Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hopp ezt nem rád akartam válaszolni😄

De amúgy, hogy neked is válaszoljak, ha már elõbb elszúrtam😄 Szóval sztem se az év játéka... voltak benne okos megvalósítások meg teljesen új dolgok, de azért többet vártam... nem fikázom, mert tényleg nagyon jó😊
Szóval... ha akarnak akkor csináljanak 2. részt de izibe😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát jó lenne😄 Bár nem tudom... sztem Isaac, ha túl is élte... akkor se vállalna 2. résztXD

JackSparrow88
Na végignyomtam én is. Hát nem volt egy rossz game, de azért az év játéka címet nem neki adnám.( azt sztem majd a GTA4 kapja meg nálam 😊
Mindenesetre okozott azért jó pár kellemes percet, szal nem csalódtam benne...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Nyugodj meg.Én is erre gondoltam,hogy annyit szarakodni,hogy végén kinyírjon,DE biztos lesz folytatása,ilyen sok eladás után pedig biztos.Ebbõl kifolyólag tuti vhogy túléli,de ezt majd a Dead Space 2-be megtudjuk.

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Nah végigvittem😄
Nagyszerû volt😊 A történetre azt mondtam volna, hogy unalmas, ha a végén nem lett volna ilyen pörgõs eseménydús a cumó😄

Kendra dögöljön meg... jah megdöglött... ok😄
Ez pedig, hogy a csajszit csak halucináltam... hát nem gondoltam volna😄 Bár sokszor gyanús volt, hogy úgy hallom a hangját, hogy se hologram nincs se maga a csaj elõttem😄
A fõboss nagyon tetszett... fõleg amikor elkapott és úgy kellett lõni... ok tudom sokszor volt ilyen azokkal a hosszú gecikkel amik lukakból jöttek elõ, de ez akkor is mégjobb volt... csak picit könnyû volt, alig ért hozzám.
De a vége az milyen már😄 Ezért szarakodtam ennyit, hogy a végén megölje valami?😄
Meg amúgy is mi volt az? Nem lehet, hogy a csajszimnak a szörnyalakja?
Meg komolyan már... egy csomószor ugrott a fejemre valami és simán leszedte kézzel a csávó... akkor ezt most miért nem így csinálta?😄
Jah és Kendra-nak miért kellett annyira a jelölõoszlop?

Nézzük is gyorsan, hogy hogyan alakultak a 45. heti hazai játékeladások. Tej, kenyér, WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD. Ma már szinte minden gyermek, ifjú, felnõtt és aggastyán így indul vásárolni, s ez így is lesz még egy jó ideig. Kíváncsi vagyok, hogy jövõhéten hányadik helyen fog kezdeni a Wrath of the Lich King! Második a DEAD SPACE. 2999-ért tényleg megérte megvenni a múlt héten. Thx TESCO! A FIFA 09 a negyedik, a COMMAND & CONQUER: RED ALERT 3 pedig zárja az elsõ tízek névsorát. Aki a múlt héten vett üdvöskéjét most felfedezni véli a listán, az egy kicsit legyen magára büszke, mert a segítségével már eljutottunk odáig, hogy már Magyarországon is számon tartják a játékeladásokat.

1. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD /BSC
2. DEAD SPACE /EA
3. THE SIMS 2 BON VOYAGE EDITION /EA
4. FIFA 09 /EA
5. POKOLI SZOMSZÉDOK 4 /Seven M
6. EURO TRUCK /Seven M
7. SACRED 2: FALLEN ANGEL /Seven M
8. COMMAND & CONQUER: RED ALERT 3 PREMIER EDITION /EA
9. THE SIMS 2 DOUBLE DELUXE /EA
10. COMMAND & CONQUER: RED ALERT 3 /EA

EIK, Sztázis, impulzuskarabély full, és már van 1 pont a telekinézisen. És még kb van 100.000em. 😄 Most kezdtem a 11. fejezetet szóval a végére 2 full fegyver is lehet akár. 😄

Lobsterman
Oké. Inkább nem 😄

próbáld ki az alap pc-s Resident Evil 4-et, utána mindjárt visszasírod a Dead Space irányítását 😊
Lobsterman
Szerintem a legjobb fegyver a ripper. Pillanatok alatt felaprít bármit. Egyedül azt meg a plazmavágót használom(bár utóbbira csak ritkán van szükség)

ppk
ívfegyvert fejleszd fullra, és az EIK-et :-)

a sztázisra sem árt egy gócot rászánni szvsz

Powerball!!!

Hmm nah az jó. Így is teli vagyok pénzzel. 😄

Kössz gear és saxicola és lmno megpróbálom.
Seth
30k -ért eladhatod

PSN ID.: Beegabor

Találtam a 10 fejezetben a hangárban valami szobrot, jó lesz valamire vagy csak hely foglaló?

tep
még elõtte feltankolni lõszerbõl
...de ott bent is találhatsz lõszert

\"SLICE of LIFE\"

saxicola
A 6. fejezet végén vagyok. Az élelmiszerraktárban lévõ lény megölése gondot okoz. A máaodik sor csápra már nem marad töltényem. Mi a teendõ?

www.gportal.hu/bioshock

Hihetetlen hogy mennyivel értelmesebb vagyok nálatok. 😄 Ott én oxigénutántöltés nélkül átmentem 2 ikra. Mivel 0 gravitáció van rohadt nagyokat lehet ugrani az oldalfalra és onnan vissza.

ppk
tegnap este 11-kor végeztem vele, hát vmi jobb befejezésre számítottam, az utsó pályán az a nagy kavicstologatás már elég fárasztó volt, a végsõ harcban is csak 5-ikre mentem át :-)

kár h nem tudtam az összes mentést megtartani, mindíg felül kellett írnom a régebbieket, mert elfogyott az uj mentés helye :-)

bár gondolom mikor megtelt, ki tudtam volna menteni a telepítési mappájából, de ez csak elmélet, nem tudom :-)

jó játék volt, bár végigtolnám rendes nézetbõl is, mert néha azt sem tudtam hol a szörny, csak a hangját hallottam, és már le is kevert egy maflást.

Powerball!!!

Kösz. 😊
Seth
A csápokat kell ellõni amikkel a falba kapaszkodik ( asszem 6 db szokott kijönni belõle)De gyorsan mert újakat növeszt

PSN ID.: Beegabor

A kertben vagyok. Már 4 tüdõhátú jómunkásembert kicsináltam és msot mennék a következõ négyhez de ott lóg a falon egy jóember és ilyen kis lejárt szavatosságú párizsira emlékeztetõ köpködõ kukacokat nyom ki magából. Eddig ezzel nem volt baj mert ilyenkor mindig volt a közelben egy robbanó hordó vagy mi amit nekilökhettem. De most nincs. Mit csináljak? Ha elfutnék mellette akkor meg úrrá lessz rajtam a fejetlenség.
Lobsterman
Akkor ismét bebiggyesztem ide: "Amúgy nem rossz a játék" 😊
És engem is jobban lekötött eddig ezeknél. Igazából csak ezekkel van bajom, a többi része eléggé lekötött, még akkor is ha elég olcsó trükköket is alkalmaznak benne(konkrétan az ijesztgetésre).
Amúgy meg: -LINK- xD

Neked nem tetszik - ehez jogod van - nekem meg tetszik, bár valóban hozzákellett szokni a nézethez meg a vezéléshez.
Maga a játék támadható hogy ez nem jó vagy az nem jó ez igaz de engem jobban lekötött mint a FC2 vagy a Crysis + a kiegje.
peace<#integet2>

"vessetek a mókusok közé" :)

killecske
Hát ez nekem nem segített!

Próbáltad újraindítani a játékot?😊
Nekem is volt olyan rész, ahol rohadtul elkezdett szaggatni de így egyik pillanatról a másikra... gondoltam hogy valami túlterhelte a gépem... késõbb újraindítottam és ment minden tökéletesen😊

killecske
Helló

Valaki nem tudna egy mentést adni azután a részrõl mikor ki kell lõni az aszteroidákat? Ott sajnos iszonyúan el kezd szaggatni a játék még akkor is ha leveszem a legkisebb felbontásra. Köszönöm

nekem szimplán ebbõl a monoton metróból indulsz a csaj elmondja, hogy már megint mi van és a végén metróban végzel rendszer unalmas de nagyon😄

Lobsterman
Nem az a baj hogy lassan fut hanem az hogy hogyan fut. Attól hogy súly van rajta még nem kéne ilyen osonó-futást csinálnia :S
Lehet hogy a hátán van a kijelzõ, de az még nem jelenti azt hogy életképes egy fél képernyõt kitakaró karakter, ráadásul még kijjebb sem lehet zoomolni belõle. Egy HUD ugyanúgy megoldaná a kijelzést, és elég lenne 20ad ennyi hely rá. Az meg nem teszi izgalmassá hogy nem lehet látni a fél képernyõt. Ezzel az erõvel az is izgalmas lenne ha egy 50 pixel széles lyukon látnánk ki csak.
A játék meg amúgy sem félelmetes, csak ijesztget. Ijeszteni meg tejles képernyõvel is meg tudnak ijeszteni.
Amúgy nem rossz a játék, csak nagyon buta, értelmetlen döntéseket csináltak a kidolgozásnál.

A kari háta az egyetlen kijelzés egészségi állapotáról , furán fut tán azért mert egy nehéz páncélozott és mágnesestalpú szkafanderben van .😊 Az hogy tekingetni kell még izgalmasabbá teszi, szerintem hangulatfokozás miatt direkt ilyen.

Lobsterman
Ja és úgy fut a karakter, mintha lecsúszott gatyával rohanna a WC-re. :S

Lobsterman
Tegnap elkezdtem a játékot. Elég jó kis klisé-horror, de annyira konzolos hogy az már fáj.
1, Minek hátulról nézni a karaktert, ha lehetne FPS nézet is, viszont így csak annyi elõnye van hogy a karakter kitakarja a fél képernyõt, és jobbra balra kell tekintgetni állandóan hogy lássam mi van elõttem.
2, Az inventoryt miért nem lehet wasd-al, vagy egérrel böngészni. Miért kell átállni a nyilakra? Konzolon oké, hogy ott van kéznél a másik analóg kar, de így át kell raknom a kezem a bill másik felére, elég zavaró.

1szerûen el kell futni ha megvan amiért mentél. Mondja is rádión a csaj hogy menekülj. 😊

saxicola
Én 4 óra hosszáig szívtam vele. Kb 20-jára sikerült.

www.gportal.hu/bioshock

Nem tudom mit szórakozott sok ember olyan sokat ezzel a jeladós résszel😄 Tök egyszerû volt és tök jó volt hogy ki kellett menni a hajó felszínére😄
De nem igaz már... ennyire szerencsétlen bagázst... mindig azt hiszik, hogy ok minden rendben lesz aztán jön egy újabb probléma😄
Isaac haza akar menni😮

Srácok most mi is történt pontosan, ájszek nõjével..

Huhh ez a Leviatán harc nagyon jó volt😊 Nagyon könnyû, de nagyon látványos😊
Nah majd holnap folytatjuk a 7. epizódnál😊

jaja pont most akartam írni, hogy a csaj egy idõ után szól, hogy sikerült kinyitniaXD

Ha az amire gondolok, ott ki kell nyírni a többieket, a sebezhetetlen elõl meg menekülni kell, és egy idõ után kinyitják az ajtót
Nos ez tényleg egy bug volt, el kellett menteni egy másik slotra, azt betölteni és utána mûködött...
hy nekem is az lenne a gondom mint paulnak!!!Az 5.ös szinten vok regenerálódik az a dög,abban a teremben kinyírok mindenkit de a dög csak jön,azt mindig kinyír!!!Mit kell csinálni!!!!!Valaki segítsen már 2 hete szívok vele!!Paul ha tod a megoldást leírhatnád!!!
thanx
ez még annyira talán nem is poiler😄
De valaki válaszolna a 2036osra is?😊

Na ez olyan spoiler lett amit senki nem tud elolvasni 😊

Szóval: (SPOILER)

Ott tartok ahol az oszlopot kell tologatni a sínen, és a 3. zsilip után egyszerûen nem megy tovább... Kinyílik az ajtó, és hiába tolom, megakad a sínen. Most ez valami bug vagy mi a francot kell itt csinálni?
12. fejezetben vagyok, ahol ezt az oszlopot kell tologatni a sínen. Na most kb. a 3. zsilipnél (azután a terem után, ahol volt a falon a 2 dobálós + jött az a nagy szörny), amikor kinyílik az ajtó, nem tudom tovább tolni... egyszerûen megakad a sínen. Most ez vmi bug? Vagy mi a francot kell itt csinálni? Itt egy híd van a teremben, meg egy másik zsilip + cuccok, de a hídig se tudom így eltolni.
katt a makrók gombra

Egy iszonyu láma kérdés(nem akartam,de muszály),de hogy van a spoiler?<#banplz>

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Problémám a következõ...
5. szinten vannak ezek a regenerálódó szarságok... nah most találkoztam vele másodszor... az a feladatom, hogy szerezzek dns-t és amikor megnyomom a B-t akkor egy olyan ajtóra mutat, ami zárva van... a teremben szörnyek vannak, megölöm õket... hátha ez a feladat, de nem... mivel egy regenerálódó is ott van... mit kéne tennem?

köffi
Olvass és okos leszel, ha nem volt 200000x leírva 1x sem.

sziasztok valaki remélem tudna nekem segiteni mert elakadtam!
ott tartok hogy fel kell rakni a jeladot arra a nagy kavicsra de azok a terto bigyok mindig széttépnek?hiába probáltam lasitani nem sikerult sehogyse!
remélem valaki tud segiteni rajtam ismét!😊