GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Toca3-at is szokni kell új kocsinál, de ott elég 2-3 kör, és már perfektül megy az irányítás. Tudom hogy a két játék ég és föld, de mégis. xD
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Mission Impossible 2010: PRO Class
remélem soha nem találkozunk közúton :))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Egyébként ebbõl a játékból is ezt hiányolom leginkább. Miért nem lehet rendesen bekalibrálni a botváltót? Felismeri alapból, de se kuplung, se 6 külön sebesség, és át se lehet álitani, csak ha a másik fülön álitod be. Azért PC-s kiadásnál elég alap lenne egy normális álitgatási lehetõség, ha már "támogatja" a G25-öt.
TDU is ezzel fogott meg nagyon. Tulajdonképp az egyetlen nem szimulátor, ami normálisan támogatja a G25-öt. Bár mondjuk, betolni ott sem lehet a verdákat, nem röccen be a motor, csak a kerekek blokkolnak álló motornál, kiengedett kuplunggal, sebességben.
http://www.freetvmaci.info/
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Washington-ban az elso helyrol paszirozott a gumifalba - temeszetesen:D - a csapattarsam. Kinos rohogesek kozepette elontotte a szar az agyam; padlo gaz, padlo fek, a kormany digitalis uzemmodban - csak jobb-, bal-, es kozepallas:D. Fekrasegitesnek mindig a kanyarokban feltornyosult "mobil autobontokat" hasznaltam. Igy fel kor alatt sikerult visszaallnom az elso helyre:) Termeszetesen a csapattarsamat kiemelt figyelemmel epitettem bele az egyik gumifalba, hogy a befutonal meg veletlenul se probalja meg "izgalmasabba" tenni a versenyemet:D
De az Amcsi palyak jobbak, ott sehova nem lehet menekulni;) Long Beach-en startoltam openwheel-lel, es az elso kanyarig sem jutottam el, atgazolt rajtam a teljes mezony, fociztak velem, voros lett a kepernyo, megjelent a menu, es azt mondta, hogy: "meghaltam"...:)<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#wow3>#wow3>
De a varosi palyakat, mar az elejetol altalaban bezuzott szelvedovel teljesitem, nem latok semmit, mert az elso kanyarban keresztul masznak rajtam:)
na ez a játék ilyen, nem holmi NFS meg hasonlók.
Ajtó nyitva, lába kint, és hajtotta magát... c.-c,-c,- ezt nem észrevenni...<#idiota>#idiota>
Egyébként, attól függetlenül, hogy nem autós játék, élvezhetõ!
http://www.freetvmaci.info/
Semmi baj nem lenne ezzel, ha a modelleket lecserélnék pl. Star Wars Pod-okra ...:D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Na teccik érteni mán? :)))
És 1:55 alatt végig lehet érni a pályán. Arcade, de ez már röhej.
Melelsleg: se te, se én nem értünk ehhez. Már el lett mondva, hogy ez a legzseniálisabb játék, ami valaha is kijött a kozmoszban. És balfaszok vagyunk, mert nem tudunk billentyûzettel, minden segítség bekapcsolva legyorsulni az AI-t. Remélem érthetõ voltam...<#idiota>#idiota><#bee1>#bee1>