Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy, hogy neked is válaszoljak, ha már elõbb elszúrtam😄 Szóval sztem se az év játéka... voltak benne okos megvalósítások meg teljesen új dolgok, de azért többet vártam... nem fikázom, mert tényleg nagyon jó😊
Szóval... ha akarnak akkor csináljanak 2. részt de izibe😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenesetre okozott azért jó pár kellemes percet, szal nem csalódtam benne...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
Nagyszerû volt😊 A történetre azt mondtam volna, hogy unalmas, ha a végén nem lett volna ilyen pörgõs eseménydús a cumó😄
Kendra dögöljön meg... jah megdöglött... ok😄
Ez pedig, hogy a csajszit csak halucináltam... hát nem gondoltam volna😄 Bár sokszor gyanús volt, hogy úgy hallom a hangját, hogy se hologram nincs se maga a csaj elõttem😄
A fõboss nagyon tetszett... fõleg amikor elkapott és úgy kellett lõni... ok tudom sokszor volt ilyen azokkal a hosszú gecikkel amik lukakból jöttek elõ, de ez akkor is mégjobb volt... csak picit könnyû volt, alig ért hozzám.
De a vége az milyen már😄 Ezért szarakodtam ennyit, hogy a végén megölje valami?😄
Meg amúgy is mi volt az? Nem lehet, hogy a csajszimnak a szörnyalakja?
Meg komolyan már... egy csomószor ugrott a fejemre valami és simán leszedte kézzel a csávó... akkor ezt most miért nem így csinálta?😄
Jah és Kendra-nak miért kellett annyira a jelölõoszlop?
1. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD /BSC
2. DEAD SPACE /EA
3. THE SIMS 2 BON VOYAGE EDITION /EA
4. FIFA 09 /EA
5. POKOLI SZOMSZÉDOK 4 /Seven M
6. EURO TRUCK /Seven M
7. SACRED 2: FALLEN ANGEL /Seven M
8. COMMAND & CONQUER: RED ALERT 3 PREMIER EDITION /EA
9. THE SIMS 2 DOUBLE DELUXE /EA
10. COMMAND & CONQUER: RED ALERT 3 /EA
a sztázisra sem árt egy gócot rászánni szvsz
Powerball!!!
www.gportal.hu/bioshock
kár h nem tudtam az összes mentést megtartani, mindíg felül kellett írnom a régebbieket, mert elfogyott az uj mentés helye :-)
bár gondolom mikor megtelt, ki tudtam volna menteni a telepítési mappájából, de ez csak elmélet, nem tudom :-)
jó játék volt, bár végigtolnám rendes nézetbõl is, mert néha azt sem tudtam hol a szörny, csak a hangját hallottam, és már le is kevert egy maflást.
Powerball!!!
PSN ID.: Beegabor
És engem is jobban lekötött eddig ezeknél. Igazából csak ezekkel van bajom, a többi része eléggé lekötött, még akkor is ha elég olcsó trükköket is alkalmaznak benne(konkrétan az ijesztgetésre).
Amúgy meg: -LINK- xD
Maga a játék támadható hogy ez nem jó vagy az nem jó ez igaz de engem jobban lekötött mint a FC2 vagy a Crysis + a kiegje.
peace<#integet2>#integet2>
"vessetek a mókusok közé" :)
Nekem is volt olyan rész, ahol rohadtul elkezdett szaggatni de így egyik pillanatról a másikra... gondoltam hogy valami túlterhelte a gépem... késõbb újraindítottam és ment minden tökéletesen😊
Valaki nem tudna egy mentést adni azután a részrõl mikor ki kell lõni az aszteroidákat? Ott sajnos iszonyúan el kezd szaggatni a játék még akkor is ha leveszem a legkisebb felbontásra. Köszönöm
Lehet hogy a hátán van a kijelzõ, de az még nem jelenti azt hogy életképes egy fél képernyõt kitakaró karakter, ráadásul még kijjebb sem lehet zoomolni belõle. Egy HUD ugyanúgy megoldaná a kijelzést, és elég lenne 20ad ennyi hely rá. Az meg nem teszi izgalmassá hogy nem lehet látni a fél képernyõt. Ezzel az erõvel az is izgalmas lenne ha egy 50 pixel széles lyukon látnánk ki csak.
A játék meg amúgy sem félelmetes, csak ijesztget. Ijeszteni meg tejles képernyõvel is meg tudnak ijeszteni.
Amúgy nem rossz a játék, csak nagyon buta, értelmetlen döntéseket csináltak a kidolgozásnál.
1, Minek hátulról nézni a karaktert, ha lehetne FPS nézet is, viszont így csak annyi elõnye van hogy a karakter kitakarja a fél képernyõt, és jobbra balra kell tekintgetni állandóan hogy lássam mi van elõttem.
2, Az inventoryt miért nem lehet wasd-al, vagy egérrel böngészni. Miért kell átállni a nyilakra? Konzolon oké, hogy ott van kéznél a másik analóg kar, de így át kell raknom a kezem a bill másik felére, elég zavaró.
De nem igaz már... ennyire szerencsétlen bagázst... mindig azt hiszik, hogy ok minden rendben lesz aztán jön egy újabb probléma😄
Isaac haza akar menni😮
Nah majd holnap folytatjuk a 7. epizódnál😊
thanx
De valaki válaszolna a 2036osra is?😊
Szóval: (SPOILER)
Ott tartok ahol az oszlopot kell tologatni a sínen, és a 3. zsilip után egyszerûen nem megy tovább... Kinyílik az ajtó, és hiába tolom, megakad a sínen. Most ez valami bug vagy mi a francot kell itt csinálni?
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
5. szinten vannak ezek a regenerálódó szarságok... nah most találkoztam vele másodszor... az a feladatom, hogy szerezzek dns-t és amikor megnyomom a B-t akkor egy olyan ajtóra mutat, ami zárva van... a teremben szörnyek vannak, megölöm õket... hátha ez a feladat, de nem... mivel egy regenerálódó is ott van... mit kéne tennem?
ott tartok hogy fel kell rakni a jeladot arra a nagy kavicsra de azok a terto bigyok mindig széttépnek?hiába probáltam lasitani nem sikerult sehogyse!
remélem valaki tud segiteni rajtam ismét!😊