Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami azt illeti már így is több mint ami nekem elég lenne, szerintem egy WW2 játék tökéletes lehetne pl UAV nélkül is...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Most az hogy bennevan modként, az meg olyan, hogy ha nem tetszik nem játszol vele, kész. Akár az egész játékot átalakíthatták vna zombivá, akkor is maradna ez a nem tetszik nem csinálod tendencia, ennyi
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"hát ez megütött, látom nem sokat nyomultál a pub szintnél méklyebbre" - tudom mirõl beszélsz, és megértelek, de átlag magyar pub-okon úgy nézett ki a modosítás, hogy alacsony ping ellenére is használhatatlan a szerver, bugokas a fegyverek, cod2-ben idióta paciszerû szarság, és sok egyéb, tudjátok mikrõl beszélek. Ha meg minden modot engedek letölteni a végén már minden összeakad egymással. Megértem,hogy war-oknál jól jön, szervezettebb lesz tõle az egész, nem arról beszéltem. Ha veszel egy autót, nem azzal kezded,hogy átépíted a felét,mert nekem úgy jobban tetszik...ha verseny miatt teszed az más.
Szerencsére vannak, akik még értik miért hívják játékoknak, és miért nem valóságnak vagy szimulátornak...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
gondolkozz már egy kicsit. ilyen hozzáállás jellemzi ezt az egész elcseszett országot :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nem kötelezõ játszani,ha végigvitted,megkapod mint coop modot.Ennyi.
Fantasy...Erre meg mi írhatnánk ugyenezt.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Kár,hogy az IW kiadta a kezébõl a fejlesztést. zombie mód, elkésett béta és jóformán egy felskinnelt cod4. Várom én is a játékot, mert a 4 mindenben tetszett, csak az nem,hogy modern hadviseléses.
egy házban játszódik az egész, hullámokban jönnek a zombik, kapsz fegyvereket, elreteszelheted az ablakokat, építhetsz akadályokat. a készítõk 23. szintig vitték el, van egy challenge, hogy döntsd meg 😊
szóval miért baj, hogy beletették? :|
mi az, hogy "Valamint a Dead card, vagyis a halotti kártyáról is társalognak"
ez így értelmezhetetlen. inkább leírom mirõl volt szó gt.tv-ben: lesznek benne különböz kártyák, amiket a single alatt szerzel be és megvariálhatod vele a co-op (lehet, hogy a singlet is) módot: lesz olyan, aminek hatására folyamatosan csökken az életerõd és ölni kell, hogy felmenjen, egy másik hatására kisebbet sebeznek a gránátok,stbstb
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Akkor asszonnyal lehet h menni fog Lan-ba a co-op!<#kacsint>#kacsint>
Chucky: Ez egy fórum,és ha valaki kérdez valamit akkor arra válsszolunk ha tudunk,ha pedig nem és még sudribunkók is vagyunk akkor azt tartsuk magunkba légyszives!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Hétfõn vagy pénteken lesz beta.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
http://www.callofduty.com/intel
Itt a lényeg,semmi nem változott.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.