Call of Duty World at War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de egyet nem tudtak megoldani a készítõk: hogy a homi jcsr-esek a kgb serveren henyéljenek állandóan...
MJ rulz Pink Team The Only One
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
jó ez a friend manager dolog. meg a zsák újítás is mind jó.
a gamerõl a véleményem: cod2és cod4 egybegyúrva, egyelõre mindkettõbõl a legjobbakat. 10/10. aztán meglátjuk a pam avgy promod mit basz el😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Letöltöttem de nemtudom megnyitni Daemon Toolsal.
Mit csináljak???
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HELP<#help>#help><#sir>#sir>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A gépem: Proci Intel Pentium 4 3.GHz, Ati Radeon 9600/ X1050 Series, 1GB RAM memória.
valaki segítene? hogy kell külön IP címre rákeresni??
lehet tök béna vagyok de nem találom
KÖszi elõre is a választ!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Állandóan ezzel dob ki:Az alkalmazást nem sikerürlt elindítani mert d3dx9_37.dll nem található. Directx 9.c telepítve van. De ugyanúgy ezzel dob ki.
Evenbalance
Software Updates: Download
Utána : rögtön a második bekezdésben PBSetup ! Letöltöd és automatikusan frissít , miután kiválasztottad a játékot a listából és check update !Ennyi !
Ha nem hiszitek itt egy link , lehet csemegézni.
Punksbusted Master Ban List
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A bétából a ragot át lehet vinni a full játékba?
#2339: errõl is
ne csak vagdalózzatok már hogy hoigyan hallottátok, mit tudtok :|
mert én meg azt hallottam hogy több milliárd példányt osztottak szét ingyen a marson csak úgy jótékonyságból
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Köszi elõre is a választ!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
1 ingyenes kibaszott peccset, meg 2-4 ingyenes pályáért +3k -t fizetni :S
Ne a GOTY verziót nézd...
válasz:
"van is oka miért warezol a fél ország -.- 10 milla lófasz, azért a szarért nem adnék ki annyi pénzt (13k) Lol"