GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szerintem a kovetkezo patchben, kicsit azert fognak modositani ezen.
szerintem
Mission Impossible 2010: PRO Class
Nem tudom milyen szimulátorokról beszélünk, de a GTR2, Race07, rFactor publikus szervereken sem ez a jellemzõ viselkedés. Mégpedig azért nem, mert szinte mindig ugyanazokkal az arcokkal találkozol, ugyanis a +3 -- +10 éves réteg hamar megunja, hogy egy rendes kört sem tud menni és feladja a dolgot. Ha meg próbál törni-zûzni, szembe menni a forgalommal, akkor kirúgják, ignorálják, kiléppnek arrtóla szerverrõl és ezt is megunja a szerencsétlen. Egy szervezett keretek között folyó ligából meg úgy rúgják ki az ilyen illetõt, hogy a lába nem éri a földet.
Ami az AI-t illeti: nehéz jó mesterséges intelliogenciát írni, de azzal egyetértek, hogy valszeg két dolog játszhatott itt közre: a Codemasters nem tud jobb MI-t írni és ha már ilyen, akkor legyen minál õrültebb, vadabb a dolog. Szerintem beleszerettek a törésmodelljükbe és ezt látjuk offline viszont.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Szerintm egyaltalan nem hulye az AI ezzel a lokdosodessel, legalabbis csak annyira, mint a serverek 80 %-an a jatekosok, legyen arkad vagy szimulator jatekrol szo. Mondhatnam eddig ez a legelethubb lemodellezese annak ami az online autos jatekok szerverein tortenik. Persze igy az a par szazelek sziv aki normalisan jatszik itt is ott is, amugy a tobbi idiota szepen visszakapja amit eddig csinalt es meg net sem kell hozza 😊 Bar valoszinu nem ilyen elvek vezereltek az AI iroit, de ki tudja, nem lepodnek meg ha hasonloan gondolkodnanak 😊
szerintem
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Meg az is vicces,hogy egyes pályákon milyen kocsikkal kell menni. Nem igazán valósághûek néha 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
1; Kanyarban hátulról akasztós... Kanyarodok, próbálkozom a nemlétezõ ideális íven tartani a kocsit, erre AI hátulról megakasztja a kocsi sarkát, én tovább egyenesen. Gumifal, stb... Oké, akkor nem ideális ív. Helyzet ugyanaz, hátulról megakaszt, gumifal.
2; Kanyarodok, oldalról belém, beépit a gumifalba, Egyszerüen nekemroncsol, és érdekes módon ellenálása oldalirányba nincs a kocsinak. beletol a gumifalba, ahol vagy felakadok, vagy nem.
Soxor tényleg idegbaj kerülget, de ha sikerül elvonatkoztatni a többi autós játéktól, ahol valamiért ilyen nem fordul elõ, akkor azért lehet élvezni a dolgot, márcsak azért is, mert olyankor ha Te mész beléjük, akkor a kocsinak csak a külseje roncsolódik, a kormány, felfüggesztés, difi, gumik, stb nem. Az csak akkor, ha falnak mész... Úgyhogy fel kell venni a rambo stilust, és akkor no para. Végülis fel lehet úgy fogni, hogy ez egy FPS, v Kalandjáték fegyverek nélkül, kocsikkal. A mottója talán az lehetne; Légy a fegyver Te magad!
http://www.freetvmaci.info/
szoval rankedben fog emelkedni a rangod.
Csõtõk ha használ valaki sp3-as XP-t, akkor segítsen, hogy melyiket érdemes megszerezni?
Terszészetessen privátba kérném a választ.
Köszönöm.
ON
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#eljen>#eljen>
végre vki megfogalmazta az én érzéseimet is 😄
Forza.
A másik elég brutális ellenfél a 2 Ravenwest autó, idõrõl-idõre felbukkannak néhány versenyen, és hát õket se egyszerû lenyomni.
A Ravenwestrõl jut eszembe, hogy nem kicsit hülyeség, hogy bár oda-vissza olyan 4-5 alkalommal legyõztem már a világ éppen akkor legjobbnak számító versenyzõit, mégis valami 296. vagyok a ranglistán. Eleve mit keresnek a legjobbak ilyen Junior ligás versenyeken? Ez olyan, mintha mondjuk Räikönnen gondolna egyet, és elindulna a magyar Renault Clio kupában...
Azt se tetszik, hogy nagyon rövidek a szezonok. Már a 6. szezont nyomom, és még sehol nem tartok, ami a reputation pontjaimat illeti, holott asszem összesen kétszer kaptam ki a 6 év mintegy 30-35 versenye alatt. Ha így megy tovább, akkor 40 éves leszek, mire eljutok a végéig.
Ráadásul semmi értelmes szezonzáró statisztika nincs, nem tudom megnézni a csapattársam eredményeit, de a csapatversenyeken szerzett helyezéseket egyébként sem tartja nyilván senki és semmi, csak a pénz miatt van jelentõsége az egésznek, stb. (bár az a párezer $ amúgy sem sokat számít, az összes pénzemnek kb. a 10%-a jött be ebbõl, simán meglennék nélküle)
Tipikus se vele se nélküle játék, néha olyan érzésem van egy-egy replaynél, mintha igazi autóversenyt látnék, máskor meg az jut eszembe, hogy a designerek talán még életükben nem láttak autóversenyt...
köcce
u dont have to listen anybody else but me
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
- szintén most lett meg csak e játék.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Még az elején vagyok csak a játéknak, versenyt még nem nyertem , örülök ha élve lezúzom a versenyt..lol
De tényleg van olyan hogy egy verseny nagyon tetszene de még túl nehéz, és ha kilépek onnan akkor már késõbb nem tudom azt a versenyt választani ?! Ti láttátok már a listán ugyanazt a versenyt amit egyszer már otthagytatok ??
hali
Vivimos por ti, vence por nosotros.
GURUBEFREE
supergamez
10 percet varok <#wink>#wink>
ゾルターン
Én pl. alapból berongyoltam (volna) a boxutcába ha nincs fal 😊))) El nem tudtam képzelni, hogy ilyen hatalmasat léptek vissza TRD3 óta, olyan szépen komolyodott a dolog 😞
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
msn:[email protected] bárki felvehet
msn:[email protected] bárki felvehet