GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
amugy a kiocsi szinei forditva legyenek mert ugye nem OLASZUOK vagyunk😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
hogy kell uj netest??? careert nem akarom elveszteni..

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Ja és valaki leírhatná hogyan lehet új ONLINE profilt csinálni anélkül hogy a singe adataid elvesznének mert többen mondták de én nem jöttem még rá!

Jó volt a mutli! SG Racing Team !!

Na szal fiúk amit beszéltünk...
Aki jön multizni és SG-s az csináljon új online accountot(új priflt) és a neve elé tegye be a következõt: -SG-XXXX (xxxx= a neved) hogy egységesek legyünk és ha látjuk más serveren is felismerjük<#smile>

A másik...
Az autók színe legyen egységes piros,fehér,zöld hogy mi magyarok vagyunk!<#nyes>
Tessék itt a minta a matricára és a színekre:

Rajtszám,szponzor egyéni...

Nem kötelezõ ezt csinálni jöhettek amúgy is szívesen látunk mindenkit!
Van itt pár igen jó versenyzõ és mutassuk meg hogy SG a király!!!

Köszönöm aki elolvasta és annak is aki meg is csinálja!

ChuckyHUN
Mit írt??

Egyik mûvem! xD
macleody
Eléggé.
vicces

ChuckyHUN
jelen

Attelee
jövök

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Privát megy!!

Név: K00CKA
Jelszó: supergamez

ChuckyHUN
okkk

kuci06
szerver neve KOOCKA

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ChuckyHUN
Végén egy 136 Gs crash belefért😄DDDD

Alexease
En nem probaltam, csak regeben, de teljesen hasznalhatatlan volt😉 Csak az eppen kirajzolt cuccokat mentette ki, raadasul beleszamolta a perspektiva torzitast is (vagyis torz, aranytalan volt minden;D).
macleody
Próbáltam azt a 3d rippert de nem szedi ki a kocsit a játékból.
Még megy a server!

Ranked!

Global
Bridgeston Challenge
on
on
Short (2 körös versenyek hogy nehogy megunnyátok)

WTCC kezdésnek...utána szavazás!

ChuckyHUN
Valaki jöjjön egy karikáááát

Na de eltûnt mindenki...nálam szarakodott valami vagy ti mentetek el?

Alexease
Jo lesz😊 <#eljen>
Alexease
így jó-e ? 😄

Alexease
Nyugodtan😉
Indítom a servert!Lehet gyülekezni!

Attelee
Én már bent vagyok,de sehol senki!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

"ellophatom a sztájlodat" ? 😄

Super,7kor jovok.

Jimi Hendrix

Alexease
Lassan jo lenne a banner ala bettenni a szokasos linkeket (Codies, Grid-Game, forum, utils, kiegeszites, egyeb weboldalak linkei)...
Egy kis segítség kéne.
Megvettem a logitech formula force exe kormányt és az lenne a kérdés hogy átkell állítani bill-rõl kormányra(és ha igen hol?) vagy egybõl megy-e kormánnyal?

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Hát megpróbáljuk majd azokat kickelni vagy felszólítani a rendre!<#hehe>

proway
magyarba is sok a láma sajna... 😞

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

!!Online móka!!

Ranked meccs 19:00-tól!

Global
Bridgeston Challenge
on
on
Short (2 körös versenyek hogy nehogy megunnyátok)

WTCC kezdésnek...utána szavazás!<#smile>

mar van egy game: eleg beirni hogy on - on - medium, 1-2 szerver van csak
crazyclone
x1950pro -m van és még mindig nem találtam meg a megoldást arra a problémára hogy egy kis idõ után ne szagasson be mostmár nem is megy fel a hõfika a karinek tényleg nem vágom mi lehet a baj

zaki
rankedet kiválasztod a menüben, ezek meg a beállítások. custom gamesbe kell menni azt hiszem

grebber
Multinál mi az a ranked szerver?
Meg mi az az on,on,short??

Next PC upgrade: 2022

zaki
Én csinálok egyet (Ranked)

Europe
BMC Formula 1000
On
On
Short

yah sry... És 1000 köszönet érte! 😊
Blekk Síp
Nah vki plz csináljon Ranked servert!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Na ez a forma 3000 izé nem naon megy az embereknek...

grebber
Már irtam privátba hogy elküldtem rég!

akkor eltod küldeni a mentésed ? PLZ PLZ PLZ
tobias88
ilyen nem volt, szóval csináltam
mostmilyen game megy? tudnek csatlakozni?
grebber
Most volt egy futam nemtudom mi volt a neve de jobb oldalon középen lévõ szériában volt.Elsõ 2 menetet megnyertem társam nagyon hátul kullogott de csapatpontban még talán mi vezettünk.Jött az utolsó futam ami 8 körös volt és hát társam 2. lett a hathatos segítségemmel mivel kilöktem körölötte mindenkit hagytam elsõ helyen had menjen azt a végén megelõztem és csapatban is tuti elsõk lettünk 😄

Akk egy ranked...

Global - Brighston Challenge - on - on - medium

mondtam hogy nem fog látni senki...

macleody
Én sajnos nem látom. Az a baj, hogy csak 20 szerver van a listában. A többit nem mutatja.