Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ppk
nem ott, ahol vmi ajtó elötti kupit robbantottam fel? :-O

Powerball!!!

Seth
az vmi sztori tárgy volt, kellett a továbbjutáshoz

PSN ID.: Beegabor

ppk
egyszer felvettem vmi sokkoló tappancs nevü vmit, az mi volt?

Powerball!!!

ppk
Nekem egy bug volt, mikor kinyitottam egy fali rekeszt, benne volt a pénz, és nem tudtam kivenni, még sztázissal is próbáltam kivakarni onnan :-D

most tolom harmadszorra, már csak 3 góc kell, és fullon van minden :-D

én jól elvagyok az easy-n is, nem kell nekem hard, bevallom béna vagyok pontosan lõni :-)

még mindíg beszarok, ha a nyakamba esik egy szörny :-)

amúgy a két legerõsebb az a fekete futós, és amelyik hason csúszik, és a farkával is skórpiószerûen odavág. Na azokra több lõszer kell, de rájöttem, ha 1 méterre vannak már csak, és akkor lövök belé, akkor egy lövéstõl szétnyeklik :-D szóval nem kell levagdosni a végtagokat, egy közeli ívlövés a hasba, és már dobja is ki az ajándékot :-D

Powerball!!!

koschwarz
mondjuk nem tudom, hogy ez számodra mibõl következik, mert erre sehol nincs utalás...viszont tudott pl. hogy a csizma az ugye kifejezetten gravitációs csizma, tehát azért nem lebegsz nullgravitációs térben.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
pedig ráadásul még nagyon is tetszett a játék, és még a "kritikáim" sem annyira vérlázítóak, szerintem.

koschwarz
nem azért, de mi köze ezeknek a játékmechanikai dolgoknak ahhoz,hogy ez egy sci-fi horror vagy 18. századi lányregény, bameg?<#hehe>

kevered a szezont a fasz..akarom mondani a fazonnal.

Ez nem csak nehéz öltözet ez az öltözet kifejezetten erõt növel...

Majd kinövöd "kiscsávó", amúgy nyugodtan mehetsz és hozhatsz egy doboz gyufát.<#mf1>

Hiába egyszerûen imádom húzni ezeket a "vérpistiket" akik nem tudják elviselni, hogy valakinek más a véleménye valamirõl.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

koschwarz
jóreggelt!<#hehe>
értem én, hogy ez egy nehéz öltözet, ezért is van olyan érdekes tartása fõhõsünknek, de az még nem magyarázza meg, hogy miért rúg arrébb 80-100 kilót, de mindegy.

mondjuk az átváltozott emberekbõl még oké a loot, de pl. a denevérbõl vagy a nagy behemótokból...

biztos meg lehetett volna úgy is írni a sztorit, hogy ne kelljen visszamenni, de végülis ez is mindegy.

Azt is mondhatnám ha valaki hülye a scifi horrorhoz ne értékeljen na.

Had döntsem már el mit olvasok öcsi. <#duhos2>
Ha valamirõl rosszat mondanak az nekem kritika ha az még ráadásul hülyeség is akkor megmondom a véleményemet ezzel kapcsolatban.

Ne olvass hozzászólást, ha nem érted meg.<#hehe>
Ez nem kritika, hanem értékelés az õ szempontjai és játékélményei alapján.

1. Talán figyelembe kéne venni hogy emberünk nem balettruhában van hanem valami erõnövelõs vákumos cuccba amivel nem lehet lábujjhegyen lépegetni a testrészek között fõleg ha közben bárhonnan a nyakadba ugorhat az ellen.

2. A loot kifejezetten pozitív öröm ha klafa lõszer esik vagy pont az ami hiányzott (hardon fõleg).

3. Szerintem egyáltalán nem lett volna reális ha végigrohanunk az ûrhajón és még csak véletlenül se térünk vissza ugyanarra a helyre.

Szal szerintem ne irj kritikát ha utálod a scifit fõleg ha nem tudsz. 😄

Igen és a rongylabda dögög nem emlékeztetnek valamire de nagyon? A Gears Of War-ban is pontosan így viselkedtek a tetemek ami már akkor is nagyon bosszantó volt.csak azért mondom mert ha más nem a más kárából tanulhattak volna.

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

koschwarz
na befejeztem. én 8.5/10-et adnék rá.

+

hangulat

játékban sose látott érdekes fegyverek (plazmavágó rulzik, érdekes lenne egyszer csak ezzel végigvinni, mert szerintem - különösen maxra fejlesztve - ez a mindenre jó univerzális ultimate vepön, ami elég erõs és pontos, mindig lehetett rá számítani, az összes többi már csak a változatosság miatt volt jó)

a fejlesztések lehetõsége

az egyszerû, de mégis taktikus harc (ez utóbbi kettõ miatt szerintem külön dicséret illeti a kreatív fejlesztõket, mert lehetett volna egy egyszerû unalmas TPS vagy FPS sima hentelõs cucc is)

elég jó sztori és játékuniverzum (különösen ez a vallás-része), külön megtámogatva egyéb netes és rajzfilmes anyagokkal(ez azért is dicséret tõlem, mert alapvetõen utálom a sci-fi játékokat - half life kivétel! - és ha nem tesco-barátságos az ár, akkor valszeg sosem játszom ezzel)

relatíve kevés bug, talán kettõ fajtát tudnék megemlíteni: néhány ládából nem tudtam kivenni semmit, illetve az ajtónál vagy falba beakadt szörnyek teteme idegesítõen zajongott amíg el nem rugdostam õket

nullgravitációs részek

-

ez kicsit akadékoskodás, de néha szó szerint bosszantott, hogy gyakorlatilag rajtam kívül senki nem csinált semmit...szóval mindig ez az utasítgatás: "isaac, ez elromlott, javítsd már meg, de elõtte meg kell szerezned ezt meg azt"...stb.

azt igazán megoldhatták volna máshogy is, hogy a hullákat ne úgy rugdossuk magunk elõtt, mintha egy 5 kilós rongylabda lenne

kár, hogy sokszor vissza kellett térni egy korábbi helyszínre, ez unalmas volt

egy-két feladat unalmas volt

kicsit furcsa, hogy a szörnyek loot-ot ejtettek

köszi sikerült!

Seth
Még kevesebbet szednek le az ellenfelek,ennyi

koschwarz
ez a katonai cucc mennyiben jobb a simáknál?

koschwarz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugorj a sziklára, fuss a gyûrûk mögé. ott nem tarol le a két forgó gyûrû.

Mennyé mögé azûrbe

srácok egy kicsit elakadtam. a 7 fejezetben ahol a jeladót kellene a meteorra elhelyezni nem igazán megy, van valami gyûrû körülötte amit sehogy sem lehet lelassítani mindig mire leraknám a cuccot ledarál.hagyan lehet ezt megcsinálni?

Seth
Igen, így értettem. 2. nekifutásra elérhetõ, feltéve, ha ugyanazt a mentést folytatod

ppk
vagyis azt akartad mondani, hogy az elsõ végigjátszás után, az elsõ pályán? :-) mert nekem ott adta :-) gyorsba eladtam mindent, hogy megvegyem :-D

hitelre vettem, oszt most a válság miatt dupláját törlesztem :-(((

Powerball!!!

Hehe kiváncsi vagyok késõbb hogy fogsz boldogulni. 😄 Most vagyok 7 edik fejezetnél hardon mert ujra kellett raknom a wint. Van 100k m és erre nagyon büszke vagyok hardon a pénzeden látszik milyen jól nyomod. Amúgy szerintem kötelezõ hardon küldeni úgy 1000 szer jobb.

Kösz. 😊 Na akkor majd nekivágunk megint .😊
Seth
6. szintû ruha, csak a 2. végigjátszásra elérhetõ a boltban,99k

Ilyen szép katonai ruhát hol lehet szerezni?
PAtr0n
Hali!

3. pályát kezdem most, és eddig nagyon bejött a játék! A legnehezebb fokozaton jáccok, elég nagy kihívás így, de teljesíthetõ. Az elsõ két pályán eddik csak a 2. szintû ruhát 1 életerõponttal tuningolva tudtam megcsinálni, meg a plazmavágóra dobtam egy sebzést. Pénz azért nincs olyan sok, hogy nyugodtan fejleszgessek, pedig bejárok minden helyszínt 1000szer. Azért nyugtassatok meg, hogy azért egyre több pénzt/energiagócot lehet majd találni a pályákon ugye? Mert az elsõ kettõ pálya elég gyéren tartalmazott ilyenekt. Inkább pénzt mint gócot. Vagy én vagyok mohó? <#hawaii>
Ja és egy kérdés: a második pályán (intenzív osztály), be tudott valaki menni a kémiai kutatólaborba? Ez annál a résznél van ahol a munkapad is van, meg az a nagy hengeres izé amit a mágneses mezõvel köll mozgatni.
Az ajtón nincs semmi ami beengedne. Csak gondolom, hogy be lehet oda menni, mert a térkép is mutatja a helyiségeket az ajtón túl.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Kõ' venni nóórmáális egeret...nálam a razer-el nem lassú...ja meg be köll lõõni az egér beállításokat nóóórmáálisan.<#alien>

olvasgatni kõne egyébként meg elkövetted a legnagyobb bajt... idegbeteg vagy😄
Megoldás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annál a résznél nekem is nehezen esett le, de kb csak futkározni kell és várni, hogy Kendra szóljon, hogy ok nyitva az ajtó nyomás onnan...

Nem tudom, én 1 kezemen meg tudom számolni hányszor haltam meg a játék során, az irányítást pedig szokni kell... bár ha eddig nem tudtad akkor ezután se fogod...
Ezt az alkotó családjás dolgot meg remélem poénnak szántad<#confused>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tetszene a játék de aki az irányítását tervezte, no annka simán nekimennék egy fulra fejlesztett belezõvel. Ha let akkor a családja is ott legyen a szemét melett. Nem igaz hogy nem lehet azt a kurva irányírást normálissá tenni ha már a zar konzol után PC-re adoptálják. Egyszerûen begörcsöl a csuklóm. Az esetek 99.százalékában azért halok meg mert nem tudok idõben reagálni, fegyvert váltani, szétnézni, stb. Ha letörlöm ezért történik meg. Gondolkoztam a DVD összetörésén is. Ott szenvedek hogy megjelent az a lény ami újjá tud születni mikor feltrancsírozom. Menekülök. Be vissza egy orvosiba, ahonnét nem tudok kijönni mert az ajtók bezárulnak. Õ meg a barátaival kicsinál. Van valakinek tipje az uninstallon kivül? Elõre is köszönöm.
Ez sok játéknál kár😛

Kár, hogy nincs a játékhoz valami editor, hogy az emberkék csináljanak modokat, újabb részeket, meg ilyesmi.

Ívstuki rulz!

A lángszóró szerintem is szar.

BattleTag: zydar#2910

Ja a belezõ karaly ha maxon van.A lángszóró csak a kis apró gcik ellen jó de hamar kiürül még fullra fejlesztve is.

ppk
Én most állok neki harmadjára, a terv, fullra fejleszteni mindent, a fullos stukkerokat áthelyezni a széfba, és így egy ujabbat felhúzni maxra :-)

már az összes mentés megvan, összesen 60 :-)

na ezt meg ma csináltam :-)

Powerball!!!

koschwarz
<#vigyor1><#eplus2><#hehe><#eljen>

Én az impulzust és a belezõt maxoltam ki! Szerintem mind a kettõre megérte költeni, mert az impulzus nagyon pontos és jó távoli fegyver, a belezõ meg piszok erõs közelharci darálógép.
Egyszerûen nem tudnak mit csinálni közelrõl, ha maxos belezõvel megyek.. Tömegeket lehet vele írtani! Nagyon bejött!<#violent>

BattleTag: zydar#2910

ppk
na ez a lángszóró fullon sem ér semmit .. .legalábbis egy egész palack elmegy mire kipurcan pár széparcú . . . .el is adtam, vissza az ívfegyvert! :-)

Powerball!!!

B pillentyû powaaaa😄
Már a végefele kb oda se figyeltem, csak nyomtam a B-t😛
Aztán elkezdett egy picit izgalmasabb lenni a szotri😉

Seth
Hullámfegyver pedig kellemes darab. Feltolva maxra ,közelrõl,1 lövés és repül az összes végtag nem csak az egyik XD Olyan mint egy shotgun

ééértem😊

koschwarz
ha már ez sem megy, akkor mi lesz késõbb??? komolyan mondom, találd ki segítség nélkül, mert qrva egyszerû! meg mondjuk van egy B betûnk, amit ha megnyomsz, megmutatja merre kell menni a következõ feladathoz...

Hali!
Még csak az elsõ pályán vagyok és valami metrót kell megjavítani és valami kart kell kicserélni de nem tudom hogy és hol.tudnátok segíteni?
elõre is köszi
ppk
na igen, több 10ezreket költöttem gócokra én is, találni nem találtam sokat, vagyis inkább ugy mondanám nem is nagyon volt, mert mindent átnéztem tutira, fõleg, h másodszor tolom már :-) de most már mindenem fullon van, szóval nem is tudom mit vegyek :-D lehet felfejlesztem a lángszórót is, meg a hullámstukkert . . .azokkal ugysem voltam, mert nem voltak szimpik

Powerball!!!

Ja. Azt mondják hogy a a dolgok a bolygódarab kihasítása után szabadultak el.
A lények egy része valószínûleg a bolygó belsejében volt. Legalábbis azok a több ezer tonnás szupergecik nem hiszem hogy emberbõl mutálódtak, még akár ezerbõl sem.

A marker õrületet és tébolyt okoz így sok testet "gyárt" amit csak meg kell fertõzni. A downfalbban is bolygóhasítás után halt meg mindenki a bázison és aztán fejutott egy átalakító hajóra ahol már szintén sok test várta hogy átalakítsák. - Úgy rémlik játékban kicsit más volt ott direkt hoztak fel pár lényt tanulmányozni. - És aztán már öngerjesztõvé vált a folyamat. gondolom "születtek" fertõzõk is a hillákból és innen már tiszta sor...
ppk
most kreáltam gyorsba :-D

Powerball!!!

Pont ma hoztam fel témának suliban, hogy ugye a jelölõ az csak furcsa dolgokat mûvelt... pl halucináció, õrültség...stb... de nem változtatta szörnyé az embereket... az ugye úgy történik, hogy a szörnyek mészárolnak, a repülõ kis gcik meg átalakítják a hullákat... errõl a játékban is külön beszélgetés van... de akkor mi köze a szörnyeknek a markerhez azon kívül, hogy nem tudtak közel menni hozzá😄
Mert ahogy te is mondtad egy olyan kis repülõnek kellett lennie minimum... az meg nem hiszem,hogy a markerbõl pattant ki😄