7156
-
dúúrva, kell :D -
rémlik valami jó hosszú O.o biztos elnyelte a föld XD -
K0CKA #4043 Az én postom hova lett? :O na mind1
ESTE ONLINE MÓKA!
-
Ez már elmebetegség...mi van ha ütközik lenyeli az képernyőt 
meg gondolom jó olcsó lehet egy ilyen...LOL -
akarom mondani -
túlzás amiket említesz.
fel tud menni a szívverés, ki tudnak tágulni a szemek egy számítógépes autós játék előtt is. csak épp nem feltétlen ennél.
amúgymeg:[center] -
én alapvetően azt mondo, hogy egy játék nem tudja visszaadni a vezetés élményét. Nincs sebességérzet, nincsenek erőhatások, nincs az a levegőmozgás. Szóval én is bírálnám azokat, akik a szimulátor előtt ülve azt mondják, hogy ők most a vezetés élményét élték át, hiszen a gép előtt ülve semmi adrenalin nincs.
Na akkor lenne, ha mondjuk egy baromi nagy szobában egy szerkezettel utánozva az autó mozgását idéznénk elő az erőhatásokat, előttünk egy baszott nagy ventillátorral, és ütközés esetén egy baszott nagy kalapáccsal nyomnak minket pofán XD -
Szabi1991 #4038 van 1-2 gyakorló verseny, ahol pénzt szerzel, hogy lehessen saját autód ;)
utána mész pár verseny, és ha sok tapasztalat pontod/pénzed van, akkor vehetsz fel csapattagot, ha megnyersz egy "bajnokságot" akkor kapsz 3 szponzort... -
Hali.elkezdtema teljes.hát eddig semmi ojat nem tapasztaltam h saját autó,tuning miegymás.Most ijen versenyek vannak mint a demoban,3választható van mindíg.ennek egyszercsak vége ugye és aztán saját kocsi meg minden?nem értem a játék menetét. -
twine #4036 :DDDDDD
Semmi olyat nem írtam, mint amire te reagáltál(az összes szimulátor felesleges,ne csináljanak ilyet,és értelmetlen időtötés volt játszani az általad megnevezett játékokkal)....
Nem akarok veled vitatkozni, nincs értelme,és nincs miről...
Jó szórakozást....
Üdv
Twine
-
Hali!
lehet már tudni, kb. julius hányadikán jön ki a játék? :) -
donpedro #4033 Ezek szerint az összes szimulátor, amit valaha csináltak PC-re, az mind teljesen felesleges, ne is csináljanak ilyeneket, minek, hisz ezekből nem lehet megismerni a vezetés örömét, stb, stb... Én is biztos halucináltam, amikor remekül szórakoztam a Live For Speeddel, vagy a GPL-lel, pedig mennyire értelmetlen időtöltés volt...
Nem a játékosokkal van a baj, hanem azzal, hogy a Codemasters olyanokat ígért, amit nem tartott be, sőt. Továbbá megvettek egy olyan licencet, aminek jóformán csak a szimulátorosok számára van értelme (erős a gyanúm, hogy a legtöbb arcade-rajongónak fogalma nincs, hogy kik, miért, milyen kocsikkal indulnak Le Mans-ban valójában, és hogy mennyire nem összeegyeztethető ezzel a stílussal az arcade játék), ehhez képest csináltak egy Wipeout 2008-at, csak négy keréken. A Wipeout remek játék, de nem véletlenül nincs benne licenc. Az is egy jó sci-fi játék, meg ez is. -
twine #4032
Sziasztok
Úgy tudom ennek a játéknak ugyanaz a motorja mint a Dirt-nek...
Ha ez valóban igy van, a Dirt fóruma tele van minden féle csomagokkal, amik "szimulátorosabbá" teszik a játékot, azoknak akik ezt mindenképpen szükségesnek érzik...Lehet azokkal a mókusokkal kellene értekeznetek, hogy mit, hogyan kell átírni...Ha már így lehúzzátok a játékot...Igaz én csak az utolsó oldalt olvastam el, mert feljöttem megnézni Kb mennyit is Driftelnek a "nagyok",(hogy legyen összehasonlítási alapom) de el is ment a kedvem ettől a topictól hirtelen, mert úgy látom itt csak tömény fikázás zajlik, kevés érdemi információval a játékból...De persze azért azt is látom, hogy az összes fikázó az összes szabadidejét ezzel a "szarral" tölti! :)
További jó fikázást, én megyek inkább játszani...
Ja igen még egy:
Ha mindenképpen szimulátorra vágytok:
A következő befektetés ne egy új Videokártya legyen, hanem abból az összegből vegyetek egy műszaki nélküli öreg verdát, és menjetek ki csapatni a város mellé...Pc-n soha nem fogjátok megérezni a vezetés örömét, a legjobb szimulátorban sem...
Csoki.... -
Off topik.. -
Hy akkor most ha flerakom az 1.1Patch-t akkor lesznek hibák a émbe?
Van hozzá már crack?Ha nincs akkor mit kel tennem?
köszi -
gyertek multizni... -
Ó köszi szépen,sikerült! -
Ranked
GT1 - goodyear continental racing
5 laps
Takashi -
Jah, és ez nem Warez/nem warez függő, hanem aki a postprocesst kikapcsolja, csak az szív vele, mint én pl. Legalábbis azt hiszem, ez az oka. -
helyes megoldás előfordulási sorrendben: könyvtárban, postprocess. :) -
1.0 exe keverve 1.1 exe-vel HIBAJELENSÉGEK.
Az 1.0 exe mellé a játék sytem könyvtárába van egy hardware_settings_config.xml fájl. Az 1.1 frissítés ezt a systemben lévő fájlt lecseréli újra az .exe-vel együtt. A kettő kersztbe nem működik, ami úgy jelentkezik azoknál, akiknél a potprocess ki van kapcsolva /de lehet bekapcsolt, alapállapotban is/ hogy nem menti el a grafikus beállításokat. Namost, mivel ma ezt megszívtam, leteszteltem: 1.1 frissítés után mindenképpen gond nélkül működik a game 1.0-ás exe-vel, ha az exe mellé visszarakjuk az 1.0-ás GRID/System/hardware_settings_config.xml fájlt. Ha a kettő együtt van cserélve, nincs gond. Ha csak az nem, hogy postprocess nélkül igazán jó gammát már csak az új 1.1-es exevel lehet elérni. Frissítették többekközött a Shaderpack könyvtár tartalmát is, így gyanítom a régi exe nem ugyanúgy kezeli le a friss shadereket teljesen, ahogy kéne, de ez csak abban nyilvánult meg nálam, hogy sötétebb a játék.
Namost. Az új exe, vagy az új xml élből visszaírja a dokumentumok mappában lévő postprocess bejegyzést true-ra, ezért újra előállítja a pillanatállj miatti fagyást. Ezt minden babrálás/csere utáni indítás után vissza kell írni false-ra, és akkor újra műkszik a pillanatállj után a tovább funkció.
Köszönet Shivernek, ma a multizásnál való szívásomkor Ő adta az ötletet, hogy az xml verziószáma 39-re változott 1.1 alatt 38-ról, ezután álltam neki kísérletezni. -
Madmano #4023 Basszus!
Ehhez is kell az SSE2,mint a Colin DIRT-höz?
-
psicho #4022 Nalam ugyanez volt, ujraraktam az egesz 1.1-et mod-ok nelkul es ugy zokkenesmentesen fut. -
Hali
Még a sima 1.0 verzióhoz letöltöttem azt a csomagot ami kikapcsolja a különleges efekteket!Feltettem az 1.1 -es pecst és azóta pl ha összetöröm a kocsit nem tudok tovább játszani,mert megáll a játék és nemtudok semmit sem csinálni!Erre van valami megoldás? -
A "kis méretű" GRID-hez patch-elési javaslat az OFF TOPIK-ban. -
akkor majd én:
1.1
privi
name:takashi
pass:nismo -
nem akar valaki egy szerveret csinálni???
-
K0CKA #4017 Én nem látom eggyikőtök serverét se! -
az enyémet sem látjátok? -
pauly #4015 én nem látlak... -
Neoncsoves #4014 na gyerünk mán :D -
Neoncsoves #4013 várunk 12:40ig aztán indulunk -
Neoncsoves #4012 ja én singleben próbáltam gyakorolni de a hülye AI kilökdösött :P na majd multiban :DD csinálok szerót...
Név: realee-HUN
PASSWORD: supergamez -
K0CKA #4011 Hali emberek!
Tegnap este (11körül) naon f*sza driftelést nyomtunk multiban privátszobán!Kár hogy kevesen voltunk!
Ma este is csinálok várom a tegnapi résztvevőket és persze bárkit aki szeretné veretni!
Am csak ilyen 1-2x xxx xxx-at drifteltünk...
Elég jól kentétek!
-
gematta #4010 hy all
na grat a codmasternek javitott sokat a patch simában fut és valamivel kifinomultab az irányitás jah és végre nem kell görcsölni a gamepadal:DD -
GazCamp3r #4009 Ezek nem régi gts-ek :) Ezek kevesebbet esznek, és egy db teljesítménye nagyobb, mint a gtx-é, mivel jól meg vannak huzatva. Egyébként pedig ez igy együtt egy 9800gx2-nek felel meg, mivel azok is 2 uj gts-ből épülnek fel. Nem nagy cucc ez már manapság. Ha vkinek van 2 9800-a, az már nagy cucc :D
amugy ez nekem már pár hónapja megváltozott, mert reredukáltam kicsit a gépet, csak az aláirást nem frissítettem. Szal most 1 db új gts van, de ez is bőven elég :) -
Háát, nem :) Talán így -
Remélem sikerül. Ha a szöveg után látható videóra utaló jel, akkor megtekinthető egy gyors 3 körös Zondazúzda :) Minden jó, ha a vége jó jeligére :)[URL=<object width="420" height="339" id="flvplayer"><param name="movie" value="http://files.indavideo.hu/player/vc_o.swf?vID=105e9eb13d" /><param name="menu" value="false" /><embed src="http://files.indavideo.hu/player/vc_o.swf?vID=105e9eb13d" width="420" height="339" name="flvplayer" type="application/x-shockwave-flash" /></object>]Video[/URL] -
Thx!Done! -
Innen a sok szép video! :) Te legalább értelmes dolgokra használod! :)