Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A 3. pálya végén vagyok. A hajtómû beindításánál. Ennél a résznél rengeteg zombi támad rám. Fegyvertöltény nincs elég. Mit kell tenni?
www.gportal.hu/bioshock
Videó
4:30 tól látható
Az van, hogy a két modult nem tudom csatlakoztatni, mert amibe kéne az zárva van. Ezt hogy kell megcsinálni?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Én arra lennék kíváncsi, hogy a meteoritot, a 7.fejezetben, hogy kell elengedni?
Gondolom lassítással de mit lassítok, milyen sorrendben?
Válaszokat köszönöm elõre is!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Ki tudja, melyik hónapban haltak meg az emberek az ûrhajón?
És honnan lehet tudni?<#smile>#smile>
. : Z E L L E R : .
Szerintem variálni kellesz a fegyvereket a játék úgy van felépítve de lehet hogy 3 is végigvihetõ.
legjobban eddig amugy kétféle nagyobb szörny hozta rám a frászt,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
legjobb a plazma, az mindenre fasza
az impulzus az a közepes dögök ellen jo mert akárhova löhetem gyorsan tüzel és leteriti a disznot
lángszoro a kicsik ellen a legjobb, mert nem kell külön célozgatni öket meg nem pazarlod a löszert, de ha sok van az ívfegyverben akkor az is jo volt nekem multkor amikor kifogyott a pörkölö, amugy az a nagyok ellen jo, hamar el lehet löni a lábukat és lelassitani, aztán ugy végzed ki ahogy akarod/tudod (a hasasok ellen amugy nem jo mert akkor kijönnek belöle a kicsinyek, amugy meg annak ha a pofáját meg kezét lövöm le akkor megmarad kismamának nem? nem bujnak ki ugy vettem észre)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
jót mondott neptum
egyébként a videóban átbújik az egyik kar alatt, na és? úgyis meglehet csinálni ahogy neptum mondta, én pl úgycsináltam, hozzá teszem szerintem elég szerul játszik az illetõ a videón
Külsõ oldalára kell kimenni.Nem értettem,hogy hová a másik oldalra.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
http://www.youtube.com/watch?v=wPZb3tYYlRA
Ha nem tudod mirõl van szó akkor ne vezesd félre a másikat.
7. fejezet jeladót elhelyezése.<#levele>#levele>
amugy nem nehéz megszokni, ha vissaemlékszem én jopár éve meg mikor megkaptuk az elsö gépet, egeret nem tudtam használni, mert a quake 2él csak billel nyomtam 😊
amugy én most vittem végig az 5. fejezetet, huh, kaptam az adrenalint rendesen
Ha ennek vége folytatom a lehetetlen szinten elkezdett mentésemet is ott a 3-as fejezetben vagyok.
Next PC upgrade: 2022
Valahogy rá lelet tenni az egérre az irányítást(elõre)ill.máshova configolni az oldalazást?
Az fps-eket is át szoktam,ez a "WADS" alap nem fekszik nekem.
Mert próbáltam de nem veszi😞
Köszi
Ötlet?
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |