Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasgattam, hogy a célzás-ctrl billel lehet, de nekem nem csinál semmit
BattleTag: zydar#2910
Csak azért 3-ik menet végére fullra húzni mindent, plusz fegyókat is a széfben, és lóvé is 1milla lehetetlen fokon . . . lehet én nem spóroltam jól akkor . .
Powerball!!!
nem szemétkedés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD
lol
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Powerball!!!
csak párszor lenyomod monnyuk valamelyik fokon oszt ennyi
Vedd le közepesre, de inkább minimumra. Akkor nem fog kidobni a játék.
valakinek elöfordult már hogy mikor a 12 fejezet végén a nagy boss hasában lévõ tojásszerüségeket lõve mikor robbannának fel egyböl kidob a játék valami hibaüzenettel?
Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD
Ilyen hibáról még nem hallottam.
Powerball!!!
Egy újabb segítség kellene, a végé fele (9. fejezet)amikor egy olyan terembe érek ahol pár másodpercenként lángok törnek elõ (liftel lehet odajutni, két oldalt pedig kicsit mozgatható óriás hengeregek vannak vagy mik) feltételezem szét kéne lõni mind2 oldalon azt a 3 energia adó panelt, de nincs annyi idõm hogy amik kifutok egyet kilõjjek mindenképp megéget a lángcsóva, (indõlassítással probálkoztam de nem ért semmit) annyi EÜ-s csomagom meg nincs hogy mind után töltsem újra a hp-t.
Nincs valami gazdaságos, sérülés mentes módszer? Elõre is kösz.
Ijesztõ volt eléggé, pláne ha adunk rá rendesen hangot. Kis hangerõ, nincs akkora para, nagyon sokat számít.
A plazmát meg az ív-et maxoltam ki, ezekre mindig szükségem volt. A lángszóró kapta a maradék gócot, az persze nem lett max természetesen. Alapbon gyengének találtam, nagyon gondolkoztam rajta, hogy ezt a fegyvert kéne még húzni, de egyáltalán nem bántam meg. Fejlesztve már elég ütõs és sokszor jól jött ám, hogy kéznél van. Különösen mikor az apróbb csúszó-mászó férgek próbáltak ellepni. A kisebb nyomik ellen nagyon hatékony, amik csak szétmásznak mindenfele. Kár, hogy látványba nem dolgozták ki rendesen az égést.
A záró képsorokról meg..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Várom nagyon a folytatást. 😊 Remélem felturbózzák rendesen.
De lesz folytatása!
Sõtt az elõzményt, amit a downfall mutat be, még valszeg azt is késõbb lejátszhatjuk.
amugy a "noknownsurvivors" site-ot érdemes csekkolni, csomo hattérinfo van, meg sztorimorzsák ugyanolyan parás stilusban tálalva.
ja meg lekaptam a downfall-t (a jatek elözményeiröl szolo anime szerûséget) hát az valami über kemény, meg helyretesz jopar dolgot sztori tekintetében hogy mi mit miért. siman lehetne belöle olyan klasszikus mint az alien(s) univerzum. remélem lesz valami folytatása.
meg ott a videóm azt lehet nézegetni :-D kicsit szar a felvétel, de azé látni a lényeget :-)
Powerball!!!
szemben állsz a meteorral, és a bal felsö sarokba célzol, majd mikor az egyik jobbra, a másik félgyürû meg lefelé megy, akkoe a sarokba ugrasz, és tökéletes biztonságba mozoghatsz.
Visszafelé ugyanezen a sarkon benézel, és a talajra célozva várd meg míg mindkét félgyürû elmegy, és ugorva egyenessen a szemközti talajra érkezhetsz. Vagyis visszafelé nem kell besétálnod a félgyürûk útjába, hanem kintrõl egybõl a benti talajra lehet ugrani.
Ennyi ez mindenkinek kell hogy menjen max 1 haál, de másodikra nem igaz hogy nem lehet megcsinálni...ez pofon egyszerû.
Mikor jön a Dead Space 2? Most akkor Isaac is meghalt?
Mert utána még semmi nem fog történni.
Utána mehetsz tovább, egészen az irányitó termig!
És attol független is ki kell menned, mivel összessen 4 lézer fogja a meteort...KINT IS LESZ 2 LÉZER!!!!!
És 2 csápos kis embrió.
Köszönöm srácok és minden jót.
Üdv,
S
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
PSN ID.: Beegabor
Köszönöm a helpet, megnéztem párszor de nem jöttem rá hogyan csinálod.Nálad nemis mennek a karok...Próbálkoztam még egy órát vele de sajnos nem sikerült.
Üdv,
S
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Vhogy nem akar összejönni amikor az aszteroidára fel kell ugrani lelassítani az egészet elhelyezni a jeladót és leugrani mert jönnek visszafelé a karok és kettévágnak.Itt vhogy nem tudom elkapni az idõzítést.Ha beugrik vkinek esetleg, helpeljen pls, elõre is thnx.
Üdv,
S
Racism is a weapon of mass destruction!
A "Nicole-os kérdésre" meg a SPOILER részben válaszoltam... <#rolleyes>#rolleyes>