GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Na szal fiúk amit beszéltünk...
Aki jön multizni és SG-s az csináljon új online accountot(új priflt) és a neve elé tegye be a következõt: -SG-XXXX (xxxx= a neved) hogy egységesek legyünk és ha látjuk más serveren is felismerjük<#smile>#smile>
A másik...
Az autók színe legyen egységes piros,fehér,zöld hogy mi magyarok vagyunk!<#nyes>#nyes>
Tessék itt a minta a matricára és a színekre:
Rajtszám,szponzor egyéni...
Nem kötelezõ ezt csinálni jöhettek amúgy is szívesen látunk mindenkit!
Van itt pár igen jó versenyzõ és mutassuk meg hogy SG a király!!!
Köszönöm aki elolvasta és annak is aki meg is csinálja!
Egyik mûvem! xD
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Név: K00CKA
Jelszó: supergamez
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Global
Bridgeston Challenge
on
on
Short (2 körös versenyek hogy nehogy megunnyátok)
WTCC kezdésnek...utána szavazás!
- Hivatalos oldal
- Codemasters
- GRID Cummunity
- GRID Forum
- Letoltes, MOD, Utility, stb.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Jimi Hendrix
Megvettem a logitech formula force exe kormányt és az lenne a kérdés hogy átkell állítani bill-rõl kormányra(és ha igen hol?) vagy egybõl megy-e kormánnyal?
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Ranked meccs 19:00-tól!
Global
Bridgeston Challenge
on
on
Short (2 körös versenyek hogy nehogy megunnyátok)
WTCC kezdésnek...utána szavazás!<#smile>#smile>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Next PC upgrade: 2022
Global - Brighston Challenge - on - on - medium