3732

OFF/SPAM/WAREZ TOPIK
Tetszik a játék? Jó, hogy magyar feliratos? Szeretnél második részt PC -re? Vedd meg és NE WAREZ -olj!

• Fpocok
    Kösssssz!
  • gerey
    Menj tovább, pályákon vannak elhelyezve a save station-k.
  • Fpocok
    Neten azt írták, hogy be kell kapcsolni vsyncet... de most kikapcsoltam és 250 fpsel tökéletes az egér a menüben.
    Már csak egy kérdés... hogy van benne a mentés? Mert amikor mentem kicsit, nem láttam save-t sehol.
  • gerey
    nvidia controll panelből ptóbáld kilőni
  • Fpocok
    Sajnos ez sem nyert.
  • Harbinger
    Próbáld az adaptive Vsync-t használni. Úgy látom nVidia kártyád van. Más ötletem nincs.
  • Fpocok
    Kikapcsoltam ingame vsyncet, driverben bekapcsoltam a triple bufferel együtt... és még mindig szar. Ingame hiába állítgatok, nem történik változás.
  • Harbinger
    A menüben az egér nálam is furcsán mozog, ezért használom az irány billentyűket. De próbáld meg kikapcsolni a Vsync-t, sokaknál segít, esetleg az AA-t is.
  • Fpocok
    Valaki segítsen!
    Felraktam játékot és már a menüben akkora input lag van az egérnek, hogy még navigálni sem tudok rendesen.
    Max meg min felbontáson is jelentkezik.
  • Atisz #3683
    Letölteném én is, de mindig is előnyben részesítettem a "kézzelfogható" verziókat a virtuálisakkal szemben. A "nagyobb" játékok évekre visszamenően megvannak eredetiben (na jó, néhány pl. Silent Hill nincs meg, mert elég kis példányszámban adták ki anno és valami egészen elképesztően magas áron) és tök jó, hogy bármikor odanyúlok a polcra és ha kedvem szottyan játszani vele, leporolom és felinstallálom.
  • Atisz #3682
    A Mass Effect-ből most jött ki nemrég 1 trilógia kiadás és mindenhol lehet kapni. Ezekkel megint csak az a gond, hogy a 3-ból tuti, hogy van olyan rész amire nincs szüksége az embernek (mert vagy megvan már 1, vagy az egyik - általában az utolsó - rész már nem felel meg az elvárásoknak és rókabőrszagú).
    A Bioshockból vadászom a dual pack kiadást, de sehol nincs. Jó árban is volt: a 2 együtt kevesebb mint 4 ropi.
  • Maak
    Ha nagyon utanakutatok lehet elojonne egy lemezes verza. Megvolt, csak valakinek kolcsonadtam, kozben meglett steamre is es igy nincs szuksegem a lemezesre, kerdes akinek odaadtam az emlekszik-e meg ra es nem cseszte-e szet.
  • Harbinger
    A BioShock tavaly volt kapható duó GameMania kiadásban, de úgy fest nem sokáig. A DS szerintem lehet lesz még, ha kijön a 3. Pár jó cím tényleg hiánycikk, míg másból raklap szám áll. Érdekes, hogy a Mass Effect-ből a 2 hiánycikk.
  • Atisz #3679
    Egyébként Bioshcokkal dettó hasonló cipőben járok, kb. ugyanolyan "régi" (azért teszem idézőjelbe, mert egy rakat hulladék játékból van még a raktáron, csak az ilyen ászokból nincs utánnyomás úgy tűnik).
  • Atisz #3678
    Kösz, próbálkoztam már a Tescóban (elég hülyén néztek rám :)). Ott úgy működik, hogy leárazáskor kidobják az összeset és nem nagyon szokott maradni (kb. 1-2 ropiért mindent elkapkodnak).
    Internetes boltok rég nem forgalmazzák, játékszoftver-bolthálózatok pedig már azt sem tudják miről beszélek, mindenhol csak a második rész kapható.
    Sajnos részemről mindenképpen eredeti DVD verzió játszik, tehát várok még 1 kicsit, hátha megjelenik valamilyen dual, vagy trilogy csomagban.
    Külföldről nem rendelem meg, mert azért az elég nagy böszmeség lenne, így a XXI. században.
  • Harbinger
    Nem igazán. Bár Tescóban megnézhető nem-e maradt egy narancs EA value games kiadás. Steamen szokott lenni 2,5 euróért.
  • Atisz #3676
    Érdeklődni szeretnék, hogy nem tudja-e valaki kapható-e még valahol ez a játék (szigorúan az 1. része, dobozos, nem DRM)?
  • Harbinger
    Nos, nálam OK. Szerintem más játékhoz mérten az egér sebessége sutább és olyan... szakaszos. Szerintem mindig ilyen volt - az ME-hez mérten tényleg lassú pl.

Ami viszont jobban zavar a fényerő. Minre vettem a játékban, de így is túl világos, valamint a menü fehér HUD-jai szinte égnek.
  • Harbinger
    Hm, ezt már sokan írták. Lecsekkolom már én is holnap nekem hogy fut. Igaz elég HD dpi-s egerem van.
  • sgamez
    Feltettem a játékot (Win7 x64) és nagyon laggolt mozgáskor. V-syncet kikapcsoltam, akkor megszünt ez a lggolás, de az egér most nagyon lassú. 3x végig dörgölöm az asztalt mire megfordulok. Már átállítottam maxra is, de akkor is lassú. Van erre valami megoldás?
  • Bhalage
    en win7 64biten toltam es nem volt ilyen gondom, szal nem tudok segiteni :o(
  • Harbinger
    Hm, én is most váltottam. Lecsekkolom majd és megírom nálam mi a helyzet.
  • Lacoka12
    nincs azota csinálja ezt mióta windows 7 használok xp--nél nem csinálta
  • Harbinger
    Akkor tényleg lövésem sincs. A Dead Space-nél jobban optimlaizált és bug mentes játékkal nem igen találkoztam.
    Esetleg egy kósza joystick nincs bekötve?
  • Lacoka12
    pc-vel játszok
  • Bhalage
    hmm esetleg vmi kontrollered meghulyult? joystick/ kontroller?
  • Lacoka12
    azt nem tudja valaki feltelepítetem stamról a játékot de mindig felfelé nézz probálta a beállításoknál is meg probáltam újra telepítésel is valaki tudna segíteni(dead space 1)
  • Harbinger
    Ho lírja ki? Én sose vettem észre, de mindegy. A játék még hardon plasma cutterrel is túl könnyű.
  • np
    Az miért van, hogy könnyű fokozaton kezdtem el a játékot, de a 2. fejezet mentéseinél már közepest ír ki.
  • Harbinger
    Dead Space pack Steamen 10 € - Originen 15 €. :P Még két napig.
  • Optimus Prime
    Na, végig vittem military cuccban, pulse rifle-lal. Vagy 2x haltam, meg 1x a végén. Azért a plasma cutter jobb fegyver. Mondjuk kihívás más egyéb fegyver való végigtolás lenne.
    Minél többször játszom végig annál paranoiásabb vagyok ki-kivel van. Szerintem már mindenki kattant volt a Markertől, a másik fele meg elvakult Unitology-s.
  • Optimus Prime
    Kösz az infót, én most game+ ban pont így tolom.
  • Seth
    Első részben nincs 3 mentéses hardcore mód,mint a 2. részben, bármennyiszer menthetsz. Ott ha meghalsz akkor visszadob a mentett állásodhoz, nincs checkpoint.
  • Optimus Prime
    Most újra neki estem Hard game+. Úgy döntöttem Level 6 suit és Pulse Rifle, de semmi más! A Plasma Cutterrel könnyű nyomulni, de a rifle-lal...

Valaki tudja pontosan - vagy nézem meg Wikin - hogy az Impossible mód 3 mentéses rendszere hogy működik? Úgy értem a játékban van virtuális checkpoint, ahova visszatesz, ha meghalsz, ez nincs Imp fokozaton? Valamint ha meghalok visszatesz az utolsó mentésre vagy a pálya elejére?
    Egyszer végig akarom tolni őket ezen fokozaton is.
  • Tower Guard
    Nagyon jó ez a játék!
    Egy gond van csak vele hogy nehéz az egeret irányítani és célozni, a menüben sajnos szinte abszolút irányíthatatlan olyan gyors, a játékban meg máshogy reagál de valahogy nehézkes. A 2-nél ilyen probléma nem volt.
    De a lényeg hogy nagyonfasza mind2 :)
  • gerey
    És tényleg, bocs csak a kintit néztem, meg amikor januárban vettem ugyan ilyen akcióban akkor ennyi volt...
  • Optimus Prime
    Nem, a két rész együtt 10 euró. Íme, a főoldalon a 7.49 euró elírás vagy a 2-re vonatkozik. amcsiban megy is majd érte a per. XD
  • gerey
    Igen az 1+2 rész volt együtt 7.5 euró.
  • Optimus Prime
    Inkább ~2700 Ft-ért a két rész. Hacsak az az euró árfolyama nem omlott össze.
  • gerey
    Steamen akciós az első és a második rész 2k-ért, együtt, holnap délutánig.