GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Grafikában tényleg.. A többirõl ne beszéljünk 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Miért is ...? 😄

van time trial féleség ai nélkül ghost carral, leaderboards
Grid world - View cars ( itt kiválasztod a kocsit persze amit már megvettél) - Test drive , akár le is moshatod^^

nem kotekedesbol, de te minden! versenyen karc nelkul mentel?
Prince23
Fõleg NFS.
te tudsz kreálni multis profilt... mer én már bejelentkezni nem tok.

Én is kipróbáltam a játékot, egészen forradalmira sikerült. A vetélytársak, NFS, TDU elbújhatnak.

lac coo
Hát ez az !!!!

Mikor valami idõre mentem tiszta felüdülés volt !!!!

Egész jól ellazulnék néha ezzel, de az AI kritikán aluli: olyan verseny még nem volt, hogy ne törtek volna össze, vagy ne legeyen roncsderbi egy-egy kanyarban ....

macleody
Csináltam egy csajszit a bömös elejére : csajeee
LOL 😄😄😄 Sirok a röhögéstõl:
"- Irrealisan beeloz, elem all, es vidaman szol, hogy most megy elottem😊"
XDDD

Alexease
Nem lehet😊 Csak AI-val lehet menni, hogy elvezd a szivatast, a roncsderbyt😉

Brutalis az AI, pontosabban a "koreografianak" nevezett resze😉 Olyan valtozatosan tud megszivatni es porrazuzni (foleg a sajat tarsam😄), hogy mar kinomban rohogtem😉

Ket kedvenc😊
1.
- Le Mans, en 1., tarsam 2., van meg fel kor, mogottunk a mezony
- Szol hogy mogottem van, a kovetkezo kanyarban belem rongyol, atgazol rajtunk a mezony, totalkar, kieesunk😊

2.
- Donington, en 1., tarsam 2., van meg 3-4 kanyar...
- Irrealisan beeloz, elem all, es vidaman szol, hogy most megy elottem😊
- 1 kanyar utan kicsuszik, elnezest ker, es gyorsan belem tolat..., kiesunk, stb.😉

De ilyenekkel mar egy konyvet lehetne megtolteni😄
de én letagadom hogy magyar vagyok<#banplz>

AMD 64 X2 4200+ , GeForce 8800GTX , 2GB DDR2 1066MHZ RAM , Gigabyte GA-MA790FX-DS5

szép a festés

AMD 64 X2 4200+ , GeForce 8800GTX , 2GB DDR2 1066MHZ RAM , Gigabyte GA-MA790FX-DS5

zajlik itt is az élet<#wink>én már majdnem a végén járok kinek mennyi a drift rekordja? enyim ha jól emlékszem 5 perces FreeStyle Driften volt 83millió körüli

Game valaki?ranked?

Jimi Hendrix

lac coo
Valami gyakorlást vagy szabad edzést hogy lehet csinálni ? Lehet egyáltalán ???

Lunatic83
off

szerintem(!) ez a legjobb összeállítás, így a Forma autóktól egészen a DTM autókig, mind jól néz ki... jól látszanak a színek...stb...

esetleg más is megoszthatná a beállításait... aztán majd kiderül, melyik a szebb, melyik lehetne Default SG-s 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

VRSDM
hiába csinálsz ilyen olyan skin-t, más nem fogja látni hogy magyar vagy, max aki innen felpakolja a skin-t magának.

u dont have to listen anybody else but me

ChuckyHUN
Hoyg csináltad a nevet?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Nem kötelezõ!

am annyit babráltam a profilom és a mentéseket hogy kezdhetem elõröl<#szomoru1>

Eagle16
Mi a titka a privát szerver készítésének? Mert a Prohardveren akárki csinál, nem látjuk egymást.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

En nem festek kocsit,de a nevem mar -SG-es.

Jimi Hendrix

Dehogy?

ps es irjuk a kocsira, hogy sg
ChuckyHUN
van egyr rossz hírem😞(
Sztem elölrõl kell kezdeni...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
nem jó😞( visszatettem és a chuckyíhunnal loginol😞()(

Van egy csomó mappa Autosave0,1,2...stb. minden féle...melyiket töröljem?

ChuckyHUN
õõ nem
figyelj codemasters savebol kiveszel mindent, belépsz megcsinálod az accot és visszaterszed a fájlokatelvileg mûködnie kéne tesztelem

ChuckyHUN
sztem ha valaki reinstallozná akkor jo lenne és mindneki accját meg tudná cvsinálni

De még mindíg nem montátok el hogy hogy lehet új online profilt csinálni!!??
Nekem mindíg bejeletkezik!Nem lehetne valahogy törölni úgy hogy a single cuccok megmaradjanak?

ChuckyHUN
(Y)

Na akkor így!

én még elvagyok a hacsival 😄

ChuckyHUN
xD azárt mondom giorgio😄

En jonnek.hova?

Jimi Hendrix

jojo...en a privatmailes kepre gondoltam...
Bazzeg...lol vagyok xD
Fordítva ááá este van xD

De az ELEJE az ELEJE!!
A zászlón is az eleje a zöld a kocsin is!<#vigyor2>

ChuckyHUN
De az eleje piros LALIKÁÁÁM!!!

Na akkor hogy?
Bocs hogy így össze vissza változik...
A matricát viszont kicsit versenyzõsebbre:

Blekk Síp
Bazeg Leman 24-es multi végére begörcsölt a kisujjam. 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

ajem kisa
Te vagy a bézból sapkás középen?😄

legyen egy kis ranked, ki jonne?
Nah akkor másik oldalra felraktam.

mivel a kocsi eleje az "eleje", igy szerintem motortol piros-feher-zold. nem kell forditani.
Lehet rossz helyen voltam, rossz idõben.

Mikiller
Szerintem hozz létre még egy accountot és legyen 8 karakter a név is és a jelszó is. Ha eddig az volt akkor nem tudom mi lehet:S Router van nálad? Az szokott még ilyen furcsaságokat csinálni.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

ugyanúgy ahogy újat csinálsz,bemész options my profile-change-load,asszem...😄
Engemet meg az érdekelne, hogy az auto sign in-t hogyan lehet kikapcsolni, vagy hogyan válthatok az online felhasználóneveim között??
Tegnap este csinéáltam egy újat, erre a régire sehogy nem tudok bejelentkezni. 😞

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Jo volt az online moka,akkor csinalok uj accot.
Igy konyebb lesz kickelni is.

Jimi Hendrix

ott a pont!

Akk fordítva a szíínek!!