencsére nem csak ott játszodott hanem oroszországban is -
#2412 vótmá xD -
Neoncsoves #2411 iraq az jó lenne sztem:) -
#2410 remélem hogy a közeljövőben fog jászódni a 6 és nem iraqban vagy 2200-ban -
BIZ0906 #2409 Azért remélem nem korcsosúl el a fantázia világbeli marhaságok felé! -
#2408 votmá -
#2407 ez lesz az utolsó 2vh-,szerencsére -
suti100 #2406 "Hali all ! Másnak is van olyan problémája , hogy az x-fire-t nem tudja használni cod közben mert szaggat miatta a multi? :S Csak az segít ha x-firenek OFF :( Valaki tudja mi a megoldás?" Mi a megoldás? Na vajon mi?Hát kapcsold ki az xfire-t... Hogy lehet valaki ilyen áá... kegyetlen.
-
#2405 Én már vártam nagyon egy újabb második világháborús játékra. A Modern Warfare is nagyon jó volt, de a Call of Duty azért játszódjon a VH idején. Remélem jó lesz ez a rész. -
#2404 Egy újabb trailer : http://www.gamekapocs.hu/hir/13355/Call+of+Duty:+World+at+War+-+hiv+a+kotelesseg -
chooselee #2403 Van, amikor az ilyen indításnál fellépő hibákat megoldja, ha átállítod a kompatibilitást az ikonra kattintva egy jobb klikkel és tulajdonságok,kompatibilitás fül...de nem értek hozzá csak egy tipp hátha... -
#2402 Az előző CoD -nál az alap, vagyis lemezen lévő crack volt hibás, akkor írta ezt a hibát (ennél nem tudom, beta-t nem próbálok). -
nirod #2401 pár hete megvolt -
#2400 valszeg egy win reinstall segítene rajtad. -
nirod #2399 Hello,
nekem indításkor hibaüzet ablak jelenik meg: A CoD World at War multiplayer hibát észlelt ezért leállt.
Már az előző CoD-t (Mod.Warf.) sem tudtam elindítani mert ugyanezt írta ki.
Nvidia 7600 gs kártyám van, és fenn van a aug-i legújabb direct X.
Ötletek?
Köszi -
#2398 durva a lauch trailer lesz benne minden
oroszok-nácik
amcsik-japók
repülös küldi ááááááááááá -
#2397 hőőh? -
ezt elqrtad:D -
-
priluki #2394 Nézzétek már meg a muki haját :DDD -
priluki #2393 De most nem aztakarjátok ezzel a képekkel ecsetelni hogy rendszeresitve voltak az ellen fegyverei mert rögtön padlot fogok :DDD -
#2392 Ja a T34-est meg egy rekesz vodkáért cserélték -
#2391 gondolom elvették a halottaktól -
testarossa94 #2390 Hali all ! Másnak is van olyan problémája , hogy az x-fire-t nem tudja használni cod közben mert szaggat miatta a multi? :S Csak az segít ha x-firenek OFF :( Valaki tudja mi a megoldás ? -
csuripi #2389 Kössz! -
#2388 -
priluki #2387 Nade itt nem felvesszük hanem azzal indulunk,ez azért más,ha kell egy tomson ölj meg egy amcsit azt vedd fel,de amugy engem is jobban zavar a fegyverre szerelhetö ostobaságok,hát de ennyire nincs fantáziájuk a fejlesztöknek... -
Dave0092 #2386 a nagyobtár még korrekt, mert az valóban volt... de igy tényleg nincs értelme annak hogy orosszal vagy a másikkal vagy, mert a nácik ugyanugy majd pps-el fognak menni mindig... -
csuripi #2385 Jól mondod, nyugodtan felvehette, és valószínű, hogy fel is vette, nekem ez nem illúzió romboló. A fegyverre rakható lámaságok ügyében viszont teljes mértékben 1et értek veled. -
priluki #2384 Mai világban mindenki hozzájuthat mindenféle fegyverhez igy a cod 4-ben még hihetö a téma,de a 2.wh-ban ez nem volt max ha felvette az elesett katona fegyverét szoval ebben a formában,nevettséges és illuziorombolo az egész,ugyhogy csatlakozom Aradebil2-höz. Nembeszélve a fegyverre rakhato lámaságokrol,red dot meg ilyenek,az meg egyszerüen vicc!! -
osan #2383 "Sokkal jobban idegesített CoD4-ben, hogy a spetsnazos katona arab burnuszba futkozik." - divatspecnazos! :D Biztos burnya! :D -
csuripi #2382 Miért idióta? Szerinted nem fordult elő a ruszki fronton, hogy német katona ruszki fegyvert használt, vagy fordítva? Miből gondolod, hogy csak az adott hadsereg által rendszeresített fegyvert használta mindenki?
Sokkal jobban idegesített CoD4-ben, hogy a spetsnazos katona arab burnuszba futkozik. -
#2381 Ja ez engem is idegesített... de megszoktam... pl ha arabokkal vagyok vagy ruszkikkal multiba, akkor arab slottal rohangálok :D -
#2380 Szerintem PAM-ban mindenképpen megcsinálják hasonló rendszerüre, mint a COD2-ben, legalább is igy lenne a normális .. -
#2379 Istenem,hogy lehetett a már cod4 idióta fegyverrendszerét átteni 5be?4be még elment kis túlzással h amik ak-val rohangáltak,de azért német katona ne tomphsonnal meg pps-el rohangáljon már...ennyit nemér az egész -
#2378 Most .can formátumban van.
De nemismeri fel a Daemon Tools.
Mi baja?
-
#2377 a tankot meg tudtam előre hogy lehet tiltani. azt már uo-ban is lehetett.
szal ne rinyálj. vén buzeráns...