Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most tolom harmadszorra, már csak 3 góc kell, és fullon van minden :-D
én jól elvagyok az easy-n is, nem kell nekem hard, bevallom béna vagyok pontosan lõni :-)
még mindíg beszarok, ha a nyakamba esik egy szörny :-)
amúgy a két legerõsebb az a fekete futós, és amelyik hason csúszik, és a farkával is skórpiószerûen odavág. Na azokra több lõszer kell, de rájöttem, ha 1 méterre vannak már csak, és akkor lövök belé, akkor egy lövéstõl szétnyeklik :-D szóval nem kell levagdosni a végtagokat, egy közeli ívlövés a hasba, és már dobja is ki az ajándékot :-D
Powerball!!!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
kevered a szezont a fasz..akarom mondani a fazonnal.
Hiába egyszerûen imádom húzni ezeket a "vérpistiket" akik nem tudják elviselni, hogy valakinek más a véleménye valamirõl.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
értem én, hogy ez egy nehéz öltözet, ezért is van olyan érdekes tartása fõhõsünknek, de az még nem magyarázza meg, hogy miért rúg arrébb 80-100 kilót, de mindegy.
mondjuk az átváltozott emberekbõl még oké a loot, de pl. a denevérbõl vagy a nagy behemótokból...
biztos meg lehetett volna úgy is írni a sztorit, hogy ne kelljen visszamenni, de végülis ez is mindegy.
Ha valamirõl rosszat mondanak az nekem kritika ha az még ráadásul hülyeség is akkor megmondom a véleményemet ezzel kapcsolatban.
Ez nem kritika, hanem értékelés az õ szempontjai és játékélményei alapján.
2. A loot kifejezetten pozitív öröm ha klafa lõszer esik vagy pont az ami hiányzott (hardon fõleg).
3. Szerintem egyáltalán nem lett volna reális ha végigrohanunk az ûrhajón és még csak véletlenül se térünk vissza ugyanarra a helyre.
Szal szerintem ne irj kritikát ha utálod a scifit fõleg ha nem tudsz. 😄
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
+
hangulat
játékban sose látott érdekes fegyverek (plazmavágó rulzik, érdekes lenne egyszer csak ezzel végigvinni, mert szerintem - különösen maxra fejlesztve - ez a mindenre jó univerzális ultimate vepön, ami elég erõs és pontos, mindig lehetett rá számítani, az összes többi már csak a változatosság miatt volt jó)
a fejlesztések lehetõsége
az egyszerû, de mégis taktikus harc (ez utóbbi kettõ miatt szerintem külön dicséret illeti a kreatív fejlesztõket, mert lehetett volna egy egyszerû unalmas TPS vagy FPS sima hentelõs cucc is)
elég jó sztori és játékuniverzum (különösen ez a vallás-része), külön megtámogatva egyéb netes és rajzfilmes anyagokkal(ez azért is dicséret tõlem, mert alapvetõen utálom a sci-fi játékokat - half life kivétel! - és ha nem tesco-barátságos az ár, akkor valszeg sosem játszom ezzel)
relatíve kevés bug, talán kettõ fajtát tudnék megemlíteni: néhány ládából nem tudtam kivenni semmit, illetve az ajtónál vagy falba beakadt szörnyek teteme idegesítõen zajongott amíg el nem rugdostam õket
nullgravitációs részek
-
ez kicsit akadékoskodás, de néha szó szerint bosszantott, hogy gyakorlatilag rajtam kívül senki nem csinált semmit...szóval mindig ez az utasítgatás: "isaac, ez elromlott, javítsd már meg, de elõtte meg kell szerezned ezt meg azt"...stb.
azt igazán megoldhatták volna máshogy is, hogy a hullákat ne úgy rugdossuk magunk elõtt, mintha egy 5 kilós rongylabda lenne
kár, hogy sokszor vissza kellett térni egy korábbi helyszínre, ez unalmas volt
egy-két feladat unalmas volt
kicsit furcsa, hogy a szörnyek loot-ot ejtettek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
hitelre vettem, oszt most a válság miatt dupláját törlesztem :-(((
Powerball!!!
3. pályát kezdem most, és eddig nagyon bejött a játék! A legnehezebb fokozaton jáccok, elég nagy kihívás így, de teljesíthetõ. Az elsõ két pályán eddik csak a 2. szintû ruhát 1 életerõponttal tuningolva tudtam megcsinálni, meg a plazmavágóra dobtam egy sebzést. Pénz azért nincs olyan sok, hogy nyugodtan fejleszgessek, pedig bejárok minden helyszínt 1000szer. Azért nyugtassatok meg, hogy azért egyre több pénzt/energiagócot lehet majd találni a pályákon ugye? Mert az elsõ kettõ pálya elég gyéren tartalmazott ilyenekt. Inkább pénzt mint gócot. Vagy én vagyok mohó? <#hawaii>#hawaii>
Ja és egy kérdés: a második pályán (intenzív osztály), be tudott valaki menni a kémiai kutatólaborba? Ez annál a résznél van ahol a munkapad is van, meg az a nagy hengeres izé amit a mágneses mezõvel köll mozgatni.
Az ajtón nincs semmi ami beengedne. Csak gondolom, hogy be lehet oda menni, mert a térkép is mutatja a helyiségeket az ajtón túl.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Megoldás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom, én 1 kezemen meg tudom számolni hányszor haltam meg a játék során, az irányítást pedig szokni kell... bár ha eddig nem tudtad akkor ezután se fogod...
Ezt az alkotó családjás dolgot meg remélem poénnak szántad<#confused>#confused>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
BattleTag: zydar#2910
már az összes mentés megvan, összesen 60 :-)
na ezt meg ma csináltam :-)
Powerball!!!
Egyszerûen nem tudnak mit csinálni közelrõl, ha maxos belezõvel megyek.. Tömegeket lehet vele írtani! Nagyon bejött!<#violent>#violent>
BattleTag: zydar#2910
Powerball!!!
Már a végefele kb oda se figyeltem, csak nyomtam a B-t😛
Aztán elkezdett egy picit izgalmasabb lenni a szotri😉
PSN ID.: Beegabor
Még csak az elsõ pályán vagyok és valami metrót kell megjavítani és valami kart kell kicserélni de nem tudom hogy és hol.tudnátok segíteni?
elõre is köszi
Powerball!!!
A lények egy része valószínûleg a bolygó belsejében volt. Legalábbis azok a több ezer tonnás szupergecik nem hiszem hogy emberbõl mutálódtak, még akár ezerbõl sem.
A marker õrületet és tébolyt okoz így sok testet "gyárt" amit csak meg kell fertõzni. A downfalbban is bolygóhasítás után halt meg mindenki a bázison és aztán fejutott egy átalakító hajóra ahol már szintén sok test várta hogy átalakítsák. - Úgy rémlik játékban kicsit más volt ott direkt hoztak fel pár lényt tanulmányozni. - És aztán már öngerjesztõvé vált a folyamat. gondolom "születtek" fertõzõk is a hillákból és innen már tiszta sor...
Mert ahogy te is mondtad egy olyan kis repülõnek kellett lennie minimum... az meg nem hiszem,hogy a markerbõl pattant ki😄