7156
  • Alexease
    Torolheto;) Ha lefagy, nem szabalyosan lepsz ki (ALT-F4), vagy csak ugy (:D) neha ott felejti:)
  • Alexease
    Jo fajta cucc, csak sokat fogyaszt;)
    Amikor az enyemet vettem tavaly (8800GTX), a haverom vett 2x8800GTS-t. Meglepo, de arban jobban kijott neki a 2 GTS mint nekem az 1 GTX, de teljesitmenyben mar nem volt annyira meggyozo (az enyemhez kepest):)
  • petesilver
    Hm. Nézem, furán kevésnek tűnik a C:/-n a hely. All users/applicaton/Codemasters/grid/datacache/petesilver/replay/2,1 giga replay.pbf file van. Na szép!
  • petesilver
    2 8800GTS SLI ??? Anyám!:) Mond, hogy nem találkoztál még játékkal, ami szaggatott!!!
  • bertino
    ték -.-
  • petesilver
    Izé, a 2-es lépéstől már a game-ben gondoltam, hogy csinálod.
  • GazCamp3r
    ebből kb csak az 1. stepet lehet megcsinálni -.- láttad már mivan a codemasters mappában?
  • petesilver
    Step1: C/....dokumentumok/Codemasters könyvtárat bemásolod valahova biztosítékként
    Step2:Jelenlegi profilodat elmented az eddigi mellé más néven
    Step3: az új profilt betöltöd, és a multineved megváltoztatod

Step4: bízol benne, hogy jól gondolom, mert sosem csináltam, de elvileg működnie kell

Step5: ha mégsem műkszik, no para, mert el van mentve a jó állapot, törölsz, és utána visszacopy a jót.
  • K0CKA
    Privát szerver

Név: -SG--K0CKA--
    Jelszó: supergamez

1.1 PATCH!!!
  • GazCamp3r
    Sziasztok, megtudnátok mondani, hogy hogy tudnám megváltoztatni multiba a nevemet ugy, hogy a mentéseim ne vesszenek el?
  • K0CKA
    [quete]Basszus,ehhez is kell az SSE2,mint a GRID-hez?[/quete]

Ez a GRID nem?
  • Robez84
    A processzorodat érdemes lenne kicserélni pl Amdx2 re mert a többi konfigod nem olyan rossz. Sokat számítana de még a AMDAthlon64 3500-is sokat dobna rajta.
  • BiG G
    egy dolog hogy elindul, és egy másik játszani vele. nem mellesleg nem mindegy mi van amellett a cerka mellett, bár sokat abból se nézek ki ;)
  • Neoncsoves
    ja persze én meg commodore 64ről játszok
  • szabo861011
    De a readmiben nem irják hogy kell neki meg asz eggyik haveromnak is elindul pedig neki 2.5 celeronja van
  • Alexease
    Processzor utasitas keszlet, AMD64 es Pentium4-tol felfele.
  • zaki
    egészet leadják?
  • szabo861011
    mia az az sse2?
  • szabo861011
    Aha sima amd de miért nem indulhat el?
  • Madmano
    Basszus,ehhez is kell az SSE2,mint a GRID-hez?Amugy köszi a választ.
  • macleody
    Gondolom sima AMD, nem tudja az SSE2-t.
  • szabo861011
    Sziasztok feltelepítettem a játékot és amikor elakarnám índítan exe hbát észlel miért lehet ez???
    Gép:(amd 2.8,1gram. atihd2600)
  • petesilver
    esetleg msn?
  • Alexease
    22 ora 13 perc;)

http://www.lemans.org/24heuresdumans/pages/chronos_gb.html
  • Alexease
    Meg vagy 22 ora biztos;)
  • BiG G
    mennyi van még vissza belőle? belenézek majd :)
  • JuanG
    érdekesség: Eurosport2-őn Le Mans 24H megy :))
  • Madmano
    A véleményetekre vok kíváncsi:egy ismerősnek a gépén(AMD2500+os proci,Galaxy GeForce7600GT VGA,másfél giga RAM)nem akar elindulni a játék.A grid.exe hibát észlelt,ezért leáll üzit dobja mindíg.Mi lehet a gondja?1.00-ás verzió van fent neki.
  • zaki
    az igen :DDDDDDDDDD
  • Robez84
    bugs!
  • Szabi1991
    mé' merre álljon ? :O

majd este vágj telibe egy két Ufót, mert nem jó hogy utsók vagyunk a bajnokságban...
  • Robez84
    !Elmebeteg a videód Maxtreme! 16-al lejjebb!
  • SimaSuna #3972
    és azt h ha az R10eseel JOBBoldalával telibevágom a másik kocsit, a bal irányba áll az orra? :D
  • BigDaddyJoe
    Szevasztok! feltettem a legújabb patchet meg crackeltem meg minden ami a nagykönyvbe megvan írva játszok vele minden szuper, majd kilépek kiirja hogy exe hiba, utána újra elszeretném indítani a játékot és akkor már vissza se enged csak exe hibát ír és kész! Léci ha valakinek ilyen gondja volt már és sikerült megoldani akkor legyen szíves írja már le hogy mit kell csinálni hogy ez megszűnjön
  • petesilver
    Igen, erre gondoltam, vagy ilyesmire! :)
  • petesilver
    És azt, hogy romázúzott aeroval Lemansban semmi hatás nincs az autó viselkedésére? Nyertem jóformán Wireframe LMP1-es autóval! :)
  • Szabi1991
    és azt észrevetted, hogy amikor az Audi R10-ben belsőnézetben jobbra nézel, nem hallod a motor hangját ?
  • Neoncsoves
    aha srácok észrevettétek hogy ha szarrá zúzod a kocsit, még az ajtó is be van horpadva, a festés össze-vissza karcolva van, de a visszapillantónak az üvege max betörik-reped, de le sosem törik? csak ha az ajtó is kiesik :)
  • Akylleus
    en ugy tudom, az fustol aki kikapcsolt segitsegekkel jatszik.
  • RatBaG #3965
    nekem úgy tűnt hogy aki laggol az szokott folyamatosan füstöt húzni.
    multkor derbin meg engem borogattak meg már az első körben, még sose volt ilyen (csak a demoban), de leszakadt a kipufogóm, úgyhogy két 10 méteres szikracsóvát húzva teljesítettem a 12 kört...