Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Folytatást kap a Dead Space, a Mirror's Edge valamint a Mercenaries 2. is, amelybõl eddig 1.7 millió kellt el. ez nagyon jó hír és remélem lesz PC-re is
Gunner
kérdéses h pc-re is, v csak konzol 😛

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Kandurex
Most már hivatalos: Lesz második rész.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Hol tárolja a game a mentéseket tudja valaki?

Next PC upgrade: 2022

én azt maxra raktam és kész mindegy illenfél gyorsan meghalt kivéve 2-3-at azokba több kellet de legalább a õlazmához volt bõven töltény
Maxtreme
😄
Én is maxra upgadelt plazmával, és line gunnal vittem végig 😊
Az elején vettem lángszórót, de gyorsan el is adtam.

Egyébként a maxra nyomott alap fegyó is nagyon durva.

én voltam az egyettlen hülye aki a plazma fegyverrel játszotta végig ?
Maxtreme
"kitoltam a játékot!"
Hova?

Ghostblood
kitoltam a játékot!

Összességében:1 nagyon jó élvezhetõ játék lett a dead space storyra is jóh lett abár lehetett volna jobb is.A 10.pályától kezd bedurvúlni a helyzet már jönnek a szörnyek mint az atom.Ajánlatos ha midnen fegyvert tényleg eladunk 1 kivételével.És tölteteket veszünk belõle,meg orvosi csomagokat mert igy könnyebben kivihetõ a game.Én is a ív fegyverrel toltam végig.A játék 12 fejezetes ha valaki tudni akarná....

Broafka
tudom, én meg ezért írtam a választ a spoilerben a te szövegedre. 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ezért mondják hogy a végtagokra kell vélozni
Broafka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én a második menetben, tudtam már egy pár helyen hogy hol jönnek ezek a szárnyas átalakító izék, fogtam és az összes hullának a lábát meg karját széttapostam, és basszus tényleg mûködik, ha nincsen keze meg lába, akkor nem tudja átalakítani! ott vergõdött! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ez igaz de melyik szét van tépve nem tudják átalakítani mert minimum kezek kellenek a hullának. meg ennek a játéknak elég fura a storyja és elég jól csavatrál ezért elég sokáig veszekedhetnénk hogy most kinek van igaza majd ha lesz folytatás kiderül minden de tuti van valami a hajón mert amúgy nem lehetne folytatást csinálni
De nekem az jön le az egész játékbol hogy azok a véres szétszaggatott hullák nem átalakulóba vannak csak széttépték õket a nekrok és csak akkor lesz belõlük nekro ha jön egy olyan szárnyas átalakító idegen és nikol is a végén csak úgy néz ki mint akit kicsit megtépáztak a nekrók.
Amúgy végivittem én is lettam a videót is a végén. (fogalmazás 1) <#idiota>
az a játék során ki fog derülni amúgy is nem kell hozzá ani anime minden ami benne van az a játékba is benne van
volt egy videó a végén amin Nikol volt és beadot magának valamit és miután legyõztük a Kapátártudatott jött egy bejátszás és ott volt nikol kicsit szar álapotba és úgy nézet ki aki megrekett a feztõzés és az ember határán lehet õ egy fajta hibird volt de majd minden ki fog derülni remélem ha lesz hozzá folytatás mert Issak az már az örülett határán volt nem kicsit néhol
Gunner
egyébként tényleg nagyot tud dobni a játékélményen h tudod mi történt és nem csak találgatsz h kb mirõl beszélnek

pl mikor még 2. fejezetben a kapitány ott van a hullaháznál, szemében a tû, és akkor elolvasod a halottkém jelentést, ami ugye nem árulja el h mi történt, de te tudod és ez olyan jóóó 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Milyen fertõzés csak a markertõl örültek meg az emberek és azok az átalakítós idegenek csinálták a legénységbõl a nekrokat.
Ez nagyon jó, még ilyenre is gondoltak :-)

az szabad fordításba Nikol meghalt (és pont 12 betû is 😄 ) így értelmesebb szerintem
na igen annak a videónak a végét én se értetem mert levette a sisakot megnézte a videót vagy is csak póbálta de nem bírta és oldalra néz valami felvisít és neki ugrék de ez kb 1 sec alatt megy végbe és közbe bejönnek azok a képek ebõl lehetne egy jó kis folytatást csinálni hogy Issak miatt leszabadulna a vírus de õ rejtályes mód inmunis rá vagy valami mert Issak a szívemhez nõt de nagyon és nem akarom hogy meghaljon
McW
Ja, erre nem is gondoltam, sose játszom magyarul.

Nicole is dead=Nikól van meghalva

Mess with the best, and die like the rest...

mi lesz belõle? Mert magyarul lehet nem ugyanaz, mint angolul.

McW
Èrdekesség (spoiler): aki végigjátszotta, rakja össze a fejezetek kezdöbetüit. Bár sok újat nem fog mutatni...

Mess with the best, and die like the rest...

Maxtreme
Az a rész mikor a ............... mutatják itt sem hosszabb 😊

"Én úgy vettem ki abból az 1 sec-bõl"

Érdekes, hogy xboxon, és ps3-on "hosszabb" a végen az animáció. Nézzétek meg!

Igen az volt.

tep
ha már letöltötted, bárhol 😊

\"SLICE of LIFE\"

Maxtreme
Azaz. Nálam is telitalálat volt. 10/10, nagyobb hibát nem találtam benne. Igényes munka. <#hawaii>

Maxtreme

Nem a barátnõje aki meghalt? Én úgy vettem ki abból az 1 sec-bõl <#idiota>

BaLeeX
Ezt a rajzfilmet hol lehet megnézni?

Én is tegnap értem végig vele és valami fantasztikus játékot csináltak... Végig paráztatós hangulat (nem olyan, hogy hirtelen megijedsz valahol, hanem végig parában tart a játék) a legjobb amikor a a vákumban jön rád valami szörny és nem hallod a megszokott csörömpölést, hanem egyszer csak nekedugrik valami vagy elkap hátulról.

A siklónál a fõellenség elég könnyû volt, mert elõtte ezt a fórumot olvasgatva megláttam, hogy mit kell csinálni de ha azt nem olvasom el, ott is szívtam volna jó darabig az biztos. 😊

Aki végigjátszott ahhoz egy kérdés. Az end videónak a végén ki az akit meglát hõsünk és nekiugrik? És vajon miért történik ez?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Most játszottam végig…
Ez nem az utóbbi évek legjobb játéka, hanem mióta játszom azóta a legjobb… legalábbis számomra.
A történet mélysége, elõadásmódja és vezetése, a pályaterv és minden, elsõosztályú. Csak olyan gép kell hozzá és ajánlott 5.1 hangrendszer. Este nem szabad játszani vele ilyen körülmények közt, pedig már nem vagyok tizenéves és beszartam…
Mondhatom a Half-Life 1 óta nem tudtam beleélni magam így egy játékba és a történetébe.

Blacksheep333
12

Az operációs rendszeren is túl...

hány fejezetbõl áll a game?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

tep
marha jó volt a rajzfilm (Downfall), amiben az játék elõzménye játszódik

\"SLICE of LIFE\"

Ghostblood
hú volt 1 rész amikor 1 szörnynek újranõttek a végtagjai ha levágtad õket .Hát márhára felidegesített mert nem volt lõszerem:<#falbav><#gun><#idiota>

wardogzombie
én meg elszaladok elölük ez ingyé van és humánus<#hehe>

A belezõt kezdtem el fejleszteni.Azért szeretem mert 1 tárcsával több szörnyet is meglehet ölni.Lõszerre nem szoktam költeni.Az ívet is szeretem de annál lõszerre kell költeni.Volt,hogy elég sokáig nem találtam hozzá.
Ghostblood
Az ív fegyver a legerõsebb fegyver a játékban sztem...fõleg ha "Fejleszted"...De amit csoola mondott az is jó mert pl a kicsi szörnyekhez jó a lángszóró vagy hullám fegyver a többihez meg az ív...sztem 2 fegyver kell a karakterünknek "isaac" játékba azokat fejleszteni maxra és könnyebben kivihetõ lessz a game.

Tatyla
ív

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

sztem a fegyvereknek megvan h mi ellen hatásosak és mi ellen kevésbé, szoval jo ha van több fegyo is mondjuk egy plazma amit végig használsz, aztán ha jönnek a nagyon kicsik akkor a lángszoro jön mert az vicces, utána meg jön egy nagy állat arra meg az ivfegyver
hmm asszem meg is alkottam az uj taktikámat 😄 melyik a jobb sztetek ivfegyver, vagy energianyaláb?

Tatyla
legjobb az ívfegyver én is csak azt használtam csak végén a bossnál azt a sorozatlövõ izét

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Köszönöm a gyors válaszokat-de se kormány se joy....csak virtuális joy van...azt meg nem törlöm....úgyhogy kuka...
ívfegyverrel

az öszes többi fegyver lõszereit eladtam, minden orvosi csomagot és levegõtártályokat is, így tudtam energiagócokat venni mert amennyi van a pályákon az édeskevés;
viszont az 5. szintû rucit nem sikerült megvennem, nem volt rá lóvém csak a fele, azt is inkább ívtöltényre költöttem, biztos ami biztos :-)
egyszerre jött négy-öt dög és egy jól irányzott lövéssel repültek mindenfelé a végtagjaik hála a full fejlesztésnek;
az impulzus és a belezõ se rossz de ha már elkezdtem az ívet tunningolni...
majd most kezdem újra akkor majd választok más fegyvert vagy a plazmásat vagy az impulzust vagy a belezõt, a lángszóró nagyon nem jött be

KILLER2
"Most ez normális vagy nem?!"
Azé ez így kemény kérdés. Irányíthatatlan a játék, akkor nehezen lenne normális. Nem kötekedésbõl, csak úgy hogy érdekes, nem megsértõdni 😊

Töltsük le az internetet!

DarkSector
Kontrollereket, kormányokat kihúzni!!!
Ez a KKK szabály!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
ezerszer le volt írva húzd ki a gamepadot vagy a kormányt...

Sziasztok.Nálam a game elején rögtön körbe-körbe megy a kamera!Most ez normális vagy nem?!
Az impulzussal?
én egy fegyverrel toltam végig és azt fejlesztettem, teljesen jó volt

az a titka, hogy rá kell jönni, nem minden fegyvert kell megtartani, muszáj eladni a boltokban és vásárolni életcsomagokat és lõszert, mert csak így élheted túl, aki ezt felismeri annak már könnyebb lesz fõleg onnantól ahonnan egyszerûen nincs lõszer de a dögök nyüzsögnek, nem lehet úgy lövöldözni mint Mac a Predatorban :-)
részemrõl az év játéka eddig