Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Bocs a kérdésért, szóval a kinézismodult kell használni😄

DaemoonHunter
Kis segítség kellene...második fejezetnél járok, és egy ajtó van elõttem, de dobozok torlaszolják el, így nem tudok továbbmenni, illetve tudnék, csak ugrani nem tudok<#shakehead>
Olvasgattam, hogy a célzás-ctrl billel lehet, de nekem nem csinál semmit

Nekem 100k-nál soha nem volt több a bukszámban. Kizárólag gócokat vettem a boltban, de abból dögivel. 2-dik végigjátszás után maradt úgy 7-8 gócom, de már semmire sem tudtam tenni.

BattleTag: zydar#2910

ppk
Én sem akarok itt háborút, inkább lövöm a szörnyeket :-)

Csak azért 3-ik menet végére fullra húzni mindent, plusz fegyókat is a széfben, és lóvé is 1milla lehetetlen fokon . . . lehet én nem spóroltam jól akkor . .

Powerball!!!

DarkSector
Ez joértelembe akartam irni ... bocs ha félreérthetõ voltam...
nem szemétkedés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ppk
<#nezze><#banplz>

Powerball!!!

Bocs a flood-olásért, csak még valamit hozzátennék: a konfigodat látva bugra gyanakszom, mert az enyémé is, a tiedé is bõven elég a Dead Space-hez. Nem tudom, adtak-e ki azóta javítást hozzá.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Szívesen. Nálam is ugyanez a baki csusszant be a nagy-fõ-fõdögnél (Kaptártudatnak vagy minek hívják), én speciel minimumra vettem le a biztonság kedvéért és úgy csináltam ki (HD-ben úgyis csak még rondább <#vigyor5>), viszont amint végeztem vele, visszavettem mindent maximumra! <#vigyor>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

köszi a tanácsod bevált 😊 (elég volt közepesre vennni ;^^) érdekes hogy csak a vége nem tetszett a gépnek semmi akadás nem volt még ott sem na mind1 thx még1szer

Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD

DarkSector
mint te barátom 😛
lol

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ppk

ja, minden fullon, és 1milla lóvé :-D jól van, tényleg menõ vagy már látom LOL

Powerball!!!

DarkSector
jah az fura nekem 3. játszásra már minden fullon volt és amugy meg 500 férõhelyes a puttony. 😛

ppk
kb lehetetlen fokon olyan 3-ik végére meg lehetne csinálni szvsz ha csak lóvét gyüjt az ember, semmi plusz fegyót nem húz maxra :-) én most járok a 8-ik végigjátszás elején, 999 999-ig megy el a lóvé, tovább nem számol. Na most kezdek majd el barmolni a különbözõ stukkerekkel :-D

Powerball!!!

klart
oké köszi,majd meglássjuk(:

klart
én normalon tolom,

DarkSector
Nekem asszem elsõ végigjátszás az easy-n kb 800000-et hozott a konyhára.

DarkSector
asszem 2 menet elég untig

DarkSector
nem kell csít
csak párszor lenyomod monnyuk valamelyik fokon oszt ennyi

klart
cheat vagy mi a szösz

ppk

na összejött, persze a széf már rég teli volt kacatokkal :-D

Powerball!!!

Lehet azért, mert túl magasra állítottad a grafikai beállításokat =)
Vedd le közepesre, de inkább minimumra. Akkor nem fog kidobni a játék.

ppk
nem :-)

Powerball!!!

haliho

valakinek elöfordult már hogy mikor a 12 fejezet végén a nagy boss hasában lévõ tojásszerüségeket lõve mikor robbannának fel egyböl kidob a játék valami hibaüzenettel?

Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD

De kikapcsolódott a felirat magától ( gép resi után ), de nem tudom miért, be volt kapcsolva, álítgattam ki-be aztán megint lett.
Nem lett véletlenül kikapcsolva a felirat? Csak a párbeszéd felirat nincs, vagy semmilyen felirat?

Ilyen hibáról még nem hallottam.

Ismét kéne egy kis segítség, vagy inkább tipp a problémámra, miután megszereztem azt a kütyüt és találkoztam azzal a Raymondal elszálltak a feliratok, se azt nem írta ki a game amikor épp õ beszélt se azt amikor a nõ küldött infókat, feladatokat...:S ez csak nálam lett ilyen, vagy innen nincs felirat a gambe, valami hiba miatt?
ppk
égés nélkül meg lehet oldani, kicsit elõretolod, és nem engeded hogy eltávolodjon tõled 1méterre, mindíg szorosan mögötte maradj, fõleg amikor húzod vissza, akkor távolodik jobban . . .érzéssel kell . . . visszahúz gyorsan, szorosan mõgéállsz, és lovöd a kapcsolót. sõt, yutubon láttam olyan megoldást, h egyik oldalt ment, elõretolta, lõtt, majd kinézissel a másik oldalt is húzta, és átfutott :-)

Powerball!!!

A hengereket tudod magad elõtt tolni, és ha mögöttük maradsz nem égsz meg!
Üdv.
Egy újabb segítség kellene, a végé fele (9. fejezet)amikor egy olyan terembe érek ahol pár másodpercenként lángok törnek elõ (liftel lehet odajutni, két oldalt pedig kicsit mozgatható óriás hengeregek vannak vagy mik) feltételezem szét kéne lõni mind2 oldalon azt a 3 energia adó panelt, de nincs annyi idõm hogy amik kifutok egyet kilõjjek mindenképp megéget a lángcsóva, (indõlassítással probálkoztam de nem ért semmit) annyi EÜ-s csomagom meg nincs hogy mind után töltsem újra a hp-t.
Nincs valami gazdaságos, sérülés mentes módszer? Elõre is kösz.
Végigvittem a játékot. Egyszerûen nagyszerû volt. <#taps>
Ijesztõ volt eléggé, pláne ha adunk rá rendesen hangot. Kis hangerõ, nincs akkora para, nagyon sokat számít.

A plazmát meg az ív-et maxoltam ki, ezekre mindig szükségem volt. A lángszóró kapta a maradék gócot, az persze nem lett max természetesen. Alapbon gyengének találtam, nagyon gondolkoztam rajta, hogy ezt a fegyvert kéne még húzni, de egyáltalán nem bántam meg. Fejlesztve már elég ütõs és sokszor jól jött ám, hogy kéznél van. Különösen mikor az apróbb csúszó-mászó férgek próbáltak ellepni. A kisebb nyomik ellen nagyon hatékony, amik csak szétmásznak mindenfele. Kár, hogy látványba nem dolgozták ki rendesen az égést.

A záró képsorokról meg..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most halucinálta azt is, hogy ráugrik Nicole, hogy adjon egy "puszit"? 😊 Minta utána is levette volna a sisakját még 1x. De ha a jelölõoszlop okozta az egész halucinációt, ami már megsemmisült, akkor meg valóságosnak kéne lennie. Viszont már nehogy Isaac elpatkoljon a végén, mert az szar befejezés. Egy túlélõ horrorba, azért hajtunk végig, hogy éljük már túl és jussunk ki arról az átkozott helyrõl.

Várom nagyon a folytatást. 😊 Remélem felturbózzák rendesen.

DarkSector

DarkSector
folytatás az lesz, csak még az idõpont nem nyilvános.
De lesz folytatása!
Sõtt az elõzményt, amit a downfall mutat be, még valszeg azt is késõbb lejátszhatjuk.

balcooo
huuu gyerekek ez marha jo volt. A föbossra valami speckobbra számitottam, meg egy hosszabb cutscene-nek a végén örültem volna, de amugy igen hangulatos game.
amugy a "noknownsurvivors" site-ot érdemes csekkolni, csomo hattérinfo van, meg sztorimorzsák ugyanolyan parás stilusban tálalva.
ja meg lekaptam a downfall-t (a jatek elözményeiröl szolo anime szerûséget) hát az valami über kemény, meg helyretesz jopar dolgot sztori tekintetében hogy mi mit miért. siman lehetne belöle olyan klasszikus mint az alien(s) univerzum. remélem lesz valami folytatása.

ppk

meg ott a videóm azt lehet nézegetni :-D kicsit szar a felvétel, de azé látni a lényeget :-)

Powerball!!!

DarkSector
Karoknál:
szemben állsz a meteorral, és a bal felsö sarokba célzol, majd mikor az egyik jobbra, a másik félgyürû meg lefelé megy, akkoe a sarokba ugrasz, és tökéletes biztonságba mozoghatsz.

Visszafelé ugyanezen a sarkon benézel, és a talajra célozva várd meg míg mindkét félgyürû elmegy, és ugorva egyenessen a szemközti talajra érkezhetsz. Vagyis visszafelé nem kell besétálnod a félgyürûk útjába, hanem kintrõl egybõl a benti talajra lehet ugrani.
Ennyi ez mindenkinek kell hogy menjen max 1 haál, de másodikra nem igaz hogy nem lehet megcsinálni...ez pofon egyszerû.

Sliders
Én azt csináltam, hogy megfigyeltem a karok mozgását és azt a pontot szúrtam ki ahol a legkönnyebben átsétálhatok, nekem másodikra ment, kitartás srácok 😊

Mikor jön a Dead Space 2? Most akkor Isaac is meghalt?

DarkSector
Jah és mielött megkérdeznéd, .... nem kell várni.
Mert utána még semmi nem fog történni.
Utána mehetsz tovább, egészen az irányitó termig!

DarkSector
Elötte vagy utána lövöd szét a lézereket, olymindegy....csak rakd kint le.
És attol független is ki kell menned, mivel összessen 4 lézer fogja a meteort...KINT IS LESZ 2 LÉZER!!!!!

És 2 csápos kis embrió.

uhhh, simán kisétálok az ürbe és ott helyezem az adót??? elõtte szétlövöm a generátort.Nah mostmár összállt végre a kép.
Köszönöm srácok és minden jót.

Üdv,
S

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Seth
Persze hogy nem mentek a karok, mivel a meteor túlsó oldalán volt már, ott nincsenek

PSN ID.: Beegabor

Hi,

Köszönöm a helpet, megnéztem párszor de nem jöttem rá hogyan csinálod.Nálad nemis mennek a karok...Próbálkoztam még egy órát vele de sajnos nem sikerült.

Üdv,
S

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

kirol
Feltéve ha megmondod, hogy hol tudom a koromat megváltoztatni, mert néha nekem azt írja, hogy len játszatom le, mert a kor nem stimmel.

w77d
az 😉

Sziasztok,

Vhogy nem akar összejönni amikor az aszteroidára fel kell ugrani lelassítani az egészet elhelyezni a jeladót és leugrani mert jönnek visszafelé a karok és kettévágnak.Itt vhogy nem tudom elkapni az idõzítést.Ha beugrik vkinek esetleg, helpeljen pls, elõre is thnx.

Üdv,
S

Aláírom.

gfreak
nem csak animált változata van, a 'hagyomásnyos' is szuper 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Kiadtak a játékhoz az animációs filmen kívül egy animált képregénysorozatot is, ami itt megtekinthetõ: Dead Space Animated Comic

A cheat-kódok csak a PS3-as meg az Xbox360-as verziókban mûködnek. Sorry, ha ettõl most nem érzed jobban magad <#ravasz1>

A "Nicole-os kérdésre" meg a SPOILER részben válaszoltam... <#rolleyes>

Seth

PSN ID.: Beegabor