7156
-
#3923 10 Gb!de azér jó ha van 11! -
#3922 Hi! Arra lennék kíváncsi, h a játék ténylegesen mennyi helyet foglal a vinyón? 12 gigát irkálnak az oldalak, de általában ott hülyeséget írnak erre, meg sokallom is a 6,5 gigás dvdképhez. Előre is köszi. -
#3921 Felraktam ezt a bloom felező cuccot, és most átlag 5 fps-el kevesebb van, ergo szaggat a játék. Újratelepítettem, és visszaállt normálisra, szóval biztos a bloomos dolog miatt volt. Csak nálam fordult ez elő ? -
#3920 ökölbe tett kézzel tisztelegni? :D (csúnya lenne) -
bence19940611 #3919 OK és köszi -
#3918 Mivel még új lehetsz, ezért tisztázni kell, hogy nem szeretik a warez-t.
De nem tiltják meg, ezért az OFF Topic-okban ha neked ez kell megteheted.
Ez a kép jobb alsó sarkában a piros felirat.
Amúgy utólagis isten éltessen...! -
menj át ide, itt tudnak vlszleg segíteni -
bence19940611 #3916 és akkor mi van ha 14 éves vok egyépként beírtam a googleba is és semmi -
#3915 14 éves fejjel nem is csodálom... -
#3914 biztos csak elírtál valamit -
bence19940611 #3913 nincs is ilyen oldal -
#3912 http://www.crack.hu/ -
bence19940611 #3911 jó az interneten belül hol? -
#3910 básszus át kéne szerkeszteni a skineket egyenruhásra XD -
#3909 na ez kész van -
#3908 az internetről! -
AlexCross #3907 ne bántsátok nagyon! -
AlexCross #3905 patch mit művel? -
#3904 :D -
AlexCross #3903 hogy jöttél rá? -
#3902 LOL, csak nem Nürburgring? -
AlexCross #3901 -
#3900 Mikor kell feltenni majd a patchet? Még mindig lehet 1.0-val játszani, ezért kérdem csupán. Illetve kompatibilis-e egymással a két verzió (dumb question)? -
#3899 loál :D elsőt szépen kihoztad -
Lac878 #3898 Köszi a segítséget Alex, Már tudom állítgatni a belső nézeteket, de azt szeretném megkérdezni, hogy a replay kameraállásokat hol állítottad, mert nem tudtam rájönni, igy csak külső nézeti visszajátszs van és szeretném visszaállítani az eredetit. Köszi a segítséget! -
#3897 na itt van még két kis szir - szar videó... -
#3896 hát ez a petch!!! Igaz hogy rakott mnuális H váltót a játékba,de a kuplungot elfeljtették, LOL. a másik kiba..ottúl meglepett(felidegesített) hogy az autók az eddigieknél is jobban tapadnak. hihetetlen mód petapadnak mostmár szinte a féket el is lehet feljteni,még segitségek kikapcsolásával is, salen s7 eddig legalább kipőrgött meg csúszött oldalra kanyarokban, de most minta gokartal mennék. ugyhogy nem tudom lehet "visszapecselem" 1.0ra
ja meg kerult egy uj kiosztott gomb A "speed boost" ez mi afasz mert nem jöttem rá.
ja és mindenkinek kötelező a 3833 kommentebn belinkelt camerákat hsználni, ezzel a legjobb belsőnézet érhető amit eddig valaha is láttam. -
#3895 Nekem a "team ranked" valamiért senki sincs megszámozva a ranglistában, és mindenkinek 0€-ja van...!:s
-
#3894 Én felraktam a Patch-et, de előtte és utánna is mindig visszarak Pro szintre online, hiába érek el már egyhuzamban Sr Pro 3 csillaggal, következő fellépéskor megint sima Pro vok.
Időeredményeimet tök szarul tölti fel a listára, Pl. egy 53:xx időt berak az 57:xx közé
Nálatok minden Ok? -
#3893 Elvileg az alapokkal nem lenne baj. A tapadasokat, az autok fizikai beallitasait at lehetne irni teljesen, ha tudnank hogy mi micsoda;) A gumi file-t meg nem neztem. Az AI scriptek is szerkeszthetoek lennenek. Igazabol, ossze lehetne belole hozni valami "(sokkal)jobbat", csak kegyetlen sok melo... -
#3892 De a surface_materials.xml (lasd rFactor .TDF) is atirhato teljesen (csak be kell szerezni a DIRT-fele nem kodolt file-t;D). Itt egy kicsit tobb a lehetoseg mint az rF-ben, vagyis bonyi;) -
#3891 Nem. 1 file-ban (..\Cars\tyreGrip.csv) kell 100-rol atirni minden szamot, tetszes szerint;) -
#3890 kutyából sosem lesz szalonna -
#3889 Szerinted több kevesebb munkával össze lehetne moddolni kvázi-szimulátorrá? -
#3888 Sok mindent kell kutyulni ehez a tapadás csökkentéshez ? -
#3887 Igazabol, eppen ma akartam megvenni Steam-en, de gondoltam, elotte megvarom a patch-et, mit irnak rola;)
1. Kellene egy-ket szimes, aki megmondja a frankot, hogy szarabb lett vagy jobb;)
2. A Steam automatan frisiti a patcheket, vagyis ha szarabb, inkabb megvarom a dobozost, es ott najd en dontom el mi legyen;)
3. Ha a Steam-es, szokas szerint, 1 csomagba van pakolva, akkor meg ennyit sem lehet benne atirni:) Pedig nalam le van huzva a tapadas 70%-ra, mert alapbol eleg irrealisan rovidek a fektavok;) Nem beszelve az oldaltartasrol, hogy szinte semmivel sem lehet oldalra kicsuszni;))) -
#3886 En nem raktam fel, vagyis passz;) -
#3885 nekem érthető volt.
hogy koocka - napi móka felelős.
részemről meg egy versenysorozat épülget.
BIGG valami nagy on félreértettél! :]
na ALEX! 1.1 peccset érdemes felrakni vagy nem?! csak kérdezem a "liga" szempontjából. -
#3884 csak valahogy abban a kontrasztban tüntetted fel, hogy ő toboroz, te meg versenyt indítasz :) -
Szabi1991 #3883 semmi se változott a linken.. viszont csak belejelentkezve látod a saját fórumokat...