Call of Duty World at War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mondjuk örülök hogy lesz "hivatalos" zombi mod mert a cod4-es szerintem elég bénára sikerült, ettõl még nem lesz az alapjáték kevesebb.

Ami azt illeti már így is több mint ami nekem elég lenne, szerintem egy WW2 játék tökéletes lehetne pl UAV nélkül is...

ProGabe
betét párti vagyok <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

utgyuru
" Ha veszel egy autót, nem azzal kezded,hogy átépíted a felét,mert nekem úgy jobban tetszik..." Ez csak a pénztárcádon és elhatározáson múlik.
Most az hogy bennevan modként, az meg olyan, hogy ha nem tetszik nem játszol vele, kész. Akár az egész játékot átalakíthatták vna zombivá, akkor is maradna ez a nem tetszik nem csinálod tendencia, ennyi

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Snexi
nem használsz? 😮

ChuckyHUN
így van, abszolút nem játszottam modos szerveren KIVÉVE zombin, azon rengeteget. az fun. áés sokat waroztam. PAM mode nélkü sehol nem lenne cod2 scene,

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

"aha, szóval azért, mert én személy szerint nem használok tampont, már ne is gyártsanak?" - szó nincs errõl, bocs, ha félreérthetõ voltam.Az zavar,hogy az alapjátékba akarják betenni modként.

"hát ez megütött, látom nem sokat nyomultál a pub szintnél méklyebbre" - tudom mirõl beszélsz, és megértelek, de átlag magyar pub-okon úgy nézett ki a modosítás, hogy alacsony ping ellenére is használhatatlan a szerver, bugokas a fegyverek, cod2-ben idióta paciszerû szarság, és sok egyéb, tudjátok mikrõl beszélek. Ha meg minden modot engedek letölteni a végén már minden összeakad egymással. Megértem,hogy war-oknál jól jön, szervezettebb lesz tõle az egész, nem arról beszéltem. Ha veszel egy autót, nem azzal kezded,hogy átépíted a felét,mert nekem úgy jobban tetszik...ha verseny miatt teszed az más.
Vorpal
ez is...

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Balumann
Minden ér valamit, ami valakiket szórakoztat. Amíg csak módként szerepel addig meg pláne nem kell véleményt alkotni. Ha nem tetszik nem kell játszani vele, az alapjáték megmarad. Multiban (fõleg coop-ban) meg pláne jó szórakozás lehet néha ilyet is játszani.
Szerencsére vannak, akik még értik miért hívják játékoknak, és miért nem valóságnak vagy szimulátornak...

ChuckyHUN
PAM-tól kezve... hát ez megütött, látom nem sokat nyomultál a pub szintnél méklyebbre

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ProGabe
aha, szóval azért, mert én személy szerint nem használok tampont, már ne is gyártsanak?

gondolkozz már egy kicsit. ilyen hozzáállás jellemzi ezt az egész elcseszett országot :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

emlékszel még a cod:uo-ra, ahol Letenye meg Becsehely volt és a jármûvek hangját kicserélték arra a srácéra? Volt sok mod de szerintem egyik sem ér semmit a pamtól kezdve a zombi-ig.
és mindegyik nagyon sikeres is volt

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Snexi
mindegyik codhoz volt zombi mód,legfeljebb nem hivatalos hanem rajongói mód

Waczkor
Nem tudom attól hogy belerakták,miben fogtok ti kevesebbet kapni...
Nem kötelezõ játszani,ha végigvitted,megkapod mint coop modot.Ennyi.

Fantasy...Erre meg mi írhatnánk ugyenezt.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Mert ez egy 2. világháborús játék. Azért, mert nem komoly szimuláció, hanem inkább arcade,hogy az átlagembernek szórakoztatóbb legyen, még nem kéne egy kibaszott doom-ot csinálni belõle. Szerintem rakjanak bele valami fantasy részt is, mert miért ne...sõt, cseréljék le a katanát fénykardra attól lesz igazán szórakoztató...

Kár,hogy az IW kiadta a kezébõl a fejlesztést. zombie mód, elkésett béta és jóformán egy felskinnelt cod4. Várom én is a játékot, mert a 4 mindenben tetszett, csak az nem,hogy modern hadviseléses.
ProGabe
miért? az csak egy mod. fun, ennyi. nem a single része

egy házban játszódik az egész, hullámokban jönnek a zombik, kapsz fegyvereket, elreteszelheted az ablakokat, építhetsz akadályokat. a készítõk 23. szintig vitték el, van egy challenge, hogy döntsd meg 😊

szóval miért baj, hogy beletették? :|

RNadal1203
az szerintem is nonszensz farokság

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Minek tesznek bele zombi módot.Olyan hülyeség.
cod onlineon olvastam😄
kend a hajadra 😊
ProGabe
kitalálom. géms(t)zar?

mi az, hogy "Valamint a Dead card, vagyis a halotti kártyáról is társalognak"

ez így értelmezhetetlen. inkább leírom mirõl volt szó gt.tv-ben: lesznek benne különböz kártyák, amiket a single alatt szerzel be és megvariálhatod vele a co-op (lehet, hogy a singlet is) módot: lesz olyan, aminek hatására folyamatosan csökken az életerõd és ölni kell, hogy felmenjen, egy másik hatására kisebbet sebeznek a gránátok,stbstb

ChuckyHUN
DEjóneked😄DD

kifli
kaptam xbox 360 beta kodot
"A GameTrailers tegnap éjszaka felfedte, hogy lesz egy zombi co-op mód is a játékban. Valamint a Dead card, vagyis a halotti kártyáról is társalognak." jea 😄
Sleepy Bone
Nincs ennek a fórumnak vmi házigazdája kitakarítani a 13 éves vérpistiket?? szánalmas ami itt folyik...

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Attelee
Köszi!<#worship>
Akkor asszonnyal lehet h menni fog Lan-ba a co-op!<#kacsint>

Chucky: Ez egy fórum,és ha valaki kérdez valamit akkor arra válsszolunk ha tudunk,ha pedig nem és még sudribunkók is vagyunk akkor azt tartsuk magunkba légyszives!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

ProGabe
lesz benne single, sõt, lesz bene co-op mód is, vagyis a multi és a single keveréke

ChuckyHUN
Nem is lesz. viszonlátás

Attelee
Ez a játék csak online lesz?Vagy lesz benne single rész is?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

senki nem tud semmit, nyugi van 😊

nagy a pangás...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

SpeedXHUN
😄😄😄:

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

ChuckyHUN
mi mi a fene? te tényleg, néha gondolkodj már 1 picit mielõtt hóülyeségeket kérdezel.. (bully topicban is amit mûevelsz...)

Firerock
valaki elmondaná hogy ez mi a fene?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

RNadal1203
ennyi erõvel nov. 14-én lesz bbbbbeeeetttaaaa

SpeedXHUN
na már top 1 a fórum😄
Hétfõn vagy pénteken lesz beta.

amugy szerintem a szerverekkel van a gond... multkor 6 szerver futott, tegnap 0... ma megint 5 fut... lehet valami fennakadás volt, és ezért nem adták ki a bétát...

LackoMester
még 2 hét,nyugalom...

élet a legjobb méreg

HA LESZ IS BÉTA!Te meg tanuljál meggondolkodni jó hogy lesz béta!Már mióta errõl beszél a fórum!
AZTIRTAM ha lesz is béta nem azt hogy van béta tanuljál már meg olvasni low

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Még nincs is béta akkor meg minek vársz kulcsot.Szerintem akkor osztják ki amikor megjelenik a beta
nemazé de ha lesz is béta én még mindig nem kaptam hozzá kulcsot<#szomoru1><#mf1>

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

RNadal1203
igen ti vagytok bizalmatlanok xD

Snexi
már mennek a szrverek,beta is kinn van a filaplanet-en
akkor biztos hogy mostanában lesz beta

SpeedXHUN
Nincs sehol,hogy lenne beta szal ennyi.

SpeedXHUN
Nincs beta,csak vmelyik "látott vmit a cod fórumon)

http://www.callofduty.com/intel

Itt a lényeg,semmi nem változott.

bujcsik555
no,akkor mikor lesz béta?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Snexi
hoppá 😊

Snexi
na miaz?mégsincs beta?<#eplus2>

teddymac
olvasva*

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75