7156
-
K0CKA #3882 És kimondta hogy nemjó?
ő kérdezte én leírtam ennyi...szóval nem mondtam hogy VRSDM toborozása sz*r hol álmodtad?
A játék multija sz*r!!!Normális szervert nem lehet csinálni!
CoD-ban meg ilyenekben sokkal jobbakat lehet... -
psicho #3881 Most olvastam el VRSDM topikjat (korabban be volt halva a link), azert igy nem hangzik olyan rosszul mint elsore.
Trackmania utan egy kicsit fura az iranyitas :) de mar megrendeltem a kormanyt. -
psicho #3880 Hat ez nem tul meggyozo :S
Ugyhangzik megint csinaltak egy "eldobhato" NFS/DIRT/whatever klont. Codemasters-nel (meg ugy altalaban) nem latjak mitol sikeres egy multigame? -
már meg ne haragudj, de az ő módszere némileg hatásosabb, mert ad1 értelmes játékosok jönnek ott össze, ad2 előre lehet tudni mikor lesznek a versenyek, nem amikor valamelyiknek olyan kedve van hogy beböfögje a topikba hogy gyertek. -
K0CKA #3878 Ottvan VRSDM ő toborozza a csapatot én meg szoktam indítani servert azt jönnek játszani...f*s multija van! -
Max annyit tudsz, hogy beirod ugyan azt a csapat nevet, és egyforma autóval versenyeztek :) -
psicho #3876 Ha jol tudom ebben a jatekban is lehet csapatokat (klanokat) letrehozni, majd online esemenyekre nevezni a csapattal, hazi bajnoksagokat szervezni, etc.
A demobol nem derult ki mennyire vannak eme igenyek kiszolgalva, szal gondoltam megkerdem itt, mielott megvennem.
Vannak/lesznek GRID-el jatszo magyar team-ek?
-
Szabi1991 #3875
-
mondjuk az elég gáz volt, hogy fűre hajtva majd megáltt az autó :PP -
jah és annyira nem mélyedtem bele, de mintha a bloom visszaállt volna defaultra :( legalábbis hiába csökkentem, totál hóvakság marad a pálya amit most néztem :( 1.0-ban még tök jó volt, az érték most is kicsi marad csak b*szik rá a GRID :((((( -
az -
Szabi1991 #3871 legújabb Driver van fent ? -
azzal nem lehet valamit csinálni, hogy nvidián csíkosak az árnyékok?? -
gyakorlatilag hiába van OFF on a traction control, kigyorsitáskor, kanyarban nem tudod eldobatni a seggét
pörögni lehet, de ahoz digitálisan kell nyomni a gázt állo helyzetből :)) traction ON-al nem is néztem, mert felesleges ezekután ...
tehát igen, még árkádosabb lett :)
az árnyékok viszont mintha szebbek lennének - de lehet csak rég láttam ATI-n (xboxon) :) -
Szabi1991 #3868 ne warezoljatok már itt... úgyis törlöm... -
Attol fugg, hogyan mesz a fure;) -
Neoncsoves #3865 jaj ne mondmár hogyha egy kicsit is fűre mész valóságban pördül az autó 180 fokot... -
Nekem ilyen van, és nem tetszik az irányítás, de mivel ezt folyamatként élem meg a többi játéknál is (bár pl. LFS-ben még tudok vezetni, de ott valamiért nem ráz a rázókő kanyarban), nem tudom eldönteni hogy a kormány szerkezete kopott el, vagy a lelkesedésem a cucc iránt. -
K0CKA #3862 Online móka!!
Privátban!
18:30tól!
Név: -SG--K0CKA
Jelszó: supergamez
1.1 PATCH KELL HOZZÁ!!!
(crack nincs szal mini image) -
ott a pont, nagyon fasza lett!
mondjuk nálam itt pihen az eredeti, úgyhogy ilyen törés/patchelés gondjaim nem voltak, szerintem ha valami, akkor ez tényleg megéri az árát! -
Magyarul, meg arkadosabba tettek?!:) -
K0CKA #3858 Mini image az 1.1-es pacth után és kész!
Este Multi? -
Sajna, ahogyan már pm-ben is megírtam, mint kiderült a patch-nek nem az exe a legnagyobb gondja, hanem, a releaser által készített egyedi telepítő ami miatt a patch nem ismeri fel a játékot telepítettnek.
Aki úgy van vele mint én vagy még mások, azok leszedik a nagyot 6 gigásat, vagy megveszik eredetiben, amit a hangulat miatt a toca race driver 2 után megint tervezek.
Ennyi eredeti játékot még nem vettem egy éven belül vazze :D -
sziasztok Valaki nyomja Logitech FF Feedback kormánnyal, milyen az irányítás? Nekem ilyen van és szeretném megrendelni a játékot. köszi -
Szabi1991 #3852 #3833 -
Szabi1991 #3851 de az off topikban, ha lehet... -
Nah most kéne a segítséged LÉCCI privát üzenetbe vagy akár nyilvánosan is picit részletesebben ird le mit kell átnevezni meg mit hova!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN -
K0CKA #3849 Hali!
Most szedem a patchet remélem javult a multi szal este party lessz!
Majd időpontot írom meg mindent! -
a cockpit úgy lenne jó ha lenne még 2 monitor pluszba 1-1 oldalra,de így olyan izé az egész nekem. -
cumfu #3847 heló! valaki a 3771-re válaszoljon. köszi -
csak mikor jön már ki? ha úgysem szinkronizálják akkor mi tart ennyi ideig? igazán nincsen sok szöveg a játékban, nem egy baldur's gate vagy valami mmo... -
Szabi1991 #3845 akkor lanozunk :p
amikor meg kint a játék, akkor +vesszük.. -
attól félek ez a peccs fogja hazavágni az open bétás multizást :( -
nalátod ez a baj...
akkor rendelje elő, én is megtettem -.- -
Szabi1991 #3842 Magyarországon nem kapható még :p -

én helyedben már inkább akkor megvenném. -
A miénk meg 10GB. -
Hát de ha felteszek akkor meg közel 8GB körül van a játék,csak a "telepítő" rész van soványítva sztem hogy kilehessen írni sima dvd-re! -
soványosított változat, persze, hogy nem megy rá... -
Király-Belső kamera nézet nagyon jó sebességérzettel
Gamempire