7156
  • K0CKA
    És kimondta hogy nemjó?ő kérdezte én leírtam ennyi...szóval nem mondtam hogy VRSDM toborozása sz*r hol álmodtad?
    A játék multija sz*r!!!Normális szervert nem lehet csinálni!
    CoD-ban meg ilyenekben sokkal jobbakat lehet...
  • psicho
    Most olvastam el VRSDM topikjat (korabban be volt halva a link), azert igy nem hangzik olyan rosszul mint elsore.
    Trackmania utan egy kicsit fura az iranyitas :) de mar megrendeltem a kormanyt.
  • psicho
    Hat ez nem tul meggyozo :S
    Ugyhangzik megint csinaltak egy "eldobhato" NFS/DIRT/whatever klont. Codemasters-nel (meg ugy altalaban) nem latjak mitol sikeres egy multigame?
  • BiG G
    már meg ne haragudj, de az ő módszere némileg hatásosabb, mert ad1 értelmes játékosok jönnek ott össze, ad2 előre lehet tudni mikor lesznek a versenyek, nem amikor valamelyiknek olyan kedve van hogy beböfögje a topikba hogy gyertek.
  • K0CKA
    Ottvan VRSDM ő toborozza a csapatot én meg szoktam indítani servert azt jönnek játszani...f*s multija van!
  • V43 1105
    Max annyit tudsz, hogy beirod ugyan azt a csapat nevet, és egyforma autóval versenyeztek :)
  • psicho
    Ha jol tudom ebben a jatekban is lehet csapatokat (klanokat) letrehozni, majd online esemenyekre nevezni a csapattal, hazi bajnoksagokat szervezni, etc.
    A demobol nem derult ki mennyire vannak eme igenyek kiszolgalva, szal gondoltam megkerdem itt, mielott megvennem.

Vannak/lesznek GRID-el jatszo magyar team-ek?

• Szabi1991
  • JuanG
    mondjuk az elég gáz volt, hogy fűre hajtva majd megáltt az autó :PP
  • arty
    jah és annyira nem mélyedtem bele, de mintha a bloom visszaállt volna defaultra :( legalábbis hiába csökkentem, totál hóvakság marad a pálya amit most néztem :( 1.0-ban még tök jó volt, az érték most is kicsi marad csak b*szik rá a GRID :(((((
  • w77d
    az
  • Szabi1991
    legújabb Driver van fent ?
  • w77d
    azzal nem lehet valamit csinálni, hogy nvidián csíkosak az árnyékok??
  • arty
    gyakorlatilag hiába van OFF on a traction control, kigyorsitáskor, kanyarban nem tudod eldobatni a seggét
    pörögni lehet, de ahoz digitálisan kell nyomni a gázt állo helyzetből :)) traction ON-al nem is néztem, mert felesleges ezekután ...

tehát igen, még árkádosabb lett :)

az árnyékok viszont mintha szebbek lennének - de lehet csak rég láttam ATI-n (xboxon) :)
  • Szabi1991
    ne warezoljatok már itt... úgyis törlöm...
  • Alexease
    Attol fugg, hogyan mesz a fure;)
  • Neoncsoves
    jaj ne mondmár hogyha egy kicsit is fűre mész valóságban pördül az autó 180 fokot...
  • 30Dani
    Nekem ilyen van, és nem tetszik az irányítás, de mivel ezt folyamatként élem meg a többi játéknál is (bár pl. LFS-ben még tudok vezetni, de ott valamiért nem ráz a rázókő kanyarban), nem tudom eldönteni hogy a kormány szerkezete kopott el, vagy a lelkesedésem a cucc iránt.
  • K0CKA
    Online móka!!

Privátban!
    18:30tól!

Név: -SG--K0CKA
    Jelszó: supergamez

1.1 PATCH KELL HOZZÁ!!!
    (crack nincs szal mini image)
  • Riddick21
    ott a pont, nagyon fasza lett!
    mondjuk nálam itt pihen az eredeti, úgyhogy ilyen törés/patchelés gondjaim nem voltak, szerintem ha valami, akkor ez tényleg megéri az árát!
  • Alexease
    Magyarul, meg arkadosabba tettek?!:)
  • K0CKA
    Mini image az 1.1-es pacth után és kész!

Este Multi?
  • Plebii
    Sajna, ahogyan már pm-ben is megírtam, mint kiderült a patch-nek nem az exe a legnagyobb gondja, hanem, a releaser által készített egyedi telepítő ami miatt a patch nem ismeri fel a játékot telepítettnek.
    Aki úgy van vele mint én vagy még mások, azok leszedik a nagyot 6 gigásat, vagy megveszik eredetiben, amit a hangulat miatt a toca race driver 2 után megint tervezek.

Ennyi eredeti játékot még nem vettem egy éven belül vazze :D
  • bpeti72
    sziasztok Valaki nyomja Logitech FF Feedback kormánnyal, milyen az irányítás? Nekem ilyen van és szeretném megrendelni a játékot. köszi
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    de az off topikban, ha lehet...
  • 16gaborm
    Nah most kéne a segítséged LÉCCI privát üzenetbe vagy akár nyilvánosan is picit részletesebben ird le mit kell átnevezni meg mit hova!!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN
  • K0CKA
    Hali!

Most szedem a patchet remélem javult a multi szal este party lessz!
    Majd időpontot írom meg mindent!
  • copass
    a cockpit úgy lenne jó ha lenne még 2 monitor pluszba 1-1 oldalra,de így olyan izé az egész nekem.
  • cumfu
    heló! valaki a 3771-re válaszoljon. köszi
  • BiG G
    csak mikor jön már ki? ha úgysem szinkronizálják akkor mi tart ennyi ideig? igazán nincsen sok szöveg a játékban, nem egy baldur's gate vagy valami mmo...
  • Szabi1991
    akkor lanozunk :p

amikor meg kint a játék, akkor +vesszük..
  • BiG G
    attól félek ez a peccs fogja hazavágni az open bétás multizást :(
  • bertino
    nalátod ez a baj...

akkor rendelje elő, én is megtettem -.-
  • Szabi1991
    Magyarországon nem kapható még :p
  • bertino

én helyedben már inkább akkor megvenném.
  • macleody
    A miénk meg 10GB.
  • 16gaborm
    Hát de ha felteszek akkor meg közel 8GB körül van a játék,csak a "telepítő" rész van soványítva sztem hogy kilehessen írni sima dvd-re!
  • bertino
    soványosított változat, persze, hogy nem megy rá...
  • Gabisan
    Király-Belső kamera nézet nagyon jó sebességérzettel
    Gamempire