GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panther
Pete te pontosan tudod, milyen nehéz is multiban centikre követni valakit egy pályán és várni az alkalomra, amikor hibázik, vagy olyan helyzetbe kerülsz, ahol el tudsz menni mellette. Ömlik a víz ilyenkor az emberrõl, de én nem szoktam kilökni, szétzúzni az illetõt. Persze aláírom, hogy mások már nem ilyen elõzékenyek. Sajnos és eza tendencia egyre inkább terjed még szimes körökben is....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

V43 1105
Irjátok hogy lökdösnek benneteket stb... de akkor engem ménem?😊))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LackoMester
no,végre megjött a game -este kipróba,azt játszás ameddig birom....

élet a legjobb méreg

alma2
Ha ez melle meg egy nagy marketing dumat is mondtak volna, hogy tobb evi online versenyautos jatekok logjabol epitettek fel az AI-t, nem csak jo reklamfogas, de meg a panaszokat is elengedhetnek a fuluk mellett 😊
Szerintem a kovetkezo patchben, kicsit azert fognak modositani ezen.

szerintem

petesilver
Van némi igazság, online grid tapasztalatok alapján valóban a multis játékosok nagyobb hányada produkálja az AI szintjét, de válogatott társaság esetén már nem. De itt jön az én problémám: válogatott társaság esetén már többnyire a fizika és irányítás miatt jönnek a fölösleges ívelhagyások, csattanások 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Teperinke
Egyetértek, a játék elején tud elõzékeny lenni az AI, gondolom az agresszivitás csúszka lejjebb van véve.

Panther
"Szerintm egyaltalan nem hulye az AI ezzel a lokdosodessel, legalabbis csak annyira, mint a serverek 80 %-an a jatekosok, legyen arkad vagy szimulator jatekrol szo."

Nem tudom milyen szimulátorokról beszélünk, de a GTR2, Race07, rFactor publikus szervereken sem ez a jellemzõ viselkedés. Mégpedig azért nem, mert szinte mindig ugyanazokkal az arcokkal találkozol, ugyanis a +3 -- +10 éves réteg hamar megunja, hogy egy rendes kört sem tud menni és feladja a dolgot. Ha meg próbál törni-zûzni, szembe menni a forgalommal, akkor kirúgják, ignorálják, kiléppnek arrtóla szerverrõl és ezt is megunja a szerencsétlen. Egy szervezett keretek között folyó ligából meg úgy rúgják ki az ilyen illetõt, hogy a lába nem éri a földet.

Ami az AI-t illeti: nehéz jó mesterséges intelliogenciát írni, de azzal egyetértek, hogy valszeg két dolog játszhatott itt közre: a Codemasters nem tud jobb MI-t írni és ha már ilyen, akkor legyen minál õrültebb, vadabb a dolog. Szerintem beleszerettek a törésmodelljükbe és ezt látjuk offline viszont.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

alma2
maskepp latom.
Szerintm egyaltalan nem hulye az AI ezzel a lokdosodessel, legalabbis csak annyira, mint a serverek 80 %-an a jatekosok, legyen arkad vagy szimulator jatekrol szo. Mondhatnam eddig ez a legelethubb lemodellezese annak ami az online autos jatekok szerverein tortenik. Persze igy az a par szazelek sziv aki normalisan jatszik itt is ott is, amugy a tobbi idiota szepen visszakapja amit eddig csinalt es meg net sem kell hozza 😊 Bar valoszinu nem ilyen elvek vezereltek az AI iroit, de ki tudja, nem lepodnek meg ha hasonloan gondolkodnanak 😊

szerintem

w77d
talán így akartak nehezíteni a játékon, hogy agresszív az AI, de szerintem inkább nagyon sokat rontottak rajta...

w77d
hát már a tûrõképességem határán vagyok 😄

gabi89
Hát nem rossz ötlet,de reálisabban is meglehetett volna mert volt már olyan kanyar ahol nem tudtam elmenni sehogy a törmelék mellett mert mindenhol volt.A gép persze úgy megy át rajta ,hogy semmi baja tõle.Mondjuk ez idegesít legkevésbé.A lökdösödés zavarobb ahogy már a többiek is írták.Néha akkor is lökdösnek amikor semmi okok rá tehát nem akar elõzni nem is tud inkább kilök a picsába...Sajnálom,hogy az AI ennyire hülye.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ombika
A tiednek se arta,ha birod ezzel sokaig! 😊) Nah off vege! 😄

Ombika
A tiednek se arta,ha

w77d
szerintem kifejezetten jó, hogy ott a törmelék.. valóság.... a PC nem valóság 😊

w77d
az agyadat is XD

gabi89
Törmelék azért vicces mert mi az,hogy a versenypályáról nem takarítják el a törmeléket 2kör múlva se? Mert egy városi versenynél értem,hogy nem,de egy versenypályán pl Istambulban hát elég vicces,hogy 2-3kör múlva is ott van 😄
Meg az is vicces,hogy egyes pályákon milyen kocsikkal kell menni. Nem igazán valósághûek néha 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ombika
Uninstall!! 😊)))))

w77d
na ja, de nem találom a kikapcsolóját 😊

Ombika
KECSUP !! 😊

Dante73
Nekem 2 kedvencem van.
1; Kanyarban hátulról akasztós... Kanyarodok, próbálkozom a nemlétezõ ideális íven tartani a kocsit, erre AI hátulról megakasztja a kocsi sarkát, én tovább egyenesen. Gumifal, stb... Oké, akkor nem ideális ív. Helyzet ugyanaz, hátulról megakaszt, gumifal.
2; Kanyarodok, oldalról belém, beépit a gumifalba, Egyszerüen nekemroncsol, és érdekes módon ellenálása oldalirányba nincs a kocsinak. beletol a gumifalba, ahol vagy felakadok, vagy nem.
Soxor tényleg idegbaj kerülget, de ha sikerül elvonatkoztatni a többi autós játéktól, ahol valamiért ilyen nem fordul elõ, akkor azért lehet élvezni a dolgot, márcsak azért is, mert olyankor ha Te mész beléjük, akkor a kocsinak csak a külseje roncsolódik, a kormány, felfüggesztés, difi, gumik, stb nem. Az csak akkor, ha falnak mész... Úgyhogy fel kell venni a rambo stilust, és akkor no para. Végülis fel lehet úgy fogni, hogy ez egy FPS, v Kalandjáték fegyverek nélkül, kocsikkal. A mottója talán az lehetne; Légy a fegyver Te magad!

http://www.freetvmaci.info/

w77d
amúgy ki lehet valahogy kapcsolni azt, hogy ne tudjak eltávolodni nagyon az ellenfelektõl?? ha kipördülök és órákig vacakolok simán utolérem õket, az élre állok és ugyanazzal a lendülettel folytatnám, de akor már nem tudnak leszakadni tõlem a többiek. Ezekszerint tudnak ezek gyorsan menni, csak bevártak engem? 😄

w77d
a lökdösõdés bizony nagyon idegesítõ, szerintem a játék legszarabb pontja.

nocomment
Amúgy jó lenne, ha 30 perc alatt az "agyondícsért fizika" teljesen ki nem borítana. vagy legalább azt elérhetnék, hogy ez a kampóság az ellenfelekre is érvényes legyen. DiRT-ben legalább több nehézségi szint volt, jobban belõttem a saját határaimat. Jah és ne lökjenek már le az ideális ívrõl...

w77d
mondjuk a drift szerintem 100x jobb lett itt, mint a Pro Street-ben. Végre kell valamnit tenni azért, hogy drifteljen a kocsi nem csak kanyarodni.

Ombika
Hat engem drift felbaxott ugy,hogy meg demonal leragadtam! Koze nemvolt a valos fizikahoz 1 csepp sem szerintem! Vagy csak en nembirtam kormannyra beloni! 😞

nem tudom valaszoltak e mar a kerdesedre, de azert non ranked, mert ott nem szamol semmit. rankedben kell jatszanod, akkor mar menti a totalkart, a jatekidot, stb.
szoval rankedben fog emelkedni a rangod.
petesilver
Egyébként szerintem pont multiban csúcsosodik ki, mekkora szutyok ez a program fizik+irányítás kombó szempontjából! Ugye eleve esetleges, mi fog történni, ha féktávon, íven próbálsz elõnyhöz jutni, azonban váratlan szituációnál végleg tehetetlen vagy, képtelenség gyorsan jól reagálni, megfogni az autót. pl sikán elõtt lesodródott elõttem valaki az ívrõl, fékeztem, hogy ne üssem el, és tehetetlenül csapódtam a gumifalba, mögöttem jövõ meg belém, emiatt. Szimulátorban ilyen nincs, ott rosszul csinálod, akkor hasonló az eredmény, de egyszerû korrekciónál/mint ez is pl./ a következetes viselkedés miatt meg tudod fogni az autót, mert tudod mire számíthatsz.

petesilver
Nekem nagy élvezet volt tegnap a multi! 😞 többnyire fekete képernyõt néztem, majd pár perc múlva visszajött a képernyõ, hogy ki vagyok rúgva.Ezután a táblázatot néztem, hogy mikor lesz vége az 5 vagy 3 körös versenynek. Karambol után goto eredménylista lehetõség, és utána fagyott le így, de volt, hogy verseny közben chat ablak, nem tudtam beírni semmit, mert a törött autóm helyett elkezdett lassan körözni helyettem az utó a pályán, lehetõség semmi, egy idõ után közölte a progi, hogy ki lettem rúgva. Többet vártam versenylehetõségre, mint versenyeztem volna. De az se pite, hogy picsányi girbegurba esti japán pályán brutális lóerõszörnyetegekkel menni. Ez mire jó, füst meg törmelék az egész pálya. Jah! Törmelék fizikája viszont jó! Isztambilban célegyenes elején összeszedtem egy diffúzort, egyenes végén kanyar elõtt fék, diffúzor ment tovább, én meg kanyarodhattam végre 😊

DarkSector
OFF
Csõtõk ha használ valaki sp3-as XP-t, akkor segítsen, hogy melyiket érdemes megszerezni?
Terszészetessen privátba kérném a választ.
Köszönöm.
ON

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
"Tipikus se vele se nélküle játék, "

<#eljen>

végre vki megfogalmazta az én érzéseimet is 😄

Forza.

A Lamborghinivel azért viszonylag simán meg lehet csípni a kategóriagyõzelmet, viszont a Saleen-nal menni szinte reménytelen. Óriási mázlival esetleg lehet nyerni, de lényegében csak a szerencsén múlik, akkor is ha hibátlanul megyek. A többiekhez képest a Saleen lassú is (kb. 10km/h-val lassabb, mint a Murcielago), iszonyúan alulkormányzott is, és a gyors kanyarokban egyáltalán nem tapad. Tegnap vagy 2 órán át szarakodtam vele, aztán feladtam, beértem egy 2. hellyel (összetettben 8.), és inkább mentem más versenyt. Szerencsére a mostani szezonban már legalább egy kategóriával feljebb fogok tudni menni.

A másik elég brutális ellenfél a 2 Ravenwest autó, idõrõl-idõre felbukkannak néhány versenyen, és hát õket se egyszerû lenyomni.

A Ravenwestrõl jut eszembe, hogy nem kicsit hülyeség, hogy bár oda-vissza olyan 4-5 alkalommal legyõztem már a világ éppen akkor legjobbnak számító versenyzõit, mégis valami 296. vagyok a ranglistán. Eleve mit keresnek a legjobbak ilyen Junior ligás versenyeken? Ez olyan, mintha mondjuk Räikönnen gondolna egyet, és elindulna a magyar Renault Clio kupában...

Azt se tetszik, hogy nagyon rövidek a szezonok. Már a 6. szezont nyomom, és még sehol nem tartok, ami a reputation pontjaimat illeti, holott asszem összesen kétszer kaptam ki a 6 év mintegy 30-35 versenye alatt. Ha így megy tovább, akkor 40 éves leszek, mire eljutok a végéig.

Ráadásul semmi értelmes szezonzáró statisztika nincs, nem tudom megnézni a csapattársam eredményeit, de a csapatversenyeken szerzett helyezéseket egyébként sem tartja nyilván senki és semmi, csak a pénz miatt van jelentõsége az egésznek, stb. (bár az a párezer $ amúgy sem sokat számít, az összes pénzemnek kb. a 10%-a jött be ebbõl, simán meglennék nélküle)

Tipikus se vele se nélküle játék, néha olyan érzésem van egy-egy replaynél, mintha igazi autóversenyt látnék, máskor meg az jut eszembe, hogy a designerek talán még életükben nem láttak autóversenyt...

Lunatic83
Prt Sc

Xbox Live: Lunatic HUN

Bocsi, tudja valaki hogy melyik billentyûvel lehet screenshotot készíteni?
köcce
Shiver
már vége is😊
jóéjt😊

A felhők felett mindig süt a nap

ajem kisa
Most léptem ki, de még ketten vannak fent, de a végét járják ök is!

VRSDM
menne az ember csapatni és nincs magyar privát szerver? ejnye 😞

u dont have to listen anybody else but me

kemszi2
én mára már abba hagytam mert még eltöröm ezt az amúgy szuperkormányt<#idiota>
w77d
gyerekek nincs valami mód, hogy szelidíteni lehessen az AI pilótákat?? a faszom televan már... most is 24 órás verseny, nagy nehezen vezetem az osztályt, erre utolér egy saleen és tök nyugodtan felnyom a falra, game over... Így fõleg a vége felé kezd élvezhetetlen lenni a játék az AI miatt...

kuci06
Azok a versenyek egyszeri, és megismételhetetlen alkalmak. Ha abbahagyod, akkor többet nem játszhatod le.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

RatBaG
"• Network chat text made less obtrusive."

Halleluja!

Per Aspera Ad Inferi.

Lui76
Én is hasonló kérdéssel éltem volna ...
- szintén most lett meg csak e játék.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Hello
Még az elején vagyok csak a játéknak, versenyt még nem nyertem , örülök ha élve lezúzom a versenyt..lol
De tényleg van olyan hogy egy verseny nagyon tetszene de még túl nehéz, és ha kilépek onnan akkor már késõbb nem tudom azt a versenyt választani ?! Ti láttátok már a listán ugyanazt a versenyt amit egyszer már otthagytatok ??
hali
Casillas
drivert felraktam, optimizert is még korábban egy másik játékhoz, azért gondoltam hogy hátha jött valami újdonság azóta

Vivimos por ti, vence por nosotros.

gurubefree
Csak amatorok es kezdok !!!!!!!! <#zavart1>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

gurubefree
Ha valaki szeretne egy kicsit kikapcsolodni es VEZETNI!!!! nem torni zuzni akkor szivesen latom.
GURUBEFREE
supergamez

10 percet varok <#wink>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

lac coo
TRD3-szinttel már megelégednék ...
Én pl. alapból berongyoltam (volna) a boxutcába ha nincs fal 😊))) El nem tudtam képzelni, hogy ilyen hatalmasat léptek vissza TRD3 óta, olyan szépen komolyodott a dolog 😞

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MerlinW
Természetesen kell.

[merlinw.org]

webibebi
lehet h láma vagyok😛 de azt jelenti h nem kell?^o)

msn:[email protected] bárki felvehet

webibebi
#3203 erre lécci vki😊

msn:[email protected] bárki felvehet