Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a semminél több
saxicola
kössz!

www.gportal.hu/bioshock

Prince23
Jobb klikkel (magyarán célzol) kiválasztod elõször, h hova ugorj. És aztán nyomd a ctrl-t.

Prince23
Ez hanyadik fejezet? 😮
én még csak a 6-nál tartok 😄

saxicola
Bocs még egy kérdésem lenne: hogyan kell antigravitációs ugrást végrehajtani. A ctrl-re van állítva, de hiába nyomom nem megy.

www.gportal.hu/bioshock

Beletolsz egy fagyasztót mögé mész és beleengedsz a háta közepébe 1-2 tárat.

saxicola
A térképen jelölve vannak a feltöltõ pontok.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

saxicola
Na megtaláltam.

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Már 10 perce azt keresem de semmi.

www.gportal.hu/bioshock

Ghostblood
Jó lett köszönöm!<#worship>

Sokkal élvezetesebb így hogy van hangja,mert eddig ki volt kapcsolva,mert elég idegesítõ volt.<#idiota>

Broafka
kell lennie töltõnek valahol, ilyen helyekre mindig raknak valahová a közelbe pont az ilyenek miatt, nézz körbe alaposabban

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

azért vices h ezt xboxossal vágták össze, bal oldalt ott a duma rola h csak NTSC xboxon használd 😄

saxicola
Helló!

Most kezdtem ajátékot.A második fejezet elején sajna elakadtam. Megtaláltam a termitet. Egy ajtón kell ezután átmenni, de nincsen lassítós cuccom. Már körbenéztem, de nincs feltöltõ állomás. Mit lehet tenni?

www.gportal.hu/bioshock

na ez a játék is kipipálva
nagyon állat volt

google a barátod de itt van :

gÉPIGÉNY:

Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz or Equivalent
Memory: 1 GB
Hard Drive: 7 GB Free
Video Memory: 256MB nVidia GeForce 6800/ATI Radeon X1600 Pro (Shader 3.0 support)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive
üdv!
meg tudja vki mondani,mik a játék rendszerkövetelményei? elõre is köszi

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

sehogy se lehet lasítani jó idõbe felugrasz és ki mész a másik oldalra
mama 2
Van: Start-Futtatás-beírod:dxdiag-a feljövõ ablakba a hang fül kiválaszt-és ott a csuúszkát alapgyorsításra rakni... Ennyi. Elvileg jó kell lennie. Írd le jó lesz-e. Köszi!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Blacksheep333
A 7. fejezetben, mikor a jeladót rá kell tenni arra a gömb alakú meteorra, ami lent van a bányászati szinten, hogy kell belassítani azokat a csápokat, hogy ne tépjenek ketté?

Az operációs rendszeren is túl...

egy úrhajón mint vársz egy bizonyos idõ után monoton de itt fel is dobták ezt bizonyos részeken amikor ki kell mened az ürbe meg ilyenek ezzel póbálták a monotonitást lejebb húzni de majd lesz a 12. fejezetbe egy váltás. meg az Amerikai horror filmeket mér hívják horroroknak semmi közük az igazi horrorhoz semmi para és semmi az egész nekem azok a vígjátékok
Ghostblood
Hi!Nálam valmiért beszaggat a hang ..és újraimételi néha az illetõ a szavát amit mondott..a játék nem akad semmi gond vele,csaka hang a szar.valaki ötlet?<#wow3><#falbav>

KILLER2
ÉN is megnéztem a filmet. Hát ezt tényleg a játék motorjával kellett volna csinálni, úgy nagyon ütõs lenne, de így is jó lett szerintem. Én jó ötletnek tartom, hogy kiadták ezt. Sokat dob a játékon, hogy a játékos ismeri az elõtörténetet is. Jobb úgy irtani a zombikat, hogy tudod, hogy kik és hogyan lettek, hogy hogyan kerültek oda, stb. Nálam ez nagyot dobott a játékon, ami már magában is ritka jó.

Töltsük le az internetet!

mama 2
Nem tudom hogy miért harangozták be úgy ezt a játékot mint horror játék:S.
Így a vége felé közeledve, hát... monoton, nem félelmetes(elején még az volr, de most már nem), a szörnyek se olyan félelmetesek.
Nálam: 7/10.

tonyr
honnan szerezted meg ? lecci privit, THX

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

ahhoz elméletileg nincs
meg van egy 6 vagy 7 részes animált képregény, ami a Downfall elõtt történteket dolgozza fel, de ahhoz hol van a magyar felirat?????

Broafka
igen, köszi 😊

Colton
Szevasztok!

Mért irja ki ezt és mit tehetek ellen?

Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult.
Ez a program nem hajtható végre (5007).

Köszi a segitséget

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

KILLER2
Elõször én is próbálkoztam a hátával, de aztán rájöttem, hogy felesleges, mert ugyanúgy megdöglik, ha elölrõl lövöm szét.

Töltsük le az internetet!

grebber
Én még véletlenül sem a hátát lõttem.Ugyanúgy a kezeit lábaid kell ledarálni ennyi!

Next PC upgrade: 2022

mama 2
Az elsõ "boss"-nál ott a hajón amikor nekiütközik egy aszteroida a hajónak, és a szörny betöri az ajtót, a néger csávó meg szól hogy a hátát lõjjem, hogy lövöm a hátát? Mert az addig ok, hogy lövöm egy ideig a kettõ kezét, elesik, és akkor kéne, de nem jutok a háta mögé, mer fõlkel,vagy addigra elfogy a lõszerem.
Ötlet?

Mr Bishop
Remélem vágod...<#nemtudom>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Mr Bishop

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Dead Space: Downfall címen van kint egy 80 perces rajzfilm, a játék elõtti pár órát dolgozza fel. Normális élõszereplõs film nincs.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Broafka
vááá
egy csomót hallottam már tõletek hogy film, rajzfilm, most konkrétan mirõl van szó? van egy oylan film hogy Dead Space? valaki ezt nem tudná nekem részletesen felvázolni? :$

Valaki megpróbálkozott már a falakra kent idegen szövegek lefordításával, vagy futott már beléjük a neten esetleg? A hidrofónián ott a fordítókulcs, de lusta vagyok nekiállni betûnként fordítani, hátha valaki már megcsinálta.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

tonyr
thx, akkor nem maradtam le rola... bar probálok mindent felszedni, minden kis helyre bekukkantok pár löszerért...
most elöször mediumon tolom, azt utánna hard-on... igy medium-on tul könnyü szentem, alap, ill az ivfegyowal megyek, alig tudnak megsebezni a szörnyik...

Majd megnézem.😉

a 7.-be lesz a 4-es szintü és a 10.-be a 5. szintü
tonyr
én 5-6. fejezetnél vok, de még csak 3-as szintü rucival... nem találtam volna meg a tervrajzot ? vagy késöbb jön ?

tonyr
annyiért megéri !!! 😛
veszel 10-et, azt 5e-ért viszik mint a cukrot 😊

a 5. szintû ruhát a 10 chapterba kapjuk meg sajna al kellet adnom az egyik fegyverem miatta és így csak 1 fegyverem van de az bõven elég (remélem)
Soldiers
most néztem a szolnoki tesco-s újságot ott a game 2990 volt sztem elírták

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

oksa megpróbálom 😊

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

JackSparrow88
ja bocs rájöttem már...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
hali, egy kis gondba vok. Át kéne menni a túloldalra de ugye nemtok ugrani. Akkor hogy kell át jutni a túloldalra? (2 fejezetbe van ez)

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

tonyr
thx

oda kell meni az üveghez és jön egy kis beszélgetés és elméletileg majd valahogy át lehet menni a túl oldalra nem akarok semmi poén lelõni mi lesz ott
hali!
a 9. fejezetnél ismét elakadtam!
ott járok, amikor a sziguláris magok kell megtalálnom! na most ottvannak azok a lángoló bizék, megyek azzal a turbinaszerûséggel, tolom magam elõtt, megyek megyek, bemegyek egy ajtón a turbina után, aztán ott felveszem a cuccokat, megyek tovább lefele, ott is egy ajtó, bemegyek! ott is vannak valami reaktoros akármik, és onnan nemtudk továbbmenni!
a térképen azt mutatja, hogy van egy lift, látom is a liftet, de nemtudok bemenni hozz, mert valami üveggel van védve! ott mit kell csinálni? valaki pls, segítsen!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Seth
Csak egy nyúlfarknyi jelenetben lesz benne,akkor sem szólal meg,nevét sem mondják. Amikor egy zárt helyiségbe vannak túlélõk,ahova a szellõzõn keresztül jutnak be fõszereplõink.AZ ágyon kuporog, a filmes fõszereplõ csaj kérdi majd tõle hogy ugye van barátja. Felismered

PSN ID.: Beegabor