GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Grid world - View cars ( itt kiválasztod a kocsit persze amit már megvettél) - Test drive , akár le is moshatod^^
Mikor valami idõre mentem tiszta felüdülés volt !!!!
Egész jól ellazulnék néha ezzel, de az AI kritikán aluli: olyan verseny még nem volt, hogy ne törtek volna össze, vagy ne legeyen roncsderbi egy-egy kanyarban ....
"- Irrealisan beeloz, elem all, es vidaman szol, hogy most megy elottem😊"
XDDD
Brutalis az AI, pontosabban a "koreografianak" nevezett resze😉 Olyan valtozatosan tud megszivatni es porrazuzni (foleg a sajat tarsam😄), hogy mar kinomban rohogtem😉
Ket kedvenc😊
1.
- Le Mans, en 1., tarsam 2., van meg fel kor, mogottunk a mezony
- Szol hogy mogottem van, a kovetkezo kanyarban belem rongyol, atgazol rajtunk a mezony, totalkar, kieesunk😊
2.
- Donington, en 1., tarsam 2., van meg 3-4 kanyar...
- Irrealisan beeloz, elem all, es vidaman szol, hogy most megy elottem😊
- 1 kanyar utan kicsuszik, elnezest ker, es gyorsan belem tolat..., kiesunk, stb.😉
De ilyenekkel mar egy konyvet lehetne megtolteni😄
AMD 64 X2 4200+ , GeForce 8800GTX , 2GB DDR2 1066MHZ RAM , Gigabyte GA-MA790FX-DS5
AMD 64 X2 4200+ , GeForce 8800GTX , 2GB DDR2 1066MHZ RAM , Gigabyte GA-MA790FX-DS5
Jimi Hendrix
szerintem(!) ez a legjobb összeállítás, így a Forma autóktól egészen a DTM autókig, mind jól néz ki... jól látszanak a színek...stb...
esetleg más is megoszthatná a beállításait... aztán majd kiderül, melyik a szebb, melyik lehetne Default SG-s 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
u dont have to listen anybody else but me
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
am annyit babráltam a profilom és a mentéseket hogy kezdhetem elõröl<#szomoru1>#szomoru1>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Jimi Hendrix
Sztem elölrõl kell kezdeni...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
figyelj codemasters savebol kiveszel mindent, belépsz megcsinálod az accot és visszaterszed a fájlokatelvileg mûködnie kéne tesztelem
Nekem mindíg bejeletkezik!Nem lehetne valahogy törölni úgy hogy a single cuccok megmaradjanak?
Jimi Hendrix
Fordítva ááá este van xD
A zászlón is az eleje a zöld a kocsin is!<#vigyor2>#vigyor2>
Bocs hogy így össze vissza változik...
A matricát viszont kicsit versenyzõsebbre:
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Tegnap este csinéáltam egy újat, erre a régire sehogy nem tudok bejelentkezni. 😞
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Igy konyebb lesz kickelni is.
Jimi Hendrix
Akk fordítva a szíínek!!