Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annak meg nem sok értelme van h teszem azt 3 nappal a teljes elõtt kidobják a betát. max annál nagyobb forgalom lesz a torrent trackereken 😄
remélem csak a béta csúszik, a teljes nem
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Demó szerintem nem lesz,mert ha eleve kijön a béta,akkor az nyílt lesz,mindenki kipróbálhatja és ráadásul alig van már idõ a teljes játék megjelenéséig.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ha jól tudom ebbõl sem lesz demó, ugye?
amúgy szerintem a pc beta azért nyílt mert tudják hogy pc-n kipróbálják úgyis törtel a multit és csak akkor veszik meg ha már látták (legalábbis nálam így volt a 4-el,kipróbáltam törten és utána megvettem eredetiben)
TDU nick: HuncutTuncus
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Vicc: a cod4 drágább a boltban mint a cod waw elõrendelve 😊 /legalábbis itt/
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Azokat bírom😄
Mert ugye akit hátulról nyírsz ki,õ sosem lõ,késel hátba senkit sem😊
#1286: <#gonosz1>#gonosz1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One