GRID
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Lehetne nyomatni multyplayerben
Mission Impossible 2010: PRO Class
msn:[email protected] bárki felvehet
A GRID nagyon jo (lehetne), mert zsir profi grafikara, hangulatra, latvanyra, stb. Sot meg a vezetesi elmeny is jo lehetne (a Codies profi fizikaban, toresben, serulesben is), csak sajnos meg mindig nem "mernek" komolyabban a szim fele kozeliteni. Bar ilyen jatekmenettel, de foleg AI-val nem is lehetne;)
A catchup meg OK, az szimekben is van, de a tobbi AI mutatvany botranyosan arkadra van beallitva;) Teljesen at kellene irni az AI scripteket, hogy alkalmas legyen a normalis versenyzesre is;)
Amit el tudnek meg kepzelni, komolyabb plusz mukabefektetes nelkul, hogy lenne egy full szim mod, amit csak offline teszt, es online lehetne hasznalni (foleg igy, hogy mar van password lehetoseg).
Akina downhill, BMW Judd, 550 hp, "belsõ kamera" ...
wmv videó - 105 mb
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Mission Impossible 2010: PRO Class
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
(610 új üzenet)
O_O
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A sok k*csög külföldi miatt nem lehet normálisan rankedet játszani!
Név: -SG--K0CKA-
Jelszó: supergamez
Remélem látható lessz!
(nemsokára kijön a magyar feliratos verzió is..)
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Lenne közben egy kérdésem. Pár napja játszom non ranked szervereken, nagyon sokat meg is nyertem de még mindig csak Junior rookie vagyok és 0pontom van.Hogyan lehet ezt növelni?
Valamint gyakran "beakad" a hang a kép meg megy tovább. Levettem stereora, így is. A hardver gyorsítást is visszavettem, de még mindig csinálgatja.(realtek 7.1 integrált)Olvasom a fórumot mióta kijött a demó, de egyértelmû választ még nem találtam.
Jimi Hendrix
menjetek Basic-be, ha nem megy.
egyedül a forma1-es kocsit nem tom vezetni, bár az akkor volt, most lehet überelnék vele. azóta nem próbáltam ki azt a carrer mapot.
Global
Bridgeston Challenge
on
on
Short
RANKEDBEN MOST MEGY!
-SG--K0CKA-t keressétek!
Jimi Hendrix
Itt legalább vantét!
Global
Bridgeston Challenge
on
on
Short
Nehogymár ne találd meg...nincs sok server!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Rankedben ...már leírtam lentebb!
Global
Bridgeston Challenge
on
on
Short
Na megyek az krealok egyet ... ha nem is lesz BNW de egy jot mulatunk <#nyes>#nyes>
ゾルターン
A nettel nem lesz gond 20Megas .
gurubefree
Guru12
ゾルターン
Vagy akkor nektek hogy van beállítva ???
Gondolom idegesítõ kérdés, de nekem nem megy... :(
CHELSEA FOOTBALL CLUB
18:00-tól!
Gyülekezõ 50-55 körül! 18:05ig várunk!
Ranked versenyek!
(késõbb átmehetünk privátba hátha jó lesz mint tegnap este)
Global
Bridgeston Challengeon
on
Short
(Azért ez mer kis bemelegítés és ezt elég jól irányítja mindenki kezdésnek jó!)
Találtam egy képet múltkori versenyrõl, ez elég jó csapat volt!<#nyes>#nyes>
ゾルターン
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Vagy csinálok én privátban.
HUN Roby
supergamez
Vedd meg nyugodtan!<#nyes>#nyes>
akiknek nem azok maradta a demo REMEK gyorsaságánál.
u dont have to listen anybody else but me
A teljes játék is ilyen szépen fut mint a demo? Volt már rá példa hogy a demó hasított mint a pic*a a teljes játék pedig hát hogy is mondjam kalap s*ar volt már elnézést. Szoval jól fut a teljes rilíz is?
Köszi a figyelmet és a válaszokat!!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Csinálok majd beírom az idõpontot meg a pálya adatokat!!
Magyar színek nem kötelezõ! -SG- elõtag se!Nyomuljunk azt kész!
Tegnapii elég jó volt mai is legalább olyan jó legyen!
Nekem mér a CMcRR DiRT-öt sikerült nagyon jól beállítanom, de ennél most nem akar menni... :S
Tudtok segíteni abban, hogy mit kell állítani az irányításnál, hogy reálisabb legyen? Vagy legalábbis ne legyen ennyire arcados (egy oldalnyomásra már ugrik is)... Elõre is köszönöm! :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.