3732

OFF/SPAM/WAREZ TOPIK
Tetszik a játék? Jó, hogy magyar feliratos? Szeretnél második részt PC -re? Vedd meg és NE WAREZ -olj!

sikerült beregisztrálnom originre a játékot, de onnan a nyelvi fájlokat nem lehet bemásolni a steam mappájába hogy magyar felirat legyen benne? próbáltam regeditbe átirni, de mivel 2-szer van fennt a gépen igy bele lehet bonyolódni :D
    sőt a steames verzió szerintem nem is tartalmaz angol szövegen kívül mást.
  • Optimus Prime
    Elvileg igen, az EA listája szerint már minden gond nélkül. A Steames verzió speciális eset, a retailes kód egyszerűbb.
    Arra vigyáz, hogy milyen nyelvet választasz! Mert végleges marad! Bár a support segíthet.
  • gerey
    Igen,[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1189797228&no=3624]#3624[/URL]
    Naszóval!
    Ha megvettem steamen a Dead Space-t akkor ugyanazzal a kóddal be tudom regisztrálni Originen, mint eredeti játék, és ott is bármikor letölthető ezután?
  • Jaka923
    Valaki lenne olyan kedves, hogy a játéknak feltölti a 2 magyar nyelvi fájlját? Ugyanis Steamen szeretném játszani a játékot, nem Originen.
  • Lacoka12
    köszi
  • Optimus Prime
    Igen, gyanítom a névből az a második sor.
  • Lacoka12
    win 7 64 oprenszernél is igy van?
  • Lacoka12
    ha meg mondod hol lehet megnézni stamon a cd kulcsát
  • Optimus Prime
    #3624 hsz-emben van leírva hogy és hol találod hozzá a kulcsot!
  • ffxi
    Regelj origin-t. Magyarnyelv kiválaszt. Beaktiválod és magyar.
  • Lacoka12
    sziasztok megvettem a steamon mindkétt játékot a dead space 1-be nincs magyar felirat valaki segítene
  • ffxi
    Volt ilyen karácsonykor. Meg is vettem.
  • Optimus Prime
    Steamen most -75% akcióba van mindkét részt, az 1 csak 2,5 euró!
  • Optimus Prime
    Ez az egeres bug Origin alatt állandó. Egyetlen megoldás van: kilőni az overlayt, vagy Origin nélkül indítani. Már beírtam az Origin fórumára, hátha utána néznek.

A játékot már 4-5x végig vittem, kezd könnyű lenni. Hardon cirka 8 óra volt. Igaz upgradeltem a RIG-et és a Plasma Cuttert. Viszont nagyobb vásárlások nélkül is tele volt az invertorym. A Leviathen-t sikerült úgy megölnöm, hogy csak egyszer tudott megütni. :P
  • Optimus Prime
    Originen most csak 3 euró a játék! aki lemaradt a Steames akcióról...
  • ffxi
    Érdekes. Nem csináltam semmit. És most jó :)
  • Optimus Prime
    Nálam ez anno - mert legutóbb már nem - akkor jött be, ha ugye Steam alatt megnyitottam az Overlayt, majd az egér nem tűnt el. Esetleg van olyan beállítás, hogy hardware mouse vagy valami? Nálam akkor eltűnik, ha kilépek és vissza.
    Egyébként Steam vagy Originből indítva jön elő?
  • ffxi
    Nálam is :(
  • Akra
    Hali. Olyan gondom van,hogy a játék indításától fogva a windowsos egér megjelenik és egyszerre 2db egerem lesz. Nem tűnik el sehogy sem :( Eléggé zavaró, főleg célzásnál xD. ötlet a megoldásra?
  • Optimus Prime
    Lentebb írtam a trükköt, de a teljesség kedvéért a Steam fórum, ahol találtam.
  • ffxi
    Sikerült beregelnem a Dead Space 1-et az Origira :)
  • ffxi
    Nekem is win7-em van. Hol tárolja? Nem találom.
  • nikopeti
    ok,sikerult. Köszi a segitséget
  • nikopeti
    Kulcs meglett de nemfogadja el az origin
  • nikopeti
    Én nemtalálom a kulcsot... hogy kell?? Win7-em van
  • gerey
    Csak az sg.hu részt töröld ki a link elől és jó lesz, én is így csináltam, és amikor regisztrálod a kulcsot választható lesz a magyar nyelvű verzió is.
  • bazsi83vp
    A kulcs meglett pár órája már, viszont a linked nem nyílik nálam.
    Köszi a segítséget , de már support-tal csetelek.
  • Optimus Prime
    Az 1-ét trükkel kell. :)
    Felteszed Steam, majd regisztriben megkeresed a kulcsot és ezen az oldalon regisztrálod. Nekem bevált.

Regiedit bejegyzés, ahol a kulcs van:

- computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Dead Space\ergc

- computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432node\E lectronic Arts\EA Games\Dead Space\ergc
  • bazsi83vp
    Próbáltam, nem fogadta el a kulcsot ... a kettőét viszont igen - support?
  • Optimus Prime
    Az EA Origin verziókban van magyar? Mert a CD key-t reggelheted Originba, az 1-ét is lehet.
  • bazsi83vp
    Hali, megvettem a DS pakkot a steamen ... nekem meg pont az a bajom, hogy nem látok magyar nyelvet (az első rész van még csak fent) :S Mit lehetne tenni?
  • gerey
    Én is.
  • ffxi
    Meg is vettem
  • gerey
    A hétvégén az 1-2 rész cirka 3k-t van a steam-en.
  • Optimus Prime
    Igen a military armor a sok cash és upgrade cucc nagyon megkönnyíti a játékot. Én normalon toltam ki úgy és hát.. és hát nem volt kihívás. amit viszont nem érek el az az előzmény logok, én azt se találtam meg eddig játék közben hogy tudom megnézni a korábbiakat.

Egyébként hardon, felspécizve Isaac rigjét és plasma cutterét is amolyan ők félnek tőlem, mint én tőlük érzés volt. Már nem hátráltam a szörnyek támadása elől, hanem mentem feléjük és úgy daraboltam őket. Ha sok volt stasisba őket és halálra tapostam őket.
  • steweee
    na végigvittem. érdekes módon az utolsó 8 fejezet vhogy könnyebbn ek és rövidebbnek tűnt mint az eleje, de lehet csak belejöttem a harmadától. olvastam vhol hogy bha folytatjuk a kampányt, akkor a már mexerzett felszerelésekkel lehet folytatni, de azonos szinten. mivel a fűrészt és a kinetikus lökőt nem használtam, így belevágtam újra.

a legmagasabb szintű páncéllal és fejlesztett fegyverekkel viszont nemhogy félelmetes a játék mint elsőre talán picit, hanem inkább monsterfind-monsterkill a dolog, féljenek csak ők tőlem :)

amúgy jó volt egynek, irányítás konzolfos, de szokható. viszont sztem direkt, mert ha az iránybillekről és konfigolható billekkel lehetne tolni, a szörnyek még ekkora kihívást se jelentenének és shotemuppá fajulna
  • Optimus Prime
    Ez jó kérdés, én sose kaptam rá választ senkitől. :( Így végül marad az akciós Steam verzió. De! Én tudok rá megoldást hogy legyen angol. A játék kulcsát tudod reggelni Originin, kicsit trükkös írj PM-et és leírom pontosan. Ott be tudod állítani, hogy milyen lokalizációjú legyen, csak vigyázz, mert végleges!
  • Metontour
    A játék magyar feliratos változatában lehet váltani vagy szokásos módon csak magyar van?
  • Steve Q
    Az animált képregények a DS képregényekből készültek, bár én egyiket sem néztem még. Az a "pofa" pedig az Aegis VII-en dolgozó egyik "bányász" vagy kicsoda.