Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a segitséget 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

saxicola
Hi!
A 3. pálya végén vagyok. A hajtómû beindításánál. Ennél a résznél rengeteg zombi támad rám. Fegyvertöltény nincs elég. Mit kell tenni?

www.gportal.hu/bioshock

Ghostblood
Lol ezt már rég megtaláltam de édes mind1.Kicsit elkapkodtam igen..hamarabb kérdeztem aztán olvastam..hát senki sem tökéletes<#idiota>

Egy fél oldalt nincs idõd vissza olvasni?
jeledó el helyezése 7.pályán
Egy fél oldalt nincs idõd vagy vissza olvasni?
jeledó el helyezése 7.pályán
Ghostblood
saját kérdésemre is megtaláltam a választ..kicsit bevagyok már komálva 7 óra game után😄

Ghostblood
Szia.Nem nehéz elmondom.Közel viszed hozzá a "modult" de nem tolod bele teljesen.Lelassítod a "modult" és úgy helyezed bele.Bõvebben:

Videó

4:30 tól látható

Ghostblood
Hi!a 7.pályán amikor a bányában rá kell helyezni 1 töltetet 1 nagy meteorra és körülötte pedig két vas mozog.Ráugrok mire ráhelyezném a töltetet jön a két vas és kettészel.Próbáltam lelassítani a kört ami hajtja de még úgy is:/.Valaki aki tudja hogy kell pls help<#falbav>

kicsit visszább olvasol ott a megoldás sõt videó is van
Sziasztok.. nekem olyan kérdésem lenne, hogy a harmadik pályában hogy kell manuálisan bekapcsolni a centrifugát?

Az van, hogy a két modult nem tudom csatlakoztatni, mert amibe kéne az zárva van. Ezt hogy kell megcsinálni?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Sziasztok!

Én arra lennék kíváncsi, hogy a meteoritot, a 7.fejezetben, hogy kell elengedni?
Gondolom lassítással de mit lassítok, milyen sorrendben?

Válaszokat köszönöm elõre is!

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

Zeller01
Na, egy érdekes kérdés!
Ki tudja, melyik hónapban haltak meg az emberek az ûrhajón?
És honnan lehet tudni?<#smile>

. : Z E L L E R : .

azon a dögön a karjain és lábain vannak sárga valamik azokat kell lõni azok nagyon hatásosak 😄
Szerintem a belezõ a legjobb hatásos és 1 tárcsával több dögöt is kinyírhatsz.Ívfegyver is jó csak ahhoz kevés lõszert lehet találni.
Szerintem variálni kellesz a fegyvereket a játék úgy van felépítve de lehet hogy 3 is végigvihetõ.
oksa, mondjuk most EIK-t fejlesztettem ugy voltam vele h elöször bevásárolok fegyot meg ilyeneket 😊 de majd holnap ha nyomom, minden nap egy fejezetet szoktam tolni mert egyrészt igy tovább tart kettö részt idöm sincs sok három részt meg az idegeim is egész jol birják igy 😊
legjobban eddig amugy kétféle nagyobb szörny hozta rám a frászt,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
érdekes h a sok videoban láthato dög, amelyik kinyul érted a hajon az annyira nem ijesztett meg, csak az adrenalin ment fel h löjem már löjem már 😄 amugy a közepesek nagyon jol rámhozzák a frászt néhol mikor hirtelen jönnek elö, meg az volt még fasza amikor a hidon bezuzta az ajtot a nagy dög, mondom milyen már h igy nekimegy a hajonak az aszteroida, aztán faszt volt aszteroida mire hátranéztem két méterre futott nekem 😄 amugy tényleg jobban jársz ha lövöd a hátát, de a hasába beletoltam pár ívet és már jo is volt a ganyé 😄

azoknak a kövéreknek ellövöd a lábát meg az egyik kezét és kész a kicsik nem jönnek ki de amúgy a paltmafegyót felnyomod maxra az lesz a legjobb nekem a vge fele csak azom volt és bõven elég volt mindenre lõszr is volt bõven hozzá és erõs is volt
amugy részemröl nem valami majer az energianyaláb, sztem kár volt megvenni, a belezö mennyire jo meg az a másik az a hullámfegyver vagy mi? gyorsak? hatékonyak? mert ez az energianyaláb erös mint a halál de nekem nagyon lassunak tünik, bár csak egyszer használtam
legjobb a plazma, az mindenre fasza
az impulzus az a közepes dögök ellen jo mert akárhova löhetem gyorsan tüzel és leteriti a disznot
lángszoro a kicsik ellen a legjobb, mert nem kell külön célozgatni öket meg nem pazarlod a löszert, de ha sok van az ívfegyverben akkor az is jo volt nekem multkor amikor kifogyott a pörkölö, amugy az a nagyok ellen jo, hamar el lehet löni a lábukat és lelassitani, aztán ugy végzed ki ahogy akarod/tudod (a hasasok ellen amugy nem jo mert akkor kijönnek belöle a kicsinyek, amugy meg annak ha a pofáját meg kezét lövöm le akkor megmarad kismamának nem? nem bujnak ki ugy vettem észre)

te mekkora fasz vagy bakker, luswta vagy begépelni h spoiler? nem tart mindenki két nap alatt ott, mert valaki nem ér rá egész nap a gép elött rohadni, ne magadbol indulj ki és ird ezeket spoilerbe, mert tök örüólök h lasan tudom az egész játékot fejböl holott a felénél vagyok csak

amúgy van térképis a játékba ? 😄 azt nem használtam nekem elég volt az a ctrles megoldás
Broafka
az a rész jobban fog tetszeni, amikor jön még egy iylen regenerálódó szörny, és csak úgy tudsz elfutni elõle, ha ágyakat tologatsz, bezárod magad vele egy kis négyzetre, és ott is tologatnod kell az ágyakat 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
te hülye vagy...
jót mondott neptum
egyébként a videóban átbújik az egyik kar alatt, na és? úgyis meglehet csinálni ahogy neptum mondta, én pl úgycsináltam, hozzá teszem szerintem elég szerul játszik az illetõ a videón

Na jó én is fasz voltam.<#worship>
Külsõ oldalára kell kimenni.Nem értettem,hogy hová a másik oldalra.
Megkell ölni a regenerálódó szörnyet úgy hogy odacsalod a sikló mögé, belassítod majd gyorsan visszamész tesztelni és így a tûzcsóva megöli

inkább nem segítek mert megint fasz leszek hogy "Ha nem tudod mirõl van szó akkor ne vezesd félre a másikat."
mama 2
A 10. fejezetben, amikor megjavítottam, majd leteszteltem az ürsiklót, akkor aztán mit kell csinálni? Mert aztán azt írja hogy indítsam el,de hogy? Mindig csak tesztelni engedi:S.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

itt a videóba azokat a karok hol lassította le ? ha ezt elmondod megtapsolak
Mekkora fasz vagy.Jó gyorsan felugrasz mi.
http://www.youtube.com/watch?v=wPZb3tYYlRA
Ha nem tudod mirõl van szó akkor ne vezesd félre a másikat.
7. fejezet jeladót elhelyezése.<#levele>
én is végeztem a játékkal már csak 2 kérdés foglalkozat de arra tuti nem kapok már sehogy választ de jó lenne egy 2. rész
az irányra nem tudod rakni, de ezt szokd meg, utána sokkal gyorsabban fogsz tudni operálni 😊 vagy marad a gamepad
amugy nem nehéz megszokni, ha vissaemlékszem én jopár éve meg mikor megkaptuk az elsö gépet, egeret nem tudtam használni, mert a quake 2él csak billel nyomtam 😊
amugy én most vittem végig az 5. fejezetet, huh, kaptam az adrenalint rendesen
vagy 3-4x kicsináltak ott ahol az utolso keverés után vissza kell jutni valahova, aztán várt a regenerálodo diszno meg pár haverja, elöször mindig leálltam harcolni, de aztán rájöttem h jobban járok ha gyorsan nyomok egy sztázist az arcukba h lassulajanak és elfutottam, igy elsöre sikerült 😄 aztán viszont amikor megint jött ez a összepakolodo pajti akkor hamar rájöttem hhogyan kell betenni a hütöbe, de jo volt 😊 amugy itt haltam meg eddig legtöbbször, szoval ez volt eddig a leghuzosabb fejezet

grebber
Így másodikra röpke 4 óra alatt a 10-es fejezetben vagyok.
Ha ennek vége folytatom a lehetetlen szinten elkezdett mentésemet is ott a 3-as fejezetben vagyok.

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!
Valahogy rá lelet tenni az egérre az irányítást(elõre)ill.máshova configolni az oldalazást?
Az fps-eket is át szoktam,ez a "WADS" alap nem fekszik nekem.
Mert próbáltam de nem veszi😞
Köszi

köszi
azt majd késöbb öldöm meg addig zárd csapdába szedle a lábait karjait amlg próbál regenerálódni gyorsan lasíds le fután vissza fele és amiket tölögatnod kellet azokat úgy csináld meg hogy ne jusson át
A 10. fejezetben amikor felveszem az utolso panelt , hogy lehet megölni a szörnyet mindig felkell? Nincs semmi amibe becsalhatnám vagy csak vak vagyok és nem láttom a megoldást?
Én is így voltam vele hogy akkor abba a kettõbe legalább van sok lõszer + 9-10-es fejezetnél már fullosak voltak az EIK-el együtt.
Broafka
az energianyaláb is jó, fõleg azok ellen a nagy benga szarok ellen, meg a babák ellen, meg a bossok ellen, mármint az ilyen csápokkal szemben, egy lövés és repül a csáp

Prince23
Ezek a legjobb fegyók és nagyon hatásosak is. és már eladtam az ívfegyvert meg társait. nem tetszenek. így legalább full lõszerem van plazmából meg impulzusból. Bár néha kifogyik az egyik... ezért jó, ha csak 2 fegyó van nálunk, nem foglalnak annyi helyet...

Én végigvittem csak a plazmavágóval meg az impulzuskarabéjal.
srácok, megvettem rögtön az elején a négy fegyot, most vannak ujak, belezö, hullámfegyver, meg energianyaláb vagy mi, ezek mennyire hatékonyak? Ívfegyver a legállatabb de csask a nagy benga dögöknél használom igazán, vagy ha sokan vannak mert kevés a lõszer és lassan tölt ujra, a lángszoro a kicsik ellen jo mert lezuz minden aproságot, a plazmavágo még ami nagyon powa, talán pont a rendes fegyver, a puska az ami annyira nem hatásos, mert nehezen találom el vele a kicsiket, akkor joha egyedül jön pár dög mert ha jol célzok hamar kinyir mindent és gyorsan tüzel, meg tölteeni se kell sokat

Ott van az csak nézz körül én is így voltam ott volt a palfonnál vagy 15 percig ott bolyongtam nézelõdtem mire rájöttem hogy ott van a plafonnál nem tom hogy nem vettem észre.
Seth
Nem anime,1 japcsi sem vett részt a készítésben,maradjunk a rajzfilmnél 😊

PSN ID.: Beegabor

mama 2
Amikor az ásványfeldolgózóba ott vannak azok az anomáliák(meteorok), ott elvileg 3(vagy 4, nem emlékszem), darab meteor van. Abból kettõt/háromat megtalálok, de az utolsó nincs sehol. Egyszerûen átkutattam mindent de nincs.
Ötlet?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Gunner
nem maradtam le semmirõl, csak azokat tekergettem át lassan ahol karmolászták egymást, meg nézték a hullákat, szal az uncsi részeket, dumát mind meghallgattam ^^

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

akkor elég sok dolgoról maradtál le bár majd a játék során úgy is megtalálsz pár dolgot ami az animébe van
Gunner
no megnéztem a filmet, hát... elég érdekes a sztori, alapnak megteszi, 20 perc alatt végignéztem jobb nyílat nyomogatva ^^

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

az animébe úgy holt hogy a csaj a jelölõpszlop közelébe biztonságba volt én meg ott rohangálok azzal a xarral és semmi hatása azokra a valamikre
te csak egy szerencsétlen fogyatékmester vagy, ezt már sokszor bebizonyitottad, a játék amugy is MATURE besorolásu, nézd meg a szotárban h mit jelent és nyomás aludni, már rég fellötték a pizsamádat

majd megtod
Prince23
Bengákkal már taliztam 😄 akkor van még nagyobb is?

az nem boss ez a hídon van az a nagy benga dög