Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Így igaz csak a poén miatt érdemes mert az iv meg a plazma elég.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

koschwarz
jaja, én is arra gondoltam, csak azért mert poén, bár nem tudom mennyire lehet hatékony, mert ugye az ív és a plazma elég jól megállítja az ellenfelet...gondolom inkább a csapatban közlekedõ kis amõba-izék és a póklábú emberfejek ellen lehet jó a lá the thing<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

wedge31
Az a kettö a legjobb ,esetleg még a lángszorót érdemes.

koschwarz
szerintetek melyik fegyvert érdemes még megvenni, fejleszteni, használni? fullra van fejlesztve a plazmavágó, az ívfegyver, az EIK-em, van most vagy 100.000-em és a 9. fejezetet kezdtem (közepes fokozaton)...nem tudom ki hogy játszotta, de szerintem én több energiagócot vettem meg, mint találtam 😊

ppk
na megnéztem a filmet, ott lesz vége, ahol a játék kezdõdik . . .jó volt, bár még megnéztem volna ahogy egyedül mászkál isac, de azt lehet uncsira tudták volna csak megcsinálni :-)

Powerball!!!

láttam persze és becsukott szemmel játszok aha.(hülye azért én sem vok.)de látom te nem érted ha csak ennyirõl szólna a játék hogy- jönnek -odamész -leölöd-elmész,akkor a kutya sem játszana vele.azért mennél egy kicsit tágabb a sztori...(kb mint a 6.fejezet végén a csápos tyúksegg szörny szája)

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Sztem a nagy gezemicék nem az emberekbõl lettek... Van valami olyan is az infók között hogy a bolygó törése hozta felszinre ezeket... végül il legalább 1 olyan repkedõ átalakítónak kellett lennie ami elkezdte az öngyilkos/gyilkosságok áldozatait átcsinálni...

Azok a gigantikus izék lazán lehettek a bolygó mélyén. még 1 kis lovercrafti színezetet is ad a dolognak... 😊
Lobsterman
Plusz ha láttad az Event Horizont-ot, akkor még oda se kell figyelni 😊

Lobsterman
Miért, így nem volt érthetõ? Artifact, miatta jönnek a zombi élienek, ki akarnak nyírni de aztán nem tudnak. Fõszörny leölöd nyertél. Nem egy agysebész játék 😊

Szerintem a rajzfilm odab@sz!Én a játék elõtt néztem meg így sokkal érthetõbb.

Hmmm Dead Space rajzfilm...
Hát... ok nemrég felháborodtam, hogy nem ugyan azok a nevek vannak benne, mint amikkel a játékban találkoztam, de teljesen mind1😊 Az elõzményt nagyon jól visszaadja... és a fontosabb események (amiket látunk a játék során is videónaplóban) és helyszínek is benne vannak... nagyon jó, ajánlom mindenkinek, miután végigvitte a játékot!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az érdekes,mivel elõször a hibernálóteremben kell kicsinálni, és csak a végefelé lesz az ûrsiklós

PSN ID.: Beegabor

egyszer, a már említett ûrsiklónál

Seth
még találkozol vele😊

Köszike😊
Ja a hibernálós részen már túl vagyok csak azt hittem még felbukkan többször (magyarul állandó szereplõ) a játékban

Legjobb, hogy az ûrsiklós résznél a játék a leg pindurkább segítséget se mondta, hogy mit kell csinálnom azzal a gcyvel... már majdnem kifogyott mindenem amikor rájöttemXD

koschwarz
mondja is a csaj (kendra), hogy ez a lény regenerálódik és nem lehet megölni, úgyhogy menekülj...majd késõbb lesz rá mód, hogy megszabadulj tõle

ppk
megvan, h milyen helyeken kell kinyírni az ilyen ujra feléledõ szörnyeket, van amelyik elöl elég ha elfutsz, de
lessz két eset is mikor ugy tudod kinyírni, hogy vagy az ûrhajó lángnyelvénél lassítod le, és ráadod a gyujtást a hajóra, vagy a hibernáló kamra közepén szétlövöd szarrá, majd nyomsz rá két sztázist, és odafutsz a hibernáló aktiválójához, és pammmm :-D

Powerball!!!

Egy billentyûzet átkonfigolás megoldás balkezeseknek és azoknak akik például a kurzor nyilakkal szeretnék irányítani a játékot: GlovePIE
A WASD átrakása a nyilakra:

Key.w = Keyboard.Up
Key.s = Keyboard.Down
Key.a = Keyboard.Left
Key.d = Keyboard.Right

Feltünik itt ott a játékban egy lény.Akárhogy szabdalod mindig visszanõ mindene,ezt nem lehet valahogy letakarítani? Mert eddig csak leszedtem a csápjait és mikor belassult menekülõre fogtam...

NE NEEEEEEEEE! Ha ilyen a végsõ alak akkor már megértem miért nem juthat el a Marker a földre!

Bár lehet hogy Isaac inkább fejbelõné magát egy ívfegyverrel ha ez várna rá...

És Donatellácska hol van? Ez gondlom ilyen parazita típusú necromorph lehet. 😊

Szívesebben láttad volna
ÕÕÕÕÕÕT?XD

Venom
Az sztem valameik ember elförmedt lábujsömörébõl alakult ki 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

emberi test korlátaihoz képest?😄

Nah majd meglátod a fõbosstXD

Hát azért mert nem volt túl sok idejük naplót készíteni. 😊

Amúgy a lények sztem lassan változnak... a Downfallban majdnem emberiek voltak és a jázékban is vannak. De minnél tovább átválozottak annál jobban torzulnak... pl az kis kéz a hasukon egyre nagyobb és pl most a 8-ik fejezetben már van kis farokkezdeményük is. 😊 Reméllem még láthatok majd teljesen átváltozottat is. Gondolom igyekeznek ( aZ emberi test korlátaihoz képest ) felvenni valamiféle alapformát...
-ha

Nah de egy kérdés... ugyan még nem néztem meg a Dead space rajzfilmet, de megnéztem a stáblistát és a szereplõk neve egyáltalán nem azok, akiknek a naplóit olvastam, néztem, hallgattam a játék során... pedig elviekben ez a film a játék elõzményét mutatja be... akkor most hogy is van ez?😄

Seth
hû -_-

mert akkor +12😛

Seth
Miért lenne több?

De ha újra kezded akkor több!

Seth
Igen

koschwarz
12 fejezet van összesen?

A rajzfilmben kb fél óra alatt veszik át a szörnyek az uralmat a 1000fõs bányászhajón! Nem értem mit nem értesz.

Seth
valszeg õk is meglepõdtek és nem tudták hirtelen lereagálni a dolgot, 1 fertõzõtt elég is,mert ugye ezekbõl az a gyors necro lesz, esélyük sem volt

Amit nem értek...

Adva van 1 bányászhajó ahol némi biztonsági erõ mellett harchoz nem értõ emberek élnek. Nem csoda hogy pár nap alatt szellemhajó lesz belõlle...

Na és aztán...

Van 1 katonákkal és fegyverekkel agyalapig megtömött csatahajó ami a fedélzetére vesz 1!!!!! darab lényt és max 1 óra alatt már ki is van irtva és úgy néz ki mint az Ishimura. Fura...

Persze ha ezt megmagyarázzák késõbb akkor nem szóltam...
A játék motorja csak így engedte😄

én is próbáltam egy csomószor rálõni, de csak akkor engedte, amikor elõször megláttam és kinyitott nekem egy ajtót... és ugye akkor meg kell védeni és ezáltal le tudod lõni... a golyók õt se kerülhetik ki...

Valaki mondta hogy...

amikor Nichole feltûnik rá lehet lõnni vagyis õ csak képzelõdés.

viszont

Amikor én láttam ugyanúgy nem lehetett rálõni mint a haverjaimra. Szóval akkor igazi volt...

csak kár, hogy így felmaxolva nem lehet nehézségi szintet váltani... bár ez tipikusan az ilyen játékok tulajdonsága😄

Én most újra elkezdtem és meglepõdtem!Mert alabba 5. szintü öltözék,sok lóvé,sok góc,meg az a fegyverem volt max tölténnyel,amivel legyõztem a fõszörnyet.Alig jó.Lehet,hogy néhányan már tudták,én azért elmondtam.

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

wesker24
Nekem mondod az 1-7 fejezetig könnyü volt volt legalább több mint 500 lõszerem az impulzusfegyoból ! De a 8 fejezetõl kezdve már nagyon komoly volt az egész ! Ott aztán sporolni kellett a löszerrel rendesen nem volt annyi lõszer meg medkit meg stb..
"a gép gondolt egyet és átálitotta közepesre"

Nálam is ez volt, én is észrevettem...

és tényleg hasonlít rá😄
Háhhh... nõk😛

wedge31
Mármint a halálhajóra gondoltál mert az igaz ,hallucináciok meg rengeteg filmben vannak.

ppk
köszi :-)

amúgy nálam is csak az a két fegyver volt, meg mikor csak úgy sétálgattam, akkor az alap stukker :-)

Powerball!!!

A csaja volt a végén, mert bekattant teljesen, de egyébként ajánlom a Stalker c. filmet mert onnan loptak jópár elemet.
wesker24
Na én is végigvittem ezt a nagyszerû játékot ! Szerintem ngayon jó játék lett ! Az 1-7 fejezet könnyü szinten volt viszont a 8-12 fejezet már közepes szinten volt mert valamiért a gép gondolt egyet és átálitotta közepesre ! Én az EIK páncélt és az ivfegyvert fejlesztettem ki fullra ! A játék végefelé már csak ez a 2 fegyver volt nálam !

PPK: A mentések a Dokumentumok mappa Electronic Arts könyvtárban van !

xxxpaulxxx: 2.kérdésre a válasz:

Szerintem az biztos Nicole volt Isaac csaja ! In the End

Venom
C-n a felhasználló mappák között a Dokumentumok\Electronic Arts\Dead Space\ mappában vannak a mentések.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

ppk
a mentési mappa hol van? :-) mely fileokat kell kimásolnom mondjuk format C elött? mert megvan a *-ik szintü ruha, és fullra minden, szeretném így is végigtolni :-)

tehát; C:\Program Files\Dead Space\DSGameFiles . . . . .és, merre tovább? :-)

köszi

Powerball!!!

hehe😄 Vicces lenneXD😄

Nah de valaki válaszoljon ezekre😄

1, Miért kellett Kendrának az oszlop
2, Vajon aki a végén "megöli" Isaacot az a csaja volt?
3, Miért kuka Ájszek? Sose beszél egy mukkot se... talán néma?😄
Amikor a végén leveszi a sisakját az õr(c)siklón akkor úgy remélnék egy "this is the end of an ordinary day" benyögést vagy valamit😄

Hát ilyan játékokban nem a fõhõsön múlik hogy mit akar és mit nem .😊 Csak belecsöppen aztán indulhat a Resident Evil. 😊

Amúgy lol lenne egy 2 rész. Annyi lenne az egész hogy amikor Issac megtudja hogy már megint mivel van dolga inkább fõbelövi magát és The End.