Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Lentebb írtam a trükköt, de a teljesség kedvéért a Steam fórum, ahol találtam.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ffxi
Sikerült beregelnem a Dead Space 1-et az Origira 😊

Fákjúal!

ffxi
Nekem is win7-em van. Hol tárolja? Nem találom.

Fákjúal!

ok,sikerult. Köszi a segitséget

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Kulcs meglett de nemfogadja el az origin

Én nemtalálom a kulcsot... hogy kell?? Win7-em van

gerey
Csak az sg.hu részt töröld ki a link elõl és jó lesz, én is így csináltam, és amikor regisztrálod a kulcsot választható lesz a magyar nyelvû verzió is.

A kulcs meglett pár órája már, viszont a linked nem nyílik nálam.
Köszi a segítséget <#eljen>, de már support-tal csetelek.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Optimus Prime
Az 1-ét trükkel kell. 😊
Felteszed Steam, majd regisztriben megkeresed a kulcsot és ezen az oldalon regisztrálod. Nekem bevált.

Regiedit bejegyzés, ahol a kulcs van:

- computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Dead Space\ergc

- computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432node\E lectronic Arts\EA Games\Dead Space\ergc

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Próbáltam, nem fogadta el a kulcsot ... a kettõét viszont igen - support?

Optimus Prime
Az EA Origin verziókban van magyar? Mert a CD key-t reggelheted Originba, az 1-ét is lehet.

Hali, megvettem a DS pakkot a steamen ... nekem meg pont az a bajom, hogy nem látok magyar nyelvet (az elsõ rész van még csak fent) :S Mit lehetne tenni?

gerey
<#eljen> Én is.

ffxi
Meg is vettem<#eljen>

Fákjúal!

gerey
A hétvégén az 1-2 rész cirka 3k-t van a steam-en.

Optimus Prime
Igen a military armor a sok cash és upgrade cucc nagyon megkönnyíti a játékot. Én normalon toltam ki úgy és hát.. és hát nem volt kihívás. amit viszont nem érek el az az elõzmény logok, én azt se találtam meg eddig játék közben hogy tudom megnézni a korábbiakat.

Egyébként hardon, felspécizve Isaac rigjét és plasma cutterét is amolyan õk félnek tõlem, mint én tõlük érzés volt. Már nem hátráltam a szörnyek támadása elõl, hanem mentem feléjük és úgy daraboltam õket. Ha sok volt stasisba õket és halálra tapostam õket.<#nyes>

na végigvittem. érdekes módon az utolsó 8 fejezet vhogy könnyebbn ek és rövidebbnek tûnt mint az eleje, de lehet csak belejöttem a harmadától. olvastam vhol hogy bha folytatjuk a kampányt, akkor a már mexerzett felszerelésekkel lehet folytatni, de azonos szinten. mivel a fûrészt és a kinetikus lökõt nem használtam, így belevágtam újra.

a legmagasabb szintû páncéllal és fejlesztett fegyverekkel viszont nemhogy félelmetes a játék mint elsõre talán picit, hanem inkább monsterfind-monsterkill a dolog, féljenek csak õk tõlem 😊

amúgy jó volt egynek, irányítás konzolfos, de szokható. viszont sztem direkt, mert ha az iránybillekrõl és konfigolható billekkel lehetne tolni, a szörnyek még ekkora kihívást se jelentenének és shotemuppá fajulna

Optimus Prime
Ez jó kérdés, én sose kaptam rá választ senkitõl. 😞 Így végül marad az akciós Steam verzió. De! Én tudok rá megoldást hogy legyen angol. A játék kulcsát tudod reggelni Originin, kicsit trükkös írj PM-et és leírom pontosan. Ott be tudod állítani, hogy milyen lokalizációjú legyen, csak vigyázz, mert végleges!

A játék magyar feliratos változatában lehet váltani vagy szokásos módon csak magyar van?
Az animált képregények a DS képregényekbõl készültek, bár én egyiket sem néztem még. Az a "pofa" pedig az Aegis VII-en dolgozó egyik "bányász" vagy kicsoda.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Optimus Prime
Nem. Az is van? Csak a Downfall van meg DVD-n, meg az animált képregények, amik a kolónia bukásáról szólnak. Meg tudom, hogy van regény.

Egyébként ki tervezte ezt a meglehetõsen fura bannert? A planet crack helyét még látom, de ki az a pofa?

A képregényeket olvastad már?

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Optimus Prime
Már idõközben megtaláltam én is. Wikin fent volt, a film leírásánál. Azt értettem, hogy Twinkle Twinkle... Meg a dallam is ismerõs volt, de azt nem gondoltam, hogy nálunk a Hull a pelyhes dal eredetije.
Persze ezen feldolgozásban kicsit... ijesztõ.

A játékot sikerült hardon végig vinnem. Az elõzmény leírások vagy logok hol találhatók meg?

Mert olyan fülbemászó dallama van, hogy az egyszeri mûfordító úgy vélhette, karácsonyi dalnak is beillene. Szerintem 😊

Seth
Csak tudnám, hogy annó ezt hogy sikerült lefordítani Hull a pelyhesre ? 😄

PSN ID.: Beegabor

Közben lefordítottam az egész dalt.

Ragyogj, ragyogj, kis csillag
Bár tudnám, hogy mi is vagy

Fenn az égbolt oly csodás
Gyémántszínû ragyogás

Ha a nap nem izzik már
És a sötét fényre vár
Kis lámpásod felgyullad
Ragyogsz, fényed nem lankad

Látva égi csodádat
Az éji utazó hálát ad
Nem látna és eltévedne
Ha szikrád nem fénylene

Ha a nap nem izzik már
És a sötét fényre vár
Kis lámpásod felgyullad
Ragyogsz, fényed nem lankad

Bár nem tudom, mi is vagy
Ragyogj, ragyogj, kis csillag...

Így már hátha még érthetõbb, miért épp ezt hallani a játék során. Alig várom a 3. részt.

http://www.youtube.com/watch?v=RAFMQaWlMEQ

Magyarul a "Hull a pelyhes fehér hó" címen ismerheted. Bár az eredeti dalszöveg jobb 😊

Szabadfordításban: "Ragyogj, ragyogj, kis csillag, bár tudnám, hogy mi is vagy..."

Optimus Prime
Tegnap a Downfall-t néztem és már rég megakartam kérdezni: mi az a dal vagy ének, amit a végén hallani? A játékba és az elõzetesbe is szól, olyan ismerõs a ritmus, de nem ugrik be.

koschwarz
+1. már annak idején is sokan panaszkodtak, én meg még máig sem tudom miért.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Optimus Prime
Hát én most se érzem az egér/fordulás problémát. Maxon van az érzékenység igaz. Ami jobban zavar, hogy bár minden maxon van, mintha low-resen játszanék. Képek.

Optimus Prime
Hárman. Bár 2-vel nem játszottam, de az 1 TPs és konzol szabású nézete-irányítása ellenére ebben a kategóriában eddig a legirányíthatóbb. A Lost Planet is... furább.

Seth
Nálam sem volt gond az 1 irányításával, akkor már ketten vagyunk 😊 kár-kár-kár

hat ha te nem erzekeled a ds1 es ds2 iranyitassa kozotti kulonbseget, es nem erzed, hogy a ds1 eger +bill iranyitasa valam ibugos szar geci, akkor te feher hollo vagy, vagy vmi bajod van...

persze en is vegigtoltam, en is le tudtam valasztani amit akartam, de vmifelelmetesen el van baszva a konzolratyiportolas miatt ..

anti hero

Gordon Gekko
Én vagy 5x végigtoltam a sima Dead Space-t egér+billentyû kombón és az ég adta világon semmi irányíthatatlanság nem volt benne. Persze, nem vagy egyedül, mert sok oldalon olvastam, hogy irányíthatatlan, sõt szar így az egész, de én ezt képtelen vagyok felfogni. Én mindig pontosan le tudom választani azt a végtagot, amit épp akarok, soha nem akadok be sehova, szinte a gondolatomra mozog Isaac ... el nem tudom képzelni milyen problémátok lehet vele.

A kettõ irányítása (meg úgy minden szempontból) szerintem még jobb. A menüben se bolondul meg az egér.

morcosqtya
Lecseréltem a videokártyát egy GTX 560Ti SOC-re, azóta néha kifagy a játék.
A gpu nincs túlhúzva (1000 Mhz gpu clock, 1000 Mhz memory clock) és nem is melegedik 36-38 C fok fölé. Más játék alatt nem fagy ki.
Valami patch kellene??
Találkozott már valaki ilyennel?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SötétBarom
Lehet vele játszani, de SZAR. Érted? Nem úgy mozog, ahogy egy egeres kamerakezelésnél kéne.

Furcsa mód gémpeddel tökéletes.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Optimus Prime
A runt én is hiányoltam, plusz ha olyan... beles talajon megy még lassabb. Én meg a legtöbb játékban sprintelek. De engem valahogy ezek a hibák sose zavartak a játékban. Meg van egy hangulata és a többi nem izgat. Mint az Advent Risingnál, nem érdekel hányszor crashel a játék. 😊

morcosqtya
Always run hiánya pl. elég idegesítõ..
Ténfereg mint a csiga.
Új területen érthetõ, hogy félek, de amikor a fél pályát át kell mászkálni (vagy menekülni), akkor zavaró nyomkodni a gombokat.
Caps Lock gombot meg ki is szedtem, mert felesleges és zavaró.

Optimus Prime
Kell valami suspense, hamár ilyen lightos lett. 😊
Nekem csak egy bajom volt: az elején ment az egérrel való.. fegyverválasztás és menü lépkedés, de valamit csináltam és utána az istennek nem.

Seth
Az , hogy célzás közben nem tudnak megpördülni 360 fokban 0,5 másodperc alatt

Optimus Prime
De hol és mi irányíthatatlan? Anno hírbe is írták, hogy rossz a PC irányítás, de hogy miért nem derült ki. Igaz nekem a Transformers Game, az Advent Rising vagy a Devil May Cry sem irányíthatatlan.

Seth
Ez semmit nem bizonyít, elvégre akinek nem volt problémája az nem is kérdezett semmit 😊

SötétBarom
Túlzó volt a megfogalmazás. Ámbár...

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Seth
"Az elsõ rész irányíthatatlan egérrel"

Ne már.A játékosok kb 95%-ánál nem volt probléma vele 😄

SötétBarom
Az elsõ rész irányíthatatlan egérrel. Annyi van, hogy katasztrofálisan portolták PC-re, mikor elõször próbáltam sikítva ütöttem az altf4-et.

Egy boxos joyyal azonban hibátlanul kezelhetõ.
A második résszel már nincs ilyen gebasz, bár azt meg megszokásból már joyyal nyomtam alapban. 😊

Optimus Prime
Fura, de engem sose zavartak az irányításbeli gondok, pedig sokan panaszkodtak rá. Igaz, én Windowsban és játékokban is magasa/maxra állítom az egér érzékenységet. Bár lehet hirtelen fordulásnál kicsit lassú, én arra fogtam, hogy hülye konzolos TPS nézete van.

A design szinte egy-az-egyben az Event Horizon-é, már ami designt illeti. Csak a játék nem olyan nyomasztó/ijesztõ. Bár a film se, mert kicsit Domm3 és csak a véres-trancsírozós elemeket vitték túlzásba. 😄

morcosqtya
Van benne valami ..

A menûben tuti, mivel véletlenül ilyet NEM LEHET elbaszni.. csak direkt rakhatták bele. A játékban is keserves de idõvel megszokod.

A DS2-re lennék kíváncsi, abban milyen az irányítás.. remélem javítottak a dolgon.
A játék hangulata fantasztikus, ajánlom neked (ha nem ismered) az Event Horizon és a Pandorum c. filmeket megnézni (különbözõ stílus, de hasonlóképpen nyomasztóak).

Nem lenne szar ötlet a DS-t feldolgozni filmben, de normális költségvetéssel és rendezõvel. Elbaszni kár lenne, akkor inkább hozzá se kell fogni.

Köszi a válaszokat, szóval nem nálam van a hiba. Én arra gondoltam még, hogy így próbálják akadályozni a mozgást, hogy még parásabb legyen. Hát inkább idegesítõ......azért még egy ideig nyomom, mert kiváncsi vagyok rá.
Jaka923
Valóban ilyen, de gyorsan meg lehet szokni.

morcosqtya
Sajnos aim módban és normálban más az irányítás érzékenysége.
Megoldást hozhat egy onboard memory-s egér, külön profilokkal.
Én aim módot egyáltalán nem használom, a rendes mozgásmódban az egér érzékenységét eleve feljebb rakom 2 szinttel, majd játékból kilépve vissza.
(DS után CS-zni borzasztóan fura, és visszafelé is igaz)

A menüben az egér használata katasztrofális.
Telepítés után kb 5 perccel már szedtem volna le a játékot, de valami belsõ hangtól vezérelve mégis adtam neki esélyt..
Meg lehet szokni.