Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
ugyanazt szedi

csakmert én letöltöttem a managerrel, és nekem exe filet adott. amit ha elidnitok fekte ablak jelenik emg majd eltûnik... gondolom holnap aktiválodik a telepitõ

utgyuru
amikor nem download managerrel töltöttem, akkor nekem zip-be kezdte tölteni, de ahogy írtátok h nemjó, megszakítottam

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Snexi
most szedem a download managerrel,remélem mire holnap reggel fölkelek már lesz kulcs

itt mindenkinek rar-t töltött le?

mert nem jó. értsétek már meg... fileplaneten van fent. csak ott.. letöltitek download manager-el amit a fileplanet felis telepit... leszedi kb 2 óra alatt. majd másnap aktiválhatjátok, és feletelpithetitek... fent lesz majd torrent oldalakon is... de holnaptól elöbb biztosan nem...

utgyuru
ha mással töltöm mér nem jó?

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

semmivel.. annyival hogy feltudod telepiteni. mert most csak a fileplanetes download managerrel tudod cska letölteni, ha mással töltöd nem lesz jó... és ha letöltötted, csak másnap azaz holnap fogja engedélyezni a letöltést... remélhetõleg szétküldik addigra a kulcsokat mindenfele

Snexi
leszedem újra download managerrel,azzal jólesz majd késöbb?

Snexi
akkro most kezdjem el megint leszedni vagy mivel fog változni holnap ha már egyszer leszedtem?

igazad volt.

Snexi
leszedtem a klienst de nem engedi kinontani,most kezdhetem elölröl az egész letöltést :S

mNzJean
Ha letölthetõ a beta ,akkor hamarosan valamelyik torrent oldalra is felkerül.A kulcsot meg úgyis ki fogják küldeni ,nem azért adtak ki public beta verziót ,hogy ne lehessen használni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

utgyuru
fúúh bazz csak kapjam már meg 😄

igen..

Beers
Szerinted?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

utgyuru
és a keyt emailben várjam ?

totalcodon kintvan link, server link..

Snexi
keressetek már rá

Tuncee
linket pls

TDU nick: HuncutTuncus

Snexi
te ezt honnan veszed?kitudja hogy kiküldik már ma?

gduck

Béta kulcs már van 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ezt a holnapot honnan veszed? rar-t töltesz... és elkezdik ma már kiküldeni a béta kulcsot

gduck
Csak letölteni lehet, még kódolt a fájl! Csak holnap lesz telepíthetõ!

RNadal1203
akkor hogy mert kijön vmi(subscirbe meg dollár cucc meg ilyenek) amikor rákattintok a cuccra pls gyor

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Snexi
nem

RNadal1203
nemá fizetni kell a regisztárálésrt???? :S:S:S:S:S:S:S:S:S

Snexi
már észrevettem,szedem is
viszont kulcsom még nincs és szerintem nem is lesz mostanában

regisztrált tagok is tölthetik...

Snexi
már látom hogy kinn van de még csak a fileplanet elöfizetõknek

Snexi
linket

<#taps><#lama>

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

kinnn a béta

gduck
845MB a béta telepítõje

okos srác vagy te, biztos figyelsz is h. mirõl beszélünk <#ejnye1><#bee1>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Snexi
de az

utgyuru
az nem a teljes?

Evil
Elvileg? xD Gyakorlatilag meg nov. 10. USA ba és itthon meg 14.

elvileg októberben jön ki a béta, ma van 27. szvsz necces 😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

nyuggi van, nó para, idén még + lessz a game

RNadal1203
na erõs a sanda gyanúm hgy egynapos bétánk lesz! (ez csak megérzés de remélem nem válik be xD)

utgyuru
videóval azér majd lepj meg plz

kb már 3 napja futnak a szerverek, cak naprol napra egyre több fut

Snexi
akkor kezdj készülödni

Tuncee
Ha holnap reggel nem lesz cod5 demo, én beöntést csinálok egy emos tehénnek basszameg...

TDU nick: HuncutTuncus

Mégse =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ez CoD4.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

http://www.game-monitor.com/search.php?vars=gamename=Call%20of%20Duty:%20World%20at%20War

http://www.gametracker.com/search/?query=GameServers.com%20-%20Rent%20Me%20Now&sort=rank&order=asc&per_page=50%20CoD:WaW%20servers

itt már vannak szerverek... egyiken 8 másikon 23

utgyuru
csak már látnánk belõle vmit. callofduty.com-on is az van csak az intelbe hogy készítik a szervereket hogy a beta napján használhatóak legyenek

Waczkor
Legalább a k*rva kulcsokat elkezdenék küldözgetni,vagy már letölthetõvé válna,vagy csak annyit mondanának hogy elkezdõdött...

XBOX Live Gamertag:Waczkor