Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Nicole-os kérdésre is tudnál válaszolni, ha több mind 5 szóban akkor már boldog leszek 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Lenne egy kérdésem. Csak kíváncsiságból. Cheat-eknél leírja hogy pause menüben kell nyomni az x y gombot xbox-on de PC-n mit kell nyomni hogy jó legyen a kód?
Másik kérdésem, hogy ki az a Nicole? Milyen szerepe van, hogy a fejezetek kezdõbetûibõl azt kapjuk hogy õ halott?
Powerball!!!
az elején én is feleslegesen vettem egy impulzus-fegyvert vagy mit (a leghagyományosabbnak tûnõ stukit), de aztán el is adtam, mert gyenge volt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
PSN ID.: Beegabor
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Tökéletes leírás! :-) Plazmavágó és ívfegyver, ez a kettõ ami mindenre jó, többet felesleges tartani, csak hátráltatnak, mivel ugye azokhoz is lõszer kell, és 4 fegyverhez már kevés a hely még a 6-ik szintû ruciban is. Persze ha fullra van húzva, akkor szórakozásképp ki lehet próbálni más stukkereket is, de szvsz ez a kettõ elég. Belezõt is tudom már nélkülözni simán. Igen, gócot nem érdemes pl a lehetetlen fokon másra tenni, csak az alap plazmavágóra, mert minek életerõ, ha oly erõs a fegyvered, h hozzád sem tudnak érni? :-) jó, párszor meghaltam, de azt a kevés gócot nem érdemes szétszórni mindenre, egy vmi legyen erõs, és sajna muszály venni is a gócokat, mert annyira nem kényeztet el velük a játék. De talán pont így izgalmas. :-)
Powerball!!!
Teszemazt normál meg könnyû fokozaton amire nem érdemes rakni,az az oxigén(csak az elsõt),a telekinézis és a lassítás. Fegyvereknél ami éppen bejön neked, de az alapfegyver mehet maxra,az a legjobb fegyver a játékban.Aztán mehet még az ívfegyver,belezõ,ezek mind nagyon jók, de ez egyéntõl függ.
2. 2.végigjátszásra már minden cuccod meglesz, a 6. szintû ruhát a boltból tudod megvenni,ennél jobb nem lesz, elsõ végigjátszáskor az 5. a max
3. 12 pályás
4. Szerintem:alapfegyó, ívfegyver,belezõ és a shotgun szerû,annak most nem jut eszembe a neve. Elsõ végigjátszáskor kb 1 fegyód lesz maxon, a többi meg úgy félig
5. Igen,minden megmarad, feltéve ha ugyanazon nehézségi szinten mész,tehát betöltöd azt a mentést ami akkor készül ha végigviszed
További kérdésem:
2, Hányszor lehet újrajátszani ugyanazon a szinten, hogy mindig újabb és újabb cuccokat (ruhákat) kapjak. Csak a ruha változik?
3, Hány pályás a játék?
4, Melyik a legjobb fegyver? Mindegyik fegyvert maxra lehet fejleszteni, vagy csak egyet?
5, Újrakezdésnél a fegyverek fejlesztési szintje is megmarad?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Varom a kovetkezo reszt!!!<#eplus2>#eplus2>
Kérnék egy kis segítséget, a 7. fejezet közepe fele járok, van egy olyan feladat hogy robbantsam fel az aszteroidát vagy mit, de a körülötte forgó gyûrûk mindig kinyírnak. Feltételezem a lassítást kéne alkalmazni, de hova mire? talán a 2 mozgató kerékre vagy mire? amibõl az egyik a plafonon van, csak mire lelassítanám a másodikat az elsõ újra begyorsul, és akkor még nem is repültem fel letenni a bombát. Esetleg 3-4. szintû lassítás(sztázis) kell?
BattleTag: zydar#2910
de én má annyit vettem, hogy már csak kis méretbe van :-D
Powerball!!!
ááá, köll a trabantba :-D
amúgy az aranyakat eladom, csak a 10, és 25ezrest tartom meg :-)
majd egybe leszórok mindent nagy kupacba, meglásd mien jól mutat :-D
Powerball!!!
energiagóc eddig 105 db, a széf meg teli nagy orvosi csomagokkal, félvezetõkkel, meg az összes többi fegyverrel felhúzva maxra :-D
igaz ez már a 6-ik végigjátszás volt lehetetlenen :-D
asszem beteg vagyok 🤣
Powerball!!!
BattleTag: zydar#2910
Engem legalábbis nem tudott.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Powerball!!!
ott 3 nyulvány szörny van amiket ki tudsz lõni,de van egy bazi angy ami okádja ki maábol azokat a robbanos trutymókat ami kinyírnak.
ott mit kell csinálni?? tudja valaki mert elakadtam és mennék már tovább😊
pls help
ReD DevilS 4 LifE
Powerball!!!
a másikat nem is tudtam, h ajándékokat oszt, a videóba pedig ugy néz ki, h a célbalövõsnél gócot is kapott a tag. Ha jól láttam.
ott viszont lószer nem fogy, mert végtelenre vált a fegyver!
Powerball!!!
nabanyeg. és ha ezt kihagytam akkor mit veszítettem?
a peng mi? itt láthatod---> :-)
30ezer pénzt ér :-)
3:48-nál sasolj
Powerball!!!