GRID

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SeanJRRussel
Srácok rankedbe van verseny most csináltam egy szobát nem jön senki már 5 perce várok.Aki akar versenyezni kapja össze magát és jöjjön!!!!9:15-ig várok ha addig nem jön senki akkor vége!!!!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
usa ferodo s7 speed on on medium.Ranked versenyt csinálok remélek láttok aki akar jöjjön de siessetek mert nem várok órákig.Ismétlem ranked verseny és nem privát!!!!Gyertek minnél többen

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Alexease
Egyszer voltam en is online:) A palyaversenyek nem mentek, csak a drift, csuszkalas, tores-zuzas, stb.
SeanJRRussel
Hali!Csinál vki szerót?
Lehetne nyomatni multyplayerben

petesilver
ehh, beloggoltam a magyar privátra, de öld meg az elsõt, meg talán free drift volt, ahol asszem ütni kell a másikat, aztán váltott roncsderbire, és kiléptem. Ezek a henteléses autósverziók nem nekem valók sajna :( rendes versenyzõs nem lesz ma már?

Mission Impossible 2010: PRO Class

webibebi
a játékhoz kell h a videókártya tudja a shader 3,0-át?

msn:[email protected] bárki felvehet

Alexease
Nem csak a szimeket szeretem, hanem az autosjatekokat;) Fent van az Insane (8 eve!:P) es a TDU is (a tobbi 9 szim mellett:);)

A GRID nagyon jo (lehetne), mert zsir profi grafikara, hangulatra, latvanyra, stb. Sot meg a vezetesi elmeny is jo lehetne (a Codies profi fizikaban, toresben, serulesben is), csak sajnos meg mindig nem "mernek" komolyabban a szim fele kozeliteni. Bar ilyen jatekmenettel, de foleg AI-val nem is lehetne;)

A catchup meg OK, az szimekben is van, de a tobbi AI mutatvany botranyosan arkadra van beallitva;) Teljesen at kellene irni az AI scripteket, hogy alkalmas legyen a normalis versenyzesre is;)

Amit el tudnek meg kepzelni, komolyabb plusz mukabefektetes nelkul, hogy lenne egy full szim mod, amit csak offline teszt, es online lehetne hasznalni (foleg igy, hogy mar van password lehetoseg).
<#szeret>

JuanG
ha már vezetés, sztem ez egész jó lett :))

Akina downhill, BMW Judd, 550 hp, "belsõ kamera" ...

wmv videó - 105 mb

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

kuci06
igen, privátban "hejadani" néven (pass supergamez)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Shiver
van most valami server kreálva?

A felhők felett mindig süt a nap

petesilver
20:00 után mennék magyarokkal játszani, írja be ide valaki pls, ha lesz élõ multi SG fórumosoknak! thx!

Mission Impossible 2010: PRO Class

gabesz752
Proci driver fent van? Dual core optimizer, persze csak ha kétmagos.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

bertino
Race Driver: Grid
(610 új üzenet)

O_O

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Casillas
üdv, AMD-s lassú menüs problémára van már valami épkézláb megoldás?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

macleody
Ezzel a bömössel mentem ma veletek, csak hát ezt ti nem látjátok. Szóval nagyjából semmi értelme a festegetésnek.

19:00-tól Privát!!
A sok k*csög külföldi miatt nem lehet normálisan rankedet játszani!

Név: -SG--K0CKA-
Jelszó: supergamez

Remélem látható lessz!

a játék elmondja ;)

(nemsokára kijön a magyar feliratos verzió is..)

gabesz752
Ha lezúzod a verdát akkor nyomsz egy flashback gombot visszatekered a baleset elõtti pillanatokra és nyomsz egy F12-t, így folytathatod a játékot.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

gabesz752
Sziasztok. Nagyon jó lett a játék. Az irányítással nekem semmi bajom, elõször formula ex-el játszottam a demo-t, de áttértem xbox360 style gamepadra és sokkal jobb. Ezen is van két ravasz, amit én a gáz és féknek hasznhálok, így teljesen írányítható minden autó, csak ajánlani tudom.
Lenne közben egy kérdésem. Pár napja játszom non ranked szervereken, nagyon sokat meg is nyertem de még mindig csak Junior rookie vagyok és 0pontom van.Hogyan lehet ezt növelni?
Valamint gyakran "beakad" a hang a kép meg megy tovább. Levettem stereora, így is. A hardver gyorsítást is visszavettem, de még mindig csinálgatja.(realtek 7.1 integrált)Olvasom a fórumot mióta kijött a demó, de egyértelmû választ még nem találtam.

Mondja már el valaki, mire jó a flashback? FAQ-ban nincs benne.

Vege?te milyen neven jatszol?

Jimi Hendrix

Prince23
Hát legalább is gépen megtanit precízen vezetni, nem úgy mint apopcornos nfs-ek, ahol mehetsz õrülten, akár aszfalton túl is xD... nekem eddig nagyon be jön...
menjetek Basic-be, ha nem megy.
egyedül a forma1-es kocsit nem tom vezetni, bár az akkor volt, most lehet überelnék vele. azóta nem próbáltam ki azt a carrer mapot.

Ez a sok változás...

Global
Bridgeston Challenge
on
on
Short

RANKEDBEN MOST MEGY!

Hát sajnos átmentünk privátba sok a külföldi a rankedben!

-SG--K0CKA-t keressétek!

Jovok,nekem 8melyik,csak keves kulfoldi legyen.

Jimi Hendrix

vegre valaki, szerintem is ranked a jobb es tenyleg inkabb van tet, mint privatban. (csak kickelni kene megtanulni (egyeseknek))
jaj istenem az nem tuti hogy látszik!

Itt legalább vantét!

Global
Bridgeston Challenge
on
on
Short

Nehogymár ne találd meg...nincs sok server!

És akinek nincs STEAM Accountja?

ChuckyHUN
Legyen inkább privi pls ugy könnyebb megtalálni

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Jöhettek hozzám is!

Rankedben ...már leírtam lentebb!

Global
Bridgeston Challenge
on
on
Short

gurubefree
Inkabb az amit te irtal : supergamez

Na megyek az krealok egyet ... ha nem is lesz BNW de egy jot mulatunk <#nyes>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

gurubefree
Na . Tegnap ota jatszok ... Melyik palya legyen ???
A nettel nem lesz gond 20Megas .
gurubefree
Guru12

Srácok szerintem mindenk töltse le a STEAM-et és csinálunk COmmunity Groupot ahol lehet majd ANNOUNCEMENTeket irogatni... szerintem ilyen szervezésnek jó lenne... vagy ha van hasonló progi az is jó lenne. vagy dobok össze weboldalt...

Japep
#3163 ???

Vagy akkor nektek hogy van beállítva ???
Gondolom idegesítõ kérdés, de nekem nem megy... :(

CHELSEA FOOTBALL CLUB

macleody
Csinálj már légyszives egy próba erejéig legalább. BMW-set.
Na idõt kihagytam...

18:00-tól!
Gyülekezõ 50-55 körül! 18:05ig várunk!

!!Online!!

Ranked versenyek!
(késõbb átmehetünk privátba hátha jó lesz mint tegnap este)

Global
Bridgeston Challengeon
on
Short
(Azért ez mer kis bemelegítés és ezt elég jól irányítja mindenki kezdésnek jó!)

Találtam egy képet múltkori versenyrõl, ez elég jó csapat volt!
<#nyes>

gurubefree
En csinalhatok ..... ha valaki jatszana most.

A demo úgy ment mint a vihar <#taps><#nevetes1>Még magam is meglepõdtem hogy ennyire döccenésmentesen szalad! Ha a teljes is így megy akkor király lett szeréntem. Elsõ benyomásra mikor a demót megláttam (fõleg a menü) egy pillanatra a DIRT jutott eszembe le is vert a víz kicsit hogy ez is olyan kalap kaka lesz mint az volt de kellemesen csalódtam a gépigény tekintetében. Köszi a gyors választ! ;)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

macleody
Nem akar most valaki csinálni szervert? Csak az érdekelne, hogy más látja-e a festést a kocsin amit csináltam. Csak olyan pálya kellene amiben van BMW <#vigyor>
Vagy csinálok én privátban.
HUN Roby
supergamez
Jólfut!Ha a demó nálad jólfutott akkor a teljes is jólfog!
Vedd meg nyugodtan!<#nyes>

VRSDM
sokunknak jobban mint a demo.
akiknek nem azok maradta a demo REMEK gyorsaságánál.

u dont have to listen anybody else but me

Szevasztok!

A teljes játék is ilyen szépen fut mint a demo? Volt már rá példa hogy a demó hasított mint a pic*a a teljes játék pedig hát hogy is mondjam kalap s*ar volt már elnézést. Szoval jól fut a teljes rilíz is?
Köszi a figyelmet és a válaszokat!!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Lesz lessz!<#nyes>
Csinálok majd beírom az idõpontot meg a pálya adatokat!!

Magyar színek nem kötelezõ! -SG- elõtag se!Nyomuljunk azt kész!
Tegnapii elég jó volt mai is legalább olyan jó legyen!

Japep
Hello!
Nekem mér a CMcRR DiRT-öt sikerült nagyon jól beállítanom, de ennél most nem akar menni... :S

Tudtok segíteni abban, hogy mit kell állítani az irányításnál, hogy reálisabb legyen? Vagy legalábbis ne legyen ennyire arcados (egy oldalnyomásra már ugrik is)... Elõre is köszönöm! :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

mama2
Este lesz valami online móka? Remélem ha lesz, megtalálja a szerverkeresõ, mert mostanában sz@rakszik:S.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

kemszi2
érdekews kormánnyal az tény.pl én az lmp2-ben még mindig nem tudok nyerni,viszont az lmp1-ben simán verem õket
Nathan66
csak már rázúztam egyet-kettõt és kicsit kotyog (de amúgyilag meg ahhoz képest amekkorákat rávertem, még tökéletesen mûkszik :} )