Dead space

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sliders
Semmit, hogyhogy semmit, oda nincs cheat?
A Nicole-os kérdésre is tudnál válaszolni, ha több mind 5 szóban akkor már boldog leszek 😄

DarkSector
semmit

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Csak óvatosan, jöhetnek még olyanok, akik még nem játszották végig <#alien>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nicole Isaac barátnõje volt, akirõl csak a játék végefelé derül ki, hogy halott, csak Isaac lelki szemei elõtt létezik.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Sliders
hi!

Lenne egy kérdésem. Csak kíváncsiságból. Cheat-eknél leírja hogy pause menüben kell nyomni az x y gombot xbox-on de PC-n mit kell nyomni hogy jó legyen a kód?

Másik kérdésem, hogy ki az a Nicole? Milyen szerepe van, hogy a fejezetek kezdõbetûibõl azt kapjuk hogy õ halott?

ppk
lehetetlen fokon nekem az alap plazmavágót sikerült úgy ahogy feltuningolnom, meg 4-es szintü ruháig jutottam asszem :-)

Powerball!!!

koschwarz
pedig ki lehet, sõt, még kinézisre és levegõre is jutott egy kicsi, de azt már csak elhasználtam. hozzáteszem, a "shotit" harmadikként persze már csak a bolygón sikerült maxra húzni. de mondom, a ruhán, a megveendõ fegyvereken kívül én csak gócot vettem, és azonnal adtam el mindent, ami nem kellett. és egyetlen ilyen easter egges artifactot sem találtam meg. mindamellett az ÖSSZES gócos ajtót kinyitottam, ami asszem egy-két kivétellel anyagilag is bõségesen visszahozta az árát, fõleg amikor ilyen félvezetõket is lehetett találni. szóval simán ki lehet maxolni 3 fegyvert.

az elején én is feleslegesen vettem egy impulzus-fegyvert vagy mit (a leghagyományosabbnak tûnõ stukit), de aztán el is adtam, mert gyenge volt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Én az ívfegyvert meg a plazmavágót tunningoltam....mindkettõnél a sebezést maxoltam ki..ívszélességet meg robbanás ereje vagy micsodaDDDD.jah meg persze hogy több férjen a tárba ne kelljen folyton tölteniDDDéleteröt meg oxigén meg stázishoz hozzá sem nyúltam(nem lényeges)<#eplus2>

Seth
Hát nem tudom. Elsõ végigjátszáskor szerintem még nem nagyon tudja az ember mit hova rakjon, hogy azzal jól járjon a késõbbiekben is. Én akkor mindenféle tipp nélkül szórtam a pontokat,de egyik fegyver sem lett max. Ha itt megkérdezted elõször hogy mire tanácsos rakni,úgy esetleg kimaxolható 3 fegyó,de kétlem

PSN ID.: Beegabor

koschwarz
elsõ végigjátszáskor normálon nekem pont a plazma, az ív, meg a sotiszerû fegyver mind3 maxon volt. igaz én rahedli gócot vettem, gyakorlatilag csak azt, meg a ruhákat persze.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ok!Kosz!

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

ppk
jaja, kezd ujra azon, és hamarosan megkapod :-) 90ezer pínz asszem :-)

Powerball!!!

En most az elso szinten jatszotam le akor a 6-os ruhat ugyanazon a szinten tudom hasznalni???

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

ppk
vaze, a muszáj pontosjé, bocs :-D

Powerball!!!

ppk

Tökéletes leírás! :-) Plazmavágó és ívfegyver, ez a kettõ ami mindenre jó, többet felesleges tartani, csak hátráltatnak, mivel ugye azokhoz is lõszer kell, és 4 fegyverhez már kevés a hely még a 6-ik szintû ruciban is. Persze ha fullra van húzva, akkor szórakozásképp ki lehet próbálni más stukkereket is, de szvsz ez a kettõ elég. Belezõt is tudom már nélkülözni simán. Igen, gócot nem érdemes pl a lehetetlen fokon másra tenni, csak az alap plazmavágóra, mert minek életerõ, ha oly erõs a fegyvered, h hozzád sem tudnak érni? :-) jó, párszor meghaltam, de azt a kevés gócot nem érdemes szétszórni mindenre, egy vmi legyen erõs, és sajna muszály venni is a gócokat, mert annyira nem kényeztet el velük a játék. De talán pont így izgalmas. :-)

Powerball!!!

Seth
A játékon belül mindössze 36 db góc van ha jól emlékszem, a többit a boltban tudod venni (10000,-). Egy végigjátszás alkalmával nem tudsz mindent kimaxolni, úgy kell fejlesztened,ahogy te jónak látod.
Teszemazt normál meg könnyû fokozaton amire nem érdemes rakni,az az oxigén(csak az elsõt),a telekinézis és a lassítás. Fegyvereknél ami éppen bejön neked, de az alapfegyver mehet maxra,az a legjobb fegyver a játékban.Aztán mehet még az ívfegyver,belezõ,ezek mind nagyon jók, de ez egyéntõl függ.

2. 2.végigjátszásra már minden cuccod meglesz, a 6. szintû ruhát a boltból tudod megvenni,ennél jobb nem lesz, elsõ végigjátszáskor az 5. a max
3. 12 pályás
4. Szerintem:alapfegyó, ívfegyver,belezõ és a shotgun szerû,annak most nem jut eszembe a neve. Elsõ végigjátszáskor kb 1 fegyód lesz maxon, a többi meg úgy félig
5. Igen,minden megmarad, feltéve ha ugyanazon nehézségi szinten mész,tehát betöltöd azt a mentést ami akkor készül ha végigviszed

Sliders
Lenne egy kérdésem! Most kezdtem csak el a játékot de egyvalami feltünt, hogy alig van ilyen GÓC vagy mi amivel lehet fejleszteni a fegyvereket. Ezeket hol lehet találni? Mindenhova benéztem. Most kezdem a 3. pályát.

További kérdésem:
2, Hányszor lehet újrajátszani ugyanazon a szinten, hogy mindig újabb és újabb cuccokat (ruhákat) kapjak. Csak a ruha változik?
3, Hány pályás a játék?
4, Melyik a legjobb fegyver? Mindegyik fegyvert maxra lehet fejleszteni, vagy csak egyet?
5, Újrakezdésnél a fegyverek fejlesztési szintje is megmarad?

Elõre is köszönöm a válaszokat.

ppk
jaja, joak :-)

Powerball!!!

copass
Na vegre lejatszotam nagyon baro a vege majdnem szivrohamot kaptam<#buck>
Varom a kovetkezo reszt!!!<#eplus2>

ppk

elsõ végigjátszás után kapod, ha ugyanazon a nehézségi szinten indulsz el :-)

Powerball!!!

Danke😊. Viszont ez a páncél nagyon májer honnan van😛
Üdv.
Kérnék egy kis segítséget, a 7. fejezet közepe fele járok, van egy olyan feladat hogy robbantsam fel az aszteroidát vagy mit, de a körülötte forgó gyûrûk mindig kinyírnak. Feltételezem a lassítást kéne alkalmazni, de hova mire? talán a 2 mozgató kerékre vagy mire? amibõl az egyik a plafonon van, csak mire lelassítanám a másodikat az elsõ újra begyorsul, és akkor még nem is repültem fel letenni a bombát. Esetleg 3-4. szintû lassítás(sztázis) kell?
ppk
<#ejnye1><#nezze><#eplus2>

Powerball!!!

És még azt hittem én vagyok a beteg 4 végigjátszással..

BattleTag: zydar#2910

ppk
nem . . .egyszer lenyomod, és mégegyszer elindulsz ugyanazon a nehézségi szinten, és 90pengõér meg is kapod az eleje felé :-)

de én má annyit vettem, hogy már csak kis méretbe van :-D

Powerball!!!

ppk

ááá, köll a trabantba :-D

amúgy az aranyakat eladom, csak a 10, és 25ezrest tartom meg :-)

majd egybe leszórok mindent nagy kupacba, meglásd mien jól mutat :-D

Powerball!!!

Sziasztok!Ezt a ruhát h lehet megszerezni?Egyszer már kinyomtam normalon.Ha mégegyszer végigviszem akkor a végén megint kapok lóvét meg cuccokat?
Seth
Félvezetõkkel miért van teli a széf? Adogasd el õket, hamarabb meglesz az az egy milla XD

ppk
áhh, mind1, jó ez így is, lassan meglesz az 1milla lovéban :-D

energiagóc eddig 105 db, a széf meg teli nagy orvosi csomagokkal, félvezetõkkel, meg az összes többi fegyverrel felhúzva maxra :-D

igaz ez már a 6-ik végigjátszás volt lehetetlenen :-D

asszem beteg vagyok 🤣

Powerball!!!

Nem ez nem az a fájl! Settings.txt-ben kéne ha jól emlékszem "Control.Mousesensitivy = érték (float)".

BattleTag: zydar#2910

Én körbe körbe futkostam és közbe lõttemDDDD...tényleg sok lõszert emészt föl de aztán ha összeszeded amiket kidobált már nemisannyira

Ha eleget futkorásztok, a monszta nem fog tudni eltalálni titeket 😊
Engem legalábbis nem tudott.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

ppk
amúgy jutub teli van ilyen videókkal :-)

Powerball!!!

ppk
megoldás; egy rakat lõszer, és miután a 3kart kinyírtad, csak lõjj a pofájába ezerrel .. . mág nem jöttem rá jobb megoldásra, bár olvastam itt már körbefutkozós módszerrõl is, én is elkezdtem futkozni, de csak köpködött akkor is :-D

Powerball!!!

Huszi84
OK!
Kinyírtam a mocskos dögöt😊

ReD DevilS 4 LifE

Huszi84
az 5. fejezetben van egy olyan rész amikor végzel ott a növényes kertben és egy hatalmas csõbe be kell menned ahol nincs gravitáció.
ott 3 nyulvány szörny van amiket ki tudsz lõni,de van egy bazi angy ami okádja ki maábol azokat a robbanos trutymókat ami kinyírnak.
ott mit kell csinálni?? tudja valaki mert elakadtam és mennék már tovább😊
pls help

ReD DevilS 4 LifE

ati radeon hd 4670 512 mb-os videókártyám van és fekete kép jön elõ mikor indittom a játékot. kinek volt ilyene és mit kellett állitani? segitsetek. elõre is köszi
grat 😊
Megcsapatom már énis ezt a lövöldözõs részt mikor eddig játszottam a game-el mindig kimaradt ez valahogyDDD

ppk
a lövöldözõs a 9-ik pályán elég jó, kár h béna vagyok :-) szvsz csak gépfegyverrel lehetne megcsinálni, az ívfegyver igen lassú a 4-ik szintnél már, az alap plazmavágó igen kicsi ívet vág, nehéz gyorsan irányítani, és lõni is, ja, és csak a piros manusokat kell lõni, a kék az hibapont :-)

Powerball!!!

ppk

passz, nekem automata crackes van meg :_)

Powerball!!!

hy! föltelepitettem a dead space játékot, beirtam a kódot és crack-eltem. elinditom a játékot és csak fekete kép jön elö. ilyenkor mit kell csinálni? elötte crysis, far cry 2 , call of duty5 toltam és nem volt gond. segitsetek!! elõre is köszi
😄 a kosárlabdásnál bepánikoltam 😄 gyorsan bementem, felkaptam amit lehetett aztán uccu kifele.a végtelen lõszeresrõl meg annyit hogy... 😄😄 ha ezt tudom 😊
ppk
meik játékot nem csináltad meg? a kosárlabdást érdemes nyomatni, én 5 szekrényt ki szoktam nyitni, abba már energiagóc van. Igaz ahoz h bemenj, 3 bébygecit ki kell nyírni, azt is a fekete fajtából. de megéri.

a másikat nem is tudtam, h ajándékokat oszt, a videóba pedig ugy néz ki, h a célbalövõsnél gócot is kapott a tag. Ha jól láttam.

ott viszont lószer nem fogy, mert végtelenre vált a fegyver!

Powerball!!!

na igen, ezt a penget kihagytam 😞
jaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjj én majom. ezt a játékot azért nemcsináltam meg, mert kevés volt a municijó 😄 és elég para rész volt. nemakartam skulót parazolni, persze a játék vége fele már televoltam suskával és mindig inventory full volt 😞

nabanyeg. és ha ezt kihagytam akkor mit veszítettem?
nagyon köszi 😊
ppk
jaja, a kütyük ott lesznek, mikor végigjátszod megkérdi mented-e, elmented, aztán játék folytatása, és akkor már ott is lesz :-)

a peng mi? itt láthatod---> :-)

30ezer pénzt ér :-)

3:48-nál sasolj

Powerball!!!