Dead space
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig nem akadtam el sehol,de most ehhez nem volt elég türelmem!
Remélem most már sikerül!
Irgum-burgum :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
Mivel már van aki végigtolta a gémet ezért szeretném megkérdezni,h hogyan kell a 10. pályán kilõni az ûrkompot vagy mi!!!
Mert picit elakadtam ott!
Leöltem a hiperaktív mumusokat és a regenerálódó kis genya folyton jön,de már minden skulót ellõttem és sehogysem akar összejönni a dolog!
Lassítsam le az ajtót amikor bemegyek és rányomok a hajtómûtesztre aztán spuri a gépre?
HELP!!!<#szomoru1>#szomoru1>
Irgum-burgum :)
Powerball!!!
Jól kezdõdik az egész, és szar a vége... Minimum hogy anyázás van, és nem hiszem hogy egyedül én vagyok ezzel igy, és felháborodva.
BattleTag: zydar#2910
ezért abbahagyni?
jah és az lenne a vége, hogy a szörnyek segitenek a szerszámokat adogatni, meg iszogatnak dreher-t 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"A játék lényege hogy helyre kell hozni az ûrhajót, ami a storyban van-----legalább happy end lenne a vége, nem egy rakás szar, ami eltér a story lényegétõl is
LOL B+,szakadok

Várlak titeket a klubban, hajrá csak irtsátok a monsztereket!<#violent>#violent><#gun>#gun><#gonosz2>#gonosz2>
Jó játékot mindenkinek!<#integet2>#integet2>
Kösz!
nálam is volt h egy helyen nem az h nem fért át, hanem nem lehetett tovább húzni, vmi programhiba, roszkor mentettél velem együtt szerintem . . . vissze egy mentést, és jó lesz . . . tudom szar ügy, de akkor jó lesz . . . csak ott vidd át, és távolabb mentsél, . .
Powerball!!!
Most tolom harmadszorra végig a gémet, most jön a 9. pálya. Így lehetetlen szinten tényleg elég kemény néhány összecsapás 😄 Ez az egyik legjobb ilyen jellegû cucc amivel valaha játszottam.
Mikor kijött a játék, feltelepítettem, de sajnos a kamera forgott. Betudtam a kormánynak, ami be volt kötve, uninstall. Most, hogy nincsen kormányom, újra ki akartam próbálni, de ismét forog a kamera. Semmi más nincs a gépbe dugva, mint bill-egér. A plusz vezérlõk drivereit is töröltem. (Ami azért érdekes, mert egyetlen más játékot sem zavat a G25, csak ezt)
Valami ötlet van a dologra? Vagy mehet a kukába a játék?
http://www.freetvmaci.info/
hanem hogy minden meglegyen, és az összes fokozaton megcsináljam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
tudod te mennyi idõ 1 végigjátszás?
lazán lenyomható 14-15 ora alatt.
a játék lassan fél éves, lehet számolni.
Powerball!!!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Az EA Redwood egyik fejese, Glen Schofield elárulta, hogy már javában folynak a tavaly megjelent Dead Space igazi folytatásának a munkálatai.
Arról már hónapokkal ezelõtt beszámoltunk, hogy az Electronic Arts szeretné sikerjátékait folytatni, s ezek közé tartozik a Dead Space is. A túlélõ horror a világûrben, pontosabban egy kihalt hajón játszódik, ahol hûsünk próbál életben maradni a sok szörnyûség között. Az EA Redwood egyik embere, Glen Schofield elmondta, hogy nem szeretnék, ha egy ilyen remek cím folytatás nélkül maradna, ezért azon ügyeskednek, hogy megteremtsék a megfelelõ hangulatot, amely illik a Dead Space atmoszférájához. Sajnos hivatalos bejelentés még nem érkezett, ám az úriember szavaiból arra lehet következtetni, hogy már dolgoznak az új játékon, és szeretnék, hogy méltó folytatása legyen a sikeres elõdnek.
infi: Gamekapocs
Next PC upgrade: 2022
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
kilépsz, és lesznek ilyen 2méter magas izék, azok mögé benujsz . . aztán ha elmegy az aszteroidaraj, megint elöbbrefutsz egyet. vagy kettõt is lehet ha ügyi vagy, de lehet ugrálva is a szélsõ dölt falakra is mindíg fedezék mögé ugorva :-)
Powerball!!!
Segítsetek, a 4. fejezetnél járok és nem tudok tovább menni annál a résznél amikor ki kell menni és azt írja hogy pusztítsd el az aszteroidákat!!!Na én ott mindig felrobbanok, mit kell ott csinálni hogy tovább tudjak lépni?
Powerball!!!
hidd el lesz anyázódás!!!
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."