7156
-
#3964 jol láttam, h multiba nem lehet pro togue modban menni? (párban le a hegyről és vissza) -
#3963 volt tegnap multiban egy svéd ficak, aki ment előttem (löman) és folyamatosan füstölt a kocsija, mintha a gumi folyton égne, semmit sem lehetett látni mögötte. váltásoknál meg függőleges irányba lövelt ki fekete füstgomyolag :D mint valami vonat úgy nézett ki :D -
#3962 tegnap kiserleteztem a beallitasokkal (http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1189556936&no=3941), volt egy-ket erdekes:) Minimumon nem lehetett kanyarodni, nagyobb ertekeken sinauto lett belole:) Szo szerint!:P -
#3961 Multkor irtam, hogy ahoz hogy szimulatorosabb legyen, rengeteg mindent atkellene irni a jatekon. Egyszeruen nem erne meg a befektetett plusz munkat. Eladasokat tekintve, az arkad reteg nagysagrendekkel nagyobb mint a szimes.
Pl. ha ez most csak szim. lenne, kihalt volna a topic;) A bill.-t, kontrollert el lehetne felejteni, nem lenne 3 gombos szupermillios drift, stb.;) -
#3960 Éééés még azt is el tudom képzelni, hogy annyira árkádra vágták a cuccot, hogy még több anomáliát okozna, ha bizonyos értékeket nullára állítanál. Értem ezelatt, hogy mondjuk számolni akarja, de nem tudja értelmezni, és csinálna random rakéta módot az autóból! :) -
#3959 Mert alig hozna ( he hozna egyáltalán ..) plussz bevételet .
A tömegnek már az is elég, hogy autó formája van :)))) -
#3958 Ehhez hasonlo dolgok voltak nekem is amikor multiban nyomtuk...(a peccs elött), volt pár surprise amikor egyszer az elöttemlévö eltünt, és rámzuhant a levegöböl tetövel, és keresztben...akkor aszontam, hogy hivom muldört, és klárit, hogy megfejtsék mé' vót ez, de foglalt vót a szám...:) -
#3957 Izé.. a muskó úgy gondolta hogy légvonalba előbb célba ér -
#3956 Fejlesztőknek vajon miért nem éri meg kiegészítőként kiadni egy szimulátor-modot? -
#3955 Ezert irtam multkor, hogy meg ha tudnank mi micsoda, es ha lehetne normalisabbat faragni belole, egyszeruen nem eri meg a belefektetett munkat;) -
#3954 ööö. Alex? :) -
#3953 Még ha lehetne is tudni mi micsoda, ki az az őrült aki ezt mind-mind átírja-teszteli ?! :)))
Ez már így hal meg :) -
#3952 najo, ez is igaz -
#3951 Valahogy meg kellene szerezni az auto beallitas file-jainak a leirasat, hogy mi micsoda;) Ott ki lehetne kapcsolni a kezifeket es az extra brake power-t is;) De egyelore, ezt a 2-300 szamadatot vegigtesztelni, szinte lehetetlen;) -
#3950 Fizika? Hol láttál Te ebben a játékban fizikát? -
#3949 én azt még el is bírnám viselni, de ez a fizika ez no comment... -
#3948 F3-ban mi az istennek van kézifék ???!!! LOL !
Azért ennyire nem kéne már lazára gányolni egy autós játékot .... -
#3947 Jól megasszontad. :P -
AlexCross #3946 azt hittem, hogy csak látszik, de tényleg ott van -
AlexCross #3945 ez annyira gáz, okozok egy frankó tömegkarambolt, erre semmi nem látszik belőle, akárhonnnan nézem. inkább ne rakták volna bele, akkor legalább nem próbálnám meg utólag felvenni.
legalább a porfelhőt lehet valahogy eltüntetni? meg a gumifüst? -
#3944 Cseppet kilog a keretböl...és nemis látni alul mi a szero...:S
peccs elött nemvolt ez szerintem!
-
#3943 Jah! Minden assist kikapcsolva! (tényleg) -
#3942 Végre sikerült egy kicsit többet összeszednem mint a többiek drift-ben!:P -
#3941 Probaltam mar sokmindent atirni, de nem sok sikerrel;) Minden osszefugg mindennel, igy nehez. Foleg, hogy a lenyeghez, az autok fizikai beallitasaihoz, nem lehet hozzaferni (vagyis hozzalehet, csak gozom sincs mi micsoda;D).
Itt van egy "tapadast csokkento csomag":) Ez se sokkal jobb vagy rosszabb, csak mas:)
[URL=http://alexease.extra.hu/files/GRID_LowGrip_D.zip][b]GRID LOW GRIP "D"[/URL]
-
#3940 nem tom hogy most jobb lett e vagy sem...lehet hogy nem mert most nem tudtam F1000-ben 1 lenni Savage nehézségen. jááááááááááááááááj!
-
#3939 -
#3938 hát ha tényleg ilyen sínautós nfs-fosch lett akkor én tökön szúrom magam. végre egy arcade game ami még a tűréshatáromon belül van, erre elbasszák. a legjobb irányítás még mindig a demoban volt, ott még volt farolás meg lendületből sodródás a mustanggal ha bedobtam egy kanyarba. ahoz képest már a full is csak egy butított verzió, de ha még tovább mentek.... ááá kurva anyjukat -
#3937 no comment -
Szabi1991 #3936
-
#3935 nnáááám, csak majdnem :P -
#3934 Kíváncsiságképpen feltettem az 1.1 mellé egy 1.0-ásat is, és megnéztem - sokkal többen vannak még 1.0-val mint a peccselttel. Nálam perpill mind a két verzió fel van téve, együtt valami 16,1 giga
Az 1.1 meg azért nem tetszik mert baromira árkádos lett, és a legtöbbször ON-ra van téve a collision, tehát mostantól ha visszafelé haladnak a versenyzők, akkor is ütközök, ami idegesítő nagyon. -
K0CKA #3933 Hát akk ennyi erővel minden gémer kokca aki végigvisz egy játékot? -
#3932 kocka. -
#3931 hát ez fantasztikus -
#3930 Tegnap sikeresen végig vittem a gémet,billentyűzettel!!!!!!!!!!!!!!! -
#3929 multi?
1.1 patch
Privat.
name: Takashi
pass: nismo -
#3928 törölni fogják mert warez, de a játékból simán a multiplayer opcióval tudsz multizni, nem kell hozzá semmi. -
#3926 csak nekem lassult be az 1.1-től a játék? illetve baromi kevesen vannak még a szervereken, vissza kéne térni 1.0-ra :S -
#3925 + 2GB a replaynek a C meghajtón. -
#3924 köszi